Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
αν ηταν μετριαs εμφανισηs, θα ηταν τελεια. επισηs δεν ειναι εκει πια. εχει παει στο αλλο τουs το μαγαζι.υπαρχει μια γιωτα κοντουλα μελαχρινη μετριας εμφανισης αλλα αρκετα καλη στο κυριος γευμα!!
πριν 3 μερες παντως εκει ηταν..που ειναι το αλλο τους μαγαζι?αν ηταν μετριαs εμφανισηs, θα ηταν τελεια. επισηs δεν ειναι εκει πια. εχει παει στο αλλο τουs το μαγαζι.
πριν 3 μερες παντως εκει ηταν..που ειναι το αλλο τους μαγαζι?
pathos σε επιασα αδιαβαστο. τι επαθεs? δεν ειναι μαρνηs. αs πει καποιos που ειναι, γιατι ξεχασα την οδο.( προσωρινο ειναι. οταν θα μου ερθει θα τα ξαναπουμε)μαρνης 28 πεφτος
pathos σε επιασα αδιαβαστο. τι επαθεs?
Το Καλιρόης 85 έχει θυγατρικό μαγαζί στην Ιουλιανού 51-53 ή 53-55. Συγνώμη αλλά δεν θυμάμαι ακριβώς το νούμερο. Το θυγατρικό είναι κλειστό για εργασίες ηλεκτρολογικές (παρ΄ όλο που είναι σχετικά καινούργιο μαγαζί με ντουζάκι σε κάθε δωμάτιο και καλό περιβάλον) και όλες οι κοπέλες του έχουν μεταφερθεί στο Καλιρόης 85. Αυτά για τον φίλο pathos που τον θεωρώ από τους λίγους καλούς χρήστες του sait. Ίσως θα πρέπει όταν ξανανοίξει να ανοιχθεί θρέντ.
σε ευχαριστώ φίλε για τα καλά σου λόγια.Την εξάμηνη επιταγή που σου έδωσα έλα να στην αλλάξω σε ημέρας.Την εξάμηνη θα τη δώσω στον βαλεντίνο που δε μου μιλάει τελευταία.![]()

Παραπονάκια...???!!!![]()
Υ.Γ.: Τιμωρούμαι υποβαθμιζόμενος, όπως η Ελληνική οικονομία από τους διεθνείς ... οίκους?! :'(
ειχατε χαθει για καποιο διαστημα? ετσι μπραβο. το ειδυλλιο πρεπει να ζωντανεψει παλι.ναι παραπονάκια γιατί δεν μου εχεις κανει μασαζ τελευταία και έχω γαμηθεί στα λέοντος.
ειχατε χαθει για καποιο διαστημα? ετσι μπραβο. το ειδυλλιο πρεπει να ζωντανεψει παλι.![]()
σορρυ παθοs και βαλεντινε. αν δεν πουμε και καμμια μαλακια.όχι ήταν αποκλειστικά μασάζ η σχέση μας.Τίποτα παραπάνω,το παρεξηγήσατε έως εκεί που δεν φτάνει.![]()
ναι παραπονάκια γιατί δεν μου εχεις κανει μασαζ τελευταία και έχω γαμηθεί στα λέοντος.
Θα επανορθώσω λίαν συντόμως!!! ;)ειχατε χαθει για καποιο διαστημα? ετσι μπραβο. το ειδυλλιο πρεπει να ζωντανεψει παλι.![]()
όχι ήταν αποκλειστικά μασάζ η σχέση μας.Τίποτα παραπάνω,το παρεξηγήσατε έως εκεί που δεν φτάνει.![]()

σορρυ παθοs και βαλεντινε. αν δεν πουμε και καμμια μαλακια.
Αν δεν μπορούμε να αντιληφθούμε το χιούμορ, το χάσαμε το παιχνίδι και δεν έχει νόημα να συμμετέχουμε εδώ!!!!
Εγώ πήγα προσφάτως και πήρα Κατερίνα μιλφ (40+), ξανθιά γαλανοματα Ρωσις, συμπαθητικη και επικοινωνιακη, με καλο κορμι για την ηλικια, φλατ κοιλια, shaggy 2αριαΚατερίνα : Κανονικό ύψος μελαχρινή αδύνατη αρκετά αδιάφορη. Άλλη Κατερίνα : Κοντή μελαχρινή με ίσα μαλιά μέχρι τον ώμο μέτριο πρόσωπο 3άρι στήθος.
με μεγαλες θηλες και ελαφρως σοφτ κολί. Μέτριο και συντομο μασαζ, απλα ικανοποιητικη στη συνεχεια.Αυτη πρεπει να ειχα παρει και εγω πριν απο κανενα μηνα. Στο μασσαζ προσπαθησε πολυ, αλλα της το ειχα ζητησει εγω.Εγώ πήγα προσφάτως και πήρα Κατερίνα μιλφ (40+), ξανθιά γαλανοματα Ρωσις, συμπαθητικη και επικοινωνιακη, με καλο κορμι για την ηλικια, φλατ κοιλια, shaggy 2αριαμε μεγαλες θηλες και ελαφρως σοφτ κολί. Μέτριο και συντομο μασαζ, απλα ικανοποιητικη στη συνεχεια.
καλα, ποσες Κατερινες έχουνε εκει μεσα?![]()
![]()
γυρισε πισω γρηγορα.Αυτη πρεπει να ειχα παρει και εγω πριν απο κανενα μηνα. Στο μασσαζ προσπαθησε πολυ, αλλα της το ειχα ζητησει εγω.
εχουν ερθει δυνατα χαρτια.καλημερα γερακο!!! ΣπρωχνειςΑυτη πρεπει να ειχα παρει και εγω πριν απο κανενα μηνα. Στο μασσαζ προσπαθησε πολυ, αλλα της το ειχα ζητησει εγω.
τιποτα στο νησι???Τιποτα. Σημερα μπορει να κανω την πρωτη μου μπαροτσαρκα.καλημερα γερακο!!! Σπρωχνειςτιποτα στο νησι???