Νέα

ΚΛΕΙΣΤΟ Καλλιρρόης 85

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Iblis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 686
  • Εμφανίσεις 76K
  • Tagged users Καμία

Η εμπειρία σας από το ιδρυμα αυτο

• Καλή

Ψήφοι: 36 24,3%
  • Ξεπέτα

Ψήφοι: 28 18,9%
  • ΔΞ/ΔΑ

Ψήφοι: 84 56,8%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    148
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Marbel

Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
26
Πόντοι
1
υπαρχει μια γιωτα κοντουλα μελαχρινη μετριας εμφανισης αλλα αρκετα καλη στο κυριος γευμα!!

LIO_1959

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Like
9
Πόντοι
16
υπαρχει μια γιωτα κοντουλα μελαχρινη μετριας εμφανισης αλλα αρκετα καλη στο κυριος γευμα!!
  αν ηταν μετριαs εμφανισηs, θα ηταν τελεια.  επισηs δεν ειναι εκει πια. εχει παει στο αλλο τουs το μαγαζι.

LIO_1959

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Like
9
Πόντοι
16

olym

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2010
Like
0
Πόντοι
1
Το  Καλιρόης  85  έχει  θυγατρικό  μαγαζί  στην  Ιουλιανού  51-53  ή  53-55.  Συγνώμη  αλλά  δεν  θυμάμαι  ακριβώς  το  νούμερο.  Το  θυγατρικό  είναι  κλειστό  για  εργασίες  ηλεκτρολογικές  (παρ΄ όλο  που  είναι  σχετικά  καινούργιο  μαγαζί  με  ντουζάκι  σε  κάθε  δωμάτιο  και  καλό  περιβάλον)  και  όλες  οι  κοπέλες  του  έχουν  μεταφερθεί  στο  Καλιρόης  85.  Αυτά  για  τον  φίλο  pathos  που  τον  θεωρώ  από  τους  λίγους  καλούς  χρήστες  του  sait.  Ίσως  θα  πρέπει  όταν  ξανανοίξει  να  ανοιχθεί  θρέντ.

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
Το  Καλιρόης  85  έχει  θυγατρικό  μαγαζί  στην  Ιουλιανού  51-53  ή  53-55.  Συγνώμη  αλλά  δεν  θυμάμαι  ακριβώς  το  νούμερο.  Το  θυγατρικό  είναι  κλειστό  για  εργασίες  ηλεκτρολογικές  (παρ΄ όλο  που  είναι  σχετικά  καινούργιο  μαγαζί  με  ντουζάκι  σε  κάθε  δωμάτιο  και  καλό  περιβάλον)  και  όλες  οι  κοπέλες  του  έχουν  μεταφερθεί  στο  Καλιρόης  85.  Αυτά  για  τον  φίλο  pathos  που  τον  θεωρώ  από  τους  λίγους  καλούς  χρήστες  του  sait.  Ίσως  θα  πρέπει  όταν  ξανανοίξει  να  ανοιχθεί  θρέντ.

σε ευχαριστώ φίλε για τα καλά σου λόγια.Την εξάμηνη επιταγή που σου έδωσα έλα να στην αλλάξω σε ημέρας.Την εξάμηνη θα τη δώσω στον βαλεντίνο που δε μου μιλάει τελευταία. :P

Εγγρ.
23 Ιουλ 2009
Like
2
Πόντοι
16
σε ευχαριστώ φίλε για τα καλά σου λόγια.Την εξάμηνη επιταγή που σου έδωσα έλα να στην αλλάξω σε ημέρας.Την εξάμηνη θα τη δώσω στον βαλεντίνο που δε μου μιλάει τελευταία. :P

Παραπονάκια...???!!! :* :smitten:

Υ.Γ.: Τιμωρούμαι υποβαθμιζόμενος, όπως η Ελληνική οικονομία από τους διεθνείς ... οίκους?! :'(

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
Παραπονάκια...???!!! :* :smitten:

Υ.Γ.: Τιμωρούμαι υποβαθμιζόμενος, όπως η Ελληνική οικονομία από τους διεθνείς ... οίκους?! :'(

ναι παραπονάκια γιατί δεν μου εχεις κανει μασαζ τελευταία και έχω γαμηθεί στα λέοντος.

LIO_1959

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Like
9
Πόντοι
16

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
  ειχατε χαθει για καποιο διαστημα?    ετσι μπραβο.   το ειδυλλιο πρεπει να ζωντανεψει παλι.  :cheesy:

όχι ήταν αποκλειστικά μασάζ η σχέση μας.Τίποτα παραπάνω,το παρεξηγήσατε έως εκεί που δεν φτάνει. :grin:

olym

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2010
Like
0
Πόντοι
1
Επίσκεψη  στο  μαγαζί  την  Παρασκευή  το  μεσημέρι.  Σερίφισσα  η  Ντάλη.  Μεγάλη  σε  ηλικία  δεν  δουλεύει.  Παρέλασαν  5.  Χριστίνα : μιλφ  κοντούλα  με  θηλυκό  σώμα  καστανόξανθη  με  πολύ  συμπαθητικό  πρόσωπο  και  3άρι  νομίζω  στήθος.  Κατερίνα : Κανονικό  ύψος  μελαχρινή  αδύνατη  αρκετά  αδιάφορη. Άλλη  Κατερίνα : Κοντή  μελαχρινή  με  ίσα  μαλιά  μέχρι  τον  ώμο  μέτριο  πρόσωπο  3άρι  στήθος.  Μία  άλλη  κοπέλα  που  δεν  θυμάμαι  το  όνομα  πολύ  κοντή  με  καμπύλες.  Επίσης  η  Αλέξια. 
Πριν  προχωρήσω  στην  κριτική  μου  και  επειδή  είναι  η  πρώτη,  καλό  είναι  να  δώσω  το  στίγμα  μου. "Λοιπόν  το  μασάζ  ολίγο  με  ενδιαφέρει.  Εκεί  πηγαίνω  για  άλλο  πράγμα.  Σεξ.  Επίσης  η  εμφάνιση  δεν  είναι  το  πρώτο  κριτήριό  μου  για  να  διαλέξω  μία  κοπέλα.  Οπότε  λοιπόν  οι  κριτικές  μου  θα  έχουν  αυτό  σαν  αξιολόγηση.  Ξέρω  ότι  πολλοί  φίλοι  θα  διαφωνήσουν  αλλά  ο  καθένας  έχει  την  δική  του  άποψη.  Για  μένα  μετράνε  η  διάθεση,  οι  υπηρεσίες,  η  καθαριότητα,  η  αληθοφάνεια  της  συμμετοχής,  η  άνεση  χρόνου  και  η  ευσυνηδησία.  Επίσης  αντιμετωπίζω  κάθε  κοπέλα  βασικά  σαν  άνθρωπο  που  κάνει  μια  δουλειά  την  οποία  πρέπει  να  κάνει  καλά  αφού  παίρνει  πολλά  χρήματα  σε  λίγο  χρόνο.  Από  την  άλλη  δεν  έχω  κανένα  αποθημένο  να  βγάλω  επάνω  της  επειδή  μου  παίρνει  80  ή  100  ευρώ.  Τέλος  δεν  θα  γράφω  πράγματα  που  μπορεί  να  γίνουν  μέσα  στο  δωμάτιο  αλλά  θα  δημιουργήσουν  πρόβλημα  στην  κοπέλα  αν  δημοσιοποιηθούν.  (όλοι  καταλαβαίνουμε  νομίζω  το  γιατί)  Εκτός  λοιπόν  των  περιπτώσεων  που  έχουμε  να  κάνουμε  με  αρπαχτές  συνήθως  έχω  καλές  εντυπώσεις  από  τις  κοπέλες".
Πήρα  Αλέξια  ψηλή  μελαχρινή  γεματούλα  (δεν  την  λες  χοντρή)  με  στήθος  3άρι  ηλικίας  περίπου  25  (λέει  18).  Πρόσχαρη  και  γελαστή.  Ξεκίνησε  με  αισθησιακό  μασαζάκι (5/10)  και  λίγο  επιφανειακό  φίλημα  το  οποίο  βελτιώθηκε  μετά  από  δική  μου  απαίτηση  (6/10).  Στη  συνέχεια  στοματικό  σχετικά  καλό  (6/10)  με  συμπλήρωμα  στη  γύρο  περιοχή  και  καλή  μπριζόλα  (8/10)  με  αληθοφανή  συμμετοχή.  Τιμή  80  ευρώ.  Για  όσους  δεν  έχουν  επισκευθεί  το  χώρο  είναι  αρκετά  καλός  (7/10)   

Εγγρ.
23 Ιουλ 2009
Like
2
Πόντοι
16
ναι παραπονάκια γιατί δεν μου εχεις κανει μασαζ τελευταία και έχω γαμηθεί στα λέοντος.

Λυπάμαι που σε άφησα σε ... άπειρα χέρια! :dunno: Θα επανορθώσω λίαν συντόμως!!! ;)

ειχατε χαθει για καποιο διαστημα?    ετσι μπραβο.   το ειδυλλιο πρεπει να ζωντανεψει παλι.  :cheesy:
όχι ήταν αποκλειστικά μασάζ η σχέση μας.Τίποτα παραπάνω,το παρεξηγήσατε έως εκεί που δεν φτάνει. :grin:

Προσωπικά δεδομένα...!!! :grin: Ποτέ δεν ξέρεις που μπορεί να εξελιχθεί μια ... σχέση!!! :2funny:

σορρυ παθοs και βαλεντινε. αν δεν πουμε και καμμια μαλακια.

Τι σόρρυ αγαπητέ! :rolleyes: "Μέσα" είμαστε όλοι! :grouphug: Αν δεν μπορούμε να αντιληφθούμε το χιούμορ, το χάσαμε το παιχνίδι και δεν έχει νόημα να συμμετέχουμε εδώ!!!! :headbang:

:thumbsup:

Kebaaap

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2008
Κριτικές
24
Like
5
Πόντοι
616
Κατερίνα : Κανονικό  ύψος  μελαχρινή  αδύνατη  αρκετά  αδιάφορη. Άλλη  Κατερίνα : Κοντή  μελαχρινή  με  ίσα  μαλιά  μέχρι  τον  ώμο  μέτριο  πρόσωπο  3άρι  στήθος. 
Εγώ πήγα προσφάτως και πήρα Κατερίνα μιλφ (40+), ξανθιά γαλανοματα Ρωσις, συμπαθητικη και επικοινωνιακη,  με καλο κορμι για την ηλικια, φλατ κοιλια, shaggy 2αρια  :tits: με μεγαλες θηλες και ελαφρως σοφτ κολί. Μέτριο και συντομο μασαζ, απλα ικανοποιητικη στη συνεχεια.

καλα, ποσες Κατερινες έχουνε εκει μεσα?  :think: :think:

Εγγρ.
17 Αυγ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Εγώ πήγα προσφάτως και πήρα Κατερίνα μιλφ (40+), ξανθιά γαλανοματα Ρωσις, συμπαθητικη και επικοινωνιακη,  με καλο κορμι για την ηλικια, φλατ κοιλια, shaggy 2αρια  :tits: με μεγαλες θηλες και ελαφρως σοφτ κολί. Μέτριο και συντομο μασαζ, απλα ικανοποιητικη στη συνεχεια.

καλα, ποσες Κατερινες έχουνε εκει μεσα?  :think: :think:
Αυτη πρεπει να ειχα παρει και εγω πριν απο κανενα μηνα. Στο μασσαζ προσπαθησε πολυ, αλλα της το ειχα ζητησει εγω.

Kebaaap

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2008
Κριτικές
24
Like
5
Πόντοι
616
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom