You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
- Κατάσταση
- Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
αν ηταν μετριαs εμφανισηs, θα ηταν τελεια. επισηs δεν ειναι εκει πια. εχει παει στο αλλο τουs το μαγαζι.υπαρχει μια γιωτα κοντουλα μελαχρινη μετριας εμφανισης αλλα αρκετα καλη στο κυριος γευμα!!
πριν 3 μερες παντως εκει ηταν..που ειναι το αλλο τους μαγαζι?αν ηταν μετριαs εμφανισηs, θα ηταν τελεια. επισηs δεν ειναι εκει πια. εχει παει στο αλλο τουs το μαγαζι.
pathos gia ta temachia
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 16 Φεβ 2009
- Κριτικές
- 132
- Like
- 149
- Πόντοι
- 2.266
πριν 3 μερες παντως εκει ηταν..που ειναι το αλλο τους μαγαζι?
μαρνης 28 πεφτος
pathos σε επιασα αδιαβαστο. τι επαθεs? δεν ειναι μαρνηs. αs πει καποιos που ειναι, γιατι ξεχασα την οδο.( προσωρινο ειναι. οταν θα μου ερθει θα τα ξαναπουμε)μαρνης 28 πεφτος
pathos gia ta temachia
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 16 Φεβ 2009
- Κριτικές
- 132
- Like
- 149
- Πόντοι
- 2.266
pathos σε επιασα αδιαβαστο. τι επαθεs?
τίποτα δεν επαθα.Απλά τα σκονάκια μου με πρόδωσαν
Το Καλιρόης 85 έχει θυγατρικό μαγαζί στην Ιουλιανού 51-53 ή 53-55. Συγνώμη αλλά δεν θυμάμαι ακριβώς το νούμερο. Το θυγατρικό είναι κλειστό για εργασίες ηλεκτρολογικές (παρ΄ όλο που είναι σχετικά καινούργιο μαγαζί με ντουζάκι σε κάθε δωμάτιο και καλό περιβάλον) και όλες οι κοπέλες του έχουν μεταφερθεί στο Καλιρόης 85. Αυτά για τον φίλο pathos που τον θεωρώ από τους λίγους καλούς χρήστες του sait. Ίσως θα πρέπει όταν ξανανοίξει να ανοιχθεί θρέντ.
pathos gia ta temachia
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 16 Φεβ 2009
- Κριτικές
- 132
- Like
- 149
- Πόντοι
- 2.266
Το Καλιρόης 85 έχει θυγατρικό μαγαζί στην Ιουλιανού 51-53 ή 53-55. Συγνώμη αλλά δεν θυμάμαι ακριβώς το νούμερο. Το θυγατρικό είναι κλειστό για εργασίες ηλεκτρολογικές (παρ΄ όλο που είναι σχετικά καινούργιο μαγαζί με ντουζάκι σε κάθε δωμάτιο και καλό περιβάλον) και όλες οι κοπέλες του έχουν μεταφερθεί στο Καλιρόης 85. Αυτά για τον φίλο pathos που τον θεωρώ από τους λίγους καλούς χρήστες του sait. Ίσως θα πρέπει όταν ξανανοίξει να ανοιχθεί θρέντ.
σε ευχαριστώ φίλε για τα καλά σου λόγια.Την εξάμηνη επιταγή που σου έδωσα έλα να στην αλλάξω σε ημέρας.Την εξάμηνη θα τη δώσω στον βαλεντίνο που δε μου μιλάει τελευταία.
ΒΑΛΕΝΤΙΝΟΣ
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Ιουλ 2009
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
σε ευχαριστώ φίλε για τα καλά σου λόγια.Την εξάμηνη επιταγή που σου έδωσα έλα να στην αλλάξω σε ημέρας.Την εξάμηνη θα τη δώσω στον βαλεντίνο που δε μου μιλάει τελευταία.![]()
Παραπονάκια...???!!!

Υ.Γ.: Τιμωρούμαι υποβαθμιζόμενος, όπως η Ελληνική οικονομία από τους διεθνείς ... οίκους?! :'(
pathos gia ta temachia
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 16 Φεβ 2009
- Κριτικές
- 132
- Like
- 149
- Πόντοι
- 2.266
Παραπονάκια...???!!!![]()
Υ.Γ.: Τιμωρούμαι υποβαθμιζόμενος, όπως η Ελληνική οικονομία από τους διεθνείς ... οίκους?! :'(
ναι παραπονάκια γιατί δεν μου εχεις κανει μασαζ τελευταία και έχω γαμηθεί στα λέοντος.
ειχατε χαθει για καποιο διαστημα? ετσι μπραβο. το ειδυλλιο πρεπει να ζωντανεψει παλι.ναι παραπονάκια γιατί δεν μου εχεις κανει μασαζ τελευταία και έχω γαμηθεί στα λέοντος.
pathos gia ta temachia
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 16 Φεβ 2009
- Κριτικές
- 132
- Like
- 149
- Πόντοι
- 2.266
ειχατε χαθει για καποιο διαστημα? ετσι μπραβο. το ειδυλλιο πρεπει να ζωντανεψει παλι.![]()
όχι ήταν αποκλειστικά μασάζ η σχέση μας.Τίποτα παραπάνω,το παρεξηγήσατε έως εκεί που δεν φτάνει.
σορρυ παθοs και βαλεντινε. αν δεν πουμε και καμμια μαλακια.όχι ήταν αποκλειστικά μασάζ η σχέση μας.Τίποτα παραπάνω,το παρεξηγήσατε έως εκεί που δεν φτάνει.![]()
Επίσκεψη στο μαγαζί την Παρασκευή το μεσημέρι. Σερίφισσα η Ντάλη. Μεγάλη σε ηλικία δεν δουλεύει. Παρέλασαν 5. Χριστίνα : μιλφ κοντούλα με θηλυκό σώμα καστανόξανθη με πολύ συμπαθητικό πρόσωπο και 3άρι νομίζω στήθος. Κατερίνα : Κανονικό ύψος μελαχρινή αδύνατη αρκετά αδιάφορη. Άλλη Κατερίνα : Κοντή μελαχρινή με ίσα μαλιά μέχρι τον ώμο μέτριο πρόσωπο 3άρι στήθος. Μία άλλη κοπέλα που δεν θυμάμαι το όνομα πολύ κοντή με καμπύλες. Επίσης η Αλέξια.
Πριν προχωρήσω στην κριτική μου και επειδή είναι η πρώτη, καλό είναι να δώσω το στίγμα μου. "Λοιπόν το μασάζ ολίγο με ενδιαφέρει. Εκεί πηγαίνω για άλλο πράγμα. Σεξ. Επίσης η εμφάνιση δεν είναι το πρώτο κριτήριό μου για να διαλέξω μία κοπέλα. Οπότε λοιπόν οι κριτικές μου θα έχουν αυτό σαν αξιολόγηση. Ξέρω ότι πολλοί φίλοι θα διαφωνήσουν αλλά ο καθένας έχει την δική του άποψη. Για μένα μετράνε η διάθεση, οι υπηρεσίες, η καθαριότητα, η αληθοφάνεια της συμμετοχής, η άνεση χρόνου και η ευσυνηδησία. Επίσης αντιμετωπίζω κάθε κοπέλα βασικά σαν άνθρωπο που κάνει μια δουλειά την οποία πρέπει να κάνει καλά αφού παίρνει πολλά χρήματα σε λίγο χρόνο. Από την άλλη δεν έχω κανένα αποθημένο να βγάλω επάνω της επειδή μου παίρνει 80 ή 100 ευρώ. Τέλος δεν θα γράφω πράγματα που μπορεί να γίνουν μέσα στο δωμάτιο αλλά θα δημιουργήσουν πρόβλημα στην κοπέλα αν δημοσιοποιηθούν. (όλοι καταλαβαίνουμε νομίζω το γιατί) Εκτός λοιπόν των περιπτώσεων που έχουμε να κάνουμε με αρπαχτές συνήθως έχω καλές εντυπώσεις από τις κοπέλες".
Πήρα Αλέξια ψηλή μελαχρινή γεματούλα (δεν την λες χοντρή) με στήθος 3άρι ηλικίας περίπου 25 (λέει 18). Πρόσχαρη και γελαστή. Ξεκίνησε με αισθησιακό μασαζάκι (5/10) και λίγο επιφανειακό φίλημα το οποίο βελτιώθηκε μετά από δική μου απαίτηση (6/10). Στη συνέχεια στοματικό σχετικά καλό (6/10) με συμπλήρωμα στη γύρο περιοχή και καλή μπριζόλα (8/10) με αληθοφανή συμμετοχή. Τιμή 80 ευρώ. Για όσους δεν έχουν επισκευθεί το χώρο είναι αρκετά καλός (7/10)
Πριν προχωρήσω στην κριτική μου και επειδή είναι η πρώτη, καλό είναι να δώσω το στίγμα μου. "Λοιπόν το μασάζ ολίγο με ενδιαφέρει. Εκεί πηγαίνω για άλλο πράγμα. Σεξ. Επίσης η εμφάνιση δεν είναι το πρώτο κριτήριό μου για να διαλέξω μία κοπέλα. Οπότε λοιπόν οι κριτικές μου θα έχουν αυτό σαν αξιολόγηση. Ξέρω ότι πολλοί φίλοι θα διαφωνήσουν αλλά ο καθένας έχει την δική του άποψη. Για μένα μετράνε η διάθεση, οι υπηρεσίες, η καθαριότητα, η αληθοφάνεια της συμμετοχής, η άνεση χρόνου και η ευσυνηδησία. Επίσης αντιμετωπίζω κάθε κοπέλα βασικά σαν άνθρωπο που κάνει μια δουλειά την οποία πρέπει να κάνει καλά αφού παίρνει πολλά χρήματα σε λίγο χρόνο. Από την άλλη δεν έχω κανένα αποθημένο να βγάλω επάνω της επειδή μου παίρνει 80 ή 100 ευρώ. Τέλος δεν θα γράφω πράγματα που μπορεί να γίνουν μέσα στο δωμάτιο αλλά θα δημιουργήσουν πρόβλημα στην κοπέλα αν δημοσιοποιηθούν. (όλοι καταλαβαίνουμε νομίζω το γιατί) Εκτός λοιπόν των περιπτώσεων που έχουμε να κάνουμε με αρπαχτές συνήθως έχω καλές εντυπώσεις από τις κοπέλες".
Πήρα Αλέξια ψηλή μελαχρινή γεματούλα (δεν την λες χοντρή) με στήθος 3άρι ηλικίας περίπου 25 (λέει 18). Πρόσχαρη και γελαστή. Ξεκίνησε με αισθησιακό μασαζάκι (5/10) και λίγο επιφανειακό φίλημα το οποίο βελτιώθηκε μετά από δική μου απαίτηση (6/10). Στη συνέχεια στοματικό σχετικά καλό (6/10) με συμπλήρωμα στη γύρο περιοχή και καλή μπριζόλα (8/10) με αληθοφανή συμμετοχή. Τιμή 80 ευρώ. Για όσους δεν έχουν επισκευθεί το χώρο είναι αρκετά καλός (7/10)
ΒΑΛΕΝΤΙΝΟΣ
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Ιουλ 2009
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
ναι παραπονάκια γιατί δεν μου εχεις κανει μασαζ τελευταία και έχω γαμηθεί στα λέοντος.
Λυπάμαι που σε άφησα σε ... άπειρα χέρια!

ειχατε χαθει για καποιο διαστημα? ετσι μπραβο. το ειδυλλιο πρεπει να ζωντανεψει παλι.![]()
όχι ήταν αποκλειστικά μασάζ η σχέση μας.Τίποτα παραπάνω,το παρεξηγήσατε έως εκεί που δεν φτάνει.![]()
Προσωπικά δεδομένα...!!!

σορρυ παθοs και βαλεντινε. αν δεν πουμε και καμμια μαλακια.
Τι σόρρυ αγαπητέ!

Εγώ πήγα προσφάτως και πήρα Κατερίνα μιλφ (40+), ξανθιά γαλανοματα Ρωσις, συμπαθητικη και επικοινωνιακη, με καλο κορμι για την ηλικια, φλατ κοιλια, shaggy 2αριαΚατερίνα : Κανονικό ύψος μελαχρινή αδύνατη αρκετά αδιάφορη. Άλλη Κατερίνα : Κοντή μελαχρινή με ίσα μαλιά μέχρι τον ώμο μέτριο πρόσωπο 3άρι στήθος.

καλα, ποσες Κατερινες έχουνε εκει μεσα?
Κωλο-γερος_2
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Αυγ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Αυτη πρεπει να ειχα παρει και εγω πριν απο κανενα μηνα. Στο μασσαζ προσπαθησε πολυ, αλλα της το ειχα ζητησει εγω.Εγώ πήγα προσφάτως και πήρα Κατερίνα μιλφ (40+), ξανθιά γαλανοματα Ρωσις, συμπαθητικη και επικοινωνιακη, με καλο κορμι για την ηλικια, φλατ κοιλια, shaggy 2αριαμε μεγαλες θηλες και ελαφρως σοφτ κολί. Μέτριο και συντομο μασαζ, απλα ικανοποιητικη στη συνεχεια.
καλα, ποσες Κατερινες έχουνε εκει μεσα?![]()
![]()
γυρισε πισω γρηγορα.Αυτη πρεπει να ειχα παρει και εγω πριν απο κανενα μηνα. Στο μασσαζ προσπαθησε πολυ, αλλα της το ειχα ζητησει εγω.

καλημερα γερακο!!! ΣπρωχνειςΑυτη πρεπει να ειχα παρει και εγω πριν απο κανενα μηνα. Στο μασσαζ προσπαθησε πολυ, αλλα της το ειχα ζητησει εγω.

Κωλο-γερος_2
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Αυγ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Τιποτα. Σημερα μπορει να κανω την πρωτη μου μπαροτσαρκα.καλημερα γερακο!!! Σπρωχνειςτιποτα στο νησι???
- Κατάσταση
- Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 388
- Εμφανίσεις
- 101K
- Απαντήσεις
- 56
- Εμφανίσεις
- 4K
- Ψηφοφορία
- Απαντήσεις
- 137