pathos gia ta temachia
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 16 Φεβ 2009
- Κριτικές
- 132
- Like
- 149
- Πόντοι
- 2.266
η ευα ειναι σημερα εκεί?
2109213314
Παρεμπιπτόντως, ρώτα αν σου είναι εύκολο πότε επιστρέφει η Βίκη. ;)
KALISPERA.KALIROIS 85.PERIOHI;OROFOS;TI GRAFI TO KUDUNI;PAS SISTIMENOS;
Ακόμη τα ίδια με το κωλοκούδουνο??? :-με το γαμωκούδουνο τί έγινε?το ακούτε επιτέλους ή θα πρέπει να καταχωρησουμε 57 τηλέφωνα μπάς και μας ανοίξετε καμμιά φορά????????![]()
Και έχουμε ξαναπεί άλλες 100 ότι στα ίδια άτομα άλλες φορές ανοίγουν και άλλες όχι! Τι άλλο να κάνουμε? Να χαιδεύουμε το κουδούνι με το κωλοδάχτυλο για να καταλάβουν ότι θέλουμε να γαμήσουμε?Παιδιά,τα έχουμε ξαναπεί 100 φορές......το συζήτησα προσωπικά με την Ντάλλυ....αν δουν φάτσα που τους φαίνεται ύποπτη,δεν ανοίγουν......
Και έχουμε ξαναπεί άλλες 100 ότι στα ίδια άτομα άλλες φορές ανοίγουν και άλλες όχι! Τι άλλο να κάνουμε? Να χαιδεύουμε το κουδούνι με το κωλοδάχτυλο για να καταλάβουν ότι θέλουμε να γαμήσουμε?![]()
Παιδιά,τα έχουμε ξαναπεί 100 φορές......το συζήτησα προσωπικά με την Ντάλλυ....αν δουν φάτσα που τους φαίνεται ύποπτη,δεν ανοίγουν......
ΠετυχημένοΚαι έχουμε ξαναπεί άλλες 100 ότι στα ίδια άτομα άλλες φορές ανοίγουν και άλλες όχι! Τι άλλο να κάνουμε? Να χαιδεύουμε το κουδούνι με το κωλοδάχτυλο για να καταλάβουν ότι θέλουμε να γαμήσουμε?![]()
ειναι καλη στο σερβις παντως η ρωσομιλφ ετουτη...με εξαίρεση αυτην την εύα που είναι όμως χοντρή για τα δικά μου γούστα.
Θα συμφωνήσω κι εγώ. Οι υπηρεσίες της είναι αξιοπρόσεκτες.ειναι καλη στο σερβις παντως η ρωσομιλφ ετουτη...
κι εγω ενδιαφερομαι καργαΤελικά η Βίκυφαίνεται πως την κοπάνησε από το κατάστημα.
Ρώτησα προχθές πότε γυρίζει και μου είπαν ότι κανονικά θα'πρεπε να ήταν ήδη εδώ και πως δεν μπορούν να τη βρούνε.
Όποιος γνωρίζει κάτι περισσότερο καλοδεχούμενος.![]()
αφού όπως γράφεις δεν την πήρες, τα υπολοιπα που γράφεις τι είναι <όνειρο>.? Τί πίνεις?Πήγα την Παρασκευή από το εν λόγω ίδρυμα όπου και παρέλασαν 4 τεμάχια μεταξύ αυτών και η Εύα την οποία και δεν πήρα.Στο ίδρυμα δεν είχα ξαναπάει μίας και είμαι του ''κέντρου'' πιο πολύ.Ο χώρος καθαρός με ντουζιερά μέσα ψιλοστενάχωρος όμως.Η Εύα είναι όπως έχουν πει και πιο πάνω γύρω στα 35 μελαχροινή με μαλλί μέχρι λίγο κάτω από τον ώμο,βυζάκι φυσικό μέτριο μέγεθος με ωραία ρόγα,περιφέρεια λίγο ανοιχτή αλλά σφικτό γενικά.Στο μασάζ πιό πολύ πασσαλειμά είναι με διάρκεια περίπου 20-25 λεπτά και μετάπερίπου 7/10 αν το 10 είναι η Ναταλύ.Στην μπριζόλα αρκετα πρόθυμη με συμμετοχή και αντοχή.Σαν σύνολο δεν έκλαψα τα 80 € και πιστεύω ότι αξίζει να ξαναπάω για να δω αν υπαρξεί βελτίωση την δεύτερη φορά.
νταξ' μωρε, ενα "δεν" του ξεφυγεαφού όπως γράφεις δεν την πήρες, τα υπολοιπα που γράφεις τι είναι <όνειρο>.? Τί πίνεις?![]()
![]()
η Εύα την οποία και δεν πήρα.
τι μας τι θυμισες τωρα αυτη ??Τελικά η Βίκυφαίνεται πως την κοπάνησε από το κατάστημα.
Ρώτησα προχθές πότε γυρίζει και μου είπαν ότι κανονικά θα'πρεπε να ήταν ήδη εδώ και πως δεν μπορούν να τη βρούνε.
Όποιος γνωρίζει κάτι περισσότερο καλοδεχούμενος.![]()