Κωλο-γερος_2
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Αυγ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Καλα θα παω μες στην βδομαδα καιθα σου αναφερω.για τα γουστα σου φιλε Α... υπαρχουν ,αλλα για μασαζ δεν ξερω καθολου. δεν εχω κανει ποτε μου..
Καλα θα παω μες στην βδομαδα καιθα σου αναφερω.για τα γουστα σου φιλε Α... υπαρχουν ,αλλα για μασαζ δεν ξερω καθολου. δεν εχω κανει ποτε μου..
με τα μεγαλαπαίδες αυτή η ψηλή με τα τεράστια μπαλόνια ποιά είναι?η χριστίνα πολύ καλό μασαζάκι και η αλέξια μέτρια πράματα....έχει και ένα φιλμ ψιλοκαλό.
με τα μεγαλαδεν πιστευω να εννοειs αυτην που ανοιγει την πορτα? η την αλλη που μπαινει στο δωματιο( την βικυ- βικτωρια)? που δουλευε σαν ΕΛΕΝΗ σε αλλο μαγαζι?
lio την εχω παρει και στην μαρνης αλλα και παλιοτερα στην σολωμου.....ευχαριστω παντως......!!!!spunky αν το διαβασειs, τρεξε στην βικτωρια
λεω και εγω. τελικα δεν θα υπαρχει καμμια βυζαρου που να μην εχειs αφησει το αποτυπωμα σου. θα προσπαθησω να παρω το τηλ τηs ΑΦ.... αλλα θα πρεπει να κανω ενα ψυχικο πρωτα, για να μου το δωσουν.lio την εχω παρει και στην μαρνης αλλα και παλιοτερα στην σολωμου.....ευχαριστω παντως......!!!!
αυτή που ανοίγει την πόρτα κάνει κι αυτή μασάζ? ξέρει κανείς?
poy εξαφανιστικεσ ρε φιλεΤίγκα το μαγαζί, ολα τα δωματια γεματα, και πρεπει να ειναι 3 ή 4 απ' οσο προλαβα να δω!!! Και δε γραφει κανεις κουβεντα, κουφαλες
Τεσπα, αν και πρωτη φορα στο μαγαζι σερβιριστηκα κανονικα χωρις ανακρισεις και διαδικασιες. Μαλλον στις μερες μας πανε περιπατο αυτα. Μετα απο ολιγη αναμονη, μου παρουσιαστηκαν (πιθανοτατα ολα ρωσιδια)
1. Αλεξια, μελαχροινο, ψηλο, ~28, με πιασιματακια και τσαχπινικο, τεθηκε στα υποψιν
2. Ναταλια,ξανθο μιλφ 40+, δεν εκανε κλικ με τπτ
3. Ελενα (νομιζω), ξερακιανο ψηλο μελαχροινο προμιλφ, ασχημουτσικο και εκτος προδιαγραφων
4. Χριστίνα, καστανοξανθο, κοντουλι με πιασιματα, σγουρομαλικο με ομορφη φατσουλα, επιλεχτηκε και με καλυψε πληρως σε ολο το προγραμμα + προσωπικη υγειινη και καθαριοτητα
Μια και πηγα πρωτη φορα, οφειλω να πω οτι το μαγαζι μου αφησε καλη εντυπωση σαν χωρος, με ντουσιερα στο δωματιο.
Cheers μαγκες & καλο ΣΚ![]()
την κορινα την λενε νικολ????????????.........χαχαχαχαχααχαχααχαχααχαχααχαχααχαχααχα!!!!!!!!!!καλο και αυτο....!!παει και αυτη....στην γωνια με τις αλλες!!!!!! χαχαχαχαχαχχαχααχαχαχαχααχ!!!!!προχθεσινή επίσκεψη...
Κορίνα από Ίμβρου 2...τώρα την λένε Νικόλ
Βίκυ από Πατησίων 175
και άλλες 4-5 μιλφ κυρίως...
σου εχω βρει μια βυζαρου νεα ,παιχνιδιαρα , και ομορφη . αλλα δουλευει σε studio. εισαι? για σενα δουλευω.την κορινα την λενε νικολ????????????.........χαχαχαχαχααχαχααχαχααχαχααχαχααχαχααχα!!!!!!!!!!καλο και αυτο....!!παει και αυτη....στην γωνια με τις αλλες!!!!!! χαχαχαχαχαχχαχααχαχαχαχααχ!!!!!
σου εχω βρει μια βυζαρου νεα ,παιχνιδιαρα , και ομορφη . αλλα δουλευει σε studio. εισαι? για σενα δουλευω.
δεν του κανω πλακα , ρε pathos. αληθεια του λεω. αλλα δεν θα με πιστευει. και μαλλον αυτη πρεπει να δουλευει και delivery.λέγε του τέτοια,λέγε του τέτοια![]()
δεν του κανω πλακα , ρε pathos. αληθεια του λεω. αλλα δεν θα με πιστευει. και μαλλον αυτη πρεπει να δουλευει και delivery.
Τίγκα το μαγαζί, ολα τα δωματια γεματα, και πρεπει να ειναι 3 ή 4 απ' οσο προλαβα να δω!!! Και δε γραφει κανεις κουβεντα, κουφαλες
Τεσπα, αν και πρωτη φορα στο μαγαζι σερβιριστηκα κανονικα χωρις ανακρισεις και διαδικασιες. Μαλλον στις μερες μας πανε περιπατο αυτα. Μετα απο ολιγη αναμονη, μου παρουσιαστηκαν (πιθανοτατα ολα ρωσιδια)
1. Αλεξια, μελαχροινο, ψηλο, ~28, με πιασιματακια και τσαχπινικο, τεθηκε στα υποψιν
2. Ναταλια,ξανθο μιλφ 40+, δεν εκανε κλικ με τπτ
3. Ελενα (νομιζω), ξερακιανο ψηλο μελαχροινο προμιλφ, ασχημουτσικο και εκτος προδιαγραφων
4. Χριστίνα, καστανοξανθο, κοντουλι με πιασιματα, σγουρομαλικο με ομορφη φατσουλα, επιλεχτηκε και με καλυψε πληρως σε ολο το προγραμμα + προσωπικη υγειινη και καθαριοτητα
Μια και πηγα πρωτη φορα, οφειλω να πω οτι το μαγαζι μου αφησε καλη εντυπωση σαν χωρος, με ντουσιερα στο δωματιο.
Cheers μαγκες & καλο ΣΚ![]()
χεχε, την ειδα φευγοντας αραδιασμενη για να μην πω χυμενη στον καναπε μεσα στο γραφειακι της διευθυνσεωςμεγάλε την Κορίνα - Νικόλ δεν την ανέφερες....
την ωρα που σου κάνανε πασαρελα τα μωρά ηταν στο δωματιο μαζι μου...
δεν εχει αλλάξει καθολου, ισα ισα οσο μεγαλώνει γινεται και πιο καβλα...
παραλιγο απο οτι κατάλαβα το Σαββατο να σε τρακαρω εκει...![]()