Νέα

ΚΛΕΙΣΤΟ Καλλιρρόης 85

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Iblis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 686
  • Εμφανίσεις 73K
  • Tagged users Καμία

Η εμπειρία σας από το ιδρυμα αυτο

• Καλή

Ψήφοι: 36 24,3%
  • Ξεπέτα

Ψήφοι: 28 18,9%
  • ΔΞ/ΔΑ

Ψήφοι: 84 56,8%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    148
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
παίδες αυτή η ψηλή με τα τεράστια μπαλόνια ποιά είναι?η χριστίνα πολύ καλό μασαζάκι και η αλέξια μέτρια πράματα....έχει και ένα φιλμ ψιλοκαλό.

LIO_1959

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Like
9
Πόντοι
16
παίδες αυτή η ψηλή με τα τεράστια μπαλόνια ποιά είναι?η χριστίνα πολύ καλό μασαζάκι και η αλέξια μέτρια πράματα....έχει και ένα φιλμ ψιλοκαλό.
με τα μεγαλα  :tits: δεν πιστευω να εννοειs  αυτην που ανοιγει την πορτα?  η την αλλη που μπαινει στο δωματιο( την βικυ- βικτωρια)? που δουλευε σαν ΕΛΕΝΗ σε αλλο μαγαζι?

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
με τα μεγαλα  :tits: δεν πιστευω να εννοειs  αυτην που ανοιγει την πορτα?  η την αλλη που μπαινει στο δωματιο( την βικυ- βικτωρια)? που δουλευε σαν ΕΛΕΝΗ σε αλλο μαγαζι?

εννοείται όχι αυτή που ανοίγει την πόρτα.........

LIO_1959

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Like
9
Πόντοι
16
lio την εχω παρει και στην μαρνης αλλα και παλιοτερα στην σολωμου.....ευχαριστω παντως......!!!!
λεω και εγω.  τελικα δεν θα υπαρχει καμμια βυζαρου που να μην εχειs αφησει το αποτυπωμα σου.  θα προσπαθησω να παρω το τηλ τηs ΑΦ.... αλλα θα πρεπει να κανω ενα ψυχικο πρωτα, για να μου το δωσουν.

GM

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουν 2008
Κριτικές
13
Like
0
Πόντοι
616
Εγγρ.
17 Αυγ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Επισκεψη σημερα το απογευμα για πρωτη φορα στο ιδρυμα μετα απο υποδειξη του συναγωνιστη Λιο. Παρελαση 4-5 προμιλφ η αν προτιματε μεταπιπινιων 25- 35 χρονων τεμαχιων που δεν θυμαμαι τα ονοματα τους. Διαλεξα Κατερινα ξανθια λεπτη συμπαθητικια Ρωσσιδα την περισσοτερο μιλφ για τα γουστα μου (παλι καθ υποδειξη Λιο) παρ ολο που μου γυαλισε και τεμαχιο ψηλο μελαχροινο με πιασιματα αγνωστων λοιπων στοιχειων. Πολυ προσχαρη, κατεβαλε και προσπαθεια για καλο μασσαζ (το ιδρυμα δεν φημιζεται γιαυτο) 8,5/10 καλο αλλα λιγο αισθησιακο 7/10 και καλο :pipa2:και :fuck1: με σχετικα καλη συμμετοχη αλλα χωρις κουλουρι 8/10. Ισως να την ταλαιπωρισα και λιγο γιατι στο τελος διεκρινα ιχνη βιασυνης. Πιθανον καποια μερα-οχι συντομα- να την ξανατιμησω.

LIO_1959

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Like
9
Πόντοι
16
σε λυπηθηκα μετα απο τιs τελευταιεs αποτυχιεs που ειχεs ,και επειδη ξερω τα γουστα σου ειπα να κανω ενα ψυχικο.

Kebaaap

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2008
Κριτικές
24
Like
5
Πόντοι
616
Τίγκα το μαγαζί, ολα τα δωματια γεματα, και πρεπει να ειναι 3 ή 4 απ' οσο προλαβα να δω!!! Και δε γραφει κανεις κουβεντα, κουφαλες  :tickedoff:

Τεσπα, αν και πρωτη φορα στο μαγαζι σερβιριστηκα κανονικα χωρις ανακρισεις και διαδικασιες. Μαλλον στις μερες μας πανε περιπατο αυτα. Μετα απο ολιγη αναμονη, μου παρουσιαστηκαν (πιθανοτατα ολα ρωσιδια)
1. Αλεξια, μελαχροινο, ψηλο, ~28, με πιασιματακια και τσαχπινικο, τεθηκε στα υποψιν
2. Ναταλια,ξανθο μιλφ 40+, δεν εκανε κλικ με τπτ
3. Ελενα (νομιζω), ξερακιανο ψηλο μελαχροινο προμιλφ, ασχημουτσικο και εκτος προδιαγραφων
4. Χριστίνα, καστανοξανθο, κοντουλι με πιασιματα, σγουρομαλικο με ομορφη φατσουλα, επιλεχτηκε και με καλυψε πληρως σε ολο το προγραμμα + προσωπικη υγειινη και καθαριοτητα
Μια και πηγα πρωτη φορα, οφειλω να πω οτι το μαγαζι μου αφησε καλη εντυπωση σαν χωρος, με ντουσιερα στο δωματιο.

Cheers μαγκες & καλο ΣΚ :)

ziziaek

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
Τίγκα το μαγαζί, ολα τα δωματια γεματα, και πρεπει να ειναι 3 ή 4 απ' οσο προλαβα να δω!!! Και δε γραφει κανεις κουβεντα, κουφαλες  :tickedoff:

Τεσπα, αν και πρωτη φορα στο μαγαζι σερβιριστηκα κανονικα χωρις ανακρισεις και διαδικασιες. Μαλλον στις μερες μας πανε περιπατο αυτα. Μετα απο ολιγη αναμονη, μου παρουσιαστηκαν (πιθανοτατα ολα ρωσιδια)
1. Αλεξια, μελαχροινο, ψηλο, ~28, με πιασιματακια και τσαχπινικο, τεθηκε στα υποψιν
3. Ελενα (νομιζω), ξερακιανο ψηλο μελαχροινο προμιλφ, ασχημουτσικο και εκτος προδιαγραφων
4. Χριστίνα, καστανοξανθο, κοντουλι με πιασιματα, σγουρομαλικο με ομορφη φατσουλα, επιλεχτηκε και με καλυψε πληρως σε ολο το προγραμμα + προσωπικη υγειινη και καθαριοτητα
Μια και πηγα πρωτη φορα, οφειλω να πω οτι το μαγαζι μου αφησε καλη εντυπωση σαν χωρος, με ντουσιερα στο δωματιο.

poy εξαφανιστικεσ ρε φιλε

spunky13

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Οκτ 2005
Κριτικές
27
Like
6.721
Πόντοι
7.715
προχθεσινή επίσκεψη...

Κορίνα από Ίμβρου 2...τώρα την λένε Νικόλ
Βίκυ από Πατησίων 175
και άλλες 4-5 μιλφ κυρίως...
την κορινα την λενε νικολ????????????.........χαχαχαχαχααχαχααχαχααχαχααχαχααχαχααχα!!!!!!!!!!καλο και αυτο....!!παει και αυτη....στην γωνια με τις αλλες!!!!!! χαχαχαχαχαχχαχααχαχαχαχααχ!!!!!

LIO_1959

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Like
9
Πόντοι
16
την κορινα την λενε νικολ????????????.........χαχαχαχαχααχαχααχαχααχαχααχαχααχαχααχα!!!!!!!!!!καλο και αυτο....!!παει και αυτη....στην γωνια με τις αλλες!!!!!! χαχαχαχαχαχχαχααχαχαχαχααχ!!!!!
  σου εχω βρει  μια βυζαρου  νεα ,παιχνιδιαρα ,  και  ομορφη .  αλλα δουλευει σε studio.  εισαι?  για σενα δουλευω.

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
493
Like
39.829
Πόντοι
42.697

μεγάλε την Κορίνα - Νικόλ δεν την ανέφερες.... :rolleyes:
την ωρα που σου κάνανε πασαρελα τα μωρά ηταν στο δωματιο μαζι μου... :grin:
δεν εχει αλλάξει καθολου, ισα ισα οσο μεγαλώνει γινεται και πιο καβλα... :cum:
παραλιγο απο οτι κατάλαβα το Σαββατο να σε τρακαρω εκει... :grin:

Kebaaap

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2008
Κριτικές
24
Like
5
Πόντοι
616
μεγάλε την Κορίνα - Νικόλ δεν την ανέφερες.... :rolleyes:
την ωρα που σου κάνανε πασαρελα τα μωρά ηταν στο δωματιο μαζι μου... :grin:
δεν εχει αλλάξει καθολου, ισα ισα οσο μεγαλώνει γινεται και πιο καβλα... :cum:
παραλιγο απο οτι κατάλαβα το Σαββατο να σε τρακαρω εκει... :grin:
χεχε, την ειδα φευγοντας αραδιασμενη για να μην πω χυμενη στον καναπε μεσα στο γραφειακι της διευθυνσεως  :grin: :grin:
Την ταλαιπωρησες, μεγαλη γυναικα, σαββατιατικα...  ;)

Brezniev

Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2009
Like
2
Πόντοι
0
Παίδες μιας κ είσασταν εκεί...η Βίκυ-Ελένη με  :tits:  :tits:  :tits: δεν είναι πλέον εκεί ??? Ίσως να πέρασε και από Μάρνης για ένα φεγγάρι αν δέν κάνω λάθος....Thanx

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom