Νέα

Γριές πουτάνες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα goustarwnaxunw
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 371
  • Εμφανίσεις 172K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

luposolitario

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2023
Κριτικές
4
Like
2.083
Πόντοι
486
Έχει κάποιο κουδούνι ή όποια πορτα βρε'ις χτυπάς και μπαίνεις....

Τύπε μου σου είπα. Η πόρτα είναι ανοιχτή ή μισάνοιχτη τελοσπάντων στο Παρασίου 36. Δεν υπάρχει φωτάκι. Μπαίνεις μέσα ανεβαίνεις στον πρώτο και εκεί χτυπάς κουδούνι. Ένα σπίτι είναι. Εκεί είναι η Μαρία. Στον πρώτο. Στον από πάνω από τη Μαρία είναι η Νίκη.

o kyrios sou

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουν 2026
Like
87
Πόντοι
0
Μία Αντριάννα που κάποτε δούλευε Μεταξουργείο τι γίνεται υπάρχει ακόμη; Θυμάμαι που έλεγαν όλοι για ένα ιδιαίτερο στοματικό και το φουλ σιλικονάτο στήθος - πρόσωπο που είχε.

montiliani

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Απρ 2008
Like
7.514
Πόντοι
1.056
χωρις κουδουνι θα ειναι?
Anna-Faris-with-a-doorknocker-in-Scary-Movie.jpg

Conqueror_Greg

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2025
Like
4.089
Πόντοι
446
Τύπε μου σου είπα. Η πόρτα είναι ανοιχτή ή μισάνοιχτη τελοσπάντων στο Παρασίου 36. Δεν υπάρχει φωτάκι. Μπαίνεις μέσα ανεβαίνεις στον πρώτο και εκεί χτυπάς κουδούνι. Ένα σπίτι είναι. Εκεί είναι η Μαρία. Στον πρώτο. Στον από πάνω από τη Μαρία είναι η Νίκη.
Σύμφωνα με τον @Milfomaniac η κυρία της υπηρεσίας συμμετέχει σε παρτούζες με τα κορίτσια…
Αυτή η Ελπίδα δουλεύει ως υπηρεσία κάποιες μέρες στην Μαρία στο Παρασιου 36. Πριν κάνα μήνα που είχα περάσει να πάρω παρτούζα Μαρία και Νίκη κάπου δεν τα βρήκανε, η Νίκη έφερνε αντιρρήσεις απ' ότι κατάλαβα και φεύγοντας μου είπε η Μαρία αν θέλω να την πάρω μαζί με την υπηρεσία. Μου φάνηκε λίγο παράξενο γιατί δεν ήξερα ότι δουλεύει κσι ως κοπέλα. Μετά από κάνα δυο μέρες που πήγα στην Αλκαμένους την είδα ως εργαζόμενη και κατάλαβα.
Υπάρχει κάποιος συναγωνιστής που να του έχει συμβεί και να μες πει λεπτομέρειες για την εμπειρία του;

Εγγρ.
11 Νοε 2022
Κριτικές
299
Like
35.743
Πόντοι
78.608
Η Μαρία είναι στον 1ο όροφο και η Νίκη στον 2ο. Εχουν κουδούνι να χτυπήσεις.
Προσοχή όμως γιατί στο ισόγειο μένουν άσχετοι. Εουν βάλει μάλιστα και ένα χαρτί στην πόρτα που γράφει ότι είναι κανονικό σπίτι και να μην χτυπάνε το κουδούνι. Το είχα ανεβάσει φωτογραφία στην ημερήσια ενημέρωση παλιότερα.
Υπάρχει πιθανότητα τον επόμενο που θα τους χτυπήσει το κουδούνι να τον γαμησουν ,αντί να γαμήσει αυτός.

hitech444

Μέλος
Εγγρ.
8 Οκτ 2006
Like
616
Πόντοι
81
Σύμφωνα με τον @Milfomaniac η κυρία της υπηρεσίας συμμετέχει σε παρτούζες με τα κορίτσια…

Υπάρχει κάποιος συναγωνιστής που να του έχει συμβεί και να μες πει λεπτομέρειες για την εμπειρία του;
Η κακομοίρα η Ελπίδα.. την παρακολουθώ απο τα Χριστούγεννα.. δε μπορεί να σταυρώσει δουλειά η καυμένη... τι αγγελίες για πωλήτρια έβαλε, τι για babysitter, για οικ. βοηθός, τπτ.
Απο την άνοιξη αφού είδε και απόειδε το γύρισε στο τσιμπούκι, αλλά κι εδώ με πολύ μέτρια αποτελέσματα... προσπαθούν αντην βοηθήσουν οι φίλες της αλλά...
Γαμήστε τη σε σεις, ψυχικό θα κάνετε...
P.S. Δεν είναι η μόνη που κάνει 2 δουλειές... γι'αυτές το (όποιο) μεροκάματο να βγαίνει, ειδικά το καλοκαίρι που είναι δύσκολα... 'Εχουν αναφερθεί και άλλες σε άλλα νήματα...

Τελευταία τροποποίηση:

luposolitario

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2023
Κριτικές
4
Like
2.083
Πόντοι
486
Έχω να πάω κάνα δίμηνο. Τότε δεν υπήρχε. Για να το λέει ο μύστης μιλφομάνιακ, δεν τίθεται αμφιβολία ότι έτσι είναι. Για να πάω να ρίξω καμιά μάτια μόλις πέσει λίγο ο καύσωνας αφού έχω και καιρό να περάσω.

Pitsirikosss

Σπουδαίος
Εγγρ.
21 Σεπ 2022
Κριτικές
31
Like
2.531
Πόντοι
2.591
Όπως τα λέει ο μιλφομανιακ πήγα χθες ήταν υπηρεσία μου είπε ότι η κοπέλα είναι η Μαρία, την ρώτησα αν αυτή μπαίνει δωμάτιο μου είπε ναι απλά ότι κάνει απλό πρόγραμμα της λέω άλλαξε και έλα. Μπαίνει δωμάτιο της βγάζω ένα κορμάκι που φόραγε πιάνω βυζιά και εκεί που ξαπλώνω ακούω πόρτα ότι βγήκε η Μαρία λογικά και της λέω κάνετε παρτουζα ναι μ λέει, ωραία πήγαινε πες της να έρθει και σ αφήνω τα λεφτά κομοδίνο. Την φωνάζει εγώ ξάπλα να τρώω τα βυζιά και το πουτσα τέντα και έρχεται και η Μαρία και ξεκινάει το τσιμπούκι. Τολμώ να πω πως περίμενα ότι δεν θα αξίζει όμως μάγκες πέρασα πολύ καλά ήταν πολύ τιμια παρτουζα. Ξαναλέω είναι προσωπικό γούστο μην πάει κανείς δεν του αρέσει η φάση και αρχίσει τα μα μου. Τέλος σχετικά με τα βυζιά της Ελπίδας που δεν συστήθηκε ως ελπίδα αλλά με ένα άλλο όνομα το οποίο νε συγχωρείτε το ξέχασα δεν είναι και κάτι σπουδαίο είναι μεγαλα οκ αλλά δεν είναι γεμάτα είναι νερουλά εμένα δεν με ενθουσίασαν παρόλο που είμαι του βυζιου. Αυτά από μένα!!:rockon::jade:

Conqueror_Greg

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2025
Like
4.089
Πόντοι
446
Όπως τα λέει ο μιλφομανιακ πήγα χθες ήταν υπηρεσία μου είπε ότι η κοπέλα είναι η Μαρία, την ρώτησα αν αυτή μπαίνει δωμάτιο μου είπε ναι απλά ότι κάνει απλό πρόγραμμα της λέω άλλαξε και έλα. Μπαίνει δωμάτιο της βγάζω ένα κορμάκι που φόραγε πιάνω βυζιά και εκεί που ξαπλώνω ακούω πόρτα ότι βγήκε η Μαρία λογικά και της λέω κάνετε παρτουζα ναι μ λέει, ωραία πήγαινε πες της να έρθει και σ αφήνω τα λεφτά κομοδίνο. Την φωνάζει εγώ ξάπλα να τρώω τα βυζιά και το πουτσα τέντα και έρχεται και η Μαρία και ξεκινάει το τσιμπούκι. Τολμώ να πω πως περίμενα ότι δεν θα αξίζει όμως μάγκες πέρασα πολύ καλά ήταν πολύ τιμια παρτουζα. Ξαναλέω είναι προσωπικό γούστο μην πάει κανείς δεν του αρέσει η φάση και αρχίσει τα μα μου. Τέλος σχετικά με τα βυζιά της Ελπίδας που δεν συστήθηκε ως ελπίδα αλλά με ένα άλλο όνομα το οποίο νε συγχωρείτε το ξέχασα δεν είναι και κάτι σπουδαίο είναι μεγαλα οκ αλλά δεν είναι γεμάτα είναι νερουλά εμένα δεν με ενθουσίασαν παρόλο που είμαι του βυζιου. Αυτά από μένα!!:rockon::jade:
Η υπηρεσία, η Ελπίδα πόσων ετών είναι; Από σώμα/πρόσωπο πως είναι; Και από υπηρεσίες τι προσφέρει.., πως την πήρες εσυ και τι έκανε με την Μαρία;

Pitsirikosss

Σπουδαίος
Εγγρ.
21 Σεπ 2022
Κριτικές
31
Like
2.531
Πόντοι
2.591
Μέτρια εμφάνιση ακωλη πεσμένα βυζιά γενικά ανέκφραστη. Τσιμπούκι καλό δεν το γάμησα γτ είναι ακωλη οπότε γαμησα μόνο το Μαρία κοντη με κοιλιά κλασική περίπτωση χοντρούλας ακωλης.

Conqueror_Greg

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2025
Like
4.089
Πόντοι
446
Μέτρια εμφάνιση ακωλη πεσμένα βυζιά γενικά ανέκφραστη. Τσιμπούκι καλό δεν το γάμησα γτ είναι ακωλη οπότε γαμησα μόνο το Μαρία κοντη με κοιλιά κλασική περίπτωση χοντρούλας ακωλης.
Μεταξύ τους γινότανε παιχνίδι, δηλαδή έγλυφε η μια την άλλη,
ή σου παίρνανε πίπα ταυτόχρονα;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom