DAMDIM100
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 10 Ιαν 2020
- Κριτικές
- 20
- Like
- 5.335
- Πόντοι
- 2.746
Πρωτοετής έκανα την αμαρτία μου και το έριξα ΠΚΣ. Μια κνιτισα ερχόταν μετά το μάθημα και μου έπαιρνε πιπες..
Πρωτοετής έκανα την αμαρτία μου και το έριξα ΠΚΣ. Μια κνιτισα ερχόταν μετά το μάθημα και μου έπαιρνε πιπες..
Που κολλάει;
παντου κολλαει μια μουναρα....Που κολλάει;
Κατά άλλους εδώ μέσα είναι μια κυρα Κατίνα από τα Lidl για μια πίπα...παντου κολλαει μια μουναρα....
Σας γσμαει κουμουνια η λατινα
Όπου υπάρχουν αναρχοαπλυτεςπαντου κολλαει μια μουναρα....
Τα στερεότυπα κυριαρχούν εδώ μέσα και έξω από εδώ...Σας γσμαει κουμουνια η λατινα
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Όπου υπάρχουν αναρχοαπλυτες
Ξεχωρίζει μισ μουναρα
Οχι....θα κυριαρχήσουν οι βρωμιαρες του κκκ....άσε μωρέ τις ξέρουμε....φοιτητής ήμουν κάποτεΤα στερεότυπα κυριαρχούν εδώ μέσα και έξω από εδώ...
Θεωρητικά μόνο ...ο επόμενος ηγέτης του ΚΚΕ περνάει μόνο από συνέδριο η ενδέχεται να πήρε το "δαχτυλίδι της διαδοχής " και το συνέδριο απλώς να επικυρώνει την εκλογή του νέου αρχηγού;Καμιά σχέση με το βασιλικό πολίτευμα...
Δεν πιάνει μια μπροστά σε ένα καθαρόαιμο από τα αιδοιολιβαδα της πρώην Σοβ.Ενωσης.Σας γσμαει κουμουνια η λατινα
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Όπου υπάρχουν αναρχοαπλυτες
Ξεχωρίζει μισ μουναρα
Ένα γὐναιο που θα έπρεπε να είναι στον Κορυδαλλό και στά νήματα περί ξεπεσμένων ΜΙΛΦ... Από fotoshop καλά πάμε βλέπω! This? Last year!
Από ότι ξέρω, νομίζω περνάει από συνέδριο...Θεωρητικά μόνο ...ο επόμενος ηγέτης του ΚΚΕ περνάει μόνο από συνέδριο η ενδέχεται να πήρε το "δαχτυλίδι της διαδοχής " και το συνέδριο απλώς να επικυρώνει την εκλογή του νέου αρχηγού;
Ενώ οι συντηρητικές - αστικές κυβερνήσεις και οι δικτατορίες είναι συμβατές με τον Ελληνισμό...ΚΚΕ: Διαχρονικά ο εχθρός του Ελληνισμού. Ιδρυθέν από τον εβραίο Μπεναρόγια, ξεκίνησε με την ευθυγράμμιση με την Κομιντέρν (Γ΄ Διεθνή) περί ανεξάρτητης Μακεδονίας. Τα ίδια επεδίωκε και επί ανταρτοπολέμου 1945-1049.
Το ΚΚΕ είναι ασύμβατο με τον Ελληνισμό.
Σήμερα, μετά το ξέπλυμα που τού έκανε ο "Εθνάρχης", είναι ο "δεμένος σκύλος που γαυγίζει" εντός και εκτός κυνοβουλίου...
Δε μας χέζεις ρε Νταλάρα, που θα ακούσω ό,τι μαλακία λένε οι ινστρούχτορες;Ενώ οι συντηρητικές - αστικές κυβερνήσεις και οι δικτατορίες είναι συμβατές με τον Ελληνισμό...
Αυτά ήταν παλιά που έδιναν σημασία μόνο στο ταξική σημασία των γεγονότων και καθόλου ίσως στην εθνική... Άκουσε τώρα τις εξαγγελίες του ΚΚΕ και θα δεις αλλαγή 360 μοιρών ως προς αυτό...
Γιά την σφαγή στην ΟΥΛΕΝ θα μας πεις κάτι; Γιά τον σύντροφο Φλωράκη που έπνιξε τους τραυματίες στρατιώτες στο νοσοκομείο της Λαμίας, όταν αυτό έπεσε στα χέρια του "Δημοκρατικού" στρατού θα μας πεις κάτι; Αει σιχτίρ, μαγάρες...Ενώ οι συντηρητικές - αστικές κυβερνήσεις και οι δικτατορίες είναι συμβατές με τον Ελληνισμό...
Το παραμύθι ότι μας πολεμάνε οι Εβραίοι και ότι είμαστε ο εκλεκτός λαός του Θεού, το πέρασε η εκκλησία... Τώρα οι Ισραηλινοί είναι σύμμαχοι και φίλοι μας όμως, σύμφωνα με τους ίδιους...
Αυτά ήταν παλιά που έδιναν σημασία μόνο στο ταξική σημασία των γεγονότων και καθόλου ίσως στην εθνική... Άκουσε τώρα τις εξαγγελίες του ΚΚΕ και θα δεις αλλαγή 360 μοιρών ως προς αυτό...
Εγώ να πω τι; Είμαι κυβερνητικός εκπρόσωπος του ΚΚΕ; Ούτε καν ιστορικός...Γιά την σφαγή στην ΟΥΛΕΝ θα μας πεις κάτι; Γιά τον σύντροφο Φλωράκη που έπνιξε τους τραυματίες στρατιώτες στο νοσοκομείο της Λαμίας, όταν αυτό έπεσε στα χέρια του "Δημοκρατικού" στρατού θα μας πεις κάτι; Αει σιχτίρ, μαγάρες...
Ρέ μαλάκες αυτά τα σεντόνια να τα παρουσιάζετε στα εικοσάχρονα, που δεν ξέρουν τι τους γίνεται. Όχι σε 60άρηδες που ξέρουν τι κουμάσια είστε...Πριν 100 χρόνια και βάλε ο κομμουνισμός παγκοσμίως πολεμούσε για δικαιώματα που σήμερα θεωρούνται κεκτημένα. Για ωράριο εργασίας, ασφάλιση, ανθρώπινες συνθήκες ,ήταν μια εποχή που δεν υπήρχαν ούτε τα βασικά. Οι περισσότεροι εργάτες και αγρότες ήταν αγράμματοι και έπεφταν εύκολα θύματα εκμετάλλευσης. Και γράφω πολεμούσε γιατί τότε πήγαινες στην πορεία και έπεφταν τουφεκιές ,υπήρχαν νεκροί στις μεγάλες πορείες όχι σαν σήμερα που πάνε όλοι και βγάζουν selfie και μετά πάνε για μπίρες. Στην Ελλάδα το ΚΚΕ πάλεψε, κυνηγήθηκε ,ήταν στην παρανομία όπως παντού, έκανε αντίσταση στους Γερμανούς (έκαναν και μη κομμουνιστές αλλά μην παραβλέπουμε τη δράση του ΕΑΜ).
Μέχρι το 1974 ήταν παράνομο να είσαι οργανωμένος στο ΚΚΕ (τότε η αριστερά ταυτιζόταν με το ΚΚΕ). Και να μη σε βάζαν μέσα, αν είχες φάκελο ή κάποιος από την οικογένειά σου, δε μπορούσες να διοριστείς, έπαιρνες δυσμενή μετάθεση στο στρατό, σε παρακολουθούσαν ,δε σε άφηναν να κάνεις και άλλα επαγγέλματα. Παρόλα αυτά οι κομμουνιστές τότε όχι μόνο δεν πτοήθηκαν αλλά είχαν και αυξητικές τάσεις. Το 1974 ο Καραμανλής νομιμοποιεί το ΚΚΕ ώστε να αποδεσμεύσει στρατό από τα σύνορα με τη Βουλγαρία και να τον στείλει στα νησιά. Ήταν η απαίτηση της Βουλγαρίας για να υποσχεθούν ότι και να φύγει ο ελληνικός στρατός, θα κάτσουν φρόνιμα.
Σταδιακά τα αιτήματα του ΚΚΕ άρχισαν να δικαιώνονται. Ταυτόχρονα η γελοία εμμονή με την ΕΣΣΔ άρχισε να κουράζει. Άρχισαν να παίρνουν τα πάνω τους τα άλλα αριστερά σχήματα. Σήμερα εν έτει 2026 είναι απλά κάτι θλιβεροί τύποι που το παίζουν ανώτεροι από τους άλλους. Το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι να ξεχωρίζουν και να λένε "εγώ είμαι ο Τσε Γκεβάρα και οι υπόλοιποι είναι δοσίλογοι ,φασίστες και γερμανοτσολιάδες". Μόνο σε μια χώρα με τόσους αμόρφωτους θα μπορούσε η Ρωσία να υποστηρίζεται ταυτόχρονα από Βελόπουλο και αριστερούς. Ο μεν Βελόπουλος επειδή είναι ομοιδεάτης του Πούτιν ,οι δε κομμουνιστές επειδή είναι για τον ψυχίατρο. Έχει φτάσει ο ραγιαδισμός τους σε τόσο μεγάλο βαθμό που δε μπορούν να δεχτούν ότι ο αφέντης τους τους εγκατέλειψε. Σαν τους βασιλόφρονες δηλαδή.
Τα άτομα είναι αστεία, εντελώς ακίνδυνοι, για αυτό και όλοι τους καλοπιάνουν και τους έχουν κάνει τοτέμ. Κάποτε τους φοβόντουσαν και τους έστελναν στη Μακρόνησο, τώρα τους συμπαθούν επειδή είναι ακίνδυνοι. Προσωπικά δεν ασχολούμαι καθόλου, είναι τόσο θλιβεροί όλοι τους.
Νταλάρα κομμουνι????Δε μας χέζεις ρε Νταλάρα, που θα ακούσω ό,τι μαλακία λένε οι ινστρούχτορες;