Νέα

Dating Apps. Tinder,Badoo, bumble

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Poseidon7
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 225
  • Εμφανίσεις 23K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Dreamer40

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2026
Like
371
Πόντοι
21
Bro, ο κανόνας είναι ότι αν η γκόμενα ψάχνει sex αρπαχτή ή μια χαλαρή κατάσταση να βρίσκεστε μια στο τόσο δεν πολυενδιαφέρεται για το αν έχεις καλή δουλειά, ενδιαφέροντα κλπ.

Θέλει να είσαι ωραίος, να ξέρεις να γαμάς και ιδανικά να έχεις χρόνο, να μην είσαι πηγμένος στις δουλειές δηλαδή και να είσαι διαθέσιμος εύκολα αν έχει καύλες. Αν θέλει απλά να γαμηθεί 2-3 φορές χέστηκε αν βγάζεις 10,000 το μήνα και μπορείς να τη δεις μετά από 3 βδομάδες γιατί δεν αδειάζεις.

Αν η σχέση είναι σοβαρή εκεί σίγουρα θα μπουν στη μέση υπολογισμοί, δουλειά, εισόδημα, προσωπικότητα κλπ. και η εμφάνιση πολλές φορές θα περάσει σε δεύτερη μοίρα.

Το ίδιο κάνει κι ο άνδρας. Αν μια γκόμενα τη βλέπεις μια φορά το 6μηνο και είναι καλή στο σεξ δε θα σε νοιάζει αν π.χ. είναι χαζή και άφραγκη, πληρώνεις τα ποτά ή ένα φαγητό και πας και τη γαμάς.

Αν όμως είναι να συζήσεις/ παντρευτείς κλπ. θα βάλεις κι άλλα στην εξίσωση.
Έτσι είναι αυτή που θέλει να φάει μόνο πούτσο και δεν θέλει σχέση τι θα κοιτάξει να τις αρέσει μόνο ο άλλος. Όμως υπάρχουν και αποχρώσεις, θέλει η άλλη να περνάει και καλά άμα είναι ωραία γκόμενα, σου λέει θα προτιμήσω τον Μάκη για να τον τρώω όταν έχω κάβλες, που έχει και την δυνατότητα να με πάει και ένα τριήμερο στην Μύκονο να περάσουμε καλά κτλ. Και άσε τον Σάκη που μου αρέσει λίγο περισσότερο γιατί αυτός δουλεύει delivery και κυκλοφορεί με παπάκι, και δεν έχει και ελεύθερο χρόνο ούτε και χρήμα για καλοπέραση εκτός από το γαμήσι.

Εξαιρούνται οι παντρεμένες αυτές κοιτάνε μόνο εμφάνιση και να γαμάς καλά.

Spieler

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Ιαν 2024
Κριτικές
63
Like
5.362
Πόντοι
2.916
Έτσι είναι αυτή που θέλει να φάει μόνο πούτσο και δεν θέλει σχέση τι θα κοιτάξει να τις αρέσει μόνο ο άλλος. Όμως υπάρχουν και αποχρώσεις, θέλει η άλλη να περνάει και καλά άμα είναι ωραία γκόμενα, σου λέει θα προτιμήσω τον Μάκη για να τον τρώω όταν έχω κάβλες, που έχει και την δυνατότητα να με πάει και ένα τριήμερο στην Μύκονο να περάσουμε καλά κτλ. Και άσε τον Σάκη που μου αρέσει λίγο περισσότερο γιατί αυτός δουλεύει delivery και κυκλοφορεί με παπάκι, και δεν έχει και ελεύθερο χρόνο ούτε και χρήμα για καλοπέραση εκτός από το γαμήσι.

Εξαιρούνται οι παντρεμένες αυτές κοιτάνε μόνο εμφάνιση και να γαμάς καλά.

Όσο περισσότερο χρόνο περνάς με κάποια, τόσο περισσότερο ενδιαφέρεται για το οικονομικό, το κοινωνικό status κλπ.

Αν με κάποια πηγαίνεις ταξιδάκια κάθε τόσο, βγαίνεις συχνά έξω κλπ ακόμα κι αν δεν είστε exclusive δεν είναι η απλή fuck buddy του μια στο τόσο, οπότε προφανώς θα κοιτάξει και άλλα στοιχεία.

Dreamer40

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2026
Like
371
Πόντοι
21
Όσο περισσότερο χρόνο περνάς με κάποια, τόσο περισσότερο ενδιαφέρεται για το οικονομικό, το κοινωνικό status κλπ.

Αν με κάποια πηγαίνεις ταξιδάκια κάθε τόσο, βγαίνεις συχνά έξω κλπ ακόμα κι αν δεν είστε exclusive δεν είναι η απλή fuck buddy του μια στο τόσο, οπότε προφανώς θα κοιτάξει και άλλα στοιχεία.
συμφωνώ, από την άλλη πιστεύω πως είναι δύσκολο να κρατήσεις για πάνω από ένα μήνα μια όμορφη ελεύθερη Ελληνίδα - που δεν είναι παντρεμένη ή σε σοβαρή σχέση -, όπως το περιγράφεις, δηλαδή έλα σπίτι μου όποτε έχεις κάβλες ή εγώ στο δικό σου κτλ. Άμα είναι παντρεμένη η σε σοβαρή σχέση ναι μπορεί να στο δίνει που και που, αφού δεν γουστάρει τον δικό της. Ελληνίδα όμως ελεύθερη εκεί δυσκολεύουν τα πράγματα για τέτοιες καταστάσεις εκτός και αν είναι κάποιος top model.

Συνήθως οι όμορφοι διατηρούν καταστάσεις fuck buddy με γυναίκες λιγότερο εμφανίσιμες από αυτούς. Το κάνει κολλητός μου χρόνια τώρα γαμάει μέτριες και μπαζάκια και τις έχει στο rotation ενώ έχει και σταθερή σχέση εννοείται. Είναι αντικειμενικά ωραίος άντρας.

Spieler

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Ιαν 2024
Κριτικές
63
Like
5.362
Πόντοι
2.916
συμφωνώ, από την άλλη πιστεύω πως είναι δύσκολο να κρατήσεις για πάνω από ένα μήνα μια όμορφη ελεύθερη Ελληνίδα - που δεν είναι παντρεμένη ή σε σοβαρή σχέση -, όπως το περιγράφεις, δηλαδή έλα σπίτι μου όποτε έχεις κάβλες ή εγώ στο δικό σου κτλ. Άμα είναι παντρεμένη η σε σοβαρή σχέση ναι μπορεί να στο δίνει που και που, αφού δεν γουστάρει τον δικό της. Ελληνίδα όμως ελεύθερη εκεί δυσκολεύουν τα πράγματα για τέτοιες καταστάσεις εκτός και αν είναι κάποιος top model.

Συνήθως οι όμορφοι διατηρούν καταστάσεις fuck buddy με γυναίκες λιγότερο εμφανίσιμες από αυτούς. Το κάνει κολλητός μου χρόνια τώρα γαμάει μέτριες και μπαζάκια και τις έχει στο rotation ενώ έχει και σταθερή σχέση εννοείται. Είναι αντικειμενικά ωραίος άντρας.

Εξαρτάται τι ψάχνει η άλλη και σε τι φάση ζωής είναι. Μια γυναίκα με καλή εμφάνιση και δουλειά γύρω στα 30 που θέλει να κάνει οικογένεια δε θα μπει σε τέτοιο τριπ, θα ψάξει κάτι σταθερό.

Κάποια πιο μικρή που ψάχνεται για εμπειρίες ή κάποια μεγαλύτερη π.χ. που έχει χωρίσει, έχει παιδιά και δε θέλει να ξαναπαντρευτεί μπορεί να μπει σε τέτοια κατάσταση.

Μια τέτοια χωρισμένη 40 κάτι είχα γνωρίσει πριν καιρό από tinder και ακόμα βρισκόμαστε μια στο τόσο. Είναι καλά με τη ζωή της και δε θέλει κάτι παραπάνω, σίγουρα πηδιέται και με άλλους.

Dreamer40

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2026
Like
371
Πόντοι
21
Εξαρτάται τι ψάχνει η άλλη και σε τι φάση ζωής είναι. Μια γυναίκα με καλή εμφάνιση και δουλειά γύρω στα 30 που θέλει να κάνει οικογένεια δε θα μπει σε τέτοιο τριπ, θα ψάξει κάτι σταθερό.

Κάποια πιο μικρή που ψάχνεται για εμπειρίες ή κάποια μεγαλύτερη π.χ. που έχει χωρίσει, έχει παιδιά και δε θέλει να ξαναπαντρευτεί μπορεί να μπει σε τέτοια κατάσταση.

Μια τέτοια χωρισμένη 40 κάτι είχα γνωρίσει πριν καιρό από tinder και ακόμα βρισκόμαστε μια στο τόσο. Είναι καλά με τη ζωή της και δε θέλει κάτι παραπάνω, σίγουρα πηδιέται και με άλλους.
Τυχερός, ωραία φάση αυτή, από εμφάνιση πως είναι αν είναι όμορφη μια χαρά είσαι.

Spieler

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Ιαν 2024
Κριτικές
63
Like
5.362
Πόντοι
2.916
Τυχερός, ωραία φάση αυτή, από εμφάνιση πως είναι αν είναι όμορφη μια χαρά είσαι.

Up to scratch είναι και πάντα περιποιημένη, όχι κάτι φανταστικό, αλλά ΟΚ. Αλλά είναι ευχάριστο άτομο, μπορείς να βγεις μαζί της να μιλήσεις, δε βαριέσαι καθόλου.

Anyway, με τη μεγάλη αύξηση των διαζυγίων υπάρχουν πολλές σε τέτοια φάση να κάνεις παιχνίδι αν είσαι στο σωστό ηλικιακό φάσμα (όχι πολύ μικρός, όχι γέρος).

johnny rotten

Μέλος
Εγγρ.
8 Οκτ 2017
Like
219
Πόντοι
21
Τι λέγαμε? Για την καλτίλα του Tinder! Υπάρχουν τα ΠΑΝΤΑ εκεί μέσα! (για αυτό παίρνουμε και τις ανάλογες προφυλάξεις ε...?)
Μου χει τύχει αρκετά παρόμοιο (τύπισσα να το παίζει φουλ παναγίτσα ενώ έκανε μπαμ εξαρχής πως παίρνει και τα δένδρα ακόμα) κι όσο έκανα τον χαζούλη, άλλο τόσο απλώνοταν το 'μεγαλείο' της. Τρομερές δηλώσεις αγάπης, έρωτες, 5 μεξικάνικα σίριαλ μαζεμένα. Η γκόμενα το ζούσε μόνη της πως έδεσε γαμπρό.....Εμπειριάρα!

Εξαφανίστηκα, μετά άφηνε γράμματα στο σπίτι μου για έναν μήνα, κι ένα βράδυ που γυρνούσα τη βρήκα να περιμένει απ έξω...(έφυγα και ξαναγύρισα μετά)....
ύστερα από μερικές εβδομάδες, βρήκα σκληρά χαραγμένο το αμάξι μου. Δεν αποκλείω να ήταν αυτή.

Μια άλλη μου αποκάλυψε πως ήταν φυλακή για κάτι χρόνια για εμπόριο ναρκωτικών, μια φορά βγήκα με μία που έλεγε πως σκοπεύει να κάνει καριέρα στο ραπ. Φιλιπινέζα χήρα ναυτικού, με τη φωτογραφία του καπετάνιου μακαρίτη να με κοιτάει στο σαλόνι της ενώ με πίπωνε αυτή. Άλλη, γκοθού χρυσαυγίτισσα που κούτσαινε! Άλλη είχε εμμονή να μάθει τα ωράρια εργασίας μου απτο πρώτο ραντεβού, κι άλλη μια τρελή έσκασε μύτη με γάζες απο βλεφαροπλαστκή...οριακά μου χει λείψει το τίντερ, σκέφτομαι να ξαναμπώ!
Ρε σκυλι μαυρο εχεις φαει φιλιππινι?Σωστος,κ το λεω αυτο γιατι δεν ανοιγονται ευκολα γιατι ειναι ιδιαιτερα θρησκες,ντροπαλες κτλ..Αξιζε τον κοπο η ηταν επιπλο?

ananias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
2.387
Πόντοι
736
Ρε σκυλι μαυρο εχεις φαει φιλιππινι?Σωστος,κ το λεω αυτο γιατι δεν ανοιγονται ευκολα γιατι ειναι ιδιαιτερα θρησκες,ντροπαλες κτλ..Αξιζε τον κοπο η ηταν επιπλο?
'Ηταν ιδιαίτερη περίπτωση η συγκεκριμένη, όντως όπως το λες, αρκετά μαζεμένη στην αρχή. Είχαμε βγει απλά για έναν καφέ (δεν ήθελε ποτό) ένα μεσημέρι χωρίς να πούμε και πολλά. Υπήρχε μια αμηχανία από πλευράς της, έκανα υπομονή χωρίς να περιμένω κάτι (δεν έβλεπα φως ούτε με ενέπνευσε να κινηθώ). Ευγενέστατη και κυρία.
Ύστερα από κάποιες ημέρες -κρατήσαμε κάποια επαφή γενικά)- με κάλεσε σπίτι της να 'order pizza and watch a movie' -μου φάνηκε πού καλτ ως συνθήκη, εννοείται πως πήγα. Σε κάποια φάση εκεί που χαμουρευόμασταν σηκώνεται η τύπισσα και μου λέει 'you're a good man!' και προς έκπληξη μου, μου τον πετάει έξω. Στο φόντο η φωτογραφία με τον μακαρίτη ναυτικό άνδρα της να χαμογελάει εν πλω δίπλα σε κάτι φενγκ σούι καταρρακτάκια....
Αρκετά απόκοσμο και κινηματογραφικό σκηνικό.
Δεν ήταν κάνα σπουδαίο γαμήσι πάντως, φάνηκε οτί της είχε λείψει και προσπάθησε να δει αν 'το χει' το σπορ ακόμα.
Σχετικά όμορφη γυναίκα, πολύ καλωσυνάτη, και περιποιημένη. Όλες κι όλες 3 φορές βρεθήκαμε αλλά με θυμόταν κατά καιρούς κι έστελνε ένα 'γειά'.
Είχε την καύλα της, καλά ναναι!

Lion king

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2007
Κριτικές
3
Like
161
Πόντοι
6
Έχω πάρει με και χωρίς καποτα από πρώτο ραντεβού, πολλές φορές από tinder και okcupid. Κυρίως okcupid.

Πρέπει να είναι πάνω από 30 τουλάχιστον. Οι 29/30 στο εξωτερικό.

Θέλει δύο καλές φωτογραφίες και να είσαι καλός στο μπλα μπλα.

geol

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2025
Like
36
Πόντοι
0
Διαβάζω το thread και βλέπω ότι όλοι τα ίδια λέμε; σπαταλάμε χρόνο κάνοντας swipe σε εκατοντάδες προφίλ, τρώμε άκυρα, ghosting, και τις περισσότερες φορές καταλήγουμε σε τύπισσες που ψάχνουν γαμπρό ή χορηγό ενώ εμείς θέλουμε κάτι χαλαρό. έφτιαξα ένα εργαλείο που σκοράρει προφίλ στο Bumble/Tinder — ποια θέλει και ποια ψάχνει γαμπρό

Επειδή βαρέθηκα να χάνω χρόνο, έφτιαξα ένα Chrome extension που τρέχει πάνω στο Bumble και στο Tinder και κάνει αυτόματα αυτό που κάνουμε εμείς με το μάτι — διαβάζει το κάθε προφίλ και σου λέει αν αξίζει να ασχοληθείς ή να πας παρακάτω.

Τι κάνει:

— Διαβάζει bio, "Ψάχνω για", ηλικία, απόσταση, verified, φωτογραφίες
— Βαθμολογεί κάθε προφίλ σε real-time: "Something casual" παίρνει πόντους, "σοβαρή σχέση" πέφτει score, "ψάχνω τον πρίγκιπα μου" = αυτόματο SKIP
— Δείχνει overlay πάνω στο προφίλ: HOT / MAYBE / ❄️ SKIP
— Μαζεύει τα Instagram handles από τα bios αυτόματα
— Μπαίνεις μετά στα IG profiles τους και σκοράρει και εκεί
— πόσους followers έχει, αν είναι influencer (macro/mega = ξέχνα το), αν έχει party hashtags, κτλ
— Σώζει τα καλύτερα προφίλ σε DM list
— εξάγεις CSV και έχεις έτοιμη λίστα για DM

Δουλεύει σε 10 γλώσσες (ελληνικά, αγγλικά, ισπανικά κτλ) γιατί τουρίστριες > Ελληνίδες στα apps, αυτό νομίζω το ξέρουμε όλοι.

Βασικά δεν σου λέει ποια να γαμήσεις — αυτό είναι δική σου δουλειά. Σου λέει ποια ΔΕΝ αξίζει να χάσεις χρόνο. Φιλτράρει τη σαβούρα και τις "ψάχνω σοβαρή σχέση μόνο" ώστε να εστιάσεις στις σωστές.

Αν ενδιαφέρεται κάποιος να το δοκιμάσει στείλτε PM. Είναι δωρεάν, το έφτιαξα για δική μου χρήση αλλά αν βοηθάει κι άλλους γιατί όχι.

Να πω ότι δεν το έχω τεστάρει εκτενώς, γιατί δεν έχω βάλει την paid έκδοση και χωρίς αυτήν ο αλγόριθμος σε θάβει όπως ξέρετε. Δουλεύει κανονικά όμως και χωρίς συνδρομή. Οπότε αν κάποιος έχει Tinder Gold/Platinum ή Bumble paid και θέλει να το τεστάρει εκεί, πείτε μου τι παίζει να το φτιάξω αν χρειάζεται.

dimchair

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Δεκ 2016
Like
1.284
Πόντοι
206
Bro, ο κανόνας είναι ότι αν η γκόμενα ψάχνει sex αρπαχτή ή μια χαλαρή κατάσταση να βρίσκεστε μια στο τόσο δεν πολυενδιαφέρεται για το αν έχεις καλή δουλειά, ενδιαφέροντα κλπ.

Θέλει να είσαι ωραίος, να ξέρεις να γαμάς και ιδανικά να έχεις χρόνο, να μην είσαι πηγμένος στις δουλειές δηλαδή και να είσαι διαθέσιμος εύκολα αν έχει καύλες. Αν θέλει απλά να γαμηθεί 2-3 φορές χέστηκε αν βγάζεις 10,000 το μήνα και μπορείς να τη δεις μετά από 3 βδομάδες γιατί δεν αδειάζεις.

Αν η σχέση είναι σοβαρή εκεί σίγουρα θα μπουν στη μέση υπολογισμοί, δουλειά, εισόδημα, προσωπικότητα κλπ. και η εμφάνιση πολλές φορές θα περάσει σε δεύτερη μοίρα.

Το ίδιο κάνει κι ο άνδρας. Αν μια γκόμενα τη βλέπεις μια φορά το 6μηνο και είναι καλή στο σεξ δε θα σε νοιάζει αν π.χ. είναι χαζή και άφραγκη, πληρώνεις τα ποτά ή ένα φαγητό και πας και τη γαμάς.

Αν όμως είναι να συζήσεις/ παντρευτείς κλπ. θα βάλεις κι άλλα στην εξίσωση.

Να γράψεις και πως ειναι εμφανισιακά οι "θέλω μόνο σεξ".. Η συντριπτική πλειοψηφία δεν βλέπεται.....

Εγώ δυο που γνώρισα έτσι η μία δεν βλεπόταν κάν, η άλλη 6-7 σε βαθμολογία και βρώμαγε . Τις χυλοπίτωσα και άντε γεια.

Οι καλές που θες να φας όντως θέλουν πολλά από τον άλλο απλά για να έχεις επικοινωνία. Με τους υπόλοιπους δεν μιλάνε καν και έχουν άπειρες επιλογές από άντρες.

Γράφετε @@ριες και φιλοσοφίες χωρίς να λετε την πραγματικότητα.

Spieler

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Ιαν 2024
Κριτικές
63
Like
5.362
Πόντοι
2.916
Να γράψεις και πως ειναι εμφανισιακά οι "θέλω μόνο σεξ".. Η συντριπτική πλειοψηφία δεν βλέπεται.....

Εγώ δυο που γνώρισα έτσι η μία δεν βλεπόταν κάν, η άλλη 6-7 σε βαθμολογία και βρώμαγε . Τις χυλοπίτωσα και άντε γεια.

Οι καλές που θες να φας όντως θέλουν πολλά από τον άλλο απλά για να έχεις επικοινωνία. Με τους υπόλοιπους δεν μιλάνε καν και έχουν άπειρες επιλογές από άντρες.

Γράφετε @@ριες και φιλοσοφίες χωρίς να λετε την πραγματικότητα.

Ρε παίκτη, τα dating apps υπάρχουν από την αρχή της δεκαετίας του 2010, δηλαδή 15 χρόνια. Tα πρώτα χρόνια ειδικά με το Tinder θυμάμαι στην Αγγλία γινόταν της πουτάνας.

Για να λες ότι έχεις γνωρίσει μόνο 2 γκόμενες που να ψάχνονται για φάση από εκεί ή δεν έχεις ασχοληθεί ποτέ συστηματικά με το άθλημα ή είσαι πολύ άσχημος οπότε κατάφερες και τσίμπησες μόνο 2 σαβούρες.

dimchair

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Δεκ 2016
Like
1.284
Πόντοι
206
Ρε παίκτη, τα dating apps υπάρχουν από την αρχή της δεκαετίας του 2010, δηλαδή 15 χρόνια, τα πρώτα χρόνια ειδικά με το Tinder θυμάμαι στην Αγγλία γινόταν της πουτάνας.

Για να λες ότι έχεις γνωρίσει μόνο 2 γκόμενες που να ψάχνονται για φάση από εκεί ή δεν έχεις ασχοληθεί ποτέ συστηματικά με το άθλημα ή είσαι πολύ άσχημος οπότε κατάφερες και τσίμπησες μόνο 2 σαβούρες.

Ρε μπαγλαμα, έγραψα για γκόμενες που με το καλημέρα από το chat ζήτησαν sex......

Το εμπέδωσες τώρα ή έχεις τόσο μεγάλο εγκεφαλικό πρόβλημα από όταν σε γέννησαν και δεν μπορείς;

Arxontas tou skotous

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιουν 2022
Κριτικές
55
Like
9.191
Πόντοι
8.236
Τι λέγαμε? Για την καλτίλα του Tinder! Υπάρχουν τα ΠΑΝΤΑ εκεί μέσα! (για αυτό παίρνουμε και τις ανάλογες προφυλάξεις ε...?)
Μου χει τύχει αρκετά παρόμοιο (τύπισσα να το παίζει φουλ παναγίτσα ενώ έκανε μπαμ εξαρχής πως παίρνει και τα δένδρα ακόμα) κι όσο έκανα τον χαζούλη, άλλο τόσο απλώνοταν το 'μεγαλείο' της. Τρομερές δηλώσεις αγάπης, έρωτες, 5 μεξικάνικα σίριαλ μαζεμένα. Η γκόμενα το ζούσε μόνη της πως έδεσε γαμπρό.....Εμπειριάρα!

Εξαφανίστηκα, μετά άφηνε γράμματα στο σπίτι μου για έναν μήνα, κι ένα βράδυ που γυρνούσα τη βρήκα να περιμένει απ έξω...(έφυγα και ξαναγύρισα μετά)....
ύστερα από μερικές εβδομάδες, βρήκα σκληρά χαραγμένο το αμάξι μου. Δεν αποκλείω να ήταν αυτή.

Μια άλλη μου αποκάλυψε πως ήταν φυλακή για κάτι χρόνια για εμπόριο ναρκωτικών, μια φορά βγήκα με μία που έλεγε πως σκοπεύει να κάνει καριέρα στο ραπ. Φιλιπινέζα χήρα ναυτικού, με τη φωτογραφία του καπετάνιου μακαρίτη να με κοιτάει στο σαλόνι της ενώ με πίπωνε αυτή. Άλλη, γκοθού χρυσαυγίτισσα που κούτσαινε! Άλλη είχε εμμονή να μάθει τα ωράρια εργασίας μου απτο πρώτο ραντεβού, κι άλλη μια τρελή έσκασε μύτη με γάζες απο βλεφαροπλαστκή...οριακά μου χει λείψει το τίντερ, σκέφτομαι να ξαναμπώ!
Πρέπει να έψαχνες με το κερί για να βρεις αυτες τις περιπτωσαρες!!

jim28

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιαν 2007
Κριτικές
27
Like
2.590
Πόντοι
6.955
Ερώτηση σε όποιον γνωρίζει. Αξίζει μια δοκιμή με πληρωμή στο blindchat?
Γιατί το δωρεάν είναι σαν να μην έχεις
Για τρείς ημέρες πλήρωσε, παραπάνω όχι. Αξίζει, αν και τα τελευταία χρόνια έχει πέσει απελπιστικά το επίπεδο των γυναικών εκεί μέσα. Δυστυχώς δεν μπορώ πλέον να συνδεθώ από browser και δεν ξέρω τον λόγο.

Spieler

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Ιαν 2024
Κριτικές
63
Like
5.362
Πόντοι
2.916
Ρε μπαγλαμα, έγραψα για γκόμενες που με το καλημέρα από το chat ζήτησαν sex......

Το εμπέδωσες τώρα ή έχεις τόσο μεγάλο εγκεφαλικό πρόβλημα από όταν σε γέννησαν και δεν μπορείς;

Από το 1ο ραντεβού μπορείς να κάνεις σεξ, δεν υπάρχει στοιχειωδώς εμφανίσιμος παίκτης που ασχολήθηκε σοβαρά με apps και δεν έσπρωξε έτσι κάποιες φορές σε τόσα χρόνια.
Στα πρώτα χρόνια του Tinder έσπρωχνες πολύ χύμα, UK που ήμουν full-time τότε χαμός γινόταν. Μετά μπήκαν πολλοί στο παιχνίδι και σταδιακά έγινε πιο demanding.
Προφανώς έχει σημασία πώς είσαι, αν είσαι 1,58/ 100 κιλά δε θα κάτσει κάτι της προκοπής, image-based είναι και οι γυναίκες έχουν τον πρώτο λόγο.
Αν είσαι τόσο χάλια που δε μπόρεσες να σπρώξεις γκόμενα της προκοπής από apps ενώ όλη η υφήλιος έχει γαμήσει εύκολα από κει δε φταίω εγώ.
Ζήτα τα ρέστα από τους γονείς σου που σου έδωσαν μάπα DNA.
Και άλλη φορά να είσαι πιο ευγενικός.

Τελευταία τροποποίηση:
  • Like
Αντιδράσεις: Nubic

flyman29

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2009
Like
3.999
Πόντοι
456
Το 80% από τις κάμπιες γράφουν ειλικρινής, δοτική, με χιούμορ, τους αρέσουν τα ταξίδια και σιχαίνονται το ψέμα ή απλά ρώτα να μάθεις :jerking:
Επίσης έχουν καμιά 10αρια φωτογραφίες αλλά μόνο σέλφι και οι πιο καμένες μιμίδια του στυλ αν δεν με αντέχεις στα χειρότερα μου και τέτοια.
Γενικά πολύ καλτίλα πλέον.
Καλή φάση είναι να γράφεις τι σου λένε σε κανέναν chatgpt και να απαντάς με ΑΙ για να μην κάψεις εγκέφαλο :sunglasses:

ananias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
2.387
Πόντοι
736
Καλή φάση είναι να γράφεις τι σου λένε σε κανέναν chatgpt και να απαντάς με ΑΙ για να μην κάψεις εγκέφαλο :sunglasses:
έννοια σου το ίδιο κάνουν κι αυτές απλά για να περνάει η ώρα τους!

ananias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
2.387
Πόντοι
736
Πρέπει να έψαχνες με το κερί για να βρεις αυτες τις περιπτωσαρες!!
....απλά, η καθημερινότητα ενός χρήστη του τίντερ....
Η πλάκα είναι πως αυτές που έδειχναν πιο νορμάλ με φόβισαν περισσότερο!

ananias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
2.387
Πόντοι
736
Βασικά δεν σου λέει ποια να γαμήσεις — αυτό είναι δική σου δουλειά. Σου λέει ποια ΔΕΝ αξίζει να χάσεις χρόνο. Φιλτράρει τη σαβούρα και τις "ψάχνω σοβαρή σχέση μόνο" ώστε να εστιάσεις στις σωστές.
Κι όμως, αυτές οι 'ψάχνω σοβαρή σχέση μόνο' είναι που το δίνουν στο πιάτο συνήθως.....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom