Τον προηγούμενο μήνα έφτιαξα λογαριασμό στο bumble και στο tinder. Στο Bumble που δεν είχα κάνει το άνοιγμα του λογαριασμού σε καλή μέρα και ώρα, άργησε να τσουλήσει. Έπιασα δυο ματς που μου άρεσαν, κατέληξαν και σε ραντεβού, το πρώτο οδήγησε και σε γαμήσι στο δεύτερο ραντεβού, η άλλη περίπτωση ήταν πιο επιφυλακτική, ήταν ξένη, με φίλησε μόνο στο μάγουλο, ήταν θετική και σε επόμενο ραντεβού, αλλά δεν ψήθηκα.
Στο tinder άνοιξα το λογαριασμό Παρασκευή 20:00. Ώρα αιχμής. Μου έσκασαν πάνω από 30 likes, οπότε από περιέργεια, πλήρωσα τη συνδρομή 1 εβδομάδας, να δω αν αξίζει κάτι. 29 στις 30 ήταν υπέρβαρες. Συνέχισα να κάνω swipe, μου πέταγε τρομερά μουνιά όλη τη βδομάδα, αλλά δεν ερχόταν κανένα like και ματς από αυτές. Μερικά ακόμα από υπέρβαρες. Που οκ δεν έχω θέμα με τα κιλά των ανθρώπων, αλλά λόγω και του ότι είμαι μινιόν κατασκευή, δεν μου κολλάει.
Επόμενη εβδομάδα, ανανεώνεται αυτόματα η συνδρομή και ο αλγόριθμος με θάβει στον πάτο. Καθόλου likes, κανένα match. Το έψαξα και είδα ότι αν αφιερώνεις πολύ χρόνο μέσα και κάνεις πολλαπλά likes, αρχίζει και μειώνεται η προβολή σου, οπότε είσαι σα φάντασμα στην εφαρμογή. Ακύρωσα συνδρομή, τη διέγραψα και επανέρχομαι τώρα που είναι καλή ώρα, να δω αν όντως επαληθεύονται τα παραπάνω.