Νέα

Dating Apps. Tinder,Badoo, bumble

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Poseidon7
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 225
  • Εμφανίσεις 23K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

akinho

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2019
Κριτικές
1
Like
3.186
Πόντοι
456
Κι όμως, αυτές οι 'ψάχνω σοβαρή σχέση μόνο' είναι που το δίνουν στο πιάτο συνήθως.....
Ναι ρε. Όσες έχω φάει στο πρώτο ραντεβού και δεν τις είδα ποτέ ξανά, όλες δήλωναν ότι θέλουν σοβαρή σχέση

masistas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2012
Κριτικές
6
Like
1.498
Πόντοι
496
Τον προηγούμενο μήνα έφτιαξα λογαριασμό στο bumble και στο tinder. Στο Bumble που δεν είχα κάνει το άνοιγμα του λογαριασμού σε καλή μέρα και ώρα, άργησε να τσουλήσει. Έπιασα δυο ματς που μου άρεσαν, κατέληξαν και σε ραντεβού, το πρώτο οδήγησε και σε γαμήσι στο δεύτερο ραντεβού, η άλλη περίπτωση ήταν πιο επιφυλακτική, ήταν ξένη, με φίλησε μόνο στο μάγουλο, ήταν θετική και σε επόμενο ραντεβού, αλλά δεν ψήθηκα.
Στο tinder άνοιξα το λογαριασμό Παρασκευή 20:00. Ώρα αιχμής. Μου έσκασαν πάνω από 30 likes, οπότε από περιέργεια, πλήρωσα τη συνδρομή 1 εβδομάδας, να δω αν αξίζει κάτι. 29 στις 30 ήταν υπέρβαρες. Συνέχισα να κάνω swipe, μου πέταγε τρομερά μουνιά όλη τη βδομάδα, αλλά δεν ερχόταν κανένα like και ματς από αυτές. Μερικά ακόμα από υπέρβαρες. Που οκ δεν έχω θέμα με τα κιλά των ανθρώπων, αλλά λόγω και του ότι είμαι μινιόν κατασκευή, δεν μου κολλάει.
Επόμενη εβδομάδα, ανανεώνεται αυτόματα η συνδρομή και ο αλγόριθμος με θάβει στον πάτο. Καθόλου likes, κανένα match. Το έψαξα και είδα ότι αν αφιερώνεις πολύ χρόνο μέσα και κάνεις πολλαπλά likes, αρχίζει και μειώνεται η προβολή σου, οπότε είσαι σα φάντασμα στην εφαρμογή. Ακύρωσα συνδρομή, τη διέγραψα και επανέρχομαι τώρα που είναι καλή ώρα, να δω αν όντως επαληθεύονται τα παραπάνω.
Είχα βάλει την συνδρομή για να μπορώ να κάνω απειρα λαϊκ
Άλλαζα και travel mode
Έβαλα κ εφαρμογή για να πατάει μόνο του λαικ (ορίζεις τον κέρσορα κ το διάστημα πχ 2δευτερολ και κάνει ταπ)
Μου έκαναν Μπαν δήθεν για σπαμ κ μπλοκαρε ο λογαριασμός μ

Annapurna

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
7 Μαΐ 2020
Κριτικές
174
Like
118.324
Πόντοι
46.423
"... φέρεται να είχαν γνωριστεί σε διαδικτυακή εφαρμογή ..."

• Ουάου
Αντιδράσεις: cool11

poutsarass

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2018
Κριτικές
1
Like
187
Πόντοι
1
Νομίζω το θέμα έχει υπερκαλυφθεί από όλους μας.

Είναι πλέον γεγονός πως τα apps είναι πλέον βάλτοι με λιμνάζοντα ζόμπι που περίσσεψαν από τις αρχές της φάσης. Δεν είναι τυχαίο που βλέπεις σταθερά τις ίδιες μέσα εδώ και 10+ χρόνια (και με τις ίδιες φωτογραφίες κιόλας μπας και ψαρώσει κανείς).
Αποτελούν το 'καταφύγιο', ένας άγιος παντελεήμονας για τις στραβές-κουτσές....
Βάζω στόιχημα πως οι περισσότεροι έχουμε πάρει τις ίδιες απο κει μέσα!

Είναι μόνο για την cultίλα και το σουρεάλ για να γελάσεις η όλη φάση. Έτσι να βγεις με καμμιά κατεστραμμένη άκυρη που δε θα γνώριζες ποτέ και να λες ό,τι σου κατεβαίνει ίσα για τον χαβαλέ, αν είσαι αργόσχολος.

Η απόγνωση των ανδρών τις ενθαρρύνει να είναι σούργελα οι περισσότερες. Βέβαια, έτυχε να γνωρίσω και 1-2 πλάσματα που είχαν βαριά θέματα ψυχικής υγείας, και ήταν στενάχωρο!

Θυμάμαι κάτι εντελώς πεταμένες που χα γνωρίσει, να έχουν ουρές ανδρών να τις κυνηγάνε, να τις παρακαλάνε, αρκετές ήταν παντρεμένες, και μου φαινόταν τόσο αδιανόητο πως κάποιος είχε για γυναίκα του κάποια που σιχαινόμουν να βρίσκεται δίπλα μου ας πούμε.....

Γενικά, άκρως καταθλιπτική εμπειρία (για εμένα τουλάχιστον) το Tinder όταν έπαιζα εκεί...

Μόνοι σας βγάζετε τα μάτια σας όταν βάζετε οι ίδιοι τους εαυτούς σας σε αυτή τη θέση να είστε απλά ένα νούμερο στη λίστα αναμονής της κάθε Λίτσας που παραμονεύει να σας σκουπιδιάσει!
Τα είπες όλα... Όλα όμως.
Στάνταρ έχουμε γαμήσει τις ίδιες, όσοι παίζουμε εκεί.
Ανοίγουν και ξανανοίγουν προφίλ.
Ωστόσο, από κοντά τι; Που;
Θέλω να φλερτάρω έξω, αλλά είναι όλες πολύ επιφυλακτικές (και λογικό είναι, με τόσους ανισόρροπους που κυκλοφορούν).
Έχει πεθάνει το φλερτ έξω ανεπιστρεπτί;

poutsarass

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2018
Κριτικές
1
Like
187
Πόντοι
1
Τα είπες όλα... Όλα όμως.
Στάνταρ έχουμε γαμήσει τις ίδιες, όσοι παίζουμε εκεί.
Ανοίγουν και ξανανοίγουν προφίλ.
Ωστόσο, από κοντά τι; Που;
Θέλω να φλερτάρω έξω, αλλά είναι όλες πολύ επιφυλακτικές (και λογικό είναι, με τόσους ανισόρροπους που κυκλοφορούν).
Έχει πεθάνει το φλερτ έξω ανεπιστρεπτί;
επιφυλακτικές ή ΝΤΙΒΕΣ***

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom