You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Dating Apps. Tinder,Badoo, bumble
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Poseidon7
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 225
- Εμφανίσεις 23K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
Spieler
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 5 Ιαν 2024
- Κριτικές
- 63
- Like
- 5.362
- Πόντοι
- 2.916
Bro, υπάρχει σχετικό topic. Συνοπτικά - από εμπειρία σε UK και Eλλάδα - αν έχεις κάτι να δείξεις και χρόνο να αφιερώσεις μερικές γκόμενες μπορείς να τις βγάλεις. Θέλει και λίγο γερό στομάχι γιατί έχει αρκετές περίεργες και αν είσαι ευαίσθητος τύπος μπορεί να σε χαλάσουν.
anatolgami
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Αυγ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 4.784
- Πόντοι
- 506
Το badoo ειναι για πεταμα, 9,5 στις 10 ψαχνουν γαμπρο
Poseidon7
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 25 Φεβ 2020
- Κριτικές
- 35
- Like
- 2.051
- Πόντοι
- 2.471
Το έχω περίπου 10 μέρες. Δεν είμαι ο μπραντ πιτ αλλά είμαι μια χαρά. Τα match είναι 2-3. Έχω αρχίσει να αμφιβάλλω για τον εαυτό μου.Bro, υπάρχει σχετικό topic. Συνοπτικά - από εμπειρία σε UK και Eλλάδα - αν έχεις κάτι να δείξεις και χρόνο να αφιερώσεις μερικές γκόμενες μπορείς να τις βγάλεις. Θέλει και λίγο γερό στομάχι γιατί έχει αρκετές περίεργες και αν είσαι ευαίσθητος τύπος μπορεί να σε χαλάσουν.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Βλέπω πολλά ψεύτικα προφίλ. Αλλα και στα ματς που γίνονται οι περισσότερες δεν μιλάνε!Το badoo ειναι για πεταμα, 9,5 στις 10 ψαχνουν γαμπρο
Spieler
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 5 Ιαν 2024
- Κριτικές
- 63
- Like
- 5.362
- Πόντοι
- 2.916
Bro, με μόνο με μια ΟΚ εμφάνιση δεν είναι εύκολο εκτός αν είσαι κάποιος πολύ ωραίος., Θέλει να δείχνεις καλή ζωή/ ενδιαφέροντα για να κάνεις matches. Kαι σου αρέσει και το chat σαν διαδικασία γιατί αλλιώς θα βαρεθείς να κάνεις το ψηστήρι.Το έχω περίπου 10 μέρες. Δεν είμαι ο μπραντ πιτ αλλά είμαι μια χαρά. Τα match είναι 2-3. Έχω αρχίσει να αμφιβάλλω για τον εαυτό μου.
Θέλει λίγη υπομονή, τα apps έχουν το καλό ότι μέσα υπάρχουν γκόμενες που δεν έχουν πρόβλημα με το ρόλο της καβάτζας/ friend with benefits κλπ. αν σε ενδιαφέρει αυτό.
Stavrpiss
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Δεκ 2024
- Like
- 334
- Πόντοι
- 20
Της μόδας ήταν το 2011 με 2016. Μετά που το πήραν χαμπάρι το χρησιμοποιούν κυρίως όσες ψάχνουν χορηγούς και όσες έχουν ψυχολογικά, άσε που υπάρχουν και πολλά ψεύτικα προφίλ.Καλησπέρα μάγκες. Ανοίγω το θέμα για να συζητήσουμε σχετικά με τα dating apps που είναι πλέον πολύ της μόδας. Παραθέστε εμπειρίες, και γνώμη για το αν αξίζουν ή όχι!
kachaplias
Μέγας
- Εγγρ.
- 20 Δεκ 2017
- Κριτικές
- 11
- Like
- 11.866
- Πόντοι
- 4.546
γκομενα απο dating app στην ελλαδα πλην καμιας ξεχασμενης τουριστριας που εκανε swipe right τον πρωτο που πετυχε, εχει να βγαλει καποιος απο οταν ειχαμε Συριζα-ΑΝΕΛ στην κυβερνηση...Καλησπέρα μάγκες. Ανοίγω το θέμα για να συζητήσουμε σχετικά με τα dating apps που είναι πλέον πολύ της μόδας. Παραθέστε εμπειρίες, και γνώμη για το αν αξίζουν ή όχι!
αυτα τα κανεις και στο ινστα τυπε.... ψευτικα στορυ. στοχευμενες φωτο... τσιμπανε οι gold diggers...Bro, με μόνο με μια ΟΚ εμφάνιση δεν είναι εύκολο εκτός αν είσαι κάποιος πολύ ωραίος., Θέλει να δείχνεις καλή ζωή/ ενδιαφέροντα για να κάνεις matches. Kαι σου αρέσει και το chat σαν διαδικασία γιατί αλλιώς θα βαρεθείς να κάνεις το ψηστήρι.
Θέλει λίγη υπομονή, τα apps έχουν το καλό ότι μέσα υπάρχουν γκόμενες που δεν έχουν πρόβλημα με το ρόλο της καβάτζας/ friend with benefits κλπ. αν σε ενδιαφέρει αυτό.
βεβαια απο τη στιγμη που υπαρχει το seeking γαμηθηκαν ολα τα dating apps γιατι οι μπατιρηδες μενουν στα δωρεαν
Kamigawa
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 13 Μαΐ 2023
- Κριτικές
- 7
- Like
- 9.445
- Πόντοι
- 1.326
Θα γράψω και τη δική μου εμπειρία ως χρήστης plus για 3 μήνες λόγω 6 μήνες tinder + μέσω Huawei App Gallery - Lagonika.gr
1) Ό,τι ισχύει στην έξω ζωή στο tinder πολλαπλασιάζεται επί δέκα. Δηλαδή οι ωραίοι και οι φραγκάτοι (το 10% δηλαδή) γαμάει το 85%+ των γυναικών.
2) Αν δεν έχεις πολύ δυνατή εμφάνιση δεν αξίζει τον κόπο να ασχοληθείς, εκτός και αν θέλεις να πηδήξεις σαβούρες όπως π.χ. χοντρές, τρελές, γριές κ.λπ.
3) Πάρα πολλές μπαίνουν απλώς και μόνο για την επιβεβαίωση ή για να αυξήσουν ακόλουθους στο instagram.
4) Παίζουν πάρα πολλά ψεύτικα profiles/πουστράκια.
5) Είναι ο ΤΕΛΕΙΟΣ τρόπος αν είσαι ένας άντρας του μέσου όρου να γαμήσεις την αυτοεκτίμηση σου.
6) Σε ηλικίες άνω των 30 τεράστιο ποσοστό των γυναικών είναι ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ ψυχασθενείς.
7) Προφανώς και δεν θα πάρω ποτέ στα σοβαρά γυναίκα που έχει φτιάξει tinder, εκτός των άλλων μαθαίνει στην υπερβολικά επικίνδυνη νοοτροπία πώς όλοι είναι αναλώσιμοι και το επόμενο swipe θα είναι ο ιδανικός υποψήφιος.
Τέλος, βρήκα κάποιες γνωστές που είχα γνωρίσει σε χορούς, σχολεία μέχρι και δουλειά. ΟΛΕΣ φαινόταν πως είχαν θέμα πολύ πριν τις βρω στο tinder.
goustarwnaxunw
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Αυγ 2019
- Like
- 4.263
- Πόντοι
- 456
Τα dating apps για τους άντρες είναι σαν συνέντευξη για δουλειά, και για τις γυναίκες σαν βόλτα στα μαγαζιά.
Έχουμε φτάσει να παρακαλάμε τις γυναίκες να βγουν μαζί μας, για να τους κάνουμε τον ταρίφα και να τις κεράσουμε
Έχουμε φτάσει να παρακαλάμε τις γυναίκες να βγουν μαζί μας, για να τους κάνουμε τον ταρίφα και να τις κεράσουμε
Nubic
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 28 Οκτ 2019
- Κριτικές
- 11
- Like
- 22.824
- Πόντοι
- 6.246
Τα apps δεν αξίζουν πια καθώς αυτές που αξίζουν τον κόπο έχουν τόσο πολλά likes που ούτε που θα δουν το προφίλ σου, ενώ συνήθως λαμβάνεις likes από τίποτα εβδομάδα διάλυσης τιμών που δε θα ασχολιόσουν έτσι και αλλιώς.ότι λέ
Φίλε έχω μια φίλη 50αρα μέτρια πρόσωπο και κορμάρα
Έχει βγει σε 1 χρόνο με 30-35 άνδρες
όλο κάτι τους βρίσκει και καλά ότι δεν είναι στα καλά τους, και εννοείται ότι την κράζουμε όταν βγαίνουμε παρέα για καφέ.
Για επένδυση τους θέλει
Μην ασχολείσαι με αυτές τις εφαρμογές αν θες την γνώμη μου
+ οι πολύ δυνατές εμφανισιακά έχουν και πολλές επιλογές
Εδώ τα λέει ο μάγκας μια χαρα:
Σε ποιο app?ότι λέ
όλο κάτι τους βρίσκει και καλά ότι δεν είναι στα καλά τους, και εννοείται ότι την κράζουμε όταν βγαίνουμε παρέα για καφέ.
Για επένδυση τους θέλει
Ποιο app?Το έχω περίπου 10 μέρες. Δεν είμαι ο μπραντ πιτ αλλά είμαι μια χαρά. Τα match είναι 2-3. Έχω αρχίσει να αμφιβάλλω για τον εαυτό μου.
Poseidon7
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 25 Φεβ 2020
- Κριτικές
- 35
- Like
- 2.051
- Πόντοι
- 2.471
Φίλε άλλο το dating app και άλλο το ινστα. Εξορισμου το όνομα της εφαρμογής διακρίνει την διαφορά. Εμένα μου κάνει εντύπωση που οι άσχημες το παίζουν μουναρες και οι άλλες κάνουν προώθηση τον εαυτό τους και τα social media τους. Δεν έχω μεγάλη εμπειρία αλλά αυτό διακρίνω τις 10 μέρες που τα λειτουργώγκομενα απο dating app στην ελλαδα πλην καμιας ξεχασμενης τουριστριας που εκανε swipe right τον πρωτο που πετυχε, εχει να βγαλει καποιος απο οταν ειχαμε Συριζα-ΑΝΕΛ στην κυβερνηση...
αυτα τα κανεις και στο ινστα τυπε.... ψευτικα στορυ. στοχευμενες φωτο... τσιμπανε οι gold diggers...
βεβαια απο τη στιγμη που υπαρχει το seeking γαμηθηκαν ολα τα dating apps γιατι οι μπατιρηδες μενουν στα δωρεαν
Συμφωνώ 100%. Εδώ κάνεις match με 4-5 γκόμενες και ανάθεμα αν θα σου απαντήσει η μια. Ασε που το παίζουν παρθένες και γυναίκες για σπίτι.Τα dating apps για τους άντρες είναι σαν συνέντευξη για δουλειά, και για τις γυναίκες σαν βόλτα στα μαγαζιά.
Spieler
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 5 Ιαν 2024
- Κριτικές
- 63
- Like
- 5.362
- Πόντοι
- 2.916
Ισχύει, μπορείς και το insta αλλά ειδικά για GD είναι πιο δύσκολο να στηρίξεις πειστικά το φλεξάρισμα μακροπρόθεσμα αν δεν έχεις όντως πολύ δυνατή τσέπη, μπαίνει πιο πάνω η μπάρα. Στα apps αν διαλέξεις σωστά 4-5 φωτογραφίες γίνεται πιο εύκολα η δουλειά.αυτα τα κανεις και στο ινστα τυπε.... ψευτικα στορυ. στοχευμενες φωτο... τσιμπανε οι gold diggers...
Poseidon7
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 25 Φεβ 2020
- Κριτικές
- 35
- Like
- 2.051
- Πόντοι
- 2.471
Δεν διαφωνώ. Το καταλαβαίνω αυτό που λες. Δεν γίνεται όμως σε μια εφαρμογή για γνωριμίες, να μην απαντάς, να κάνεις προώθηση τον εαυτό σου και άλλα τέτοια κουλά. Στο εξωτερικό έχω ακούσει ότι δουλεύει πολύ. Και για σοβαρές καταστάσεις και για ξεπέτες. Εδώ οι Ελλεινιδες το σνομπάρουν αλλά το χρησιμοποιούν και για διαφήμιση. Άραγε υπάρχει κάποιος που να έχει γαμησει αρκετές φορές από εκεί ;ότι λέ
Για επένδυση τους θέλει
Poseidon7
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 25 Φεβ 2020
- Κριτικές
- 35
- Like
- 2.051
- Πόντοι
- 2.471
Πάντως επειδή στο παρελθόν έχω πουλήσει παπά για δήθεν επιχειρήσεις, λεφτά και ταξίδια, έχει πιάσει και έχουν ενθουσιαστείΙσχύει, μπορείς και το insta αλλά ειδικά για GD είναι πιο δύσκολο να στηρίξεις πειστικά το φλεξάρισμα μακροπρόθεσμα αν δεν έχεις όντως πολύ δυνατή τσέπη, μπαίνει πιο πάνω η μπάρα. Στα apps αν διαλέξεις σωστά 4-5 φωτογραφίες γίνεται πιο εύκολα η δουλειά.
Poseidon7
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 25 Φεβ 2020
- Κριτικές
- 35
- Like
- 2.051
- Πόντοι
- 2.471
Θεωρώ είναι θέμα γυναίκας. Αν θέλει να γαμηθει η άλλη και γουστάρει δεν παίζει ρόλο ούτε η εφαρμογή ούτε η κοινωνική υπόσταση που έχεις. Μικρό ποσοστό γυναικών είναι έτσι βέβαιααν δεν κάνω λάθος και σε αυτό και στο Facebook
Tinder η badoo,θυμασαι το προφιλ της στο fb που ναι κ το ευκολοτερο χωρις χρεωσεις και μαλακιες?Αν κ λες οτι ειναι παρταλοαν δεν κάνω λάθος και σε αυτό και στο Facebook
Spieler
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 5 Ιαν 2024
- Κριτικές
- 63
- Like
- 5.362
- Πόντοι
- 2.916
Πάντως επειδή στο παρελθόν έχω πουλήσει παπά για δήθεν επιχειρήσεις, λεφτά και ταξίδια, έχει πιάσει και έχουν ενθουσιαστεί
Bro, αν είσαι καλός στο παραμύθι και στόχος σου είναι να τη δεις 1-2-3 φορές τη γκόμενα μπορεί να πιάσει. Το πρόβλημα με το παραμύθι είναι ότι αν τυχόν η γκόμενα σου αρέσει για σχέση μετά δε μαζεύεται.
Είχα παλιά ένα γνωστό (Έλληνα) που κατέβηκε από UK Ελλάδα για διακοπές, γνώρισε μια γκόμενα (όχι από apps, σε ένα νησί νομίζω), της πούλησε παπά για τη ζωή του στην Αγγλία και μετά δάγκωσε τη λαμαρίνα μαζί της.
Μετά συνέχιζαν να μιλάνε, η γκόμενα ήθελε να έρθει Αγγλία να τον δει, του έλεγε να αφήσει την Ελλάδα για να μείνουν μαζί κλπ., ο τύπος ενώ τη γούσταρε πολύ της ζήτησε να μην προχωρήσουν γιατί τα ψέμματα που της είχε πει δε μαζεύονταν και ντρεπόταν να της πει την αλήθεια.
Τελευταία τροποποίηση:
Poseidon7
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 25 Φεβ 2020
- Κριτικές
- 35
- Like
- 2.051
- Πόντοι
- 2.471
Δεν καταλαβαίνω για ποια λες. Σε έχασαΜε το 1/3 γαμήθηκε
Κάποιους τους διάλεξε με τα μισά της χρόνια περίπου εις γνώση της ότι είναι μόνο για την πούτσα και κάποιους που τους είδε και ποιο σοβαρά
Χωρισμένη είναι με κόρη 20χρονη
Poseidon7
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 25 Φεβ 2020
- Κριτικές
- 35
- Like
- 2.051
- Πόντοι
- 2.471
Συμφωνώ, απαξ και θες μόνο γαμησια ο Πάπας τους αξίζει πολλές φορές. Κοροϊδία αυτές κοροϊδία και εμείς. Ξέρεις όμως ότι δεν θα την καψουρευτεις. Πρέπει να το ελέγξεις από την αρχή αδελφέ.Bro, αν είσαι καλός στο παραμύθι και στόχος σου είναι να τη δεις 1-2-3 φορές τη γκόμενα μπορεί να πιάσει. Το πρόβλημα με το παραμύθι είναι ότι αν τυχόν η γκόμενα σου αρέσει για σχέση μετά δε μαζεύεται.
Είχα παλιά ένα γνωστό (Έλληνα) που κατέβηκε από UK Ελλάδα για διακοπές, γνώρισε μια γκόμενα (όχι από apps, σε ένα νησί νομίζω), της πούλησε παπά για τη ζωή του στην Αγγλία και μετά δάγκωσε τη λαμαρίνα μαζί της.
Μετά συνέχιζαν να μιλάνε, η γκόμενα ήθελε να έρθει Αγγλία να τον δει, του έλεγε να αφήσει την Ελλάδα για να μείνουν μαζί κλπ., ο τύπος ενώ τη γούσταρε πολύ της ζήτησε να μην προχωρήσουν γιατί τα ψέμματα που της είχε πει δε μαζεύονταν και ντρεπόταν να της πει την αλήθεια.
Άλλα thread (ενδεχομένως σχετικά)
- Απαντήσεις
- 257
- Εμφανίσεις
- 8K
- Ψηφοφορία
- Απαντήσεις
- 161
- Εμφανίσεις
- 7K
- Απαντήσεις
- 113