Νέα

Dating Apps. Tinder,Badoo, bumble

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Poseidon7
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 225
  • Εμφανίσεις 23K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Georgekor84

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2024
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
206
Μάγκες υπάρχει κάποια δωρεάν ιστοσελίδα ή εφαρμογή για γνωριμίες που να είναι πολύ καλή και να είναι δωρεάν;
Εσύ αν είχες την πλατφόρμα και ήταν πολύ καλή και γνωστή, θα την ειχες τελείως δωρεάν?

OP
OP
Poseidon7

Poseidon7

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Φεβ 2020
Κριτικές
35
Like
2.051
Πόντοι
2.471
Μάγκες υπάρχει κάποια δωρεάν ιστοσελίδα ή εφαρμογή για γνωριμίες που να είναι πολύ καλή και να είναι δωρεάν;
Οχι αδελφέ μου. Οι περισσότερες αν όχι όλες θέλουν να βάλεις φράγκα και πέρα από αυτό δεν έχεις και ιδιαίτερη επιτυχία. Στο λέω από εμπειρία

Spieler

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Ιαν 2024
Κριτικές
63
Like
5.372
Πόντοι
2.916
Συμφωνώ αδελφέ μου. Άλλο να το κάνεις για δουλειά ή για να βγάλεις χρήματα και άλλο επειδή είσαι ψώνιο και θέλεις να δείχνεσαι. 2 τελείως διαφορετικά πράγματα. Οι περισσότερες γκόμενες βέβαια μόνο δείχνονται
Kαι οι περισσότεροι άνδρες το ίδιο κάνουν.

xamenos xamenos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2024
Like
1.774
Πόντοι
206
Εάν είσαι 1) εμφανισιακά νορμάλ - ωραίος, 2) ικανός να συζητήσεις για 10 λεπτά χωρίς να κριντζάρει η άλλη πλευρά και 3) κάνεις καθημερινά μπάνιο γαμάς 100% σε κάθε εφαρμογή. Από τέτοια app έκανα σεξ με πάνω από 50 γκόμενες μέσα σε 3 χρόνια, χωρίς να πληρώσω για premium υπηρεσίες ή τις ίδιες. Με κάποιες παίχτηκαν απλά σκηνικά της μίας φοράς και με άλλες κράτησε παραπάνω και έγιναν κάποιες ψιλοσχέσεις. Επιπλέον, μπορείς να βρεις από τις πιο vanilla που ξεκλειδώνουν σταδιακά, μέχρι ανώμαλες που θέλουν άγρια σκηνικά υποταγής. Για να σας απαντήσω ένας σεβαστό ποσοστό δέχτηκε golden shower με χαρά. Οι περισσότερες κατάπιναν το σπέρμα μόνες, ενώ λίγες ήταν ανοιχτές και για μεγαλύτερα σχήματα χωρίς να ενδιαφέρονται για το φύλο του έξτρα ατόμου και τόσο. Κάποιες τα έδιναν όλα και ήθελαν σχέση και άλλες απλό ξεφτίλισμα. Και ναι, γνώρισα κοπέλες με δυνατά social, τύπου influencers, θέσεις σε media ή υψηλές θέσεις σε πολυεθνικές και έγιναν ωραία σκηνικά. Με απλά λόγια όλο το παιχνίδι βασίζεται στο τι άτομο είσαι εσύ ο ίδιος. Για τους "άπιστους" να θυμάστε πως αυτή που σας αγνοεί μπορεί να έχει έχει δοκιμάσει κάτι παραπάνω από το σπέρμα μου.

kachaplias

Μέγας
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
11
Like
11.870
Πόντοι
4.546
Εάν είσαι 1) εμφανισιακά νορμάλ - ωραίος, 2) ικανός να συζητήσεις για 10 λεπτά χωρίς να κριντζάρει η άλλη πλευρά και 3) κάνεις καθημερινά μπάνιο γαμάς 100% σε κάθε εφαρμογή. Από τέτοια app έκανα σεξ με πάνω από 50 γκόμενες μέσα σε 3 χρόνια, χωρίς να πληρώσω για premium υπηρεσίες ή τις ίδιες. Με κάποιες παίχτηκαν απλά σκηνικά της μίας φοράς και με άλλες κράτησε παραπάνω και έγιναν κάποιες ψιλοσχέσεις. Επιπλέον, μπορείς να βρεις από τις πιο vanilla που ξεκλειδώνουν σταδιακά, μέχρι ανώμαλες που θέλουν άγρια σκηνικά υποταγής. Για να σας απαντήσω ένας σεβαστό ποσοστό δέχτηκε golden shower με χαρά. Οι περισσότερες κατάπιναν το σπέρμα μόνες, ενώ λίγες ήταν ανοιχτές και για μεγαλύτερα σχήματα χωρίς να ενδιαφέρονται για το φύλο του έξτρα ατόμου και τόσο. Κάποιες τα έδιναν όλα και ήθελαν σχέση και άλλες απλό ξεφτίλισμα. Και ναι, γνώρισα κοπέλες με δυνατά social, τύπου influencers, θέσεις σε media ή υψηλές θέσεις σε πολυεθνικές και έγιναν ωραία σκηνικά. Με απλά λόγια όλο το παιχνίδι βασίζεται στο τι άτομο είσαι εσύ ο ίδιος. Για τους "άπιστους" να θυμάστε πως αυτή που σας αγνοεί μπορεί να έχει έχει δοκιμάσει κάτι παραπάνω από το σπέρμα μου.
το 1ο ειναι υποκειμενικο το 2ο να δεις αν ειναι! αν η αλλη θελει να γαμηθει απλα επειδη εισαι ωραιος μπορεις να λες οτι παπαρια θες... το 3 οκ αν και ειχα γκομενα που γουσταρε ιδρωτιλα και τεστοστερονη... (οχι απλυτια)

Αρίστων

Σπαμάρχης
Εγγρ.
7 Νοε 2025
Like
3.432
Πόντοι
1.706
Οι επιτυχίες που μπορεί να έχει ενας άντρας από εφαρμογές γνωριμιών αναλογικά είναι σχεδόν μηδενικές.
Αν είσαι ωραίος, έχεις φράγκα, και έντονη προσωπικότητα θα έχεις όποια γκόμενα θέλεις έξω, άρα δεν έχεις χρόνο.
Ετσι και αλλιώς αυτές οι εφαρμογές αυτά τα προσόντα αναζητούν στους άντρες.
Φυσικά υπάρχουν και κάτι γυναίκες που εμφανισιακά δεν μετράνε καθόλου, που έχουν λιγότερες απαιτήσεις. :hi:

Nubic

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
11
Like
23.021
Πόντοι
6.246
Οι επιτυχίες που μπορεί να έχει ενας άντρας από εφαρμογές γνωριμιών αναλογικά είναι σχεδόν μηδενικές.
Αν είσαι ωραίος, έχεις φράγκα, και έντονη προσωπικότητα θα έχεις όποια γκόμενα θέλεις έξω, άρα δεν έχεις χρόνο.
Ετσι και αλλιώς αυτές οι εφαρμογές αυτά τα προσόντα αναζητούν στους άντρες.
Φυσικά υπάρχουν και κάτι γυναίκες που εμφανισιακά δεν μετράνε καθόλου, που έχουν λιγότερες απαιτήσεις. :hi:
Δεν ισχύει αυτό. Κάθε καλοκαίρι όλο και κάποια θα γαμήσω και είμαι πάνω από 45. Αν ήμουν κάτω από 35 όταν βγήκαν αυτές οι εφαρμογές φαντάζομαι θα είχα πολύ περισσότερες επιτυχιες. Και σχέσεις έχω κάνει 2 τον αριθμό με Ελληνίδα και με αλλοδαπή. Έχω ρίξει και πολλά άκυρα.

Τον τελευταίο καιρό η φάση με τις αναλογίες έχει γαμηθεί. Δηλαδή με tinder που είναι το πιο γνωστό και χωρίς συνδρομή πας μάλλον άκλαφτος. Το κακό είναι ότι οι γκομενες των apps έχουν πολλούς υποψήφιους να περιμένουν οπότε στο πρώτο λάθος - κάηκες.

vladgr

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2008
Like
671
Πόντοι
96
Τα dating apps για τους άντρες είναι σαν συνέντευξη για δουλειά, και για τις γυναίκες σαν βόλτα στα μαγαζιά.

Έχουμε φτάσει να παρακαλάμε τις γυναίκες να βγουν μαζί μας, για να τους κάνουμε τον ταρίφα και να τις κεράσουμε
to facebook dating εχει αποτελεσματα?

Αρίστων

Σπαμάρχης
Εγγρ.
7 Νοε 2025
Like
3.432
Πόντοι
1.706
Δεν ισχύει αυτό. Κάθε καλοκαίρι όλο και κάποια θα γαμήσω και είμαι πάνω από 45. Αν ήμουν κάτω από 35 όταν βγήκαν αυτές οι εφαρμογές φαντάζομαι θα είχα πολύ περισσότερες επιτυχιες. Και σχέσεις έχω κάνει 2 τον αριθμό με Ελληνίδα και με αλλοδαπή. Έχω ρίξει και πολλά άκυρα.

Τον τελευταίο καιρό η φάση με τις αναλογίες έχει γαμηθεί. Δηλαδή με tinder που είναι το πιο γνωστό και χωρίς συνδρομή πας μάλλον άκλαφτος. Το κακό είναι ότι οι γκομενες των apps έχουν πολλούς υποψήφιους να περιμένουν οπότε στο πρώτο λάθος - κάηκες.
Δεν αμφιβάλλω σε αυτό που λές.
Απλά κρατάω μικρό καλάθι προς την εμφάνιση αυτών των γυναικών.
Αλλά οκ ο κάθε ένας όπως νομίζει. Αυτός είναι και ο λόγος που το τόνισα. :hi:

• Like
Αντιδράσεις: Nubic
OP
OP
Poseidon7

Poseidon7

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Φεβ 2020
Κριτικές
35
Like
2.051
Πόντοι
2.471
Εάν είσαι 1) εμφανισιακά νορμάλ - ωραίος, 2) ικανός να συζητήσεις για 10 λεπτά χωρίς να κριντζάρει η άλλη πλευρά και 3) κάνεις καθημερινά μπάνιο γαμάς 100% σε κάθε εφαρμογή. Από τέτοια app έκανα σεξ με πάνω από 50 γκόμενες μέσα σε 3 χρόνια, χωρίς να πληρώσω για premium υπηρεσίες ή τις ίδιες. Με κάποιες παίχτηκαν απλά σκηνικά της μίας φοράς και με άλλες κράτησε παραπάνω και έγιναν κάποιες ψιλοσχέσεις. Επιπλέον, μπορείς να βρεις από τις πιο vanilla που ξεκλειδώνουν σταδιακά, μέχρι ανώμαλες που θέλουν άγρια σκηνικά υποταγής. Για να σας απαντήσω ένας σεβαστό ποσοστό δέχτηκε golden shower με χαρά. Οι περισσότερες κατάπιναν το σπέρμα μόνες, ενώ λίγες ήταν ανοιχτές και για μεγαλύτερα σχήματα χωρίς να ενδιαφέρονται για το φύλο του έξτρα ατόμου και τόσο. Κάποιες τα έδιναν όλα και ήθελαν σχέση και άλλες απλό ξεφτίλισμα. Και ναι, γνώρισα κοπέλες με δυνατά social, τύπου influencers, θέσεις σε media ή υψηλές θέσεις σε πολυεθνικές και έγιναν ωραία σκηνικά. Με απλά λόγια όλο το παιχνίδι βασίζεται στο τι άτομο είσαι εσύ ο ίδιος. Για τους "άπιστους" να θυμάστε πως αυτή που σας αγνοεί μπορεί να έχει έχει δοκιμάσει κάτι παραπάνω από το σπέρμα μου

to facebook dating εχει αποτελεσματα?
Οχι αδελφέ. Το ίδιο με το tinder είναι. Καμία διαφορά

OP
OP
Poseidon7

Poseidon7

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Φεβ 2020
Κριτικές
35
Like
2.051
Πόντοι
2.471

Όπως είπες ένας φίλος καταντήσαμε να παρακαλάμε για να πληρώσουμε και να τους κάνουμε τον ταρίφα. Έχουν απαιτήσεις οι γκόμενες μέσα από dating app. Τι περιμένουν; Τον πρίγκιπα με το άσπρο άλογο;

Sub-Zero

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
22.971
Πόντοι
6.056
Συμφωνώ φίλε. Στις μέρες μας όσο πιο χαζός είσαι τόσο περισσότερες πιθανότητες έχεις να γαμησεις

Γενικώς οι χαζοί,ακριβώς επειδή δεν έχουν το μυαλό να σκέφτονται,περνάνε και καλύτερα απ'όλους.Πχ χαζο με ψυχολογικά,κατάθλιψη κλπ δε θα δεις ποτέ.Αντίθετα οι έχοντες μυαλό και σκέφτονται,αυτοί περνάνε όλα τα ζόρια και τα άγχη

OP
OP
Poseidon7

Poseidon7

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Φεβ 2020
Κριτικές
35
Like
2.051
Πόντοι
2.471
Γενικώς οι χαζοί,ακριβώς επειδή δεν έχουν το μυαλό να σκέφτονται,περνάνε και καλύτερα απ'όλους.Πχ χαζο με ψυχολογικά,κατάθλιψη κλπ δε θα δεις ποτέ.Αντίθετα οι έχοντες μυαλό και σκέφτονται,αυτοί περνάνε όλα τα ζόρια και τα άγχη
Ναι ρε αδελφέ. Αλλα τι να κάνουμε για αυτό; Να αλλάξουμε; Ξέρεις δεν είναι εύκολο

Εγγρ.
26 Οκτ 2021
Κριτικές
20
Like
20.409
Πόντοι
4.546
Μεγάλη αλήθεια είπες,ΜΕΓΑΛΗ!

Hathor

Μέλος
Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Κριτικές
1
Like
214
Πόντοι
1
Εγώ πάντως στο blind chat έριξα μια φοιτήτρια στην περιοχή μου ! Τύχη ; Ναι ! Απλά μόλις έμαθε ότι είμαι ίδια περιοχή μόνη της ξεκίνησε να μου λέει έλα από το σπίτι ! Στην 3η μέρα μου είπε πέρνα για καφέ πήγα και μου έκατσε ! Ηταν 1,60 με λίγα κιλάκια παραπάνω αλλά ήξερε ή τυπισα να πέρνει καλό τσιμπούκι και έδωσε και κωλο στην 2η φορά !
τι παιζει με αυτο; Θελει συνδρομη;

OP
OP
Poseidon7

Poseidon7

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Φεβ 2020
Κριτικές
35
Like
2.051