ισχυει! Θα κανω μια δοκιμη μου φαινεταιΝαι καλό είναι αλλά δεν ξέρω όσο διατεθειμένες είναι να βγουν έξω και όχι μόνο να καυλαντισουν από εκεί.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Dating Apps. Tinder,Badoo, bumble
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Poseidon7
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 225
- Εμφανίσεις 23K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Poseidon7
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 25 Φεβ 2020
- Κριτικές
- 35
- Like
- 2.051
- Πόντοι
- 2.471
Κάνε αλλά όχι παραπάνω από μια εβδομάδα 10 μέρεςισχυει! Θα κανω μια δοκιμη μου φαινεται
στισ ξενες κοπελεσ εχει αποτελεσμα?Οχι αδελφέ. Το ίδιο με το tinder είναι. Καμία διαφορά
Poseidon7
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 25 Φεβ 2020
- Κριτικές
- 35
- Like
- 2.051
- Πόντοι
- 2.471
Ναι,ναι. Είναι οι μόνες που το λειτουργούν σωστά. Οι Ελλεινιδες δεν κάνουν.στισ ξενες κοπελεσ εχει αποτελεσμα?
Έβαλα δοκιμαστικά με fake προφίλ 3-4 εφαρμογές. Από ότι καταλαβαίνω, αν δεν πληρώσεις δεν σε αφήνουν να προχωρήσεις;
Παρατηρώ πως στην περιοχή μου δεν παίζει σχεδόν τίποτα 18-55. Και οι 2-3 που υπάρχουν από μέτριες θα την έχουν δει μις Κόσμος λόγω ζήτησης.
Η μάζα είναι συγκεντρωμένη Αθήνα - Θεσσαλονίκη. Αλλά μου κάνει εντύπωση, βγαίνουν κάτι απίστευτα γκομενάκια που απορώ γιατί χρειάζονται εφαρμογή; Είναι μόνο για διαφήμιση της πραμάτειας;
Α και κάτι ασιάτισες που δεν ξέρω αν θέλουν τον κωλο ή τα νεφρά μου.
Παρατηρώ πως στην περιοχή μου δεν παίζει σχεδόν τίποτα 18-55. Και οι 2-3 που υπάρχουν από μέτριες θα την έχουν δει μις Κόσμος λόγω ζήτησης.
Η μάζα είναι συγκεντρωμένη Αθήνα - Θεσσαλονίκη. Αλλά μου κάνει εντύπωση, βγαίνουν κάτι απίστευτα γκομενάκια που απορώ γιατί χρειάζονται εφαρμογή; Είναι μόνο για διαφήμιση της πραμάτειας;
Φίλε εσύ μάλλον μοντέλο πρέπει να είσαι, τι ύψος έχεις, βάρος κτλ.?Εάν είσαι 1) εμφανισιακά νορμάλ - ωραίος, 2) ικανός να συζητήσεις για 10 λεπτά χωρίς να κριντζάρει η άλλη πλευρά και 3) κάνεις καθημερινά μπάνιο γαμάς 100% σε κάθε εφαρμογή. Από τέτοια app έκανα σεξ με πάνω από 50 γκόμενες μέσα σε 3 χρόνια, χωρίς να πληρώσω για premium υπηρεσίες ή τις ίδιες. Με κάποιες παίχτηκαν απλά σκηνικά της μίας φοράς και με άλλες κράτησε παραπάνω και έγιναν κάποιες ψιλοσχέσεις. Επιπλέον, μπορείς να βρεις από τις πιο vanilla που ξεκλειδώνουν σταδιακά, μέχρι ανώμαλες που θέλουν άγρια σκηνικά υποταγής. Για να σας απαντήσω ένας σεβαστό ποσοστό δέχτηκε golden shower με χαρά. Οι περισσότερες κατάπιναν το σπέρμα μόνες, ενώ λίγες ήταν ανοιχτές και για μεγαλύτερα σχήματα χωρίς να ενδιαφέρονται για το φύλο του έξτρα ατόμου και τόσο. Κάποιες τα έδιναν όλα και ήθελαν σχέση και άλλες απλό ξεφτίλισμα. Και ναι, γνώρισα κοπέλες με δυνατά social, τύπου influencers, θέσεις σε media ή υψηλές θέσεις σε πολυεθνικές και έγιναν ωραία σκηνικά. Με απλά λόγια όλο το παιχνίδι βασίζεται στο τι άτομο είσαι εσύ ο ίδιος. Για τους "άπιστους" να θυμάστε πως αυτή που σας αγνοεί μπορεί να έχει έχει δοκιμάσει κάτι παραπάνω από το σπέρμα μου.
Διαγραμμένο μέλος 264525
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Δεκ 2025
- Like
- 28
- Πόντοι
- 0
Από ότι έχω συμπεράνει, αν δεν πληρώσεις δεν μιλάς. Και 8 στα 10 προφίλ είναι fake του αλγόριθμου. Επίσης αν είσαι γυναίκα μου φάνηκε ότι είναι όλα τζαμπέΈβαλα δοκιμαστικά με fake προφίλ 3-4 εφαρμογές. Από ότι καταλαβαίνω, αν δεν πληρώσεις δεν σε αφήνουν να προχωρήσεις;
Δείτε το βίντεο παραπάνω που ανέβασε κάποιος, νομίζω ότι λέει όλα σε ότι αφορά τα dating apps, τα στατιστικά στοιχεία τα δίνουν οι ίδιες οι εταιρείες. Οι γυναίκες κάνουν like στο 14 % των αντρικών προφίλ και οι άντρες στο 46 %, όλα αυτά κατά μέσο όρο εννοείται. Με άλλα λόγια το 86 % των αντρών σε αυτές τις εφαρμογές δεν έχει καμία τύχη.
Τώρα τι τύποι είναι αυτοί που παίρνουν όλες τις γυναίκες στα dating apps, ή είναι πολύ μουράτοι εμφανισιακά ή μοστράρουν Life style και χαρτί βάζοντας φωτογραφίες με ακριβά αυτοκίνητα, σε σκάφη, σε πισίνες, εξωτικά μέρη, φώτο σε ελικόπτερα! ακριβές διακοπές κτλ.
Έχετε ακούσει για τον scammer του Tinder? Ούτε καν ωραίος δεν είναι, απλά συμπαθητικός από άποψη εμφάνισης. Όμως... παρίστανε τον πλούσιο σε γυναίκες μέσω Tinder και αυτές τον ερωτεύονταν και μετά τους έτρωγε λεφτά, μιλάμε τις είχε ξεπουπουλιάσει κανονικά, σε κάποιες είχε αποσπάσει εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ...Ο τύπος είναι άπαικτος, εγκληματίας μεν και δίκαια έφαγε φυλακή, από την άλλη απέδειξε πως οι άντρες με πολύ χαρτί .. είναι ελκυστικοί στι γυναίκες όχι γιατί θέλουν να τους φάνε τα λεφτά. Οι άντρες αυτοί είναι ερωτεύσιμοι στα μάτια πολλών γυναικών γιατί απλά έχουν χρήμα..
Τώρα τι τύποι είναι αυτοί που παίρνουν όλες τις γυναίκες στα dating apps, ή είναι πολύ μουράτοι εμφανισιακά ή μοστράρουν Life style και χαρτί βάζοντας φωτογραφίες με ακριβά αυτοκίνητα, σε σκάφη, σε πισίνες, εξωτικά μέρη, φώτο σε ελικόπτερα! ακριβές διακοπές κτλ.
Έχετε ακούσει για τον scammer του Tinder? Ούτε καν ωραίος δεν είναι, απλά συμπαθητικός από άποψη εμφάνισης. Όμως... παρίστανε τον πλούσιο σε γυναίκες μέσω Tinder και αυτές τον ερωτεύονταν και μετά τους έτρωγε λεφτά, μιλάμε τις είχε ξεπουπουλιάσει κανονικά, σε κάποιες είχε αποσπάσει εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ...Ο τύπος είναι άπαικτος, εγκληματίας μεν και δίκαια έφαγε φυλακή, από την άλλη απέδειξε πως οι άντρες με πολύ χαρτί .. είναι ελκυστικοί στι γυναίκες όχι γιατί θέλουν να τους φάνε τα λεφτά. Οι άντρες αυτοί είναι ερωτεύσιμοι στα μάτια πολλών γυναικών γιατί απλά έχουν χρήμα..
Τελευταία τροποποίηση:
Gheorghe Hagi
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 31 Ιουλ 2008
- Κριτικές
- 21
- Like
- 4.724
- Πόντοι
- 8.595
Nubic
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 28 Οκτ 2019
- Κριτικές
- 11
- Like
- 23.024
- Πόντοι
- 6.246
Στην ηλικία των 48 πλέον και χρησιμοποιώντας εφαρμογές περίπου 10 χρόνια έχω βγάλει το παρακάτω συμπέρασμα:
- Αν ο άντρας δεν έχει ξεκινήσει σταθερή σχέση (δηλαδή σχέση για πάνω από 1 χρόνο) πριν τα 40 το μέγιστο 45, δε θα την ξεκινήσει ποτέ. Εκτός αν μιλάμε για γεροντάκια που αναγκαστικά είναι μαζί για να θυμίζει ο ένας στην άλλη να πάρει τα χάπια του/της.
Ο λόγος είναι γνωστός: manoshere. Το 80% των γυναικών έχει βάλει στόχο το 20% των αντρών. Αυτό τώρα σε συνδυασμό με το ότι τα αντρικά προφίλ είναι πολύ περισσότερα από τα γυναικεία καθώς πολύ περισσότεροι παντρεμένοι/δεσμευμένοι έχουν προφίλ σε σχέση με τις αντίστοιχες γυναίκες, κάνει την κατάσταση χειρότερη.
Και εξηγούμαι (δεν ασχολούμαι με hook ups στις διακοπές ή γυναίκες που ψάχνουν μόνο σεξ, μιλάω για σχέσεις):
- Αν δεν είσαι στο 20% μέχρι η σχέση να αποκτήσει συναισθηματικό δέσιμο πατάς πάνω σε λεπτό στρώμα πάγου. Στο πρώτο λάθος η γυναικα σε σούταρε. Γιατί; Επειδή θα βρει άλλον που θα είναι στο 20% (δηλαδή εμφάνιση - λεφτά - προσωπικότητα όλα πάνω από 8/10). Οι γυναίκες βέβαια ξέρουν ότι δε μπορούν όλες να έχουν τέτοιους άντρες έχουν όμως την αυτοπεποίθηση (καθημερινή λατρεία μέσω social) ότι θα το καταφέρουν. Για αυτό βλέπεις μια χαρά γυναίκες και έχουν να κάνουν σχέση 1 χρόνο και όλο κλαίγονται. Αν της ρωτήσεις μέσα σε αυτό το χρόνο με πόσους έχουν βγει θα σου πουν πάνω από 10 που τους έχουν απορρίψει.
- Ο άντρας προσπαθεί να μπει στο 20% αλλά δεν είναι για όλους εφικτό. Ειδικά μετά τα 45 τίποτα δε δουλεύει υπέρ σου. Τουλάχιστον ο νεότερος έχει το πλεονέκτημα ότι μπορεί να βρει και μεγάλη που θέλει μόνο γαμήσι και συνομήλική του που είναι πιο συναισθηματική. Επίσης το να σου κάτσει η άλλη για σχέση μόνο για τα λεφτά σου το θεωρώ μεγάλη αποτυχία για τον άντρα. Από τη μια θα σε παρατήσει σε πρώτη ευκαιρία, από την άλλη έχεις δίπλα σου ένα πλήρως αναξιόπιστο άτομο, καλύτερα με μία επαγγελματία να ξέρεις τι πληρώνεις.
Έχω κάνει σχέση 2 χρόνια με Ρωσίδα που γνώρισα στο tinder, έχω γαμήσει τουρίστριες, γκόμενες στο εξωτερικό, έχω βγει πολλά πρώτα ραντεβού αλλά έχω δει και τα παρακάτω:
-Η τελευταία σχέση μου που τα είχαμε 2 μήνες (είχε πολύ περισσότερα λεφτά από εμένα) βγαίνουμε και επειδή είχαμε διαφορετική γνώμη για κάτι με χώρισε πάνω στη συζήτηση. Είδα κι έπαθα να τη μεταπείσω ,ούτε να το ακούσει.
-Βγαίνω πρώτο ραντεβού την Πέμπτη ,τα λέμε ωραία. Το Σάββατο με παίρνει τηλέφωνο "έλα από το σπίτι τα παιδιά έχουν πάει στον πατέρα τους" της λέω ότι εκτάκτως δουλεύω αυτό το ΣΚ. Μου απάντησε "άρα μου είπες ψέμματα ότι δε δουλεύεις τα Σαββατοκύριακα άντε γεια" μου το έκλεισε και με μπλόκαρε από παντου.
- Μιλάμε με μηνύματα με κοπέλα και λέμε για πρώτο ραντεβού Παρασκευή στην περιοχή της. Της στέλνω ότι επειδή έχω μάστορες στο σπίτι και καθυστέρησαν να έρθουν να τα πούμε 1 ώρα αργότερα (της το έστειλα 1 ώρα πριν το ραντεβού). Μου απαντά "άστο φαίνεται ότι δεν ενδιαφέρεσαι ,γεια". Με διέγραψε από τα chats, άντε γεια.
Και αυτά είναι μόνο κάποια από τα αντίστοιχα παραδείγματα. Προσωπικά θεωρώ ότι δεν έχει κανένα νόημα να προσπαθώ. Έχω το bumble στη τζάμπα έκδοση, μόνο για να βλέπω κανένα καλο μουνάκι σε φωτογραφίες. Ποιος ο λόγος να προσπαθείς, αφού ό,τι και να κάνεις θα σε στείλει η άλλη. Να γίνω σαβουρογάμης; Προτιμώ μόνο με σεξεργάτριες. Να βρω καμία κατεστραμένη να τη συντηρώ οικονομικά; Ούτε για αστείο, καλύτερα να μου τα φάει η εφορία.
Αν ήμουν 30-35 θα το πάλευα, τώρα πια δεν έχει κανένα νόημα.
- Αν ο άντρας δεν έχει ξεκινήσει σταθερή σχέση (δηλαδή σχέση για πάνω από 1 χρόνο) πριν τα 40 το μέγιστο 45, δε θα την ξεκινήσει ποτέ. Εκτός αν μιλάμε για γεροντάκια που αναγκαστικά είναι μαζί για να θυμίζει ο ένας στην άλλη να πάρει τα χάπια του/της.
Ο λόγος είναι γνωστός: manoshere. Το 80% των γυναικών έχει βάλει στόχο το 20% των αντρών. Αυτό τώρα σε συνδυασμό με το ότι τα αντρικά προφίλ είναι πολύ περισσότερα από τα γυναικεία καθώς πολύ περισσότεροι παντρεμένοι/δεσμευμένοι έχουν προφίλ σε σχέση με τις αντίστοιχες γυναίκες, κάνει την κατάσταση χειρότερη.
Και εξηγούμαι (δεν ασχολούμαι με hook ups στις διακοπές ή γυναίκες που ψάχνουν μόνο σεξ, μιλάω για σχέσεις):
- Αν δεν είσαι στο 20% μέχρι η σχέση να αποκτήσει συναισθηματικό δέσιμο πατάς πάνω σε λεπτό στρώμα πάγου. Στο πρώτο λάθος η γυναικα σε σούταρε. Γιατί; Επειδή θα βρει άλλον που θα είναι στο 20% (δηλαδή εμφάνιση - λεφτά - προσωπικότητα όλα πάνω από 8/10). Οι γυναίκες βέβαια ξέρουν ότι δε μπορούν όλες να έχουν τέτοιους άντρες έχουν όμως την αυτοπεποίθηση (καθημερινή λατρεία μέσω social) ότι θα το καταφέρουν. Για αυτό βλέπεις μια χαρά γυναίκες και έχουν να κάνουν σχέση 1 χρόνο και όλο κλαίγονται. Αν της ρωτήσεις μέσα σε αυτό το χρόνο με πόσους έχουν βγει θα σου πουν πάνω από 10 που τους έχουν απορρίψει.
- Ο άντρας προσπαθεί να μπει στο 20% αλλά δεν είναι για όλους εφικτό. Ειδικά μετά τα 45 τίποτα δε δουλεύει υπέρ σου. Τουλάχιστον ο νεότερος έχει το πλεονέκτημα ότι μπορεί να βρει και μεγάλη που θέλει μόνο γαμήσι και συνομήλική του που είναι πιο συναισθηματική. Επίσης το να σου κάτσει η άλλη για σχέση μόνο για τα λεφτά σου το θεωρώ μεγάλη αποτυχία για τον άντρα. Από τη μια θα σε παρατήσει σε πρώτη ευκαιρία, από την άλλη έχεις δίπλα σου ένα πλήρως αναξιόπιστο άτομο, καλύτερα με μία επαγγελματία να ξέρεις τι πληρώνεις.
Έχω κάνει σχέση 2 χρόνια με Ρωσίδα που γνώρισα στο tinder, έχω γαμήσει τουρίστριες, γκόμενες στο εξωτερικό, έχω βγει πολλά πρώτα ραντεβού αλλά έχω δει και τα παρακάτω:
-Η τελευταία σχέση μου που τα είχαμε 2 μήνες (είχε πολύ περισσότερα λεφτά από εμένα) βγαίνουμε και επειδή είχαμε διαφορετική γνώμη για κάτι με χώρισε πάνω στη συζήτηση. Είδα κι έπαθα να τη μεταπείσω ,ούτε να το ακούσει.
-Βγαίνω πρώτο ραντεβού την Πέμπτη ,τα λέμε ωραία. Το Σάββατο με παίρνει τηλέφωνο "έλα από το σπίτι τα παιδιά έχουν πάει στον πατέρα τους" της λέω ότι εκτάκτως δουλεύω αυτό το ΣΚ. Μου απάντησε "άρα μου είπες ψέμματα ότι δε δουλεύεις τα Σαββατοκύριακα άντε γεια" μου το έκλεισε και με μπλόκαρε από παντου.
- Μιλάμε με μηνύματα με κοπέλα και λέμε για πρώτο ραντεβού Παρασκευή στην περιοχή της. Της στέλνω ότι επειδή έχω μάστορες στο σπίτι και καθυστέρησαν να έρθουν να τα πούμε 1 ώρα αργότερα (της το έστειλα 1 ώρα πριν το ραντεβού). Μου απαντά "άστο φαίνεται ότι δεν ενδιαφέρεσαι ,γεια". Με διέγραψε από τα chats, άντε γεια.
Και αυτά είναι μόνο κάποια από τα αντίστοιχα παραδείγματα. Προσωπικά θεωρώ ότι δεν έχει κανένα νόημα να προσπαθώ. Έχω το bumble στη τζάμπα έκδοση, μόνο για να βλέπω κανένα καλο μουνάκι σε φωτογραφίες. Ποιος ο λόγος να προσπαθείς, αφού ό,τι και να κάνεις θα σε στείλει η άλλη. Να γίνω σαβουρογάμης; Προτιμώ μόνο με σεξεργάτριες. Να βρω καμία κατεστραμένη να τη συντηρώ οικονομικά; Ούτε για αστείο, καλύτερα να μου τα φάει η εφορία.
hamburgerxxx
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Νοε 2014
- Like
- 1.973
- Πόντοι
- 201
Καλημέρα σε όλους και από μένα! Διαβάζω και προσέχω πάρα πολύ εκτός από εδώ, όλες τις ανησυχίες και τις φοβίες που εκφράζονται στην σχέση μεταξύ δύο ανθρώπων! Να ρωτήσω κάτι ευθέως;;;; Μόνο σε μένα φαίνεται λάθος όλο αυτό;;;; Δηλαδή, τόσο δύσκολο είναι να βγεις με φίλους σου ή μόνος σου έξω για ένα ποτό και να φλερτάρεις και να πλησιάσεις μια γυναίκα και να της δείξεις ότι βρε αδερφέ γουστάρεις!?!?!? Δε σας γράφει κανένας υπερήλικας και πείτε ότι είμαι στην κατακοσμάρα μου! Δεκτό! Αλλά... Όσο πιο πολύ social βλέπω στη ζωή μας τόσο περισσότερο έδαφος κερδίσει η απομόνωση!
Και στην τελική, με το πάτημα ενός κουμπιού, η άλλη σε απορρίπτει χωρίς να σε ξέρει!!!!
Τι φάση;;;
Άποψη μου και πάντα με σεβασμό προς όλους!
Και στην τελική, με το πάτημα ενός κουμπιού, η άλλη σε απορρίπτει χωρίς να σε ξέρει!!!!
Τι φάση;;;
dskoul
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Απρ 2006
- Like
- 747
- Πόντοι
- 81
Ποσο καιρό έχεις να βγεις?Καλημέρα σε όλους και από μένα! Διαβάζω και προσέχω πάρα πολύ εκτός από εδώ, όλες τις ανησυχίες και τις φοβίες που εκφράζονται στην σχέση μεταξύ δύο ανθρώπων! Να ρωτήσω κάτι ευθέως;;;; Μόνο σε μένα φαίνεται λάθος όλο αυτό;;;; Δηλαδή, τόσο δύσκολο είναι να βγεις με φίλους σου ή μόνος σου έξω για ένα ποτό και να φλερτάρεις και να πλησιάσεις μια γυναίκα και να της δείξεις ότι βρε αδερφέ γουστάρεις!?!?!? Δε σας γράφει κανένας υπερήλικας και πείτε ότι είμαι στην κατακοσμάρα μου! Δεκτό! Αλλά... Όσο πιο πολύ social βλέπω στη ζωή μας τόσο περισσότερο έδαφος κερδίσει η απομόνωση!
Τι φάση;;;
Φιλε μου η οικονομική ανέχεια εχει αλλάξει τον τρόπο διασκέδασης
Πριν 10-15 χρόνια ειμασταν συνεχώς έξω
Ποτά καφέδες βόλτες εκδρομές κτλ κτλ
Σημερα μια τύπισσα (ή ένας τυπος) με νορμάλ δουλειά με δικο του σπιτι βγαίνει 3-4 φορές το μήνα
Αν νοικιάζει θα βγει 2 φορές....
Ο μόνος τρόπος για να γνωρίσεις πλέον κάποιον εξω ειναι να αρχίσεις το πιλατες ή την ορειβασία
Γιαυτό και όλοι δουλεύουν τις εφαρμογές
hamburgerxxx
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Νοε 2014
- Like
- 1.973
- Πόντοι
- 201
Δε μπορώ να υιοθετήσω αυτήν την άποψη την οποία και βέβαια σέβομαι! Ασφαλώς και υπάρχει οικονομικό πρόβλημα όπως και υπήρχε και πάντα θα υπάρχει!
Ε, και;;;
Κάνουμε ο,τι μπορούμε! Δε μας παίρνει από κάτω!
Εδώ μιλάμε για την ποιότητα της ζωής μας!
Όσο μπορούμε δε θα κλείνουμε τους εαυτούς μας σε 4 τοίχους!
Τέλος πάντων! Δεν έχω σκοπό να διαφωνήσω αλλά και να αντιδικήσω με κανένα συναγωνιστή! Η άποψή μου είναι αυτή και ήθελα να τη μοιραστώ! Έτσι αλλιώς, όπως προείπα, μπορεί να είμαι στον κόσμο μου! Αλλά μην αφήνουμε τη ζωή να περνά έτσι!
Ε, και;;;
Κάνουμε ο,τι μπορούμε! Δε μας παίρνει από κάτω!
Εδώ μιλάμε για την ποιότητα της ζωής μας!
Όσο μπορούμε δε θα κλείνουμε τους εαυτούς μας σε 4 τοίχους!
Τέλος πάντων! Δεν έχω σκοπό να διαφωνήσω αλλά και να αντιδικήσω με κανένα συναγωνιστή! Η άποψή μου είναι αυτή και ήθελα να τη μοιραστώ! Έτσι αλλιώς, όπως προείπα, μπορεί να είμαι στον κόσμο μου! Αλλά μην αφήνουμε τη ζωή να περνά έτσι!
Γιώργος Κρους
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Μαρ 2013
- Like
- 447
- Πόντοι
- 21
Από apps είσαι καταδικασμένος να είσαι αναλώσιμος. Όχι μόνο Ελλάδα αλλά παντού. Τα apps θα σου γαμήσουν την αυτοπεποίθηση εκτός και αν είσαι κανείς καύλαρος. Είχα ανοίξει από περιέργεια όταν ήμουν Πολωνία. Έυκολος τρόπος να πηδήξεις μέτριες προς καλές αλλά το θέμα είναι ότι πάντα Irl μπορείς να τσιμπήσεις καλύτερα, απλά πλέον θέλει πολύ δουλειά και ειδικά Ελλάδα όπως λέει και το υπερναυάγιο του σάιτ ο sadman συνήθως και κύκλο.Στην ηλικία των 48 πλέον και χρησιμοποιώντας εφαρμογές περίπου 10 χρόνια έχω βγάλει το παρακάτω συμπέρασμα:
Αν είστε μαζόχες συνεχίστε με τα dating apps.
Εκτος ελαχιστων εξαιρεσεων (υπαρχουν, αλλα ειναι σταγονα στον ωκεανο),
τα dating sites και apps, πνεουν τα λοισθια.
Και αυτο, μονο θετικο μπορει να το δει κανεις.
Αν και η μεγαλη ζημια γινεται απο τα social. Ελπιζω συντομα να μετασχηματιστουν ή να πεθανουν και αυτα,
με τις κοσμογονικες αλλαγες σε AI κλπ
τα dating sites και apps, πνεουν τα λοισθια.
Και αυτο, μονο θετικο μπορει να το δει κανεις.
Αν και η μεγαλη ζημια γινεται απο τα social. Ελπιζω συντομα να μετασχηματιστουν ή να πεθανουν και αυτα,
με τις κοσμογονικες αλλαγες σε AI κλπ
SilkenFlame
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Αυγ 2016
- Κριτικές
- 4
- Like
- 2.145
- Πόντοι
- 496
Tυπε, δεν φταις εσύ. Οι τύπισσες είναι κυκλοθυμικές με φουλ ψυχολογικά, τις έχω φάει με το κουτάλι. Θα σου πω ένα συμπέρασμα που έχω βγάλει: ο κανόνας του 3/3 δεν ισχύει ποτέ. Ποια είναι τα 3; "Όμορφη", "Ελεύθερη" και "Καλά στα μυαλά της". Αν είναι όμορφη και ελεύθερη, δεν θα είναι καλά στα μυαλά της. Αν είναι καλά στα μυαλά της και ελεύθερη, δεν θα είναι όμορφη (και ισχύουν όλοι οι πιθανοί συνδυασμοί). Και τα 3 μαζί δεν τα βρίσκεις πουθενά. Οπότε μην πολυμπλέκεις, πούλα τους παραμύθι. Αν βέβαια πετύχεις ποτέ καμία που να τα έχει και τα 3, εκεί ναι, πάλεψέ το! Αυτή η συμβουλή πάει προς όλους.Στην ηλικία των 48 πλέον και χρησιμοποιώντας εφαρμογές περίπου 10 χρόνια έχω βγάλει το παρακάτω συμπέρασμα:
johnny rotten
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Οκτ 2017
- Like
- 219
- Πόντοι
- 21
Oι εφαρμογες ειναι ο παραδεισος για τις γυναικες-ασυλα.Γυναικες που ειναι φουλ αδιαφορες-απαρατηρητες βρηκαν χωρο ωστε να τονωσουν το εγω τους κ επιτελους να νιωσουν υπερανω ωστε να απορριψουν.Καλημέρα σε όλους και από μένα! Διαβάζω και προσέχω πάρα πολύ εκτός από εδώ, όλες τις ανησυχίες και τις φοβίες που εκφράζονται στην σχέση μεταξύ δύο ανθρώπων! Να ρωτήσω κάτι ευθέως;;;; Μόνο σε μένα φαίνεται λάθος όλο αυτό;;;; Δηλαδή, τόσο δύσκολο είναι να βγεις με φίλους σου ή μόνος σου έξω για ένα ποτό και να φλερτάρεις και να πλησιάσεις μια γυναίκα και να της δείξεις ότι βρε αδερφέ γουστάρεις!?!?!? Δε σας γράφει κανένας υπερήλικας και πείτε ότι είμαι στην κατακοσμάρα μου! Δεκτό! Αλλά... Όσο πιο πολύ social βλέπω στη ζωή μας τόσο περισσότερο έδαφος κερδίσει η απομόνωση!
Τι φάση;;;
Άλλα thread (ενδεχομένως σχετικά)
- Απαντήσεις
- 257
- Εμφανίσεις
- 8K
- Ψηφοφορία
- Απαντήσεις
- 180
- Εμφανίσεις
- 9K
- Απαντήσεις
- 113