Εάν είσαι 1) εμφανισιακά νορμάλ - ωραίος, 2) ικανός να συζητήσεις για 10 λεπτά χωρίς να κριντζάρει η άλλη πλευρά και 3) κάνεις καθημερινά μπάνιο γαμάς 100% σε κάθε εφαρμογή. Από τέτοια app έκανα σεξ με πάνω από 50 γκόμενες μέσα σε 3 χρόνια, χωρίς να πληρώσω για premium υπηρεσίες ή τις ίδιες. Με κάποιες παίχτηκαν απλά σκηνικά της μίας φοράς και με άλλες κράτησε παραπάνω και έγιναν κάποιες ψιλοσχέσεις. Επιπλέον, μπορείς να βρεις από τις πιο vanilla που ξεκλειδώνουν σταδιακά, μέχρι ανώμαλες που θέλουν άγρια σκηνικά υποταγής. Για να σας απαντήσω ένας σεβαστό ποσοστό δέχτηκε golden shower με χαρά. Οι περισσότερες κατάπιναν το σπέρμα μόνες, ενώ λίγες ήταν ανοιχτές και για μεγαλύτερα σχήματα χωρίς να ενδιαφέρονται για το φύλο του έξτρα ατόμου και τόσο. Κάποιες τα έδιναν όλα και ήθελαν σχέση και άλλες απλό ξεφτίλισμα. Και ναι, γνώρισα κοπέλες με δυνατά social, τύπου influencers, θέσεις σε media ή υψηλές θέσεις σε πολυεθνικές και έγιναν ωραία σκηνικά. Με απλά λόγια όλο το παιχνίδι βασίζεται στο τι άτομο είσαι εσύ ο ίδιος. Για τους "άπιστους" να θυμάστε πως αυτή που σας αγνοεί μπορεί να έχει έχει δοκιμάσει κάτι παραπάνω από το σπέρμα μου.
Σωστός.
Παρόμοιες εμπειρίες και εδώ.
Από covid και μετά, κατά διαστήματα που άνοιγα dating( facebook/badoo και viber πρόσφατα κυρίως) έχω βγει με περίπου 15-20 γκόμενες.
Πάνω από τις μισές προχώρησε σε κάτι ερωτικό μετά από 1-2 ραντεβού ή και από το πρώτο.... Οι περισσότερες τα έπαιρναν στο στόμα ευχάριστα.... Και "σχέσεις" τύπου 2-3 μήνες έγιναν...
Με λίγες δεν ήθελα ούτε φιλικό ,ήταν περιπτώσεις άλλο παραγγέλνεις και άλλο σου έρχεται χαχα. Μία έτυχε και μου μιλούσε ακατάπαυστα από την ώρα που κάτσαμε, ήθελα στο 10λεπτο να σηκωθώ να φύγω....
Εννοείται είχα και χυλόπιτες, τόσο στην εφαρμογή όσο και σε ραντεβού που δεν προχώρησαν σε τίποτα μετά πέρα από ένα καφέ/ποτό.....
Αν έχεις νορμάλ εμφάνιση (όχι aμοντέλο) και ξέρεις να μιλάς σε διάφορα θέματα και δείχνεις ότι ξέρεις τι θέλεις από τη ζωή σου (πέρα από γαμήσια), δεν γίνεται να μην περάσεις καλά και να μην φας έστω 7αρια .....
Golden shower,παρτουζώματα και ακραία σκηνικά δεν μου έτυχαν αλλά κάποιες που είχαν βλέμμα "πάμε πάνω και πήδα με" μετά από ραντεβού μου έτυχε... Οπότε εικάζω κάποιες θα ήταν ανοιχτές και σε τέτοιες προτάσεις....
Συζητήσεις για σεξ με το καλημέρα και ΠΡΗΞΙΜΟ για καφέδες μέσα στην εφαρμογή είναι red flag/block αυτομάτως για όλες.... Έτσι δεν θα βγεις με καμία...
Το ίδιο και ψεύτικες/φιλτραρισμένες/10 χρόνια πριν φωτογραφίες.... Το άκουσα παράπονο αυτό από πολλές, κυρίως για άνω των 40 ετών άντρες που είχαν φώτογραφίες από όταν ήταν 30 χρονών.....
Ξεκάθαρα τα μιλφ ψάχνουν μικρότερους στην εφαρμογή..... Κάποιες μου είπαν αποκλειστικά μικρότερους ακόμα και για σχέση σε εύρος μέχρι 8 χρόνια μικροτερους βέβαια, όχι να νιώθουν ότι βγαίνουν με το γιο τους.....
Πάντως πιστεύω κάποιος με εμφάνιση μοντέλου (γιατί μετράει αρκετά εως πολύ η εμφάνιση για αυτές που μπαίνουν στα dating), με νορμάλ δουλειά που είναι και άνετος σαν τύπος στην κουβέντα, παίζει να τρώει και παρακάλια στις εφαρμογές για να βγουν μαζί του....