Νέα

Γνώμες για ΚΚΕ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα adonis13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 8K
  • Εμφανίσεις 286K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

user212024

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2025
Like
1.708
Πόντοι
206
Αυτές αν με δουν χωρίς μούσια και οχτώ σκουλαρίκια θα με απορρίψουν ...εγώ μπορώ να φανώ λίγο ανοιχτός...αυτές αμφιβάλλω.
Τις πρώτες μέρες θα είσαι κάπως διαλλακτικός κοινός θα κάνεις λίγο την πάπια μέχρι να τον φάει Κανά δύο φορές μετά μόλις σταθεροποίηθεις μπορείτε να μαλώνετε ελεύθερα με τα πολιτικά και να μεταφέρεται καί η ένταση στο κρεβάτι - ζάχαρη θα την βγάλεις

user212024

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2025
Like
1.708
Πόντοι
206
Η τρίχα στην μασχάλη και το αξύριστο μουνάκι είναι μύθος ή ισχύει?
Εν μέρη ακόμα ισχύει στις μέρες μας αλλά όχι τόσο όσο παλιά :tooth: με την τρίχα στο μουνι εγώ δεν έχω θέμα γιατί είμαι και λίγο Νεάντερταλ -αλλα στην μασχάλη δεν παλεύεται είναι αηδία

argyrotoxos

Ανώτατος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
64
Like
59.064
Πόντοι
16.235
Τις πρώτες μέρες θα είσαι κάπως διαλλακτικός κοινός θα κάνεις λίγο την πάπια μέχρι να τον φάει Κανά δύο φορές μετά μόλις σταθεροποίηθεις μπορείτε να μαλώνετε ελεύθερα με τα πολιτικά και να μεταφέρεται καί η ένταση στο κρεβάτι - ζάχαρη θα την βγάλεις
Διαλλακτικός= να είμαι δύο βδομάδες αξυριστος και να έχω δύο -τρια σκουλαρίκια μόνο;

argyrotoxos

Ανώτατος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
64
Like
59.064
Πόντοι
16.235
Αυτό είναι το θέμα σου και όχι ότι έχουν τσιμέντο στον εγκέφαλο; :think:
Τσιμέντο στον εγκέφαλο έχουν γενικώς οσοι δεν έχουν βγει έξω από τα όρια της παρεουλας τους.
Το ίδιο γίνεται και με κολλημένους που δεν κάνουν παρέα παρά μόνο με οπαδούς της ίδιας ομάδας ..αυτοί δεν έχουν βγει έξω από την γειτονιά τους και κάνουν παρέα μόνο με ομοϊδεάτες για αυτό λειτουργούν έτσι.

• Like
Αντιδράσεις: j 1973

pastelios

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2021
Κριτικές
28
Like
20.798
Πόντοι
5.946
latinopoulou-afroditi.jpeg

user212024

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2025
Like
1.708
Πόντοι
206
Διαλλακτικός= να είμαι δύο βδομάδες αξυριστος και να έχω δύο -τρια σκουλαρίκια μόνο;
Ο ισχυρός προχωρά όσο του επιτρέπει η δύναμη του και ο αδύναμος υποχωρεί όσο του επιβάλλει η αδυναμία του κτλ ...- σε αυτή την περίπτωση έχουμε εμείς οι άνδρες περισσότερο ανάγκη το μουνι - πρέπει να γίνουν κάποιες υποχωρήσεις :dunno:

DAMDIM100

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Ιαν 2020
Κριτικές
20
Like
5.335
Πόντοι
2.746
KKE= Καρδιά, καρκίνος, εγκεφαλικό... Για τους εχθρούς του κόμματος που είναι αρκετοί...
Ποιος τους χωνεύει αυτούς; Κανένας ή σχεδόν κανένας δεν τους χωνεύει...
Για να ειπωθείς κομμουνιστής είναι πολύ δύσκολο... Είναι τρόπος ζωής... Άλλο να νομίζεις ή να πιστεύεις ότι είσαι και άλλο να είσαι... Αυτό οι πολλοί δεν το ξέρουν... Από το 8%, ένα 3% - 4%, είναι πραγματικοί κομμουνιστές... Οι άλλοι είναι ψηφοφόροι... Πραγματικοί κομμουνιστές ήταν οι 200 της Καισαριανής...

Linxare

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2025
Κριτικές
3
Like
819
Πόντοι
86
Καλημέρα
Έχει ζήσει κάποιος σε καθαρά κουμουνιστικο κράτος?
ΕΣΣΔ, Ρουμανία, Ανατ. Γερμανία, Κίνα, Β. Κορέα?
Το ρουφιανιλίκι πάει σύννεφο.......ο ένας παρακολουθεί και καρφώνει τον άλλο..........

DAMDIM100

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Ιαν 2020
Κριτικές
20
Like
5.335
Πόντοι
2.746
Το ρουφιανιλίκι πάει σύννεφο.......ο ένας παρακολουθεί και καρφώνει τον άλλο..........
Ναι... Οι ανθρώπινες αδυναμίες δεν μπορούν να ξεριζωθούν... Η κομμουνιστική κοινωνία είναι στην πραγματικότητα μια ουτοπική κατάσταση, ένα θεωρητικό μοντέλο ανάλυσης, ένα μεταβατικό στάδιο, για την δημιουργία της αναρχικής κοινωνίας (άλλο ουτοπικό μοντέλο, θεωρητικό υπόδειγμα)... Μια κοινωνία που δεν άρχεται κανένας σε κανένα και το άτομο είναι υπεύθυνο μόνο του για τις υποχρεώσεις του και τα δικαιώματά του, γιατί έχει διαμορφωθεί έτσι από την οικογένειά του και τους εκπαιδευτικούς θεσμούς...
Υ.Γ. Δεν έχει σχέση με τους σημερινούς αναρχικούς - μπαχαλάκηδες που χρησιμοποιεί το σύστημα για πιόνια για την συντηρητικοποίηση της κοινωνίας και την εδραίωση των αντίστοιχων εξουσιαστικών μηχανισμών...

Τελευταία τροποποίηση:
  • Like
Αντιδράσεις: j 1973

Linxare

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2025
Κριτικές
3
Like
819
Πόντοι
86
Ναι... Οι ανθρώπινες αδυναμίες δεν μπορούν να ξεριζωθούν... Η κομμουνιστική κοινωνία είναι στην πραγματικότητα μια ουτοπική κατάσταση, ένα θεωρητικό μοντέλο ανάλυσης, ένα μεταβατικό στάδιο, για την δημιουργία της αναρχικής κοινωνίας (άλλο ουτοπικό μοντέλο, θεωρητικό υπόδειγμα)... Μια κοινωνία που δεν άρχεται κανένας σε κανένα και το άτομο είναι υπεύθυνο μόνο του για τις υποχρεώσεις του και τα δικαιώματά του, γιατί έχει διαμορφωθεί έτσι από την οικογένειά του και τους εκπαιδευτικούς θεσμούς...
Από την πλύση εγκεφάλου κατά την στρατολόγηση.....παθαίνουν κάλο στον εγκέφαλο

DAMDIM100

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Ιαν 2020
Κριτικές
20
Like
5.335
Πόντοι
2.746
Από την πλύση εγκεφάλου κατά την στρατολόγηση.....παθαίνουν κάλο στον εγκέφαλο
Δεν είναι όλοι έτσι πάντως... Αυτό με την εμμονή και τους ρουφιάνους τους έχει μείνει από την Μεταξική εποχή, όπου ο Μανιαδάκης έφτιαχνε κλώνους των οργανώσεων του ΚΚΕ και εξάρθρωνε τις πραγματικές... Επίσης για να μην παρεκκλίνουν από τις αρχικές τους θέσεις με τις οποίες πάντα είναι συνεπείς, επειδή παρεισφρέουν πολλοί ευκαιριάκηδες - απατεώνες στους κόλπους του... Ο Τσίπρας και η κλίκα του από εκεί ξεκίνησε... Ξέρω περίπτωση δημοσιογράφου που ξεκίνησε από την ΚΝΕ, ως ομαδάρχης και ρουφιάνευε τους άλλους ομαδάρχες στους από πάνω και στο τέλος, τον κατάλαβαν και τον έδιωξαν...

Τελευταία τροποποίηση:

nzg

Ανώτερος
Εγγρ.
1 Μαρ 2008
Κριτικές
38
Like
5.550
Πόντοι
7.195
Τίποτα δεν δικαιούται ο λαός, ολα ανήκουν στο κόμμα.

Το ίδιο με το βασιλικό πολίτευμα.

Eros82

Ανώτατος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2019
Κριτικές
63
Like
20.334
Πόντοι
13.636
Πρωτοετής έκανα την αμαρτία μου και το έριξα ΠΚΣ. Μια κνιτισα ερχόταν μετά το μάθημα και μου έπαιρνε πιπες..

Dreamer40

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2026
Like
371
Πόντοι
21
Πρακτικά δεν γίνεται να κάνεις σχέση με ΚΝίτισα, γιατί θα πρέπει να αποδεκτείς την ιδεολογία της και τα κολήματά της κάτι που είναι σχεδόν αδύνατον γιατί άμα πας με τα νερά της θα σε καταλάβει και ως γυναίκα θα χάσει έλξη για σένα. Μόνο γαμήσι αν είσαι τυχερός και σου κάτσει καμία φάση. Αυτές από ότι κατάλαβα μόνο με συντρόφια πηδιούνται σε σταθερή βάση.

argyrotoxos

Ανώτατος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
64
Like
59.064
Πόντοι
16.235
Ο ισχυρός προχωρά όσο του επιτρέπει η δύναμη του και ο αδύναμος υποχωρεί όσο του επιβάλλει η αδυναμία του κτλ ...- σε αυτή την περίπτωση έχουμε εμείς οι άνδρες περισσότερο ανάγκη το μουνι - πρέπει να γίνουν κάποιες υποχωρήσεις :dunno:
Είναι σαν να παραδίδω τα όπλα στον εχθρό...δεν μιλάμε για μια " απλή " υποχώρηση.

argyrotoxos

Ανώτατος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
64
Like
59.064
Πόντοι
16.235
Έχει 35-36 χρόνια που έπεσε το Σιδηρούν Παραπέτασμα ...μέλη που πραγματικά έζησαν εκεί και θυμούνται πράγματα θα είναι άνω των 50 ετών.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom