Rand0m1
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 15 Αυγ 2019
- Κριτικές
- 1
- Like
- 7.744
- Πόντοι
- 2.356
Αυτό είναι το θέμα σου και όχι ότι έχουν τσιμέντο στον εγκέφαλο;...μύθος ή ισχύει?
Αυτό είναι το θέμα σου και όχι ότι έχουν τσιμέντο στον εγκέφαλο;...μύθος ή ισχύει?
Τις πρώτες μέρες θα είσαι κάπως διαλλακτικός κοινός θα κάνεις λίγο την πάπια μέχρι να τον φάει Κανά δύο φορές μετά μόλις σταθεροποίηθεις μπορείτε να μαλώνετε ελεύθερα με τα πολιτικά και να μεταφέρεται καί η ένταση στο κρεβάτι - ζάχαρη θα την βγάλειςΑυτές αν με δουν χωρίς μούσια και οχτώ σκουλαρίκια θα με απορρίψουν ...εγώ μπορώ να φανώ λίγο ανοιχτός...αυτές αμφιβάλλω.
Εν μέρη ακόμα ισχύει στις μέρες μας αλλά όχι τόσο όσο παλιάΗ τρίχα στην μασχάλη και το αξύριστο μουνάκι είναι μύθος ή ισχύει?
με την τρίχα στο μουνι εγώ δεν έχω θέμα γιατί είμαι και λίγο Νεάντερταλ -αλλα στην μασχάλη δεν παλεύεται είναι αηδίαΓιατί οι άλλες είναι καλύτερεςΑυτό είναι το θέμα σου και όχι ότι έχουν τσιμέντο στον εγκέφαλο;![]()

Διαλλακτικός= να είμαι δύο βδομάδες αξυριστος και να έχω δύο -τρια σκουλαρίκια μόνο;Τις πρώτες μέρες θα είσαι κάπως διαλλακτικός κοινός θα κάνεις λίγο την πάπια μέχρι να τον φάει Κανά δύο φορές μετά μόλις σταθεροποίηθεις μπορείτε να μαλώνετε ελεύθερα με τα πολιτικά και να μεταφέρεται καί η ένταση στο κρεβάτι - ζάχαρη θα την βγάλεις
Τσιμέντο στον εγκέφαλο έχουν γενικώς οσοι δεν έχουν βγει έξω από τα όρια της παρεουλας τους.Αυτό είναι το θέμα σου και όχι ότι έχουν τσιμέντο στον εγκέφαλο;![]()
Ο ισχυρός προχωρά όσο του επιτρέπει η δύναμη του και ο αδύναμος υποχωρεί όσο του επιβάλλει η αδυναμία του κτλ ...- σε αυτή την περίπτωση έχουμε εμείς οι άνδρες περισσότερο ανάγκη το μουνι - πρέπει να γίνουν κάποιες υποχωρήσειςΔιαλλακτικός= να είμαι δύο βδομάδες αξυριστος και να έχω δύο -τρια σκουλαρίκια μόνο;

Το ρουφιανιλίκι πάει σύννεφο.......ο ένας παρακολουθεί και καρφώνει τον άλλο..........Καλημέρα
Έχει ζήσει κάποιος σε καθαρά κουμουνιστικο κράτος?
ΕΣΣΔ, Ρουμανία, Ανατ. Γερμανία, Κίνα, Β. Κορέα?
Ναι... Οι ανθρώπινες αδυναμίες δεν μπορούν να ξεριζωθούν... Η κομμουνιστική κοινωνία είναι στην πραγματικότητα μια ουτοπική κατάσταση, ένα θεωρητικό μοντέλο ανάλυσης, ένα μεταβατικό στάδιο, για την δημιουργία της αναρχικής κοινωνίας (άλλο ουτοπικό μοντέλο, θεωρητικό υπόδειγμα)... Μια κοινωνία που δεν άρχεται κανένας σε κανένα και το άτομο είναι υπεύθυνο μόνο του για τις υποχρεώσεις του και τα δικαιώματά του, γιατί έχει διαμορφωθεί έτσι από την οικογένειά του και τους εκπαιδευτικούς θεσμούς...Το ρουφιανιλίκι πάει σύννεφο.......ο ένας παρακολουθεί και καρφώνει τον άλλο..........
Από την πλύση εγκεφάλου κατά την στρατολόγηση.....παθαίνουν κάλο στον εγκέφαλοΝαι... Οι ανθρώπινες αδυναμίες δεν μπορούν να ξεριζωθούν... Η κομμουνιστική κοινωνία είναι στην πραγματικότητα μια ουτοπική κατάσταση, ένα θεωρητικό μοντέλο ανάλυσης, ένα μεταβατικό στάδιο, για την δημιουργία της αναρχικής κοινωνίας (άλλο ουτοπικό μοντέλο, θεωρητικό υπόδειγμα)... Μια κοινωνία που δεν άρχεται κανένας σε κανένα και το άτομο είναι υπεύθυνο μόνο του για τις υποχρεώσεις του και τα δικαιώματά του, γιατί έχει διαμορφωθεί έτσι από την οικογένειά του και τους εκπαιδευτικούς θεσμούς...
Δεν είναι όλοι έτσι πάντως... Αυτό με την εμμονή και τους ρουφιάνους τους έχει μείνει από την Μεταξική εποχή, όπου ο Μανιαδάκης έφτιαχνε κλώνους των οργανώσεων του ΚΚΕ και εξάρθρωνε τις πραγματικές... Επίσης για να μην παρεκκλίνουν από τις αρχικές τους θέσεις με τις οποίες πάντα είναι συνεπείς, επειδή παρεισφρέουν πολλοί ευκαιριάκηδες - απατεώνες στους κόλπους του... Ο Τσίπρας και η κλίκα του από εκεί ξεκίνησε... Ξέρω περίπτωση δημοσιογράφου που ξεκίνησε από την ΚΝΕ, ως ομαδάρχης και ρουφιάνευε τους άλλους ομαδάρχες στους από πάνω και στο τέλος, τον κατάλαβαν και τον έδιωξαν...Από την πλύση εγκεφάλου κατά την στρατολόγηση.....παθαίνουν κάλο στον εγκέφαλο
Τίποτα δεν δικαιούται ο λαός, ολα ανήκουν στο κόμμα.Το ρουφιανιλίκι πάει σύννεφο.......ο ένας παρακολουθεί και καρφώνει τον άλλο..........
Είναι σαν να παραδίδω τα όπλα στον εχθρό...δεν μιλάμε για μια " απλή " υποχώρηση.Ο ισχυρός προχωρά όσο του επιτρέπει η δύναμη του και ο αδύναμος υποχωρεί όσο του επιβάλλει η αδυναμία του κτλ ...- σε αυτή την περίπτωση έχουμε εμείς οι άνδρες περισσότερο ανάγκη το μουνι - πρέπει να γίνουν κάποιες υποχωρήσεις![]()
Έχει 35-36 χρόνια που έπεσε το Σιδηρούν Παραπέτασμα ...μέλη που πραγματικά έζησαν εκεί και θυμούνται πράγματα θα είναι άνω των 50 ετών.Το ρουφιανιλίκι πάει σύννεφο.......ο ένας παρακολουθεί και καρφώνει τον άλλο..........
Καμιά σχέση με το βασιλικό πολίτευμα...Τίποτα δεν δικαιούται ο λαός, ολα ανήκουν στο κόμμα.
Το ίδιο με το βασιλικό πολίτευμα.