Για περισσότερη σιγουριά βάζεις ζώνη αγνότητας και πετάς το κλειδί στον ωκεανό.
Αν δεν ξέρετε το περιστατικό με το Βασιλιά Αρθούρο (της Αγγλίας) και τη ζώνη αγνότητας της γυναίκας του, να σας το πω:
Φοβερά ζηλιάρης ο Αρθούρος. Και πολύ όμορφη και νέα η γυναίκα του.
Και το καθήκον τον καλούσε να φύγει για σταυροφορία, εκστρατεία που θα κράταγε δυο-τρία χρόνια...
Δεν ήξερε τι να κάνει. Τρελλαινόταν με την ιδέα ότι μπορεί κάποιος να του πήδαγε τη γυναίκα όσο έλλειπε.
Πάει λοιπόν στο μάγο Μέρλιν, και του λέει το πρόβλημα.
-Έλα σε 4-5 μέρες, κάτι θα έχω ετοιμάσει για την περίπτωση, του λέει ο μάγος.
Σε 4 μέρες ο Αρθούρος ξανά στο σπίτι του Μέρλιν.
-Ορίστε, λέει ο Μέρλιν, και του δίνει μια ζώνη αγνότητας με τέλεια κλειδαριά, αργυροκεντημένη, έργο τέχνης.
Την εξετάζει ο Αρθούρος, και τι να δει: Στο... κρίσιμο σημείο, η ζώνη είχε τρύπα!
-Είσαι καλά? του λέει ο Αρθούρος. Εδώ μπαίνουν τραίνα!
-Μη βιάζεσαι να βγάζεις συμπεράσματα, απαντάει ο Μέρλιν. –Πάρε αυτό το ξυλάκι, και κάνε ότι το βάζεις μέσα στην τρύπα.
Κάνει να βάλει ο Αρθούρος το ξυλάκι στην τρύπα της ζώνης, και ως δια μαγείας βγαίνουν κάτι ξυράφια από τη ζώνη, χράτσα-χράτσα-χράτσα, το κάνουν φέτες το ξυλαράκι.
Ενθουσιασμένος ο Αρθούρος, λέει: –«Μάγε είσαι καταπληκτικός, αυτό ακριβώς ήθελα, σε ευχαριστώ πολύ και θα σε ανταμείψω».
Πάει στο παλάτι, και μια μέρα πριν φύγει για τη σταυροφορία, φοράει στη γυναίκα του τη ζώνη, και φεύγει.
Μετά από 2-3 χρόνια γυρίζει πίσω.
-Προσκλητήριο! Όλο το προσωπικό του παλατιού για επιθεώρηση στην αυλή! πέφτει η εντολή.
Παρατάσσονται οι αυλικοί, βγαίνει ο Αρθούρος και λέει:
-Κατεβάστε όλοι τα βρακιά σας!
Τα κατεβάζουν, και τι να δει! Σφαγή. Πατατράκ. Πετσόκομα. Στον ένα έλλειπε όλο, σε άλλον μόνο το κεφάλι, σε τρίτον και τ’ αρχίδια του, σε όλους είχε γίνει ζημιά από τη μαγική ζώνη!
ΜΟΝΟ Ο ΠΙΣΤΌΣ ΑΛΦΟΝΣΟΣ ΗΤΑΝ ΑΘΙΚΤΟΣ!
Το παπάρι του κρεμόταν κανονικά!
-«Αλφόνσο, πιστέ μου φίλε, το ήξερα ότι μόνο εσύ θα μου έμενες πιστός! Το ήξερα ότι μόνο σε σένα μπορώ να βασίζομαι! Ξέρω ότι σε σένα μπορώ να έχω εμποστοσύνη! Πες μου καλέ μου και πιστέ φίλε: Τι θέλεις να σου δώσω για να σε ανταμείψω για την αφοσίωσή σου?
- ...
-Πες μου, και ότι μου ζητήσεις θα το κάνω! Είσαι αδερφός, είσαι φίλος, είσαι ό,τι καλύτερο μπορεί να έχει κανείς στη ζωή του! Πες μου, τι θέλεις να σου προσφέρω?
- ...
-Πες μου καλέ μου φίλε, δεν υπάρχει όριο στη φιλία μας! Θέλεις το μισό Βασίλειο? Θα στο δώσω!
- ...
-Πες μου επιτέλους, γιατί δε μου μιλας?
-... Ααααγκ αγκα γκα γκα....