Βλέποντας τυχαία στην αρχική το εν λόγω νήμα, μπήκα να χαζέψω..
Θυμάμαι μεταξύ άλλων την
πρώτη μου φορά, που ο πατέρας μου με πήγε, στο μαγικό
Μεταξουργείο..
Γύρω στο 2010, που τότε δεν ήταν ακόμα άνδρο επενδυτών και άλλων σιχαμερών πλασμάτων..

(σόρρυ)
Είχαμε μπει σε 3-4 σπιτάκια, να δω κοπέλες και να διαλέξω κάποια..
Θυμάμαι ακόμα σε ένα εμφανίστηκε μια κορμάρα αδύνατη νέα Ρωσίδα πλήρως γυμνή, και δεν ήξερα πως να αντιδράσω, βλέποντας γυμνή γυναίκα για πρώτη φορά στη ζωή μου.. Ενώ μου άρεσε, από αμηχανία έφυγα να πάμε σε άλλο..

Ο πατέρας μου άρχισε να ξενερώνει και να βαριέται γιατί εγώ όντας επιλεκτικός και μοντελοπνίχτης κοίταζα να βρω καμιά μουνάρα για 1η φορά..

Πετύχαμε επιτέλους μία, μελαχρινή ψηλή αδύνατη, Ελληνίδα, με μαλλί μπούκλες μακρύ, κορμάρα με ωραίο κώλο και ελαφρώς πεσμένο βυζάκι.. Πρέπει να ήταν Ιάσωνος 32Β το υπόγειο.. Εκεί γάμησα λοιπόν πρώτη φορά..
Μετά την παρουσίαση του προγράμματος, είπα διστακτικά και φουλ ντροπαλός "ναι, θα παω με αυτήν".......
Πλήρωσε ο πατέρας και μπήκα δωμάτιο.. Έκατσα στο κρεβάτι και δεν έκανα τίποτα, ντυμένος

περιμένοντας το άγνωστο..
Δεν είναι τίποτα τελικά! Αλλά τότε μου φαινόταν λες και παρουσιάστηκα στρατό

Ήρθε η κοπέλα,
ενημερωμένη απ' τον πατέρα μου ότι είναι η 1η μου φορά, και έγινε ό,τι έγινε..
Κάνα δυο φορές χρειάστηκε να μου πει "έλα πιο πάνω αγάπη μου", διότι ακόμα δεν είχαμε (είχα) τη συνήθεια της στάσης (ιεραποστολικό) ή το που είναι το μουνί..

Απ' όλη την εμπειρία, τα μόνα που μου έχουν μείνει στη μνήμη είναι αυτό, το ότι της έπιασα άγαρμπα τα βυζιά και την πόνεσα, και το ότι αφού τελείωσα και βγήκε, έβγαλα το προφυλακτικό τόσο άγαρμπα, που έσταξε λίγο στο πόδι μου..

Να μην το σκέφτεστε καθόλου!!
Να πάτε! Και να πηγαίνετε!
1.
Σταματήστε την τσόντα, δεν σας κάνει κανένα καλό, και αν μη τι άλλο σας κάνει κι ένα κακό/αρνητικό.. (παρακάτω)
2. Μην τον παίζετε τόσο!.. Κι αυτό δε βοηθάει πολύ, ειδικά αν δεν έχετε γίνει "καλοί" και
σ' αυτό, διότι συνηθίζει έτσι το εργαλείο σας, και μετά θα πηγαίνετε με γυναίκα και δε θα αντέχετε να κρατήσετε πολύ..
Άντι για χέρι, καλύτερα να πηγαίνετε ακόμα και μια φορά τη βδομάδα (ή περισσότερο ή λιγότερο) με κανονική γυναίκα,
trust me! 
Να περάσετε καλά, και να περνάτε καλύτερα!