Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Σ' ευχαριστώ πολύ για την πληροφορία, Πρόεδρε! Όσο για τις τιμές που έλεγα πριν, ανακαλώ. Το Le Cabaret, όπου πήγα πρώτη φορά χθες, έχει τιμές Gatto Nero, απλώς με διαφορετικές αναλογίες (π.χ. 30 [!] ευρώ το απλό ποτό και 20 ο απλός χορός - ενώ το Gatto είχε αντίστοιχα 15 το ποτό και 30 τον χορό)Ξέρεις κανείς τι απέγιναν οι γυναίκες του Gato Nero ? Κρίμα πάντως που έκλεισε.

;;;;gatto nero is dead
long live frappo nero !!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
δυστυχώς στη θεσσαλονίκη.ε , ναι λοιπον : frappo nero .
ενα μαγαζι που ταραξε τα ηρεμα νερα της διασκεδασης στην πολη μας .
ενα μαγαζι που προλαβε να γινει μυθος .
μα που ζεις επιτελους φιλε pakara ?
Η Ελβιρα φιλε δουλευει τωρα στο platinum και στο dream(καλοκαιρινο)..το gato nero πει σχεδον ενας χρονος που εκλεισε..η Ελβιρα εκτος απο μουναρος ειναι και ενταξη ατομο,γιαυτο αν εισαι ενταξη κιεσυ μπορει να μη σου φαει πολλα και να κανεις και μια καλη γνωριμιακαλησπερα πεδες. το χερο τοι ειμια καινουργιος αλλ μηποσ χερει κανει τι παιζει με τιν ελβιρα(παλιο el gato). α χερει κανεισ εας βοηθησει λεγωντασ καποιεσ λετπομεριες(εαν δεν μπορει εδο εασ μοθ κανει pm).Ακουσα οτι δινει μονο τηλεφωνο και τιποτα παραπερα.
Υσ:χερο οτι ειναι η κοπελα ειναι ολα τα λεφτα και ισως πολλοι θελεται να την εχετα μονο για εσας αλλα βοηθηστε και εμενα που μαλον εχω φαει και εαν σχετικο κολλημα.

μην ξεχναμε να προσθεσουμε κ την χριστινα,που δουλευε στο πλατονουμ κ μετα στο γκατο....Εφόσον κανένας δεν πρόκειται να ποστάρει τίποτα οφείλω να γράψω εγώ το τελευταίο post. To Gatto Nero ήταν ένα θρυλικό μαγαζί με τρελά μουνιά και φοβερή ατμόσφαιρα που όμοια (ή έστω παραπλήσια) δεν έχω βρει σε άλλο μαγαζί της πόλης μας. Παρόλο που έμεινε ανοιχτό μόνο 6 μήνες, άφησε εποχή. Έκανα το bachelor μου εκεί και πραγματικά έχει μείνει αξέχαστο σε μένα και στους καλεσμένους μου.
Για κλείσιμο του thread λοιπόν θα προσπαθήσω να θυμηθώ τα ονόματα των κοριτσιών που δούλευαν εκεί. Ελπίζω να τα καταφέρω.
Ελβίρα
Ραμόνα
Λίνα
Μπρέντα
Βικτώρια
Τζέσσικα
Αλέσια
Νίνα
Ίρις
Αλεξάνδρα
Σίσσυ