Καθυστερημενη ενημερωση για επισκεψη σαββατο 09/01/10.
Μαγαζι αδειο. Το μεγαλυτερο νουμερο που επιασε ηταν 10 πελατες.
οι τιμες είσοδος-ποτό 15,χορός 12,πριβέ 55. (Που απο οτι βλέπω επεσαν)
Απο κοπελες ειχαμε 2 πολυ καλα ψηλα ξανθα και μετα οι υπολοιπες αδιαφορες ή πατσαβουρες.
Μεγαλο σπασιμο οι προπληρωμενοι χοροι που εαν θελεις και δευτερο πρεπει να ψαχνει η κοπελα
τον σερβιτορο για να ερθει να τον πληρωσεις....
Μαγκες, ξερετε αν στο μαγαζι ειναι ακομα η Νατασσα, μια μελαχρινη απο Lido ?Δυνατο μουνι ,ειχα ρωτησει στο θεμα του Lido για τη συγκεκριμενη και μου ειχαν πει οτι δουλευει στο Million Dollar πλεον , ξερουμε τιποτα η μηπως εχει παει αλλου ?
Μαγκες, ξερετε αν στο μαγαζι ειναι ακομα η Νατασσα, μια μελαχρινη απο Lido ?Δυνατο μουνι ,ειχα ρωτησει στο θεμα του Lido για τη συγκεκριμενη και μου ειχαν πει οτι δουλευει στο Million Dollar πλεον , ξερουμε τιποτα η μηπως εχει παει αλλου ?
Ευχαριστω για τις απαντησεις ,αλλα δεν τα ξερω εγω αυτα ρε σεις .... μονο το Κινκυ και τις Μουσσες ξερω απο τα προαναφερθεντα , λογω οτι μενω κοντα στη Συγγρου και οι τσαρκες στα εν λογω μαγαζια ειναι αρκετες ...
Αλλα την πρωτη φορα που ειχα παει Lido μου ειχε κανει εναν σπεσιαλ χορο η δεσποινιδα και ομολογω οτι τη θυμαμαι απο τοτε , ξερει κανεις αν παιζει και για τιποτα παραπανω η συγκεκριμενη ?