Νέα

Le Cabaret

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

RollieMike

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2023
Κριτικές
2
Like
166
Πόντοι
0
Απόψεις για την επανεναρξη του ναού; Πως είναι τα πράγματα μετά το άνοιγμα; Έχει αλλάξει κάτι;

Gangbanger96

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2024
Like
1.912
Πόντοι
216
Η Νίνα με θητεία στο blue iguana εμφανίζεται στο le cabaret ως Μεγκυ. Δυναμικό κορμί μάλλον πρώην αθλήτρια της ρυθμικής γυμναστικής.

WickedSickGR

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
20
Πόντοι
0
Επίσκεψη στο Le Cabaret γύρω στη 1:00 το βράδυ. Το μαγαζί είχε αρκετό κόσμο και ευτυχώς βρήκαμε θέση σε καναπέ. Υπήρχαν περίπου 5-6 κοπέλες, τις οποίες προσωπικά θα τις έβαζα γύρω στο 6/10 εμφανισιακά. Ίσως βέβαια έπαιξε ρόλο και το ότι γύρισα πρόσφατα από Αυστρία, όπου το επίπεδο σε αντίστοιχα μαγαζιά μου είχε φανεί αρκετά πιο υψηλό, οπότε εδώ μου κακοφάνηκε λίγο η σύγκριση. Στα θετικά, το service ήταν καλό, ευγενικό και εξυπηρετικό, τα ποτά ήταν καθαρά, και οι κοπέλες δεν έρχονταν συνέχεια να σε ενοχλούν. Επίσης έγιναν δύο shows, ανάμεσά τους και ανδρικό show, ενώ υπήρχαν και γυναίκες στο μαγαζί, κάτι που έδινε μια πιο ιδιαίτερη ατμόσφαιρα. Συνολικά, ήταν μια οκ εμπειρία δεν πηρα καποιο χωρο για παραιτερω πληροφοριες ουτε συγκρατησα ονοματα

championagain79

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Σεπ 2018
Κριτικές
1
Like
1.115
Πόντοι
206
Όταν ήμουν/ήμασταν 18-20 χρόνων είχαμε τις κάβλες, την απορία, την τρέλα να πάμε αε τέτοια μαγαζιά. Στην εποχή μου το Platinum ήταν το top, εκεί στην Γ' Σεπτεμβρίου τότε. Για καμιά 5ετία ακόμα τα τιμούσα τα ιδρύματα αυτά. Μετά, χάθηκε η όποια μαγεία. Δεν με γέμιζε το να πάω να κάνω έναν χορό ή να κεράσω ένα ποτό.
Χωρίς happy ending ή χωρίς σεξ πλέον όλα μου φαίνονται αδιάφορα.

severous

Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2026
Like
10
Πόντοι
0
Να ρωτήσω ρε μάγκες
Έχει πάει κανείς με κορίτσια στη παρέα και να πήρε πριβέ άντρα;
Πόσο πάει ο χορός; Τι βγάζουν; Θέλω να πάω μια φίλη που έχει να δει χαρά στα σκέλια της πολύ καιρό μπας και ξυπνήσει καθόλου

ARIS einai re

Μέγας
Εγγρ.
14 Ιουν 2024
Like
14.155
Πόντοι
3.506
Να ρωτήσω ρε μάγκες
Πόσο πάει ο χορός; Τι βγάζουν; Θέλω να πάω μια φίλη που έχει να δει χαρά στα σκέλια της πολύ καιρό μπας και ξυπνήσει καθόλου
Και γιατί δεν την ξυπνάς εσύ τη φίλη τύπε;

erikseri

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2024
Like
1.867
Πόντοι
200
Να ρωτήσω ρε μάγκες
Όποια γυναικα θελει μπορει να παρει κάποιο χορό πάνω στον όροφο. Οι τιμές είναι ίδιες με τον γυναικείο χορός. Δεν ξςρω τι συμβαίνει κατα τη διάρκεια του χορού

severous

Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2026
Like
10
Πόντοι
0

JoKou

Μέλος
Εγγρ.
5 Σεπ 2022
Like
46
Πόντοι
0
Εποχή νανσυ και Τζούλια ότι καλύτερο βέβαια νασυ αν εμφανιστεί κάπου ξανά μετά χαράς να την ξανά έχω κοντά μου όσο για Τζούλια είναι νομίζω στο lucifer

thdrpls

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2008
Κριτικές
1
Like
504
Πόντοι
26
Υπάρχει ένα ψηλο κορίτσι όμορφο που λέγεται Αφροδίτη και.εχει.ενα.τατοου στο στήθος
Κάνει χορούς η απλος.χορευει απλά.στην πίστα ;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom