Holder.pap
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Απρ 2026
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Συγκρατησες το όνομα της μήπως ;;Γνώμη για την Ελληνίδα με τα γυαλιά; Αξίζει πριβέ; Βγάζει τα πάντα; Αγγίγματα;
Συγκρατησες το όνομα της μήπως ;;Γνώμη για την Ελληνίδα με τα γυαλιά; Αξίζει πριβέ; Βγάζει τα πάντα; Αγγίγματα;
Lana, Luna, Lena κάτι τέτοιο νομίζω αλλά δεν είμαι και σίγουροςΣυγκρατησες το όνομα της μήπως ;;
Lana, Luna, Lena κάτι τέτοιο νομίζω αλλά δεν είμαι και σίγουρος
www.instagram.com
Χλιαρά πράγματα αλλά πιο ήσυχα σε σχέση με άλλαΑπόψεις για την επανεναρξη του ναού; Πως είναι τα πράγματα μετά το άνοιγμα; Έχει αλλάξει κάτι;
ΝΑΙαυτη?
Create an account or log in to Instagram - Share what you're into with the people who get you.www.instagram.com
Ένας ειχε αναφέρει πιο πάνω για μια Λαρα με γυαλιά. Λογικά την Λουνα εννοει γιατί δεν έχει κάποια άλλη εκεί που να φοράει γυαλιά.ΝΑΙ
Έχει πάρει κανείς χορό πριβέ κλπ;
Και γιατί δεν την ξυπνάς εσύ τη φίλη τύπε;Να ρωτήσω ρε μάγκες
Έχει πάει κανείς με κορίτσια στη παρέα και να πήρε πριβέ άντρα;
Πόσο πάει ο χορός; Τι βγάζουν; Θέλω να πάω μια φίλη που έχει να δει χαρά στα σκέλια της πολύ καιρό μπας και ξυπνήσει καθόλου
Γιατί έχω σχέση με τη κολλητή τηςΚαι γιατί δεν την ξυπνάς εσύ τη φίλη τύπε;
Όποια γυναικα θελει μπορει να παρει κάποιο χορό πάνω στον όροφο. Οι τιμές είναι ίδιες με τον γυναικείο χορός. Δεν ξςρω τι συμβαίνει κατα τη διάρκεια του χορούΝα ρωτήσω ρε μάγκες
Έχει πάει κανείς με κορίτσια στη παρέα και να πήρε πριβέ άντρα;
Πόσο πάει ο χορός; Τι βγάζουν; Θέλω να πάω μια φίλη που έχει να δει χαρά στα σκέλια της πολύ καιρό μπας και ξυπνήσει καθόλου
Το τρίο πως το βλέπουν σαν ενδεχόμενο; Εκτός αν δε σου αρέσει εσένα η φίληΓιατί έχω σχέση με τη κολλητή της
Παρέα λεμε να πάμε όχι μόνοι μας
Αδερφέ θέλω το κεφάλι μου και το πάνω και το κάτωΤο τρίο πως το βλέπουν σαν ενδεχόμενο; Εκτός αν δε σου αρέσει εσένα η φίλη