Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Το καραγουστάρει τι να πω μόνο τα καλύτεραΈχω πάει τρεις φορές στην κυρία Ερικα και η μόνη «κριτική» που έχω είναι δεν έχει δονητή αρκετά μεγάλο για μένα όποτε βάζει 2-3 μέσα. Είναι καταπληκτική σε κάνει να αισθάνεσαι άνετα και φαίνεται ότι γουστάρει αυτό που κάνει
Αθήνα είμαι, thanks
Εγώ το είχα δει στην σελίδα της ότι θα ερχόταν Σαλονίκη
, εκεί την βρήκα η σελίδα της είχα στείλει μήνυμα και μετά μου έστειλε το τηλέφωνο τηςΑθήνα είμαι, thanks
Εσύ παντού κλώνους βλέπεις το έγραψες και στο διπλανό νήμα στις καλύτερες στο αυταρχικό για άλλη Αφέντρα,κάνε μας μια καλή πρόταση όπως κάνει ο mast mast που ξέρει σίγουρα από αυταρχικό και έχει γράψει την Αφέντρα που προτιμά την μίστρεσ Αλεξάνδρα που όλοι έχουν γράψει τα καλύτερα.έχουν μαζευτεί σε ένα νήμα και τσακώνονται οι κλώνοι με τους αληθινούς
Αμα δεν εχεις να γραψεις κατι μην γραφεις βλακειες και προκαλεις την τυχη σουέχουν μαζευτεί σε ένα νήμα και τσακώνονται οι κλώνοι με τους αληθινούς
Αμα δεν εχεις να γραψεις κατι μην γραφεις βλακειες και προκαλεις την τυχη σου
Αμα δεν εχεις να γραψεις κατι μην γραφεις βλακειες και προκαλεις την τυχη σου και δεν το λεω για κακο αλλα αν εχεις καμία καλυτερη προταση πες την
Εγω δεν ενδιαφερομαι για στραπ ον ομως..
Θελω κατι σε facesitting,ass worship,γλειφομουνι και λιγο feet worship..ξερεις αν τα δεχεται;
Και αν μπορεις να με πεις ενδεικτικες τιμες και την διαρκεια του session..ευχσριστω
Εγώ πέρασα τέλεια μαζί της είχα την καλύτερη εμπειρία,είναι πάρα πολλά χρόνια στο αυταρχικό Αφέντρα με τα όλα της.είμαι αρχάριος και θέλω να πάω με την Domina Erika είναι καλή ?
είμαι αρχάριος και θέλω να πάω με την Domina Erika είναι καλή ?
δυό χρόνια κάνω ραντεβού με την έρικα στραπάρει πολύ καλά και είναι βιτσιόζα αλλά την παίρνω τηλέφωνο 7 μέρες και το τηλέφωνο κλειστό έχω χάσει το προσωπικό της αν το έχει κάποιος ας μου το στείλει σε μήνυμαείμαι αρχάριος και θέλω να πάω με την Domina Erika είναι καλή ?