Fullspoonmoon
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2024
- Like
- 5.270
- Πόντοι
- 1.056
Ειναι τόσο μπιπ που πάω στοίχημα οτι ρίχνει άκυρο στην κάλπηΔε σε ρωτησα τι ψηφισες, μου ειναι παγερα αδιαφορο. Φτανει να ριχνεις ψηφοδελτιο στην καλπη κ οχι αχυρο.....
Ειναι τόσο μπιπ που πάω στοίχημα οτι ρίχνει άκυρο στην κάλπηΔε σε ρωτησα τι ψηφισες, μου ειναι παγερα αδιαφορο. Φτανει να ριχνεις ψηφοδελτιο στην καλπη κ οχι αχυρο.....
Τώρα που είπες δικηγόρος ,τι να κάνεις εκεί η η ψυχή ο μπατζανακης μου ;;Δεν είμαι δικηγόρος, αλλά πάντα γίνεται συγχώνευση δικογραφιών. Όχι το αντίθετο.
Εξαιρετικό χιούμορ ότι κάποιοι άνθρωποι κατέληξαν διαλυμένα οστά και σάρκες ανακατεμένα.

Ε, μη γίνεσαι σαν αυτούς τότε.Και εξαιρετική σκατοψυχιά ότι κάποιοι εξαντλώντας το γράμμα του νόμου, ή βγάζοντας την ουρά τους απέξω ενώ έχουν υπογράψει τόσες υπουργικές αποφάσεις και διατάγματα που παρακάμπτουν το νόμο κατά τα δικά τους συμφέροντα, δεν επιτρέπουν στους συγγενείς να ταυτοποιήσουν τους νεκρούς τους.![]()
Να προσθεσω οτι ολοι αυτοι εχουν παντα τη κλασσικη ατακα..."παντα ετσι ηταν εμεις θα τα φτιαξουμε;Ας τα φτιαξουν οι επομενοι..."Δυστυχώς λοιπόν, όλοι οι ενεργοί συνεργάτες των καταπιεστών (αλλόθρησκων όπως οι Οθωμανοί, αλλοδαπών όπως οι Γερμανοί, αλλά και ομόθρησκων ντόπιων όπως οι συνταγματάρχες της χούντας), όπως και όσοι συνεργάστηκαν παθητικά καθήμενοι στα αυγά τους και μην κάνοντας απολύτως τίποτα για να ανατραπεί η τυραννία, αντί να παραδεχθούν ότι είναι ατομιστές που φρόντιζαν μόνο τους εαυτούς τους και την δική τους επιβίωση ανεξάρτητα αν πέθαινε ο διπλανός τους, ή στην καλύτερη περίπτωση να ομολογήσουν ότι από φόβο δεν είχαν το σθένος, πρόβαλαν ως επιχείρημα την ρεαλιστική τους στάση και αντιμετώπιση.
Ευτυχώς λοιπόν να λέμε που υπήρξαν και οι ιδεαλιστές, γιατί σήμερα μπορεί και να φοράγαμε τούρκικο φεσάκι, ή να κυκλοφορούσαμε με υποχρεωτικά ραμμένη πάνω στα ρούχα μας ταμπελίτσα με σύμβολο υπήκοου Β΄ κατηγορίας ή δούλου.
Να τος ο πρώτος...... Ξεκίνησε το γλέντι![]()
σύζυγος του Πάνου Ρούτση:
-Θέλω να ευχαριστήσω και τον υπ. Υγείας τον κύριο Γεωργιάδη, που παρά τα προβλήματα στη Δημόσια Υγεία, αφιέρωσε πάρα πολύ χρόνο για να ρίξει «λάσπη» και να αμφισβητήσει το δίκαιο και καθαρό αγώνα του άνδρα μου.
έκανα μεγάλη προσπάθεια να κάνω κανονική συζήτηση όπως είδεςΜπορείς μέχρι 5 μηνύματα να παραμένεις μόνο σπασαρχιδας και ισχυρογνωμων παντογνώστης, στο αμέσως επόμενο δεν αντέχεις να μην το γυρίσεις στη μαλακια, ο ατενεζος κάτι ξέρει που προσπαθεί να σε σώσει.

Έκανες μεγάλη προσπάθεια να ακούσεις αυτά που θέλεις καλά και σώνει.έκανα μεγάλη προσπάθεια να κάνω κανονική συζήτηση όπως είδες
να με προστατέψει από τι? να μην εκτεθώ δημόσια ως saul στο bourdela.com συζητόντας με εσένα?![]()
Ούτε αυτό δεν ξέρει να κάνει,καλύτερα να του πεις να πλένει σωβρακα του πεθερου,έχει γίνει ξεφτέρι,τα κάνει λαμπικοΆντε στο διάολο σκουπίδι και πιάσε μια φέτα ψητή και ένα μαρουλάκι σαλάτα με μπόλικο κρεμμυδάκι πηγαίνοντας.
η μόνη άποψη που εξέφρασες είναι ότι κάποιος δικηγόρος έβαλε τα γέλια.Έκανες μεγάλη προσπάθεια να ακούσεις αυτά που θέλεις καλά και σώνει.
Όχι, συνέχισε ελεύθερα.
η μόνη άποψη που εξέφρασες είναι ότι κάποιος δικηγόρος έβαλε τα γέλια.
κατά τα άλλα δεν είπες τίποτα, δεν είχες άποψη, δεν ήξερες τίποτα δεν κατάλαβες τίποτα.
δεν με αφορά η εικόνα μου στο σαιτ....τη γνώμη μου γράφω και αυτό είναι σοβαρό θρεντ οπότε γράφω σοβαρά.
σε άλλα που τρολλάρουμε γράφω μη σοβαρά.
Ναι αλλά δεν λες τί ψηφίζεις ρε σαουλακιεγώ ψηφίζω πάντα αλλά ποτέ ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΣΥΡΙΖΑ