Νέα

«Δεν έχω οξυγόνο»

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troubakhs
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 22K
  • Εμφανίσεις 422K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (3 μέλη και 4 επισκέπτες)
OP
OP
troubakhs

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
39.509
Πόντοι
5.506
557750534_1379211783769327_5213723953106237363_n.jpg

Saul

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
22.486
Πόντοι
6.256
Είναι λογικό να σου φαίνεται περίεργο κάποιος να μην κάνει ότι τα ξέρει όλα, δε σου έχει συμβεί ποτέ.

Επειδή ακριβώς ρώτησα κάποια πράγματα σε άνθρωπο που ξέρει, νομίζω πως εσύ δεν έχεις κατανοήσει τι έχει συμβεί στην περίπτωση Ρουτσι. Κάνε λίγη υπομονή να δούμε τι θα γίνει και αν έχεις και κανένα δικηγόρο που εμπιστεύεσαι θα σου εξηγήσει.

Ο γονέας, ναι, δε μπορεί να είναι αντικειμενικός, δεν χρειάζεται περαιτέρω εξήγηση.
Κλασικές μπούρδες γύρω γύρω για να φαίνεται ότι απάντησες και να μην έχεις απαντήσει να μην φανεί η άγνοια για τα πάντα.

Για να κάνουν δεκτό το αίτημα του ρουτσι επανέφεραν μια αρχειοθετημένη μήνυση των συγγενών προς τους ιατροδικαστές που δεν είχαν κάνει τις εν λόγω εξετάσεις.

Το ότι τώρα θα γίνουν καταλαβαίνεις τι σημαινει;

Ότι δέχεται ο ανακριτής ότι κακώς δεν έγιναν και ανοίγει πάλι την «υποθεΣη»

Αν βρεθεί κάτι στις εξετάσεις τι νομίζεις ότι θα γίνει; Θα το βάλουν πάλι στο αρχείο;

Μήπως αντί για δικηγόρο ρώτησες τον ψήστη της ταβέρνας;

Aragorn135

Ανώτατος
Εγγρ.
1 Μαρ 2015
Κριτικές
47
Like
15.584
Πόντοι
10.446
Δεν θα κάτσω να ασχοληθώ και να σπαταλήσω το χρόνο μου για το αν ξεχάσατε ακούσια ή εκούσια.

Εντάξει τώρα ; :coffee:
Ω τι κριμα.... Θα με ενδιεφερε η αποψη σου επι πολιτικων, κοινωνικων, θρησκευτικων φρονηματων... ..Μην μου πεις οτι εθιξα ιερα κ οσια?
Γιατι εγω δεν πιστευω πουθενα, μονο στην Υπαρξη.... Την οποια κ υπερασπιζομαι...

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
49.275
Πόντοι
33.405
Εγώ πιστεύω ότι αν το σκαλίσουν λίγο παραπάνω θα βρουν ότι τελικά είχε και τηλεδιοίκηση αλλά πήγε αυτή μαζί με τους ρομά και την ξήλωσε :coffee:

Να ήταν μόνον αυτό;;;

Εδώ λέμε μάζεψε όλους τους συγγενείς των θυμάτων και τους έβαλε να ανακατέψουν τις σωρούς και να τις πετάξουν από εδώ κι από κει για να πετύχει τους δόλιους σκοπούς της.

Αφήστε δε που η πυρόσφαιρα προκλήθηκε από την ίδια. Έφαγε ένα καζάνι φασόλια, και όταν της ήρθε να κλάσει έβαλε έναν αναπτήρα στην κωλοτρυπίδα της και πήραν φωτιά τα αέρια.

Ποιά έκρηξη και μαλακίες;;; Η κλανιά της Ζωής ήταν. :coffee:

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
26.556
Πόντοι
5.506
Κλασικές μπούρδες γύρω γύρω για να φαίνεται ότι απάντησες και να μην έχεις απαντήσει να μην φανεί η άγνοια για τα πάντα.

Για να κάνουν δεκτό το αίτημα του ρουτσι επανέφεραν μια αρχειοθετημένη μήνυση των συγγενών προς τους ιατροδικαστές που δεν είχαν κάνει τις εν λόγω εξετάσεις.

Το ότι τώρα θα γίνουν καταλαβαίνεις τι σημαινει;

Ότι δέχεται ο ανακριτής ότι κακώς δεν έγιναν και ανοίγει πάλι την «υποθεΣη»

Αν βρεθεί κάτι στις εξετάσεις τι νομίζεις ότι θα γίνει; Θα το βάλουν πάλι στο αρχείο;

Μήπως αντί για δικηγόρο ρώτησες τον ψήστη της ταβέρνας;
Έγινε κύριε συνήγορε.

@athinaios44 :coffee::coffee:

Fullspoonmoon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2024
Like
2.904
Πόντοι
456
Δεν την ξέρεις καλά την αλφαβήτα μάλλον ή εσκεμμένα ψηφοφόρε του Κούλη αγνοείς ότι μέχρι να υλοποιηθεί το έργο της 717 υπήρχε σύστημα τηλεδιοίκησης στη Λάρισα το οποίο κάηκε και τσιγκουνεύτηκε το κόμμα σου να τα δώσει αλλά προτίμησε να τα μοιράσει στα φιλαράκια του. Τους βλέπουμε καθημερινά ποιοι τρώνε κρατικό χρήμα. Και το ποσό ήταν αστείο σε σχέση με όσα έδωσαν για τη συγκάλυψη.
Το φάγε ο Ντάνιελ το 20....το ξεχάσατε βεβαίως βεβαίως

Saul

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
22.486
Πόντοι
6.256
Να ήταν μόνον αυτό;;;

Εδώ λέμε μάζεψε όλους τους συγγενείς των θυμάτων και τους έβαλε να ανακατέψουν τις σωρούς και να τις πετάξουν από εδώ κι από κει για να πετύχει τους δόλιους σκοπούς της.

Αφήστε δε που η πυρόσφαιρα προκλήθηκε από την ίδια. Έφαγε ένα καζάνι φασόλια, και όταν της ήρθε να κλάσει έβαλε έναν αναπτήρα στην κωλοτρυπίδα της και πήραν φωτιά τα αέρια.

Αυτό με την κλανια δεν είναι και τόσο παράλογο να πούμε την αλήθεια οι κλανιές του Ντάνυ ρίχνουν και f35

Aragorn135

Ανώτατος
Εγγρ.
1 Μαρ 2015
Κριτικές
47
Like
15.584
Πόντοι
10.446
εγώ ψηφίζω πάντα αλλά ποτέ ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΣΥΡΙΖΑ
Δε σε ρωτησα τι ψηφισες, μου ειναι παγερα αδιαφορο. Φτανει να ριχνεις ψηφοδελτιο στην καλπη κ οχι αχυρο.....

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
26.556
Πόντοι
5.506
Να ήταν μόνον αυτό;;;

Νομίζω έχασες λίγο τον έλεγχο με το "χιούμορ" σου.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
26.556
Πόντοι
5.506
Οκ ας γυρίσουμε στις μελιτζάνες που τα πηγαίνεις καλύτερα τότε και δε χρειάζονται και επιχειρήματα.
Μπορείς μέχρι 5 μηνύματα να παραμένεις μόνο σπασαρχιδας και ισχυρογνωμων παντογνώστης, στο αμέσως επόμενο δεν αντέχεις να μην το γυρίσεις στη μαλακια, ο ατενεζος κάτι ξέρει που προσπαθεί να σε σώσει.

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
49.275
Πόντοι
33.405
Ω τι κριμα.... Θα με ενδιεφερε η αποψη σου επι πολιτικων, κοινωνικων, θρησκευτικων φρονηματων... ..Μην μου πεις οτι εθιξα ιερα κ οσια?
Γιατι εγω δεν πιστευω πουθενα, μονο στην Υπαρξη.... Την οποια κ υπερασπιζομαι...

Δεν είναι του χαρακτήρα μου να αστυνομεύω τα πιστεύω του καθενός και και να υποδυκνείω κατηγορηματικά το τι είναι ρεαλιστικά αντικειμενικό. Πιστεύω άλλωστε στην ελευθερία της έκφρασης. Αν ψάχνετε λοιπόν για άτομα που γενικώς θίγουν τα πιστεύω και τις αντιλήψεις των άλλων, αλλά και θίγονται από αυτά, απευθυνθείτε αλλού. :coffee:
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Αυτό με την κλανια δεν είναι και τόσο παράλογο να πούμε την αλήθεια οι κλανιές του Ντάνυ ρίχνουν και f35

Στα λόγια μου έρχεστε λοιπόν. :coffee:

Τελευταία τροποποίηση:

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
49.275
Πόντοι
33.405
Νομίζω έχασες λίγο τον έλεγχο με το "χιούμορ" σου.

Προτιμώ να χάνω τον έλεγχο του χιούμορ μου, πάρα να χάνω τον έλεγχο της αυτοσυγκράτησής μου και να γίνομαι σκατόψυχος. :coffee:

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
26.556
Πόντοι
5.506
Προτιμώ να χάνω τον έλεγχο του χιούμορ μου, πάρα να χάνω τον έλεγχο της αυτοσυγκράτησής μου και να γίνομαι σκατόψυχος. :coffee:
Εξαιρετικό χιούμορ ότι κάποιοι άνθρωποι κατέληξαν διαλυμένα οστά και σάρκες ανακατεμένα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom