You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
«Δεν έχω οξυγόνο»
- Μέλος που άνοιξε το νήμα troubakhs
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 22K
- Εμφανίσεις 422K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (3 μέλη και 4 επισκέπτες)
Saul
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 23 Αυγ 2020
- Like
- 22.486
- Πόντοι
- 6.256
Κλασικές μπούρδες γύρω γύρω για να φαίνεται ότι απάντησες και να μην έχεις απαντήσει να μην φανεί η άγνοια για τα πάντα.Είναι λογικό να σου φαίνεται περίεργο κάποιος να μην κάνει ότι τα ξέρει όλα, δε σου έχει συμβεί ποτέ.
Επειδή ακριβώς ρώτησα κάποια πράγματα σε άνθρωπο που ξέρει, νομίζω πως εσύ δεν έχεις κατανοήσει τι έχει συμβεί στην περίπτωση Ρουτσι. Κάνε λίγη υπομονή να δούμε τι θα γίνει και αν έχεις και κανένα δικηγόρο που εμπιστεύεσαι θα σου εξηγήσει.
Ο γονέας, ναι, δε μπορεί να είναι αντικειμενικός, δεν χρειάζεται περαιτέρω εξήγηση.
Για να κάνουν δεκτό το αίτημα του ρουτσι επανέφεραν μια αρχειοθετημένη μήνυση των συγγενών προς τους ιατροδικαστές που δεν είχαν κάνει τις εν λόγω εξετάσεις.
Το ότι τώρα θα γίνουν καταλαβαίνεις τι σημαινει;
Ότι δέχεται ο ανακριτής ότι κακώς δεν έγιναν και ανοίγει πάλι την «υποθεΣη»
Αν βρεθεί κάτι στις εξετάσεις τι νομίζεις ότι θα γίνει; Θα το βάλουν πάλι στο αρχείο;
Μήπως αντί για δικηγόρο ρώτησες τον ψήστη της ταβέρνας;
Aragorn135
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 1 Μαρ 2015
- Κριτικές
- 47
- Like
- 15.584
- Πόντοι
- 10.446
Ω τι κριμα.... Θα με ενδιεφερε η αποψη σου επι πολιτικων, κοινωνικων, θρησκευτικων φρονηματων... ..Μην μου πεις οτι εθιξα ιερα κ οσια?Δεν θα κάτσω να ασχοληθώ και να σπαταλήσω το χρόνο μου για το αν ξεχάσατε ακούσια ή εκούσια.
Εντάξει τώρα ;![]()
Γιατι εγω δεν πιστευω πουθενα, μονο στην Υπαρξη.... Την οποια κ υπερασπιζομαι...
Saul
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 23 Αυγ 2020
- Like
- 22.486
- Πόντοι
- 6.256
athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 74.758
- Πόντοι
- 12.756
πω ρε πουστη παλι εδω

The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 49.275
- Πόντοι
- 33.405
Εγώ πιστεύω ότι αν το σκαλίσουν λίγο παραπάνω θα βρουν ότι τελικά είχε και τηλεδιοίκηση αλλά πήγε αυτή μαζί με τους ρομά και την ξήλωσε![]()
Να ήταν μόνον αυτό;;;
Εδώ λέμε μάζεψε όλους τους συγγενείς των θυμάτων και τους έβαλε να ανακατέψουν τις σωρούς και να τις πετάξουν από εδώ κι από κει για να πετύχει τους δόλιους σκοπούς της.
Αφήστε δε που η πυρόσφαιρα προκλήθηκε από την ίδια. Έφαγε ένα καζάνι φασόλια, και όταν της ήρθε να κλάσει έβαλε έναν αναπτήρα στην κωλοτρυπίδα της και πήραν φωτιά τα αέρια.
Ποιά έκρηξη και μαλακίες;;; Η κλανιά της Ζωής ήταν.

barock
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2016
- Like
- 26.556
- Πόντοι
- 5.506
Έγινε κύριε συνήγορε.Κλασικές μπούρδες γύρω γύρω για να φαίνεται ότι απάντησες και να μην έχεις απαντήσει να μην φανεί η άγνοια για τα πάντα.
Για να κάνουν δεκτό το αίτημα του ρουτσι επανέφεραν μια αρχειοθετημένη μήνυση των συγγενών προς τους ιατροδικαστές που δεν είχαν κάνει τις εν λόγω εξετάσεις.
Το ότι τώρα θα γίνουν καταλαβαίνεις τι σημαινει;
Ότι δέχεται ο ανακριτής ότι κακώς δεν έγιναν και ανοίγει πάλι την «υποθεΣη»
Αν βρεθεί κάτι στις εξετάσεις τι νομίζεις ότι θα γίνει; Θα το βάλουν πάλι στο αρχείο;
Μήπως αντί για δικηγόρο ρώτησες τον ψήστη της ταβέρνας;
@athinaios44

Saul
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 23 Αυγ 2020
- Like
- 22.486
- Πόντοι
- 6.256
Να φύγω;πω ρε πουστη παλι εδω![]()
athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 74.758
- Πόντοι
- 12.756
Να φύγω;![]()
ΝΑΙ ΑΛΛΑΞΕ ΝΗΜΑ
troubakhs
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2017
- Like
- 39.509
- Πόντοι
- 5.506
ουτε 10 λεπτα δεν θα κατσει...αστονπω ρε πουστη παλι εδω![]()
ενα μικρο διαλλειμα κανει
Fullspoonmoon
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2024
- Like
- 2.904
- Πόντοι
- 456
Το φάγε ο Ντάνιελ το 20....το ξεχάσατε βεβαίως βεβαίωςΔεν την ξέρεις καλά την αλφαβήτα μάλλον ή εσκεμμένα ψηφοφόρε του Κούλη αγνοείς ότι μέχρι να υλοποιηθεί το έργο της 717 υπήρχε σύστημα τηλεδιοίκησης στη Λάρισα το οποίο κάηκε και τσιγκουνεύτηκε το κόμμα σου να τα δώσει αλλά προτίμησε να τα μοιράσει στα φιλαράκια του. Τους βλέπουμε καθημερινά ποιοι τρώνε κρατικό χρήμα. Και το ποσό ήταν αστείο σε σχέση με όσα έδωσαν για τη συγκάλυψη.
Saul
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 23 Αυγ 2020
- Like
- 22.486
- Πόντοι
- 6.256
Αυτό με την κλανια δεν είναι και τόσο παράλογο να πούμε την αλήθεια οι κλανιές του Ντάνυ ρίχνουν και f35Να ήταν μόνον αυτό;;;
Εδώ λέμε μάζεψε όλους τους συγγενείς των θυμάτων και τους έβαλε να ανακατέψουν τις σωρούς και να τις πετάξουν από εδώ κι από κει για να πετύχει τους δόλιους σκοπούς της.
Αφήστε δε που η πυρόσφαιρα προκλήθηκε από την ίδια. Έφαγε ένα καζάνι φασόλια, και όταν της ήρθε να κλάσει έβαλε έναν αναπτήρα στην κωλοτρυπίδα της και πήραν φωτιά τα αέρια.
Ποιά έκρηξη και μαλακίες;;; Η κλανιά της Ζωής ήταν.![]()
Aragorn135
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 1 Μαρ 2015
- Κριτικές
- 47
- Like
- 15.584
- Πόντοι
- 10.446
Δε σε ρωτησα τι ψηφισες, μου ειναι παγερα αδιαφορο. Φτανει να ριχνεις ψηφοδελτιο στην καλπη κ οχι αχυρο.....εγώ ψηφίζω πάντα αλλά ποτέ ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΣΥΡΙΖΑ
barock
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2016
- Like
- 26.556
- Πόντοι
- 5.506
Νομίζω έχασες λίγο τον έλεγχο με το "χιούμορ" σου.Να ήταν μόνον αυτό;;;
Ποιά έκρηξη και μαλακίες;;; Η κλανιά της Ζωής ήταν.![]()
Saul
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 23 Αυγ 2020
- Like
- 22.486
- Πόντοι
- 6.256
ΕντάξειΝΑΙ ΑΛΛΑΞΕ ΝΗΜΑ

Saul
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 23 Αυγ 2020
- Like
- 22.486
- Πόντοι
- 6.256
Οκ ας γυρίσουμε στις μελιτζάνες που τα πηγαίνεις καλύτερα τότε και δε χρειάζονται και επιχειρήματα.
barock
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2016
- Like
- 26.556
- Πόντοι
- 5.506
Μπορείς μέχρι 5 μηνύματα να παραμένεις μόνο σπασαρχιδας και ισχυρογνωμων παντογνώστης, στο αμέσως επόμενο δεν αντέχεις να μην το γυρίσεις στη μαλακια, ο ατενεζος κάτι ξέρει που προσπαθεί να σε σώσει.Οκ ας γυρίσουμε στις μελιτζάνες που τα πηγαίνεις καλύτερα τότε και δε χρειάζονται και επιχειρήματα.
The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 49.275
- Πόντοι
- 33.405
Ω τι κριμα.... Θα με ενδιεφερε η αποψη σου επι πολιτικων, κοινωνικων, θρησκευτικων φρονηματων... ..Μην μου πεις οτι εθιξα ιερα κ οσια?
Γιατι εγω δεν πιστευω πουθενα, μονο στην Υπαρξη.... Την οποια κ υπερασπιζομαι...
Δεν είναι του χαρακτήρα μου να αστυνομεύω τα πιστεύω του καθενός και και να υποδυκνείω κατηγορηματικά το τι είναι ρεαλιστικά αντικειμενικό. Πιστεύω άλλωστε στην ελευθερία της έκφρασης. Αν ψάχνετε λοιπόν για άτομα που γενικώς θίγουν τα πιστεύω και τις αντιλήψεις των άλλων, αλλά και θίγονται από αυτά, απευθυνθείτε αλλού.

Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Αυτό με την κλανια δεν είναι και τόσο παράλογο να πούμε την αλήθεια οι κλανιές του Ντάνυ ρίχνουν και f35
Στα λόγια μου έρχεστε λοιπόν.

Τελευταία τροποποίηση:
The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 49.275
- Πόντοι
- 33.405
Νομίζω έχασες λίγο τον έλεγχο με το "χιούμορ" σου.
Προτιμώ να χάνω τον έλεγχο του χιούμορ μου, πάρα να χάνω τον έλεγχο της αυτοσυγκράτησής μου και να γίνομαι σκατόψυχος.

barock
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2016
- Like
- 26.556
- Πόντοι
- 5.506
Εξαιρετικό χιούμορ ότι κάποιοι άνθρωποι κατέληξαν διαλυμένα οστά και σάρκες ανακατεμένα.Προτιμώ να χάνω τον έλεγχο του χιούμορ μου, πάρα να χάνω τον έλεγχο της αυτοσυγκράτησής μου και να γίνομαι σκατόψυχος.![]()
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 7
- Εμφανίσεις
- 1K
- Απαντήσεις
- 208
- Εμφανίσεις
- 15K
- Απαντήσεις
- 1K
- Εμφανίσεις