pokahontas
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 24 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 16
- Like
- 2.462
- Πόντοι
- 6.255
αδυνατισμένος είναι. Να μας πει το μυστικο της δίαιτας τού. Ερασιτέχνες, ούτε μία αληθινη απεργία πείνας δεν μπορούν να καμουν
Π
αδυνατισμένος είναι. Να μας πει το μυστικο της δίαιτας τού. Ερασιτέχνες, ούτε μία αληθινη απεργία πείνας δεν μπορούν να καμουν
και εσύ το ξέρεις αν έκλεψαν?Σαουλακι δες πρώτα τα φαγοποτια της ΝΔ σας και μετά κοίτα τα υπόλοιπα
Επί κυβέρνηση σύριζα δεν εκλάπη ούτε ένα ευρώ από τα κρατικά ταμεία είτε σου αρέσει είτε δεν σου αρέσει.
37 δις σας δώσαμε από το πλεόνασμα και τα φάγατε οι 80 οικογένειες
Από τη στιγμή που είπε ο Ζαν , ότι ξεκώλιασε το Ladyboy στην ταϋλάνδη , του άνοιξε η όρεξη του barock.Τον Barock αλλο τον νοιαζει....ποτε θα προσληφθουν οι 70 γυφτομπατσοι που θα κανουν περιπολιες στα τσαντηρια.Να περασουν και απο το δικο του τσαντηρι να του ριξουν ενα πουτσο....
Λάκη ποτέ δεν είπα ότι γαμησα λειντιμποιΑπό τη στιγμή που είπε ο Ζαν , ότι ξεκώλιασε το Ladyboy στην ταϋλάνδη , του άνοιξε η όρεξη του barock.
Θέλει να μιλήσουν για γιώτινγκ . Δεν ξεκολλάει η Κλαούντια.
![]()
Σου είπα δεν έκλεψανκαι εσύ το ξέρεις αν έκλεψαν?![]()
με λες νεοδημοκράτη δηλαδή?Σου είπα δεν έκλεψαν
Εδώ τον παπά πήγατε να μπλέξετε σε ένα οργανωμένο σκάνδαλο με τον καλογρίτσα και δεν τους βγήκε
με λες νεοδημοκράτη δηλαδή?![]()
Σαουλακι δες πρώτα τα φαγοποτια της ΝΔ σας
νομιζα πως ηταν σαφες απο τα προηγουμενα μνματα![]()
Οχι ρε, τι σκανδαλο, ποιος τα λεει αυτα; Στο τελος θα μας πουν και για σκευωρια στην υποθεση νοβαρτις, οτι ο καμμενος πηγε στη ζουλα να πουλησει στρατιωτικο υλικο και οτι ταχαμου ταχαμου ο τσιπρας πηγε κρυφα ταξιδι στη Γαλλια να «συναντησει τη λορεαλ» με το πρωθυπουργικο αεροσκαφος και τυχαιως ειχε μαζι του και διπλωματικους σακους. Ρε τις κουφαλες τους νεοδημοκρατες τι λενε για το συριζα μας.Σου είπα δεν έκλεψαν
Εδώ τον παπά πήγατε να μπλέξετε σε ένα οργανωμένο σκάνδαλο με τον καλογρίτσα και δεν τους βγήκε
Εσύ ξέρεις τι είσαι,αλλά σε βλέπω εδώ μέσα μόνο στον σύριζα κάνεις κριτικήμε λες νεοδημοκράτη δηλαδή?![]()
αυτό συμβαίνει επειδή σε έχει τυφλώσει η μαλακία και δε βλέπεις μπροστά σουΕσύ ξέρεις τι είσαι,αλλά σε βλέπω εδώ μέσα μόνο στον σύριζα κάνεις κριτική
Καλά σαουλακι εμένα έχει τυφλώσει όχι εσένα που ανά μυνημα εδώ μέσα μου κάνεις αντιπολίτευση για τον σύριζα κατά αλλά ντρέπεσαι να πεις δημόσια ότι είσαι νδαυτό συμβαίνει επειδή σε έχει τυφλώσει η μαλακία και δε βλέπεις μπροστά σου![]()
Μα δε ντρέπομαι το λέωΚαλά σαουλακι εμένα έχει τυφλώσει όχι εσένα που ανά μυνημα εδώ μέσα μου κάνεις αντιπολίτευση για τον σύριζα κατά αλλά ντρέπεσαι να πεις δημόσια ότι είσαι νδ
Είστε η καταστροφή της χώρας και με προϊστορία στο ενεργητικό σας.Μα δε ντρέπομαι το λέω
προφανώς και είμαι ΝΔ το ΜΟΝΟ σοβαρό κόμμα με πρόταση για την διακυβέρνηση της χώρας
Φιλαράκι, έχει χάσει το 7% του σωματικού του βάρους, στο 10% μιλάμε για μόνιμες βλάβες..αδυνατισμένος είναι. Να μας πει το μυστικο της δίαιτας τού. Ερασιτέχνες, ούτε μία αληθινη απεργία πείνας δεν μπορούν να καμουν
Π
ΝΔ θα λες και θα κλαις σε οποιο λαγουμι και να κρυφτεις θα σε βρουμε και θα σε στειλουμε στην γιάρο θα βελάξεις κουμούνιΕίστε η καταστροφή της χώρας και με προϊστορία στο ενεργητικό σας.
Καταστρέψετε μια χώρα και ένα λαό με τις κωλοπολιτικες σας
Κάτω η ΝΔ σας
Θα μου κλασετε μια μάντρα εγώ είμαι στη ΤσεχίαΝΔ θα λες και θα κλαις σε οποιο λαγουμι και να κρυφτεις θα σε βρουμε και θα σε στειλουμε στην γιάρο θα βελάξεις κουμούνι
Σπιρτο εισαι ρε μαλεα, τσακμακι.Καλά σαουλακι εμένα έχει τυφλώσει όχι εσένα που ανά μυνημα εδώ μέσα μου κάνεις αντιπολίτευση για τον σύριζα κατά αλλά ντρέπεσαι να πεις δημόσια ότι είσαι νδ
ανεβασε βιδεο να χωρευεις με μια μπανανα στον κωλο για να κανεις προπονηση για την καθημερινότητα σου οταν θα σε στειλουμε για αναμόρφωσηΘα μου κλασετε μια μάντρα εγώ είμαι στη Τσεχία
Όταν πέσει ο κουλης θα βάλω εδώ μέσα βίντεο να με δείτε να χορεύω,πάρτι θα κανω
λυπαμαι που στο λεω αλλα σε βλεπω με χοντρο μακαρονιΦιλαράκι, έχει χάσει το 7% του σωματικού του βάρους, στο 10% μιλάμε για μόνιμες βλάβες..
Δεν καταλαβαίνω γιατί τόσο κόμπλεξ και γιατί το «κατά» σε αυτή την υπόθεση η οποία ήταν ξεκάθαρα έγκλημα-δολοφονία.