Νέα

«Δεν έχω οξυγόνο»

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troubakhs
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 21K
  • Εμφανίσεις 406K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (4 μέλη και 3 επισκέπτες)

pokahontas

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Αυγ 2008
Κριτικές
16
Like
2.462
Πόντοι
6.255

Saul

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
22.310
Πόντοι
6.256
Σαουλακι δες πρώτα τα φαγοποτια της ΝΔ σας και μετά κοίτα τα υπόλοιπα
Επί κυβέρνηση σύριζα δεν εκλάπη ούτε ένα ευρώ από τα κρατικά ταμεία είτε σου αρέσει είτε δεν σου αρέσει.
37 δις σας δώσαμε από το πλεόνασμα και τα φάγατε οι 80 οικογένειες
και εσύ το ξέρεις αν έκλεψαν? :confused:

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
24.911
Πόντοι
6.056
Τον Barock αλλο τον νοιαζει....ποτε θα προσληφθουν οι 70 γυφτομπατσοι που θα κανουν περιπολιες στα τσαντηρια.Να περασουν και απο το δικο του τσαντηρι να του ριξουν ενα πουτσο....
Από τη στιγμή που είπε ο Ζαν , ότι ξεκώλιασε το Ladyboy στην ταϋλάνδη , του άνοιξε η όρεξη του barock.
Θέλει να μιλήσουν για γιώτινγκ . Δεν ξεκολλάει η Κλαούντια.
images

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
10
Like
8.509
Από τη στιγμή που είπε ο Ζαν , ότι ξεκώλιασε το Ladyboy στην ταϋλάνδη , του άνοιξε η όρεξη του barock.
Θέλει να μιλήσουν για γιώτινγκ . Δεν ξεκολλάει η Κλαούντια.
images
Λάκη ποτέ δεν είπα ότι γαμησα λειντιμποι

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
35.848
Πόντοι
10.656

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
26.524
Πόντοι
5.506
Σου είπα δεν έκλεψαν
Εδώ τον παπά πήγατε να μπλέξετε σε ένα οργανωμένο σκάνδαλο με τον καλογρίτσα και δεν τους βγήκε
Οχι ρε, τι σκανδαλο, ποιος τα λεει αυτα; Στο τελος θα μας πουν και για σκευωρια στην υποθεση νοβαρτις, οτι ο καμμενος πηγε στη ζουλα να πουλησει στρατιωτικο υλικο και οτι ταχαμου ταχαμου ο τσιπρας πηγε κρυφα ταξιδι στη Γαλλια να «συναντησει τη λορεαλ» με το πρωθυπουργικο αεροσκαφος και τυχαιως ειχε μαζι του και διπλωματικους σακους. Ρε τις κουφαλες τους νεοδημοκρατες τι λενε για το συριζα μας.

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
10
Like
8.509
αυτό συμβαίνει επειδή σε έχει τυφλώσει η μαλακία και δε βλέπεις μπροστά σου :jerking::tooth::tooth:
Καλά σαουλακι εμένα έχει τυφλώσει όχι εσένα που ανά μυνημα εδώ μέσα μου κάνεις αντιπολίτευση για τον σύριζα κατά αλλά ντρέπεσαι να πεις δημόσια ότι είσαι νδ

Saul

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
22.310
Πόντοι
6.256
Καλά σαουλακι εμένα έχει τυφλώσει όχι εσένα που ανά μυνημα εδώ μέσα μου κάνεις αντιπολίτευση για τον σύριζα κατά αλλά ντρέπεσαι να πεις δημόσια ότι είσαι νδ
Μα δε ντρέπομαι το λέω

προφανώς και είμαι ΝΔ το ΜΟΝΟ σοβαρό κόμμα με πρόταση για την διακυβέρνηση της χώρας

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
10
Like
8.509
Μα δε ντρέπομαι το λέω

προφανώς και είμαι ΝΔ το ΜΟΝΟ σοβαρό κόμμα με πρόταση για την διακυβέρνηση της χώρας
Είστε η καταστροφή της χώρας και με προϊστορία στο ενεργητικό σας.
Καταστρέψετε μια χώρα και ένα λαό με τις κωλοπολιτικες σας
Κάτω η ΝΔ σας

Gida Brasti

Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2025
Like
28
Πόντοι
0
αδυνατισμένος είναι. Να μας πει το μυστικο της δίαιτας τού. Ερασιτέχνες, ούτε μία αληθινη απεργία πείνας δεν μπορούν να καμουν

Π
Φιλαράκι, έχει χάσει το 7% του σωματικού του βάρους, στο 10% μιλάμε για μόνιμες βλάβες..

Δεν καταλαβαίνω γιατί τόσο κόμπλεξ και γιατί το «κατά» σε αυτή την υπόθεση η οποία ήταν ξεκάθαρα έγκλημα-δολοφονία.

Saul

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
22.310
Πόντοι
6.256
Είστε η καταστροφή της χώρας και με προϊστορία στο ενεργητικό σας.
Καταστρέψετε μια χώρα και ένα λαό με τις κωλοπολιτικες σας
Κάτω η ΝΔ σας
ΝΔ θα λες και θα κλαις σε οποιο λαγουμι και να κρυφτεις θα σε βρουμε και θα σε στειλουμε στην γιάρο θα βελάξεις κουμούνι

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
10
Like
8.509
ΝΔ θα λες και θα κλαις σε οποιο λαγουμι και να κρυφτεις θα σε βρουμε και θα σε στειλουμε στην γιάρο θα βελάξεις κουμούνι
Θα μου κλασετε μια μάντρα εγώ είμαι στη Τσεχία
Όταν πέσει ο κουλης θα βάλω εδώ μέσα βίντεο να με δείτε να χορεύω,πάρτι θα κανω

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
26.524
Πόντοι
5.506
Σπιρτο εισαι ρε μαλεα, τσακμακι.

Saul

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
22.310
Πόντοι
6.256
Θα μου κλασετε μια μάντρα εγώ είμαι στη Τσεχία
Όταν πέσει ο κουλης θα βάλω εδώ μέσα βίντεο να με δείτε να χορεύω,πάρτι θα κανω
ανεβασε βιδεο να χωρευεις με μια μπανανα στον κωλο για να κανεις προπονηση για την καθημερινότητα σου οταν θα σε στειλουμε για αναμόρφωση

πολυζωης

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιουν 2018
Κριτικές
2
Like
93.661
Πόντοι
15.931
Φιλαράκι, έχει χάσει το 7% του σωματικού του βάρους, στο 10% μιλάμε για μόνιμες βλάβες..

Δεν καταλαβαίνω γιατί τόσο κόμπλεξ και γιατί το «κατά» σε αυτή την υπόθεση η οποία ήταν ξεκάθαρα έγκλημα-δολοφονία.
λυπαμαι που στο λεω αλλα σε βλεπω με χοντρο μακαρονι

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom