Νέα

«Δεν έχω οξυγόνο»

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troubakhs
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 21K
  • Εμφανίσεις 410K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (2 μέλη και 1 επισκέπτες)

pokahontas

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Αυγ 2008
Κριτικές
16
Like
2.470
Πόντοι
6.255
Για πες μου, εσυ γραφεις καλυτερες μαλακιες απο εμενα; Η, χειροτερες. Αν μου πεις εγω θα τις σβησω.
Δεν υπάρχει συ΄γκριση....γράφεις ότι μαλακία σου κατέβει....εάν παραθέσεις μία δικιά μου, που την αποδεικνύεις με στοιχεία, όχι με παπαριές, ευχαρίστως να την σβήσω.

Για να τελειώνουμε με το θέμα. Τοξικολογικές 2.5-3 χρόνια μετά είναι ξεφτίλα και απορω τι IQ εχει το ανθρωπάκι που το ζητάει. Δυστυχώς, το παιδί του πε΄θανε απο σύγκρουση τραίνων. Προφανώς, δεν αρεσει το γεγονος οτι δεν υπηρχε ξυλολιο, καπιτωλιο, βελώλιο κλπ.

Για την ταυτοποίηση DNA, δεν βλέπω το νόημα, αλλά ΟΚ ας το κάνει αφου θέλει. Αυτό, είναι το δικαίωμα του!!

Εάν νομίζετε, όλοι οι παπαρολόγοι ότι θα περνάνε τα κολπάκια αυτα και α΄λλα που θα σκαρφιστούν οι αριστεροί, και θα υποστηρίζετε επειδή είστε αντι-Μητσοτακαίοι, αντι-συστημικοι κλπ. -- καλή επιτυχία! :jerking2:

Και γνωρίζουμε πολύ καλά ότι εάν περάσει το αίτημα για τοξικολογικές, θα ζητήσουν καθυστερηση της δίκης των 60.000 σελίδων. Ερασιτέχνες!! :kissass2:

Π

Τελευταία τροποποίηση:

KALLIMAXOS

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Νοε 2013
Κριτικές
28
Like
14.697
Πόντοι
6.166
Τι Κολομβια ειναι αυτη ;;;;

κωλο-γερος

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
43.030
Πόντοι
21.395
Δεν υπάρχει συ΄γκριση....γράφεις ότι μαλακία σου κατέβει....εάν παραθέσεις μία δικιά μου, που την αποδεικνύεις με στοιχεία, όχι με παπαριές, ευχαρίστως να την σβήσω.

Για να τελειώνουμε με το θέμα. Τοξικολογικές 2.5-3 χρόνια μετά είναι ξεφτίλα και απορω τι IQ εχει το ανθρωπάκι που το ζητάει. Δυστυχώς, το παιδί του πε΄θανε απο σύγκρουση τραίνων. Προφανώς, δεν αρεσει το γεγονος οτι δεν υπηρχε ξυλολιο, καπιτωλιο, βελώλιο κλπ.

Για την ταυτοποίηση DNA, δεν βλέπω το νόημα, αλλά ΟΚ ας το κάνει αφου θέλει. Αυτό, είναι το δικαίωμα του!!

Εάν νομίζετε, όλοι οι παπαρολόγοι ότι θα περνάνε τα κολπάκια αυτα και α΄λλα που θα σκαρφιστούν οι αριστεροί, και θα υποστηρίζετε επειδή είστε αντι-Μητσοτακαίοι, αντι-συστημικοι κλπ. -- καλή επιτυχία! :jerking2:

Και γνωρίζουμε πολύ καλά ότι εάν περάσει το αίτημα για τοξικολογικές, θα ζητήσουν καθυστερηση της δίκης των 60.000 σελίδων. Ερασιτέχνες!! :kissass2:

Π
Δεν μου απαντησες ομως αν οι μαλακιες που γραφεις εσυ ειναι καλυτερες η, χειροτερες απο τις δικιες μου.

Aragorn135

Ανώτατος
Εγγρ.
1 Μαρ 2015
Κριτικές
47
Like
15.536
Πόντοι
10.446
Καλα η αφεντρα πως κ δεν εχει κανει θεμα αυτη την αναρτηση? :grin::grin:

pokahontas

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Αυγ 2008
Κριτικές
16
Like
2.470
Πόντοι
6.255

κωλο-γερος

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
43.030
Πόντοι
21.395

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
43.848
Πόντοι
9.931

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
26.537
Πόντοι
5.506

Π
Αυτο ακριβως, τιποτα αλλο.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
26.537
Πόντοι
5.506
Καλα η αφεντρα πως κ δεν εχει κανει θεμα αυτη την αναρτηση? :grin::grin:
Οταν γραφουμε τοσο καιρο οτι αυτο θα ειναι εντελως απανθρωπο οι επαναστατες του κωλου ζητουσαν δυκεοσοι. Φυσικα το επομενο σταδιο ειναι «τα τσιρακια του κουλη διερρευσαν τις φωτογραφιες».

πολυζωης

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιουν 2018
Κριτικές
2
Like
93.692
Πόντοι
16.131
Πουστης Barock εχει νευρακια γιατι οι πουτανες δεν τον στραποναρουν ή γιατι ο Αχμεντ στο τσοντοσινεμα παλι δεν εκανε μπανιο;

Γνωμη σας!!!
το ρεπορταζ σε διαψευδει
oh-no-dont-chase-me-gay-run.gif
εκανε μπανιο

Saul

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
22.369
Πόντοι
6.256

Π
Εσύ που μιλάς σα γιδόβλαχος και βρίζεις έναν άνθρωπο που σου μιλάει με ευγένεια ενώ αυτό που σου πρέπει κανονικά (και αυτό που ζητάς διακαώς) είναι να σε σκουπιδιάσει...

Για κάνε μας μια επιστημονική ανάλυση στο γιατί ΔΕΝ θα παράξουν αποτέλεσμα οι τοξικολογικές μετά από 2.5-3 χρόνια? Αν το γνωρίζεις δώσε στοιχεία να σου πούμε και μπράβο.

Όλα τα υπόλοιπα που γράφεις παπαριές του αέρα.....άντε βάλε μια σοβαρή πηγή (όχι το πρώτο θέμα) που να λέει ένας επιστήμονας ότι τοξικολογικές δεν βγάζουν κάτι μετά από 3 χρόνια.

Yellow King

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2016
Κριτικές
5
Like
287
Πόντοι
280

Π
Ξεφτίλα είναι αυτή η φαρσοκωμωδία των τελευταίων χρόνων με αυτή την κυβέρνηση cosa nostra. Ναι ρε τοξικολογικές 3 χρόνια μετά εσένα τι σε κόπτει, φοβάσαι μη ξεφύγει η δημόσια δαπάνη; Δεν είναι ρε τόσες χιλιάδες κόσμος αριστεροί, αγανακτησμένοι είναι και ζητάνε δικαιοσύνη, ένα από τα βασικά στοιχεία ενός αξιόλογου κράτους. Σε ζορίζει πολύ το θέμα, μάλλον μαζεύτηκαν πολλά και αγχώνεσαι μήπως παιχτεί κάνα ξεβόλεμα μύστη μου;

pokahontas

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Αυγ 2008
Κριτικές
16
Like
2.470
Πόντοι
6.255
Εσύ που μιλάς σα γιδόβλαχος και βρίζεις έναν άνθρωπο που σου μιλάει με ευγένεια ενώ αυτό που σου πρέπει κανονικά (και αυτό που ζητάς διακαώς) είναι να σε σκουπιδιάσει...

Για κάνε μας μια επιστημονική ανάλυση στο γιατί ΔΕΝ θα παράξουν αποτέλεσμα οι τοξικολογικές μετά από 2.5-3 χρόνια? Αν το γνωρίζεις δώσε στοιχεία να σου πούμε και μπράβο.

Όλα τα υπόλοιπα που γράφεις παπαριές του αέρα.....άντε βάλε μια σοβαρή πηγή (όχι το πρώτο θέμα) που να λέει ένας επιστήμονας ότι τοξικολογικές δεν βγάζουν κάτι μετά από 3 χρόνια.
Αυτο, ειναι δικη σου δουλεια, καραγκιοζακο, που υποστηριζεις το καθε ναυαγιο.

Π
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Ξεφτίλα είναι αυτή η φαρσοκωμωδία των τελευταίων χρόνων με αυτή την κυβέρνηση cosa nostra. Ναι ρε τοξικολογικές 3 χρόνια μετά εσένα τι σε κόπτει, φοβάσαι μη ξεφύγει η δημόσια δαπάνη; Δεν είναι ρε τόσες χιλιάδες κόσμος αριστεροί, αγανακτησμένοι είναι και ζητάνε δικαιοσύνη, ένα από τα βασικά στοιχεία ενός αξιόλογου κράτους. Σε ζορίζει πολύ το θέμα, μάλλον μαζεύτηκαν πολλά και αγχώνεσαι μήπως παιχτεί κάνα ξεβόλεμα μύστη μου;
Ηρθε ο μπαγλαμας τωρα να μας πει. Γαλατακι και υπνο, καραγκιοζακο

Π

Saul

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
22.369
Πόντοι
6.256
Αυτο, ειναι δικη σου δουλεια, καραγκιοζακο, που υποστηριζεις το καθε ναυαγιο.
Δεν είναι δική μου δουλειά

εσύ βρίζεις και υποστηρίζεις ότι οι τοξικολογικές είναι μια μαλακία και ότι αυτός που τις ζητάει είναι ηλίθιος αυτός που κατηγορεί αποδεικνύει

κάπου θα το στηρίζεις δε μπορεί να το βγάζεις από τον κώλο σου....βάλε μας τα στοιχεία να μορφωθούμε και εμείς..να μας αποστομώσεις και να μην συζητάμε τζάμπα.

άντε βάλε μην περιορίζεσαι μόνο στο να υπογράφεις με Π

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
26.004
Πόντοι
6.056
από τους ΦλωριδοΠορδοσάλτε ακούγονται οι πλέον απίθανες χαζομενιές
Κινδυνεύει λέει η υπόθεση με παραγραφή και θα μείνουν ατιμώρητοι οι ένοχοι , τάχα κόπτονται για την αλήθεια:undecided:
Ποια παραγραφή ρε σαλτιμπάγκοι ? παραγραφή στα πλημμελήματα γίνεται στα 8 χρόνια
και στα κακουργήματα θέλει 20 χρόνια
Δηλαδή για παραγραφή Τεμπών που έγιναν το 2023 ,πάμε 2031-2043

Οι μιλημένοι υπάλληλοι στη Λάρισα που δεν κάνανε τοξικολογικές μπήκαν στη δικογραφία ?

Μπορεί η δικαιοσύνη (η κυβέρνηση) να διατάξει τοξικολογικές και να γίνουν σε 1-2 μήνες

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
29.677
Πόντοι
6.256
Δεν είναι δική μου δουλειά

εσύ βρίζεις και υποστηρίζεις ότι οι τοξικολογικές είναι μια μαλακία και ότι αυτός που τις ζητάει είναι ηλίθιος αυτός που κατηγορεί αποδεικνύει

κάπου θα το στηρίζεις δε μπορεί να το βγάζεις από τον κώλο σου....βάλε μας τα στοιχεία να μορφωθούμε και εμείς..να μας αποστομώσεις και να μην συζητάμε τζάμπα.

άντε βάλε μην περιορίζεσαι μόνο στο να υπογράφεις με Π
Δεν βαζεις μυαλο με τιποτα γαμω τα Τιρανα σου....:tooth:

• Χαχα
Αντιδράσεις: ROB. C

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom