Νέα

«Δεν έχω οξυγόνο»

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troubakhs
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 21K
  • Εμφανίσεις 412K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 21 άτομα (11 μέλη και 10 επισκέπτες)

Saul

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
22.394
Πόντοι
6.256
Τραβα μεχρι τη γωνια ρε μλκ και συ και ο αλλος ο μουλος που εγιναν τα μνημεια «δικα σας», κοπροσκυλα της κοινωνιας.
σίγουρα δεν είναι του άρη, του μάκη, του χασάπη και όλων όσων γλύφεις

κοπρόσκυλο θα έλεγα είναι αυτός που δίνει κώλο και τρώει κουράδες για να πάρει επιδοτήσεις και να κάθεται να το παίζει τσέλιγκας όλο το χρόνο

οι κολλητοί των αφεντικών σου δηλαδή. Γιατί δεν τους σχολιάζεις και αυτούς άραγε? Ποιος να ξέρει....:undecided:

Ξέρει η κοβέσι βέβαια....και έρχεται με στραπόν ολυμπιακών διαστάσεων :alivedick:

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
26.542
Πόντοι
5.506
σίγουρα δεν είναι του άρη, του μάκη, του χασάπη και όλων όσων γλύφεις

κοπρόσκυλο θα έλεγα είναι αυτός που δίνει κώλο και τρώει κουράδες για να πάρει επιδοτήσεις και να κάθεται να το παίζει τσέλιγκας όλο το χρόνο

οι κολλητοί των αφεντικών σου δηλαδή. Γιατί δεν τους σχολιάζεις και αυτούς άραγε? Ποιος να ξέρει....:undecided:

Ξέρει η κοβέσι βέβαια....και έρχεται με στραπόν ολυμπιακών διαστάσεων :alivedick:
Ουτε του ρουτσι με την παλαιστινιακη σημαια. Τωρα για τα στραπον, κατι θα ξερεις και χαιρεσαι.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

ΜΟΥΛΕ ΜΟΛΥΝΕΣ ΤΟΥΣ ΤΣΟΛΙΑΔΕΣ ΜΑΣ
Επειδη σε γαμανε δε σημαινει πως ειναι «σας».

OP
OP
troubakhs

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
39.413
Πόντοι
5.506
ΚΑΙ ΟΙ ΜΕΛΙΤΖΑΝΕΣ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΠΑΣΤΑΡΔΕ

Dstrict

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2023
Κριτικές
18
Like
12.366
Πόντοι
3.246
Πως ήταν η ατάκα? Γιατί έτσι πρέπει? Γιατί έτσι σου άξιζει? Κάτι τέτοιο
Μπερδεύεις με το Μπαρμπαπήδουλα, αυτός τα λέγε αυτά και πόσταρε κάτι γύφτους που πετούσαν ροχάλες.

• Χαχα
Αντιδράσεις: ROB. C

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
35.878
Πόντοι
10.656
Τσολιάς ο Μπαρόκ; Αυτό δεν παίζει ουτε μια στο δισεκατομμύριο
ε πως

1759052779655.png

Saul

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
22.394
Πόντοι
6.256
Ουτε του ρουτσι με την παλαιστινιακη σημαια. Τωρα για τα στραπον, κατι θα ξερεις και χαιρεσαι.
Είναι του Ρούτσι και του κάθε Ρούτσι που κάνει απεργία πείνας επειδή το κράτος έχει καταργήσει τη δημοκρατία.

Χαίρομαι γιατί ενώ από την ελληνική δικαιοσύνη δεν περιμέναμε κάτι...ίσως έρθει λίγη δικαιοσύνη τελικά απέξω....

γιατί ενώ εγώ έχω φτύσει αίμα και έχω ρισκάρει 10 φορές για να βγάλω τα ποσά αυτά αυτά τα αποβράσματα τα έπαιρναν με ένα τηλέφωνο και μια αίτηση. Γαμούσαν και την πραγματική αγροτική παραγωγή στα όρια της εθνικής προδοσίας.

Οπότε ναι....θα χαρώ πάρα πολύ αν η κοβέσι δεν τους αφήσει ούτε σόβρακο που να μην δεσμεύσει. Εγώ δεν έχω να ξέρω κάτι...δεν έχω πάρει κρατικό χρήμα ούτε όταν έδιναν τα τζάμπα λεφτά σε όλους στον κόβιντ. Μόνο πληρώνω.

Δεν το παίζω σωστός και καθωσπρέπει με τα λεφτά του κράτους.

Another Freak

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2024
Like
1.032
Πόντοι
206
Καλα που είναι και ο κλοουν Μπαροκ εδώ και γελάμε λίγο

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
10
Like
8.554
Τραβα μεχρι τη γωνια ρε μλκ και συ και ο αλλος ο μουλος που εγιναν τα μνημεια «δικα σας», κοπροσκυλα της κοινωνιας.
Τα μνημεία ανήκουν στον λαό σε καμία κυβέρνηση και σε κανένα κουλή και κωλοκυβερνηση.
Δεν σου αρέσει αυτό έχω αγγούρι καλιβιωτικο

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
10
Like
8.554
στα ανθοπωλεια υπερετησες μελιτζανα? εστελνες φαρυφαλα στον μπουμπουκο?
ΤΟ ΜΝΗΜΕΙΟ ΑΥΤΟ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ και θα το κανει οτι θελει....μουνοσπερμα πορδοσαλτε
Ακόμα ασχολείστε με το πουτανακι της ΝΔ τον βλαροκ?
Ο Μπαρόκ τσολιάς?
Ρε μπέρδεψε το μίνι που φοράει με τη φουστανελα και τη πιάτσα στη Συγγρού με το συνταγμα

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
10
Like
8.554

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom