Νέα

«Δεν έχω οξυγόνο»

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troubakhs
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 21K
  • Εμφανίσεις 407K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (2 μέλη και 4 επισκέπτες)

Saul

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
22.325
Πόντοι
6.256
Εντωμεταξύ οι 3-4 εδώ μέσα που μας κατηγορούν όλους ότι τους βρίζουμε χωρίς λόγο...ειδικά ο ένας...βρίζει όλη μέρα...μόλις γράψεις κάτι για τα τέμπη σκάει να σε πει ψεκασμένο, κουμούνι, αριστερό κτλπ...δεν μπαίνει καν στην ουσία του θέματος...ότι λέει η κυβέρνηση είναι σωστό ότι λένε οι αντίθετοι είναι ΟΛΟΙ μαλάκες.

Και αυτοί οι 3-4 τρώνε βρισίδι όχι για τα επιχειρήματα τους...αλλά όταν λένε σκατοψυχιές και όταν προσβάλλουν τους χαροκαμένους ανθρώπους...όχι όταν συζητάνε σαν άνθρωποι αλλά όταν ανοίγουν το βόθρο....

αλλά στο τέλος παραπονιούνται ότι τους βρίζουμε για τις απόψεις τους... :jerking:

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
29.670
Πόντοι
6.256
εκπληκτικά πράματα στο μπου από τα σάψαλα του μιζοΚούλη και του κλεφτοΛοβέρδου ...
"μου γάμησαν τον πατέρα στο κρατικό νοσοκομείο και το κατάπια, αφού αυτά συμβαίνουνε,
οι γονείς που τους έκαψαν τα παιδιά στα Τέμπη γιατί το παρακάνουν ? ":tomato::tooth:
Ναι ρε τυπε αφου του γαμησε τον πατερα ο αλμπανης γιατρος και αυτος δεν εκανε τιποτα πρεπει ολοι να κανουμε το ιδιο!!!Τι δεν καταλαβαινεις;:tooth:

LION-974

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Ιουν 2008
Κριτικές
22
Like
4.946
Πόντοι
6.495
Ολοι οι κατηγορούμενοι κάνουν τρελό πάρτι αυτοι την στιγμή.
Τα έγραψε χθες: ΟΛΟΙ είναι έξω. Και όλοι οι μαλάκες εδώ μέσα μιλάνε για δικαιοσύνη και για φυλάκιση των ενόχων :grin::grin::grin:

Και ό,τι κάνουν, είναι ακριβώς για να μην μπει ποτέ κανένας φυλακή. Και θα το καταφέρουν στο τέλος, όσοι κατηγορούνται για πλημμελήματα θα παραγραφούν σίγουρα (παραγράφονται στην 8ετία εάν ξεκινήσει το δικαστήριο- ήδη κλείνουμε τριετία σε λίγο).

Saul

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
22.325
Πόντοι
6.256
Μιας και το ανέφερες ωραία απεργία πείνας εκανε, 10 μερες υποτίθεται και στεκόταν κανονικά όρθιος για τις απαραίτητες χαιρετούρες μπροστά στην κάμερα, για να δούμε τωρα που συνεχίζει την απεργία θα του πει κάποιος να μείνει τουλάχιστον ξαπλωτος για να μην καρφώνεται.
Αν είχε πάει στο νοσοκομείο θα σου ήταν αρκετό για να τον λυπηθείς ή επειδή είναι αλβανός θα ήθελες και κάτι παραπάνω για να πειστείς?

OP
OP
troubakhs

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
39.404
Πόντοι
5.506
Εντωμεταξύ οι 3-4 εδώ μέσα που μας κατηγορούν όλους ότι τους βρίζουμε χωρίς λόγο...ειδικά ο ένας...βρίζει όλη μέρα...μόλις γράψεις κάτι για τα τέμπη σκάει να σε πει ψεκασμένο, κουμούνι, αριστερό κτλπ...δεν μπαίνει καν στην ουσία του θέματος...ότι λέει η κυβέρνηση είναι σωστό ότι λένε οι αντίθετοι είναι ΟΛΟΙ μαλάκες.

Και αυτοί οι 3-4 τρώνε βρισίδι όχι για τα επιχειρήματα τους...αλλά όταν λένε σκατοψυχιές και όταν προσβάλλουν τους χαροκαμένους ανθρώπους...όχι όταν συζητάνε σαν άνθρωποι αλλά όταν ανοίγουν το βόθρο....

αλλά στο τέλος παραπονιούνται ότι τους βρίζουμε για τις απόψεις τους... :jerking:
εγω σεβομαι παρα πολυ τα παραπονα του βαροκ,του ανεμοτετοιου και του λεοντα τυπε....εχουν δικιο και ειναι καλα ατομα

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
29.670
Πόντοι
6.256
Τα έγραψε χθες: ΟΛΟΙ είναι έξω. Και όλοι οι μαλάκες εδώ μέσα μιλάνε για δικαιοσύνη και για φυλάκιση των ενόχων :grin::grin::grin:

Και ό,τι κάνουν, είναι ακριβώς για να μην μπει ποτέ κανένας φυλακή. Και θα το καταφέρουν στο τέλος, όσοι κατηγορούνται για πλημμελήματα θα παραγραφούν σίγουρα (παραγράφονται στην 8ετία εάν ξεκινήσει το δικαστήριο- ήδη κλείνουμε τριετία σε λίγο).
Αυτες τις ψυχωσεις οτι εισαι δικηγορος και οτι εχεις πελατες ποτε ξεκινησες να τις εχεις;:confused:

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
29.670
Πόντοι
6.256
Ε αφου ειναι μουλος, τι να κανουμε τωρα. Σου εθιξαν το γκομενο;
Δεν ξερω αν ειμαι μουλος Κλαουντια...αλλα εσυ που εχεις τετοιες τασεις να θεωρεις τις πουτανες φιλες σου κατι λεει για το περιβαλλον που μεγαλωσες.:tooth:

Saul

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
22.325
Πόντοι
6.256
εγω σεβομαι παρα πολυ τα παραπονα του βαροκ,του ανεμοτετοιου και του λεοντα τυπε....εχουν δικιο και ειναι καλα ατομα
βαρόκ δεν κάνει παράπονα ίσα ίσα για αυτά ζει

όσο τον βρίζεις τόσο το καλύτερο

όταν δεν έχει με ποιον να βριστεί γυρνάει στα νήματα και τσιγκλάει κόσμο για να τον αρχίσει :confused:

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
83.573
Πόντοι
12.756
Του Μπαροκ θα του μιλάς ομορφα και ευγενικά :coffee:

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
29.670
Πόντοι
6.256
Του Μπαροκ θα του μιλάς ομορφα και ευγενικά :coffee:
Θυμασαι τη παλιοαδερφαρα που του βριζανε συνεχεια τη μανα και εξοργιζοταν;Παλι αφηνει υποννουμενα για τη δικια μου παντα σαν πουστρακι βεβαια....:2funny:

• Like
Αντιδράσεις: ROB. C

Saul

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
22.325
Πόντοι
6.256
Προς ενημέρωσή σου: ο κ. Σοφός είναι συνήγορος κατηγορουμένου, και στη θέση του δε θα ήθελα να ξεκινήσει ΠΟΤΕ αυτή η δίκη για να τη γλιτώσει ο πελάτης μου.
ποιανού δικηγόρος είναι μαν?

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
26.528
Πόντοι
5.506

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
25.989
Πόντοι
6.056
Ναι ρε τυπε αφου του γαμησε τον πατερα ο αλμπανης γιατρος και αυτος δεν εκανε τιποτα πρεπει ολοι να κανουμε το ιδιο!!!Τι δεν καταλαβαινεις;:tooth:
εγώ προτείνω να μην τους απαντάμε άμεσα ,
να τους αφήνουμε να ξεδιπλώνουν σε όλο το εύρος (πελώριο σαν τον πάτο τους) την μαλακία που τους δέρνει
ώστε να να έχουμε υλικό να γελάμε :2funny:

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
43.819
Πόντοι
9.931
Αν είχε πάει στο νοσοκομείο θα σου ήταν αρκετό για να τον λυπηθείς ή επειδή είναι αλβανός θα ήθελες και κάτι παραπάνω για να πειστείς?
Τον λείπαμε τον τυπο που έχασε το παιδι του, δεν ξερω αν ηταν και μοναχοπαιδι και τον λυπάμαι και γιατι εχει γίνει υποχείριο της Κωνσταντοπούλου και της Καρυστινού.

• Like
Αντιδράσεις: barock

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
29.670
Πόντοι
6.256
Η σωστη ερωτηση στο ναυαγιο επρεπε να ηταν η εξης...."τι εχεις κανει εσυ στη μιζερη ζωη ρε ναυαγιο εκτος απο το να τον παιζεις ολη μερα εδω μεσα που θα βαλεις στο στομα σου εναν πατερα που δεν εθαψε απλα το παιδι του αλλα δινει αγωνα για να αποκαλυφθουν οι ενοχοι και να σωθουν αλλες ζωες στο μελλον;"

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
83.573
Πόντοι
12.756
Θυμασαι τη παλιοαδερφαρα που του βριζανε συνεχεια τη μανα και εξοργιζοταν;Παλι αφηνει υποννουμενα για τη δικια μου παντα σαν πουστρακι βεβαια....:2funny:
ηταν μια δυσκολη περιοδο τοτε του σαιτ , πολυ τοξικοτητα και επιθετικότητα :coffee:
Τα εχουμε ξεπερασει ομως αυτα θελω να πιστευω , και οτι εχουμε αλλαξει σελιδα και εχουμε παει μπροστα ,
και μπορουμε να γραψουμε τις αποψεις μας ομορφα και ευγενικα και να εχουμε εναν υγιή διαλογο , μεσα στα πλαίσια του πολιτισμου :coffee:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom