Νέα

«Δεν έχω οξυγόνο»

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troubakhs
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 21K
  • Εμφανίσεις 406K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (7 μέλη και 9 επισκέπτες)

pokahontas

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Αυγ 2008
Κριτικές
16
Like
2.462
Πόντοι
6.255
Τοξικολογικες, εαν γινει δεκτο το αιτημα, θα ζητησουν οι ''συγγενείς'' να (ξανα)ανοίξει η δικογραφία και να παρει παραταση η δικη. Ασε, τα εχουμε μαθει πλεον τα λαμογια

Π

Aragorn135

Ανώτατος
Εγγρ.
1 Μαρ 2015
Κριτικές
47
Like
15.521
Πόντοι
10.446
Ο πατέρας θα κάνει τις τοξικολογικές, ή ο ιατροδικαστής;:think:
ιατροδικαστής ρε και συ....είπαμε...
αλλά τόση δημοσιότητα που θα πάρει θα βρεθούν καλοθελητές που θα το κάνουν θρίλερ ..
κάπως θα διαρρεύσουν photos.....είπαμε τα μμε διψάνε για αίμα και σπέρμα..έτσι θα το αφήσουν ?

πολυζωης

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιουν 2018
Κριτικές
2
Like
93.661
Πόντοι
15.931
εχει γεμιζει νομικους εδω να

LION-974

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Ιουν 2008
Κριτικές
22
Like
4.945
Πόντοι
6.495
Μικρή, θορυβώδης, μειοψηφία ο γονιός που θέλει να μάθει από το κάηκε το παιδί του.
Μάλιστα.
Όσο για το κράτος οπερέτα, συμφωνούμε απόλυτα.
Κωλόγερε, αυτή η αντίληψη μας έφτασε σε αυτό το χάλι: το δικαίωμα του γονιού, το δικαίωμα της μάνας, το δικαίωμα του αδύναμου, το δικαίωμα του εργάτη, το δικαίωμα του πονεμένου, το δικαίωμα του κατατρεγμένου, και το δικαίωμα του αιδοίου της Χάιδως.
Όλοι έχουν δικαιώματα ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ. Στην Ελλάδα θεωρούμε ότι ''νόμος είναι το δίκιο μας γιατί είμαστε κάτι από τα παραπάνω''. Και εκεί γίνεται μπουρδέλο.
Προσωπικά είμαι ''γιος θύματος κρατικής ιατρικής αμέλειας''. Γιατί να μην το επικαλούμαι και να ζητήσω ό,τι θέλω γιατί ''έχω δικαίωμα ως γιος κρατικού θύματος''. Μήπως διαφωνείς;;

Α-Ω

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Κριτικές
14
Like
6.620
Πόντοι
6.795
κράτος γαμημένο πουτάνα πολιτεία...!
γουστάρω κερκίδα.
τι έγινε ξαναζωντάνεψαν τα ζόμπια εδώ μέσα; πήραν φιλί ζωής από το βόρβορο;
του αρουραίου ο πρωκτός έχει σαλτάρει, θα πονέσει στο τέλος πολύ.

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
10
Like
8.514
Μάλιστα...
θα ανοίξει το φέρετρο και θα πάρουν τα υπόλοιπα 4 από τα 7 κομμάτια καμμένης σάρκας που έχει μέσα ( για να κάνουν και στα υπόλοιπα 4 τεστ dna )
γιατί είχαν κάνει μόνο στα 3 πρώτα , διότι ως γνωστόν θάφτηκαν 7 κομμάτια καμε΄να ανθρώπινα απομεινάρια....
και ζητείται επίσης τοξικολογική εξέταση των απομειναριών για να βρουν από τι πέθανε ο άνθρωπος ...
Η 7η πύλη της κολάσεως θα ήταν λιγότερο splatter από αυτό που θα γίνει ....
τον ψυχίατρο στον γονέα θέλω να δω αν θα τον πληρώσει η αφέντρα ....:hi:
Κάνε το σταυρό σου μην αποκαλυφθεί καμία εκρηκτική ουσία η αν όντως είναι το άτομο αυτό μέσα και δεν είναι κάποιος άλλος.
Αυτό που έγινε τον Φλεβάρη δεν ήταν τίποτα τώρα θα κάουν όλα.
Οπότε άσε τα splatter και δες καμία βιογραφική πως φεύγουν με ελικόπτερο οι διεφθαρμένοι πρωθυπουργόι

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
25.989
Πόντοι
6.056
το να μουτσοκλαίνε για τον κακό "δικαιωματισμό" οι λοατΚούληδες είναι εντυπωσιακά κωμικό ,
κλαίει η Σκερτσο-ζα με την Πατέλαινα κ η πακορουφήχτρα Σταμάτη με την Καιρίδω :2funny:

Another Freak

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2024
Like
1.032
Πόντοι
206
Κάνε το σταυρό σου μην αποκαλυφθεί καμία εκρηκτική ουσία η αν όντως είναι το άτομο αυτό μέσα και δεν είναι κάποιος άλλος.
Αυτό που έγινε τον Φλεβάρη δεν ήταν τίποτα τώρα θα κάουν όλα.
Οπότε άσε τα splatter και δες καμία βιογραφική πως φεύγουν με ελικόπτερο οι διεφθαρμένοι πρωθυπουργόι
Φίλε είσαι ο Βαν Νταμ ;

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
43.790
Πόντοι
9.931

Δεν ειναι αυτο που επιθυμει. Μαλιστα.
Ο σκοπός τους δεν ειναι να γίνει τεστ DNA σκοπός τους ειναι να γίνουν τοξικολογικές εξετάσεις και να βρεθεί ξυλολιο, τουλολιο, πλουτώνιο και ότι άλλο σε -ιο βολεύει για το αφήγημα της Κωνσταντοπούλου και της Καρυστινού.

Τελευταία τροποποίηση:

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
10
Like
8.514
Κωλόγερε, αυτή η αντίληψη μας έφτασε σε αυτό το χάλι: το δικαίωμα του γονιού, το δικαίωμα της μάνας, το δικαίωμα του αδύναμου, το δικαίωμα του εργάτη, το δικαίωμα του πονεμένου, το δικαίωμα του κατατρεγμένου, και το δικαίωμα του αιδοίου της Χάιδως.
Όλοι έχουν δικαιώματα ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ. Στην Ελλάδα θεωρούμε ότι ''νόμος είναι το δίκιο μας γιατί είμαστε κάτι από τα παραπάνω''. Και εκεί γίνεται μπουρδέλο.
Προσωπικά είμαι ''γιος θύματος κρατικής ιατρικής αμέλειας''. Γιατί να μην το επικαλούμαι και να ζητήσω ό,τι θέλω γιατί ''έχω δικαίωμα ως γιος κρατικού θύματος''. Μήπως διαφωνείς;;
Όταν τον νόμο τον κάνουν κάτι λαμογια πολιτικοί δεν υπάρχουν πλαίσια.
Ξέχασες με τα μνημόνια πως άλλαζαν οι νόμοι μέσα σε μια μερα.
Για ποιους νόμους μας λες τώρα,τους νόμους τους φτιάχνουν όπως τους συμφέρει και όταν ο πολίτης αισθάνεται αδικημένος λογικό είναι να έχει δικαιώματα
ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΕΧΕΙ Ο ΑΔΙΚΗΜΕΝΟΣ

κωλο-γερος

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
43.012
Πόντοι
21.395
Δεν διαφωνω, ουτε συμφωνω γιατι δεν ειμαι στην θεση σου. Δεν ξερω τι θα εκανα αν ειμουν στην θεση σου. Οπως δεν ξερω, και ευχομαι ποτε να μην το μαθω, γιατι ειμαι γονιος, τι θα εκανα αν ειμουν στη θεση ενος γονιου που εχασε το παιδι του στα Τεμπη. Μπορει να μην αντιδρουσα καθολου, μπορει ομως και να νοικιαζα ενα ελικοπτερο και ζωσμενος εκρηκτικα να πηδαγα πανω απο την βουλη.

Another Freak

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2024
Like
1.032
Πόντοι
206
Για ποιους νόμους μας λες τώρα,τους νόμους τους φτιάχνουν όπως τους συμφέρει και όταν ο πολίτης αισθάνεται αδικημένος λογικό είναι να έχει δικαιώματα
Λέγε ρε μπρο εισαι ο παλιος Βαν Νταμ;

• Χαχα
Αντιδράσεις: barock

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
25.989
Πόντοι
6.056
αν δεν έχεις κάτι να κρύψεις , δέχεσαι οποιονδήποτε έλεγχο προκειμένου να μην υπάρχουν αμφιβολίες
είτε καλοπροαίρετες είτε κακόβουλες ..βουλώνεις στόματα ...
Αν δεν το κάνεις, έχεις λερωμένη τη φωλιά σου , απλά πραματάκια μίξερ φρουτόκρεμα..

Another Freak

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2024
Like
1.032
Πόντοι
206
αν δεν έχεις κάτι να κρύψεις , δέχεσαι οποιονδήποτε έλεγχο προκειμένου να μην υπάρχουν αμφιβολίες
είτε καλοπροαίρετες είτε κακόβουλες ..βουλώνεις στόματα ...
Αν δεν το κάνεις, έχεις λερωμένη τη φωλιά σου , απλά πραματάκια μίξερ φρουτόκρεμα..
Και ο πιο ηλίθιος πλέον εχει καταλάβει ότι κάτι θέλουν να κρύψουν, τους ξεβρακωσε ο Αλβανος

pokahontas

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Αυγ 2008
Κριτικές
16
Like
2.462
Πόντοι
6.255
Ο σκοπός τους δεν ειναι να γίνει τεστ DNA σκοπός τους ειναι να γίνουν τοξικολογικές εξετάσεις και να βρεθεί ξυλολιο, τουλολιο, πλουτώνιο και ότι άλλο σε -ιο βολεύει για το αφήγημα της Κωνσταντοπούλου και της Καρυστινού.
και καπιτώλιο
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Και ο πιο ηλίθιος πλέον εχει καταλάβει ότι κάτι θέλουν να κρύψουν, τους ξεβρακωσε ο Αλβανος
και ο πιο ηλιθιος εχει καταλαβει οτι ο Αλβανος ειναι βαλτός. βλακα

κωλο-γερος

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
43.012
Πόντοι
21.395

LION-974

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Ιουν 2008
Κριτικές
22
Like
4.945
Πόντοι
6.495
Δεν διαφωνω, ουτε συμφωνω γιατι δεν ειμαι στην θεση σου. Δεν ξερω τι θα εκανα αν ειμουν στην θεση σου. Οπως δεν ξερω, και ευχομαι ποτε να μην το μαθω, γιατι ειμαι γονιος, τι θα εκανα αν ειμουν στη θεση ενος γονιου που εχασε το παιδι του στα Τεμπη. Μπορει να μην αντιδρουσα καθολου, μπορει ομως και να νοικιαζα ενα ελικοπτερο και ζωσμενος εκρηκτικα να πηδαγα πανω απο την βουλη.
Επομένως, καθένας μπορεί να βαφτίζεται ''θύμα'' του κράτους, της κοινωνίας, του κόσμου, και να ζητά ''δικαιώματα'' λόγω της ιδιότητάς του.
Κατανοώ πώς το θέτεις, απλά σου δίνω και την άλλη όψη ότι με την ίδια λογική καθένας μπορεί να δικαιολογήσει το να ζωστεί φυσεκλίκια και να βάλλει εναντίον δικαίων και αδίκων έχοντας ''δικαίωμα'' να το κάνει.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Νόμος είναι το δίκιο του εργάτη.

Another Freak

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2024
Like
1.032
Πόντοι
206

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
43.790
Πόντοι
9.931
Νόμος είναι το δίκιο του εργάτη.
Ετσι ακριβώς! Οταν δεν μας βολεύει ο νομος, βγαίνουν και φωνάζουν νομος ειναι το δικιο του εργατη, του δημοσίου υπαλλήλου, του εκπαιδευτικού, του ταριφα, του φούρναρη και παει ΄λέγοντας... Οταν ο νομος ειναι με το μερος τους παλι βγαίνουν και φωνάζουν ο νομος ειναι με το μερος μας και να εφαρμοστεί ο νομος...

Μονα-ζυγα δικα τους... Στα αρχιδια μας οι νόμοι... Νόμος ειναι το δίκιο του Αλβανού!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom