Νέα

«Δεν έχω οξυγόνο»

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troubakhs
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 22K
  • Εμφανίσεις 519K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 46 άτομα (1 μέλη και 45 επισκέπτες)

jean-Claud

Τρολάρχης
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
13
Like
12.959
Da pipa κλάσε μας τον μπούτσον, ροζ πουτανίτσα. Θα ψάχνετε την ψήφο σας στις εκλογές του '27.

:thefinge:
Μην είσαι τόσο σίγουρος τυπε,εγώ πιστεύω ότι ο κουλης θα παρακαλάει το πασοκ να συγκυβέρνηση ακόμα και στην ακροδεξιά θα ρίξουν τα μούτρα τους για συγκυβέρνηση
Αν δεν βρεθεί κάνεις τότε θα έχουμε κυβέρνηση συνεργασίας και πολιτική αστάθεια και αυτό είναι καλύτερο από ότι να έχουμε επανω ένα κουλή αυτοδύναμο

Rand0m1

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2019
Κριτικές
1
Like
7.758
Πόντοι
2.356
Μην είσαι τόσο σίγουρος τυπε,εγώ πιστεύω ότι ο κουλης θα παρακαλάει το πασοκ να συγκυβέρνηση ακόμα και στην ακροδεξιά θα ρίξουν τα μούτρα τους για συγκυβέρνηση
Συμφωνώ στο 1ο μέρος.

Συγκυβέρνηση με το ΠΑΣΟΚ είναι το πιθανότερο σενάριο. Δεν παίζει το 2ο με τίποτα.

Saul

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
29.480
Πόντοι
6.256
ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΑ.

Τι άλλο μπορεί να κάνει το δικαστήριο, από το να αποζημιώσει;

Ρώτα κανένα δικηγόρο να στα εξηγήσει. Μου φαίνεται δεν έχεις ιδέα από πραγματική ζωή.
α όχι να καταδικάσει τους ενόχους?

μάλλον εσύ πρέπει να ρωτήσεις κανέναν δικηγόρο τι είναι το ποινικό και τι το αστικό κομμάτι της υπόθεσης.

jean-Claud

Τρολάρχης
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
13
Like
12.959
Συμφωνώ στο 1ο μέρος.

Συγκυβέρνηση με το ΠΑΣΟΚ είναι το πιθανότερο σενάριο. Δεν παίζει το 2ο με τίποτα.
Το θέμα είναι αν θα δεχτούν?
Αν δεν δεχτούν τι γίνεται.
Εγώ πιστεύω το λάθος του 2012 δεν θα το ξανακάνουν ακόμα το πληρώνουν
Γι αυτό σου λέω ότι μάλλον ο κουλης και η ΝΔ τέλος το 2027 εκτός και αν γίνει κάτι που δεν το υπολογίζουμε τώρα

πολυζωης

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιουν 2018
Κριτικές
2
Like
103.756
Πόντοι
16.131
τι δουλειά έχει η προσωπική και οικογενειακή περιουσία των οσετζήδων που μπορεί και να δανείστηκαν με την τηλεδιοίκηση που'ηταν υποχρέωση του κράτους και της τραινοσε? ολο μαλακίες για τη δημιουργία εντυπώσεων, χάνεται το δίκιο με τους μαλάκες που τα γραφουν.
τυπε ειμαι δημοσιος υπαλληλος θα μου δωσεις (που τα βρηκαν)1.800.000??
παλι ξεφυγες....
ρε μπακαλακο ποσο παει σημερα ο μπακαλιαρος???

Rand0m1

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2019
Κριτικές
1
Like
7.758
Πόντοι
2.356

μάλλον εσύ πρέπει να ρωτήσεις κανέναν δικηγόρο τι είναι το ποινικό και τι το αστικό κομμάτι της υπόθεσης.
Ρε απίθανε, μιλάς για τις οικογένειες. Γύρνα πίσω στο προηγούμενο post σου.

Αποζημιώσεις θα πάρουν οι οικογένειες. Θα χορτάσουν αν μπει φυλακή ο μαλάκας ο Καραμανλής; Σοβαρέψου.

Μην πουλάς τρελίτσα σε μένα, βαριέμαι αφόρητα. :confused:

BAKALIS74

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2012
Like
2.479
Πόντοι
506
O σταθμάρχης ΔΕΝ φταίει και πρέπει να απαλλαχθεί καθώς υπήρχε τοπική τηλεδιοίκηση....

κανονική δημοσιογράφος λέει η γιάμαλη μουχαχα, η νταλαούρα είναι πιο αντικειμενική, που τους βρίσκεις αυτούς, στην υπόγα της κουμουνδούρου

Rand0m1

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2019
Κριτικές
1
Like
7.758
Πόντοι
2.356
Το θέμα είναι αν θα δεχτούν?
Αν δεν δεχτούν τι γίνεται.
Εγώ πιστεύω το λάθος του 2012 δεν θα το ξανακάνουν ακόμα το πληρώνουν
Γι αυτό σου λέω ότι μάλλον ο κουλης και η ΝΔ τέλος το 2027 εκτός και αν γίνει κάτι που δεν το υπολογίζουμε τώρα
Αν δεις και τις δηλώσεις Διαμαντοπούλου, εκεί πάει το πράγμα.

Θα φτάσουν σε ποσοστά Σύριζα, αν βάλουν τη χώρα σε περιπέτειες ακυβερνησίας.

Κράτα το post.

jean-Claud

Τρολάρχης
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
13
Like
12.959

Το εκτελεστικό σύστημα ελέγχεται ρε σαουλακι ποιον να καταδικάσει?
Πιστεύεις ότι θα δούμε Καραμανλή του Αχιλλέα με χειροπέδα?
Αυτά έγιναν μόνο με τον Άκη και τότε όλοι είπαμε ότι κάτι πάει να αλλάξει αλλά τελικά μόνο ο Άκης την πληρωσε στα βαθιά γεράματα και ο Παπαντωνίου,το πασοκ τους ξερασε για να βγει αλλωβητο αλλά τελικά αυτή η κίνηση κόστος του έφερε
Στη δεξιά πτέρυγα προστατεύουν του πάντες τους δικούς τους εδώ τύποι δεξιοί σαν τον Άκη εξαφανιστηκαν από τη πολιτική σκηνή και κάνουν μπάνια στον ινδικό ωκεανό τώρα σαν να μην συνέβη τίποτα

BAKALIS74

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2012
Like
2.479
Πόντοι
506
τυπε ειμαι δημοσιος υπαλληλος θα μου δωσεις (που τα βρηκαν)1.800.000??
παλι ξεφυγες....
ρε μπακαλακο ποσο παει σημερα ο μπακαλιαρος???
είναι πολλά στελέχη, δεν είναι ένας, σου φαίνεται ασύλληπτο να έχει κάποιος στην ελλάδα περιουσία,οικόπεδα,διαμερισματα,να πάρει δάνειο από τράπεζα, συγγενή κλπ?

πολυζωης

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιουν 2018
Κριτικές
2
Like
103.756
Πόντοι
16.131
είναι πολλά στελέχη, δεν είναι ένας, σου φαίνεται ασύλληπτο να έχει κάποιος στην ελλάδα περιουσία,οικόπεδα,διαμερισματα,να πάρει δάνειο από τράπεζα, συγγενή κλπ?
εισαι μεγαλος διασκεδαστης :2funny::2funny::2funny:

jean-Claud

Τρολάρχης
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
13
Like
12.959
Αν δεις και τις δηλώσεις Διαμαντοπούλου, εκεί πάει το πράγμα.

Θα φτάσουν σε ποσοστά Σύριζα, αν βάλουν τη χώρα σε περιπέτειες ακυβερνησίας.

Κράτα το post.
Ο Ανδρουλάκης κυβερνά αλλά όπως είπα μεγαλύτεροι προδότες στο πολιτικό σκηνικό είναι οι πασοκοι δεν τους έχω καμία εμπιστοσύνη,να μου λεγες για σύριζα θα σου λεγα ότι 100% δεν υπάρχει τέτοια περίπτωση συγκυβέρνησης

It's All Good Man

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Αυγ 2019
Like
7.761
Πόντοι
2.306

Με χρηματική εγγύηση 700.000 ευρώ και απαγόρευση εξόδου από την χώρα, αφέθηκε ελεύθερος ο τρίτος κατηγορούμενος που απολογήθηκε στην Ευρωπαία Ανακρίτρια για την σύμβαση 717 της ΕΡΓΟΣΕ, για κρίσιμα έργα στο σιδηροδρομικό δίκτυο.

Για την υπόθεση του σιδηροδρομικού δυστυχήματος στα Τέμπη ελέγχονται συνολικά 23 κατηγορούμενοι.

Ο τρίτος κατηγορούμενος από την ΕΡΓΟΣΕ απολογήθηκε σήμερα στην ανακρίτρια Χριστίνα Σαλάππα. Για την ποινική μεταχείριση του κατηγορούμενου μετά την απολογία του, ομονόησαν ανακρίτρια και η αρμόδια εντεταλμένη Ευρωπαία εισαγγελέας Πόπη Παπανδρέου, που υπογράφει τα κατηγορητήρια που έχουν συνταχθεί για την επίμαχη σύμβαση μετά την έρευνα της Ευρωπαϊκής Εισαγγελίας.

Εχουν προηγηθεί οι δύο πρώτες απολογίες κατηγορουμένων, που είχαν την επίβλεψη των επίμαχων έργων από την πλευρά της ΕΡΓΟΣΕ, στους οποίους επιβλήθηκε αθροιστικά χρηματική εγγύηση 1,1 εκατομμυρίων ευρώ (600 και 500 χιλιάδων ευρώ).

πολυζωης

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιουν 2018
Κριτικές
2
Like
103.756
Πόντοι
16.131

Με χρηματική εγγύηση 700.000 ευρώ και απαγόρευση εξόδου από την χώρα, αφέθηκε ελεύθερος ο τρίτος κατηγορούμενος που απολογήθηκε στην Ευρωπαία Ανακρίτρια για την σύμβαση 717 της ΕΡΓΟΣΕ, για κρίσιμα έργα στο σιδηροδρομικό δίκτυο.

Για την υπόθεση του σιδηροδρομικού δυστυχήματος στα Τέμπη ελέγχονται συνολικά 23 κατηγορούμενοι.

Ο τρίτος κατηγορούμενος από την ΕΡΓΟΣΕ απολογήθηκε σήμερα στην ανακρίτρια Χριστίνα Σαλάππα. Για την ποινική μεταχείριση του κατηγορούμενου μετά την απολογία του, ομονόησαν ανακρίτρια και η αρμόδια εντεταλμένη Ευρωπαία εισαγγελέας Πόπη Παπανδρέου, που υπογράφει τα κατηγορητήρια που έχουν συνταχθεί για την επίμαχη σύμβαση μετά την έρευνα της Ευρωπαϊκής Εισαγγελίας.

Εχουν προηγηθεί οι δύο πρώτες απολογίες κατηγορουμένων, που είχαν την επίβλεψη των επίμαχων έργων από την πλευρά της ΕΡΓΟΣΕ, στους οποίους επιβλήθηκε αθροιστικά χρηματική εγγύηση 1,1 εκατομμυρίων ευρώ (600 και 500 χιλιάδων ευρώ).
πηραν δανειο :D:και συγκεκριμενα κλεφτοδανειο :afro:

Rand0m1

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2019
Κριτικές
1
Like
7.758
Πόντοι
2.356
....να μου λεγες για σύριζα θα σου λεγα ότι 100% δεν υπάρχει τέτοια περίπτωση συγκυβέρνησης
Δεν ελέγχει πια το παιχνίδι ο Σύριζα, τύπε. Πρέπει να το μεταβολίσεις, να το δεχθείς και να πας παρακάτω.

Τα καραγκιοζιλίκια με την πουστάρα εξ Αμερικής, σας έφεραν εδώ που σας έφεραν.

Και πάλι καλά να λες.

BAKALIS74

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2012
Like
2.479
Πόντοι
506
  • Like
Αντιδράσεις: barock

πολυζωης

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιουν 2018
Κριτικές
2
Like
103.756
Πόντοι
16.131
την εγγύηση την παίρνεις πίσω, αν δεν έχεις εσύ κάποιον να δανειστείς δεν σημαίνει οτι κανείς έλληνας δεν μπορεί
ρε μπακαλακο να σου πω κατι εχω φορολογικη δηλωση με καθαρα κερδη 50.000 και μηδεν δανεισμο θα μου βγαλεις ενα δανειο 15.000?

Saul

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
29.480
Πόντοι
6.256
Ρε απίθανε, μιλάς για τις οικογένειες. Γύρνα πίσω στο προηγούμενο post σου.

Αποζημιώσεις θα πάρουν οι οικογένειες. Θα χορτάσουν αν μπει φυλακή ο μαλάκας ο Καραμανλής; Σοβαρέψου.

Μην πουλάς τρελίτσα σε μένα, βαριέμαι αφόρητα. :confused:
Δεν παίρνεις χαμπάρι εσύ γιατί σου έχει θολώσει την αντίληψη τα διχίλιαρο που σου κανόνισε ο κυριάκος μάλλον :confused:

άμα σου κανονίσω εγώ 4 θα έρθεις αύριο εδώ να μας γράψεις για τον κουτσούμπα?

άσε μας ρε φίλε που θα πεις εσύ ότι θα χορτάσουν με λεφτά οι πατεράδες και οι μανάδες

έχετε βαρέσει μπιέλα στη μαλακία εδώ μέσα

Saul

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
29.480
Πόντοι
6.256
Το εκτελεστικό σύστημα ελέγχεται ρε σαουλακι ποιον να καταδικάσει?
Πιστεύεις ότι θα δούμε Καραμανλή του Αχιλλέα με χειροπέδα?
Αυτά έγιναν μόνο με τον Άκη και τότε όλοι είπαμε ότι κάτι πάει να αλλάξει αλλά τελικά μόνο ο Άκης την πληρωσε στα βαθιά γεράματα και ο Παπαντωνίου,το πασοκ τους ξερασε για να βγει αλλωβητο αλλά τελικά αυτή η κίνηση κόστος του έφερε
Στη δεξιά πτέρυγα προστατεύουν του πάντες τους δικούς τους εδώ τύποι δεξιοί σαν τον Άκη εξαφανιστηκαν από τη πολιτική σκηνή και κάνουν μπάνια στον ινδικό ωκεανό τώρα σαν να μην συνέβη τίποτα
Αν καταργηθεί ή τροποποιηθεί ο νόμος για την ευθύνη υπουργών και η βουλευτική ασυλία μπορεί να γίνει.

η πλειοψηφία δεν κάνει άρση της βουλευτικής ασυλίας του γουρουνομούρη στο όνομα ποιου? του λαού?

Rand0m1

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2019
Κριτικές
1
Like
7.758
Πόντοι
2.356
Δεν παίρνεις χαμπάρι εσύ γιατί σου έχει θολώσει την αντίληψη τα διχίλιαρο που σου κανόνισε ο κυριάκος μάλλον :confused:
Τύπε, με το 2χίλιαρο τότε έστησα νέο PC.

Πήγαινε πες σε κάποια οικογένεια "μη σας δω να παίρνετε τα λεφτά της αποζημίωσης, γιατί θα σας γαμήσω". :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom