Νέα

«Δεν έχω οξυγόνο»

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troubakhs
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 20K
  • Εμφανίσεις 391K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 38 άτομα (14 μέλη και 24 επισκέπτες)

Rand0m1

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2019
Κριτικές
1
Like
6.991
Πόντοι
2.356
και να αφήσουν απέξω από τη δίκη τις ευθύνες της διοίκησης του ΟΣΕ, της Ιταλικής εταιρείας και των πολιτικών που με τις ρεμούλες λες και δεν οδήγησαν όλα αυτά στο δυστύχημα...

ωραίες οι ερμηνείες αλλά ίσως αν είχες χάσει εσύ κάποιον να μην θεωρούσες δικαιοσύνη το να δικαστεί μόνο ο σταθμάρχης.
Ρε τύπε, για να γίνουν αυτά που λες, θα πρέπει να γίνει η δίκη.

Οι πορείες, οι δηλώσεις και τα υπόλοιπα είναι για το συναίσθημα και τα κανάλια.

Για να πάνε Διοικήσεις και CEOs στη φυλακή, θα πρέπει να υπάρχουν αποδεικτικά στοιχεία που θα πείσουν το δικαστήριο. Οι ρεμούλες θα πρέπει επίσης να αποδειχθούν, αλλιώς πάλι είμαστε σε κουβέντα καφενείου στο twitter & στο bou.

Αντικειμενικά την ευθύνη την έχει ο κόπανος ο σταθμάρχης, ο οποίος μέσα στην ασχετοσύνη του ακόμα και το καλλίτερο s/w να είχε θα το γύριζε στο manual mode και κατά τη γνώμη μου, την ηθική αυτουργία την έχουν οι "παλιοί" του ΟΣΕ που έβγαζαν τις υπηρεσίες καθώς και οι άλλοι που την κοπάνησαν νωρίτερα και τον άφησαν έκθετο εκείνο το βράδι.

Δόλος δεν υπάρχει. Πάρτε το χαμπάρι. Κανείς δε θέλει να σκοτώσει άγνωστο αριθμό ανθρώπων έτσι για πλάκα.

Saul

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
22.184
Πόντοι
6.256
Ρε τύπε, για να γίνουν αυτά που λες, θα πρέπει να γίνει η δίκη.

Οι πορείες, οι δηλώσεις και τα υπόλοιπα είναι για το συναίσθημα και τα κανάλια.

Για να πάνε Διοικήσεις και CEOs στη φυλακή, θα πρέπει να υπάρχουν αποδεικτικά στοιχεία που θα πείσουν το δικαστήριο. Οι ρεμούλες θα πρέπει επίσης να αποδειχθούν, αλλιώς πάλι είμαστε σε κουβέντα καφενείου στο twitter & στο bou.

Αντικειμενικά την ευθύνη την έχει ο κόπανος ο σταθμάρχης, ο οποίος μέσα στην ασχετοσύνη του ακόμα και το καλλίτερο s/w να είχε θα το γύριζε στο manual mode και κατά τη γνώμη μου, την ηθική αυτουργία την έχουν οι "παλιοί" του ΟΣΕ που έβγαζαν τις υπηρεσίες καθώς και οι άλλοι που την κοπάνησαν νωρίτερα και τον άφησαν έκθετο εκείνο το βράδι.

Δόλος δεν υπάρχει. Πάρτε το χαμπάρι. Κανείς δε θέλει να σκοτώσει άγνωστο αριθμό ανθρώπων έτσι για πλάκα.
Δε θα κάτσω εγώ να μιλήσω για τα νομικά.

Αν είχε σκοπό ο ανακριτής να ερευνήσει τις διοικήσεις γιατί δεν το έχει κάνει? Βγήκε πριν μερικές μέρες μια έκθεση πυρασφάλειας και έλεγε ότι τα καθίσματα δεν ήταν όσο πυράντοχα προβλεπόταν. Στέκεστε σαν ηλίθιοι στις διαδηλώσεις που σας ενοχλούν επειδή είσαι ''δεξιούλιδες" και χάνετε την ουσία. Ξέρεις ποια είναι η ουσία για τα καθίσματα???

Για να κυκλοφορήσει ένα τρένο (και οποιοδήποτε συγκρότημα βασικά) πρέπει να πληρεί κάποιες αυστηρές προδιαγραφές που έχει θεσπίσει η ΕΕ και σίγουρα και η σύμβαση που έχουμε με την Hellenic Train. Μέσα σε αυτές είναι και η πυρασφάλεια δηλαδή και τα υλικά από τα οποία είναι φτιαγμένα τα καθίσματα ώστε ΑΝ πιάσει φωτιά να μην καείς ζωντανός. Ποιος φταίει για αυτό ο σταθμάρχης????

Ποιος εγκρίνει την κυκλοφορία των τρένων? είδες εσύ να κατηγορείται κάποιος από την ΡΑΣ? είδες την διοίκηση του ΟΣΕ που έχει άμεση ευθύνη να κατηγορείται? Την ιταλική εταιρεία που έκλεισε τρελό deal και μας έφερνε τα σαπάκια??? είχε έρθει εδώ ο Ιταλός και μας έχεσε μέσα στη μούρη γέλαγε μαζί μας.

Όλοι αυτοί θα κατηγορηθούν όταν αρχίσει η δίκη ενώ τώρα τους έχουν αφήσει απέξω έτσι για την πλάκα τους?

Αυτά που λέτε για τις διαδηλώσεις είναι μαλακίες...στην Ελλάδα αν δεν γίνει ντόρος η δικαιοσύνη δεν προχωρά δε το έχεις καταλάβει??? Ούτε για τον Μίχο θα ήξερες αν δεν τον είχαν βγάλει στα μανταλάκια.

Ο κάθε ανίκανος να σκεφτεί πετάει ένα ''για όλα φταίει η κωνσταντοπούλου αυτή τα κάνει όλα" και τελειώνει την σκέψη του....μαλάκας με ISO 9001 δηλαδή.

• Like
Αντιδράσεις: hijra

πολυζωης

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιουν 2018
Κριτικές
2
Like
93.496
Πόντοι
15.931

Αν είχε σκοπό ο ανακριτής να ερευνήσει τις διοικήσεις γιατί δεν το έχει κάνει? Βγήκε πριν μερικές μέρες μια έκθεση πυρασφάλειας και έλεγε ότι τα καθίσματα δεν ήταν όσο πυράντοχα προβλεπόταν. Στέκεστε σαν ηλίθιοι στις διαδηλώσεις που σας ενοχλούν επειδή είσαι ''δεξιούλιδες" και χάνετε την ουσία. Ξέρεις ποια είναι η ουσία για τα καθίσματα???

Για να κυκλοφορήσει ένα τρένο (και οποιοδήποτε συγκρότημα βασικά) πρέπει να πληρεί κάποιες αυστηρές προδιαγραφές που έχει θεσπίσει η ΕΕ και σίγουρα και η σύμβαση που έχουμε με την Hellenic Train. Μέσα σε αυτές είναι και η πυρασφάλεια δηλαδή και τα υλικά από τα οποία είναι φτιαγμένα τα καθίσματα ώστε ΑΝ πιάσει φωτιά να μην καείς ζωντανός. Ποιος φταίει για αυτό ο σταθμάρχης????

Ποιος εγκρίνει την κυκλοφορία των τρένων? είδες εσύ να κατηγορείται κάποιος από την ΡΑΣ? είδες την διοίκηση του ΟΣΕ που έχει άμεση ευθύνη να κατηγορείται? Την ιταλική εταιρεία που έκλεισε τρελό deal και μας έφερνε τα σαπάκια??? είχε έρθει εδώ ο Ιταλός και μας έχεσε μέσα στη μούρη γέλαγε μαζί μας.

Όλοι αυτοί θα κατηγορηθούν όταν αρχίσει η δίκη ενώ τώρα τους έχουν αφήσει απέξω έτσι για την πλάκα τους?

Αυτά που λέτε για τις διαδηλώσεις είναι μαλακίες...στην Ελλάδα αν δεν γίνει ντόρος η δικαιοσύνη δεν προχωρά δε το έχεις καταλάβει??? Ούτε για τον Μίχο θα ήξερες αν δεν τον είχαν βγάλει στα μανταλάκια.

Ο κάθε ανίκανος να σκεφτεί πετάει ένα ''για όλα φταίει η κωνσταντοπούλου αυτή τα κάνει όλα" και τελειώνει την σκέψη του....μαλάκας με ISO 9001 δηλαδή.
Ο διευθυντης κυκλοφοριας(χρυσαγης) σκοτωθηκε σε τροχαιο και καλα λιγες ημερες μετα ...

Fullspoonmoon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2024
Like
2.851
Πόντοι
456

Να πάει φυλακή ο Τσίπρας γιατί πουλησε τον οσε στους Ιταλούς.....χαχαχα

Κάποιοι έχετε σκατα στο κεφάλι σας....

Να το ξαναπώ....δεν θα γινόταν τίποτα αν ο σταθμαρχης έκανε την δουλειά του....άλλωστε τα τρένα δουλεύανε με ελάχιστα μέτρα ασφαλείας από το 1960 και μετά....είχα συγγενείς μηχανοδηγους και τα λέγανε κάθε μέρα αυτά....ατυχήματα γίνονται πάντα ακόμα και να έχεις τα καλύτερα συστήματα ασφαλείας....από την στιγμή που στην εξίσωση μπαίνει ο ανθρώπινος παράγοντας πάντα τα επίπεδα ασφαλείας πέφτουν αν ένας σταθμαρχης δεν κάνει την δουλειά του σωστά
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Ο διευθυντης κυκλοφοριας(χρυσαγης) σκοτωθηκε σε τροχαιο και καλα λιγες ημερες μετα ...
Τυχαίως....

nikolakis66

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
891
Πόντοι
376
και να αφήσουν απέξω από τη δίκη τις ευθύνες της διοίκησης του ΟΣΕ, της Ιταλικής εταιρείας και των πολιτικών που με τις ρεμούλες λες και δεν οδήγησαν όλα αυτά στο δυστύχημα...
η ιταλικη εταιρεια τι ευθυνη ειχε; δυο τραινα μπηκαν στην ιδια γραμμη. ευθυνη καθαρα οσε.
και για να υπαρξουν ευθυνες θα πρεπει να αποδειχθει οτι ειναι κατι που εγινε μετα την εξαγορα και οτι ειχε γνωση.
για να υπαρξει γνωση θα πρεπει να προκυψουν κατηγορουμενοι σε κατωτερο επιπεδο που μεχρι στιγμης δεν υπαρχουν.
για πες τι ευθυνες καταλογιζεις στη διοικηση του οσε.
Μια πιθανη ευθυνη ειναι η διαδικασια επιλογης του σταθμαρχη. αλλη;
οι πολιτικοι για να κανουν τις ρεμουλες εχουν τις πλατες (υπογραφες) των αρμοδιων δημοσιων υπαλληλων.
αν λοιπον δεν υπαρξουν κατηγοριες πρωτα για αυτους δεν μπορει να προκυψει ευθυνη πολιτικων.
και επειδη ΟΛΟΙ οι πολιτικοι ειναι υπευθυνοι για αυτη τη κατασταση δεν τολμανε να κατηγορησουν δημοσιο υπαλληλο.

Saul

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
22.184
Πόντοι
6.256

Να το ξαναπώ....δεν θα γινόταν τίποτα αν ο σταθμαρχης έκανε την δουλειά του....άλλωστε τα τρένα δουλεύανε με ελάχιστα μέτρα ασφαλείας από το 1960 και μετά....είχα συγγενείς μηχανοδηγους και τα λέγανε κάθε μέρα αυτά....ατυχήματα γίνονται πάντα ακόμα και να έχεις τα καλύτερα συστήματα ασφαλείας....από την στιγμή που στην εξίσωση μπαίνει ο ανθρώπινος παράγοντας πάντα τα επίπεδα ασφαλείας πέφτουν αν ένας σταθμαρχης δεν κάνει την δουλειά του σωστά
εσύ δεν πήρες πούλο τελικά μετά από αυτό που έγραψες?

Rand0m1

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2019
Κριτικές
1
Like
6.991
Πόντοι
2.356
...........................
Ρε τύπε, για νομική υπόθεση μιλάμε. Τι είναι; Ποδοσφαιρική;

Μιλάμε ότι έχουμε την πιο αστεία γραμμή στην Ευρώπη (μία γραμμή πάνω & 1 μία κάτω) και ο βλάξ έβαλε τα 2 τρένα στην ίδια γραμμή.

Και μου λες για τα καθίσματα, ενώ είναι πρόδηλο ότι όλη η αντιπολίτευση εκμεταλλεύεται πολιτικά το θέμα και ελπίζει σε εκλογικά οφέλη.

Τέτοιες καταστροφές συμβαίνουν και σε πιο προηγμένες χώρες. Αυτό δεν το λέει κανείς βέβαια. Ούτε το γεγονός ότι μπορεί να ξανασυμβεί παραπλήσιο δυστύχημα.

Ένα παράδειγμα:

Ελέγχει κανείς την ψυχολογική κατάσταση των ελεγκτών εναέριας κυκλοφορίας; Ξέρεις, είναι αυτοί που καθορίζουν τα πάντα, παρκάρουν τα αεροπλάνα κλπ.

Μπήκε με τη μαγκιά του ο άλλος πριν 20 χρόνια με εξετάσεις κλπ. Μετά από 20 χρόνια η γυναίκα του ξενοπηδιέται, ο ίδιος έχει καταντήσει αλκοολικός και με τη μαλακία που τον δέρνει, στουκάρουν 2 Boeing στον αέρα στο Ελευθέριος Βενιζέλος. 400 νεκροί από όλες τις εθνικότητες.

Πες μου εσύ τι έχει να γίνει στο Ελλαδιστάν. Ο Υπουργός Μεταφορών θα φταίει; Ο Σημίτης; Η παλιά σύμβαση με τη Hochtief?

Όταν ένας Γερμανός πιλότος αποφάσισε να ρίξει αεροπλάνο στις Άλπεις, έγιναν αυτά που γίνονται εδώ;

Saul

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
22.184
Πόντοι
6.256
η ιταλικη εταιρεια τι ευθυνη ειχε; δυο τραινα μπηκαν στην ιδια γραμμη. ευθυνη καθαρα οσε.
και για να υπαρξουν ευθυνες θα πρεπει να αποδειχθει οτι ειναι κατι που εγινε μετα την εξαγορα και οτι ειχε γνωση.
για να υπαρξει γνωση θα πρεπει να προκυψουν κατηγορουμενοι σε κατωτερο επιπεδο που μεχρι στιγμης δεν υπαρχουν.
για πες τι ευθυνες καταλογιζεις στη διοικηση του οσε.
Μια πιθανη ευθυνη ειναι η διαδικασια επιλογης του σταθμαρχη. αλλη;
οι πολιτικοι για να κανουν τις ρεμουλες εχουν τις πλατες (υπογραφες) των αρμοδιων δημοσιων υπαλληλων.
αν λοιπον δεν υπαρξουν κατηγοριες πρωτα για αυτους δεν μπορει να προκυψει ευθυνη πολιτικων.
και επειδη ΟΛΟΙ οι πολιτικοι ειναι υπευθυνοι για αυτη τη κατασταση δεν τολμανε να κατηγορησουν δημοσιο υπαλληλο.
Για να καταλάβεις κάτι...και επειδή δεν είμαστε ούτε δικηγόροι ούτε δικαστικοί

η ιταλική εταιρεία έφερε τα τρένα στην Ελλάδα αν δεν πληρούσαν τις προυποθέσεις έχει ευθύνη....η αντιπροσωπεία που σου πουλάει το αυτοκίνητο δεν έχει ευθύνη αν δεν στο δώσει με ζώνη ασφαλείας??

Εγώ δεν το πάω τόσο μακρυά ως προς το ποιος τελικά ευθύνες και και κατά πόσο....εγώ λέω ότι ΔΕΝ έχουν ελεγχθεί καν...έχεις ακούσει εσύ έρευνα ή κατηγορίες για κανέναν από αυτούς? Έφερα παράδειγμα την ΡΑΣ...ακόμα εκεί είναι η διοίκηση...και έβαζε υπογραφές για την ασφάλεια των τρένων :confused:

Ωραία τι να κάνουμε εγώ θεωρώ ότι πρέπει να ερευνηθούν και ευθύνες πολιτικών και διοικήσεων.

Saul

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
22.184
Πόντοι
6.256
Ρε τύπε, για νομική υπόθεση μιλάμε. Τι είναι; Ποδοσφαιρική;

Μιλάμε ότι έχουμε την πιο αστεία γραμμή στην Ευρώπη (μία γραμμή πάνω & 1 μία κάτω) και ο βλάξ έβαλε τα 2 τρένα στην ίδια γραμμή.

Και μου λες για τα καθίσματα, ενώ είναι πρόδηλο ότι όλη η αντιπολίτευση εκμεταλλεύεται πολιτικά το θέμα και ελπίζει σε εκλογικά οφέλη.

Τέτοιες καταστροφές συμβαίνουν και σε πιο προηγμένες χώρες. Αυτό δεν το λέει κανείς βέβαια. Ούτε το γεγονός ότι μπορεί να ξανασυμβεί παραπλήσιο δυστύχημα.

Ένα παράδειγμα:

Ελέγχει κανείς την ψυχολογική κατάσταση των ελεγκτών εναέριας κυκλοφορίας; Ξέρεις, είναι αυτοί που καθορίζουν τα πάντα, παρκάρουν τα αεροπλάνα κλπ.

Μπήκε με τη μαγκιά του ο άλλος πριν 20 χρόνια με εξετάσεις κλπ. Μετά από 20 χρόνια η γυναίκα του ξενοπηδιέται, ο ίδιος έχει καταντήσει αλκοολικός και με τη μαλακία που τον δέρνει, στουκάρουν 2 Boeing στον αέρα στο Ελευθέριος Βενιζέλος. 400 νεκροί από όλες τις εθνικότητες.

Πες μου εσύ τι έχει να γίνει στο Ελλαδιστάν. Ο Υπουργός Μεταφορών θα φταίει; Ο Σημίτης; Η παλιά σύμβαση με τη Hochtief?

Όταν ένας Γερμανός πιλότος αποφάσισε να ρίξει αεροπλάνο στις Άλπεις, έγιναν αυτά που γίνονται εδώ;
Ωραία...και εγώ μπορώ να σου πω ότι αντίθετα και εσύ δε θες να ανακατεύεται το θέμα επειδή κάπως σε βολεύει η "σταθερότητα" αυτής της κυβέρνησης...άρα και εσύ για πολιτικούς σκοπούς υποστηρίζεις αυτά που υποστηρίζεις...βγαίνει πουθενά αυτό??? Τι μπλέκεις τα πολιτικά?

Φαντάζεσαι να είχε πεθάνει το παιδί σου και να σου έλεγαν ''ε μωρέ μη την ψάχνεις τη δουλειά αυτά γίνονται και θα ξανά γίνουν..να κοίτα και αλλού έχουν γίνει" :jerking:

pipa(2)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2020
Κριτικές
3
Like
1.704
Πόντοι
206
ΚΟΤΟΥΛΑ ΛΕΙΡΑΤΗ, με έκανες report στον Admin ότι χλευάζω την Καρυστιανού; Να ψάξει να δει τα posts μου;

Εγώ λέω ότι σαν καλή κοτούλα όπως ο αρχηγός σου που μετά το ΟΧΙ του πήγε το σκατό στην κάλτσα, δεν έκανες τίποτα.
Σιγά μην ασχολήθηκα τόσο μαζί σου για να σου κάνω ριπόρτ ρε βλακόμουτρο. Τράβα γαμήσου ξεφτιλισμένο σκουπίδι.

It's All Good Man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2019
Like
3.786
Πόντοι
456
1.800.000€ βρήκαν τα στελέχη του ΟΣΕ για να δώσουν εγγύηση για να βγουν από την φυλακή με περιοριστικούς όρους ...

Αλλά λεφτά για τηλεδιοίκηση δεν είχε ο ΟΣΕ και για το έγκλημα των Τεμπών έφταιγε ο σταθμάρχης

Τι δεν καταλαβαίνεις ? :coffee:

Rand0m1

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2019
Κριτικές
1
Like
6.991
Πόντοι
2.356
Ωραία...και εγώ μπορώ να σου πω ότι αντίθετα και εσύ δε θες να ανακατεύεται το θέμα επειδή κάπως σε βολεύει η "σταθερότητα" αυτής της κυβέρνησης...άρα και εσύ για πολιτικούς σκοπούς υποστηρίζεις αυτά που υποστηρίζεις...βγαίνει πουθενά αυτό??? Τι μπλέκεις τα πολιτικά?
Ρε τύπε, μου το γυρνάς στο αλαμπουρνέζικο.

Επειδή λες ότι καίγομαι για την κυβέρνηση. Χθες (αλλά και παλιότερα) είχα πει ότι ο Μητσοτάκης έκανε μαλακία και δεν άφησε τον Καραμανλή εκτός ψηφοδελτίων.

Πόσο πιο ξεκάθαρα να το πούμε;

Σου έφερα ένα παράδειγμα ότι αυτά θα συμβαίνουν. Μπορεί να συμβεί το οτιδήποτε στην Ελλάδα. Δεν είμαστε Βέλγιο που λειτουργεί η χώρα χωρίς κυβέρνηση για 18 μήνες. Εγώ για παράδειγμα εγκλωβίστηκα στα χιόνια της Αττικής Οδού. Το θυμάσαι το συμβάν; Εμείς τότε πήραμε 2 χιλιάρικα με παρέμβαση Μητσοτάκη.

Έτσι και εδώ, είναι σίγουρο ότι θα αποζημιωθούν και οι 57 οικογένειες από το δικαστήριο. Έτσι πάει το πράγμα. Τα υπόλοιπα θα τα δούμε στις εκλογές, κατά πόσο δηλ θα έχει οφελήσει η πολιτική τυμβωρυχία, αυτό το ανεκδιήγητο τραβέλι την Κωνσταντοπούλου.

Rand0m1

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2019
Κριτικές
1
Like
6.991
Πόντοι
2.356
Σιγά μην ασχολήθηκα τόσο μαζί σου για να σου κάνω ριπόρτ ρε βλακόμουτρο. Τράβα γαμήσου ξεφτιλισμένο σκουπίδι.
Da pipa κλάσε μας τον μπούτσον, ροζ πουτανίτσα. Θα ψάχνετε την ψήφο σας στις εκλογές του '27.

:thefinge:

Saul

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
22.184
Πόντοι
6.256
Ρε τύπε, μου το γυρνάς στο αλαμπουρνέζικο.

Επειδή λες ότι καίγομαι για την κυβέρνηση. Χθες (αλλά και παλιότερα) είχα πει ότι ο Μητσοτάκης έκανε μαλακία και δεν άφησε τον Καραμανλή εκτός ψηφοδελτίων.

Πόσο πιο ξεκάθαρα να το πούμε;

Σου έφερα ένα παράδειγμα ότι αυτά θα συμβαίνουν. Μπορεί να συμβεί το οτιδήποτε στην Ελλάδα. Δεν είμαστε Βέλγιο που λειτουργεί η χώρα χωρίς κυβέρνηση για 18 μήνες. Εγώ για παράδειγμα εγκλωβίστηκα στα χιόνια της Αττικής Οδού. Το θυμάσαι το συμβάν; Εμείς τότε πήραμε 2 χιλιάρικα με παρέμβαση Μητσοτάκη.

Έτσι και εδώ, είναι σίγουρο ότι θα αποζημιωθούν και οι 57 οικογένειες από το δικαστήριο. Έτσι πάει το πράγμα. Τα υπόλοιπα θα τα δούμε στις εκλογές, κατά πόσο δηλ θα έχει οφελήσει η πολιτική τυμβωρυχία, αυτό το ανεκδιήγητο τραβέλι την Κωνσταντοπούλου.
Καλά είσαι με τα καλά σου?

Εγώ σου λέω ότι στηρίζεις αυτά που στηρίζεις για πολιτικούς λόγους και εσύ με επιβεβαιώνεις άρα που διαφωνείς?

Εμένα το θέμα μου λοιπόν δεν είναι τι θα γίνει με τη χώρα και την τσέπη μου είναι οι άνθρωποι αυτοί που βρίσκονται σε πιο αδύναμη θέση από εμάς και χρειάζονται στήριξη.

Άκου λέει εμένα μου έδωσε 2.000 ο μητσοτάκης και το δικαστήριο θα αποζημιώσει τις οικογένειες. Τι θα αποζημιώσει δηλαδή τον θάνατο των παιδιών τους?? θα τους δώσει 200 χιλιάρικα??? και όλα καλά ε?

Αυτοί μάλλον δε θέλουν τα λεφτά θέλουν να πληρώσουν όλοι οι ένοχοι.

Βέβαια τι άλλο να πεις...το κύριο μέλημα σου είναι πολιτικό τουλάχστον το παραδέχεσαι...αλλά τότε μην μπαίνεις σε λεπτομέρειες πες "δε με νοιάζει για τίποτα εκτός από το well being μου" και τελείωσε.

Rand0m1

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2019
Κριτικές
1
Like
6.991
Πόντοι
2.356
Καλά είσαι με τα καλά σου?

Άκου λέει εμένα μου έδωσε 2.000 ο μητσοτάκης και το δικαστήριο θα αποζημιώσει τις οικογένειες. Τι θα αποζημιώσει δηλαδή τον θάνατο των παιδιών τους?? θα τους δώσει 200 χιλιάρικα??? και όλα καλά ε?

Αυτοί μάλλον δε θέλουν τα λεφτά θέλουν να πληρώσουν όλοι οι ένοχοι.
ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΑ.

Τι άλλο μπορεί να κάνει το δικαστήριο, από το να αποζημιώσει;

Ρώτα κανένα δικηγόρο να στα εξηγήσει. Μου φαίνεται δεν έχεις ιδέα από πραγματική ζωή.

BAKALIS74

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2012
Like
2.338
Πόντοι
456
1.800.000€ βρήκαν τα στελέχη του ΟΣΕ για να δώσουν εγγύηση για να βγουν από την φυλακή με περιοριστικούς όρους ...

Αλλά λεφτά για τηλεδιοίκηση δεν είχε ο ΟΣΕ και για το έγκλημα των Τεμπών έφταιγε ο σταθμάρχης

Τι δεν καταλαβαίνεις ? :coffee:

τι δουλειά έχει η προσωπική και οικογενειακή περιουσία των οσετζήδων που μπορεί και να δανείστηκαν με την τηλεδιοίκηση που'ηταν υποχρέωση του κράτους και της τραινοσε? ολο μαλακίες για τη δημιουργία εντυπώσεων, χάνεται το δίκιο με τους μαλάκες που τα γραφουν.

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
10
Like
8.309

Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Τυχαίως....
Όχι τυπε δεν είναι έτσι όπως τα λες ατυχήματα γίνονται.
Άλλο να εκτροχιαστει το τρένο άλλο να μεσολαβήσει ένας άλλος εξωτερικός παράγοντας και άλλο δύο τρενα να κινούνται αντίθετα στην ίδια γραμμή.
Εδώ δείχνει απειρία και από τον σταθμάρχη και από τους μηχανοδηγους και από όλους τους εμπλεκομενους.
Από εκεί και πέρα όμως τα πράγματα είναι σοβαρά,γιατί η αμαξοστοιχία η άλλη μετέφερε κάτι εφλεκτο και γι αυτό έγινε η εκρηξη και θρηνούμε τόσα θύματα
Εδώ τα λάθη και οι ευθύνες πολλές
1 λάθος σταθμάρχη
2 λάθος μηχανοδηγων που δεν αντιλήφθηκαν εγκαίρως το λάθος
3 τι μετέφερε η άλλη αμαξοστοιχία
4 ήταν παράνομο αυτό που μετέφερε?αδήλωτο?
5 τηλεδιοικηση,γιατί δεν είχε προχωρήσει το έργο,ίσως να γλιτώναν αν λειτουργούσε
6 ευθύνη υπουργού γιατί έλεγε με απόλυτη σιγουρια ότι τα τρενα είναι ασφαλή και όλα λειτουργούν καλά κάτι μήνες πριν το δυστύχημα
7 μπάζωμα,ευθύνη της κυβέρνησης και των αρμοδίων για ποιο λόγο έγινε γρηγορα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom