πολυζωης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 2
- Like
- 103.814
- Πόντοι
- 16.131
Η μασατζού ήθελε.
Αυτός ... δεν ήθελε.
Μη το εκθέτετε άδικα το παιδί !
Η μασατζού ήθελε.
Αυτός ... δεν ήθελε.
Μη το εκθέτετε άδικα το παιδί !
Εχει τη Χρυση Μελιντζανα....Αυτά που δεν θα θίξει ποτέ ... είναι το πτυχίο του ...
και οι κάρτες εγγύησης και πιστοποίησης του panerai .
Πράγματα που δεν .... υπάρχουν .... πως να τα θίξει !
δεν είναι φασίστεςΟι φασίστες θες να πεις.
Ακου βλακακο χαραμοφαη πιτσιρικο, αυτα που εχεις στην κεφαλα σου οσο και να τα πιστευεις ειναι μονο στην κεφαλα σου.57 νεκροί...από 2 γονείς ο καθένας...οι περισσότεροι είναι εγγραμμένοι στον σύλλογο των τεμπών....εσύ τι λες να θέλουν ρε ηλίθιε??? να ξανά βγει ο καραμανλής? Η Καρυστιανού είναι αυτή που βγαίνει μπροστά έχει από πίσω όλους τους γονείς. Αν έχεις απορία γιατί δεν πας στο σύλλογο να τους ρωτήσεις?
Η Καρυστιανού μάζεψε 1.200.000 υπογραφές...όταν έγινε η μεγάλη διαδήλωση κατέβηκαν στο δρόμο σχεδόν 2.000.000 άνθρωποι και άλλοι τόσοι σε όλες τις μεγάλες πόλεις του κόσμου...
Στον δρόμο αν ρωτήσεις οι 9 στους 10 θα σου πουν ότι οι πολιτικοί πάνε να τη βγάλουν λάδι..το 80% των Ελλήνων πιστεύει ότι επιχειρείται συγκάλυψη με μεγάλο ποσοστό από αυτούς να έρχεται από τη ΝΔ.
Μάλλον εσύ και κάτι άλλοι πουθενάδες με ψυχολογικά προβλήματα είστε που θέλετε κάτι διαφορετικό από αυτά που ζητάνε οι γονείς.
Δεν είναι τυχαίο ότι και εδώ στο σαιτ...εσύ και 3-4 άλλοι loosers υποστηρίζετε αυτές τις μαλακίες. Θες και επίπεδο βόθρε
Μπορω να συνεχισω να θιγω παντως πως μετα τα 25ρια χιλιαρικα που σου καρφωσα ΣΤΟΝ ΠΑΤΟ, δεν εχεις βγαλει ουτε ενα ΠΕΝΤΑΕΥΡΟ ΤΣΑΚΙΣΤΟ.Αυτά που δεν θα θίξει ποτέ ... είναι το πτυχίο του ...
και οι κάρτες εγγύησης και πιστοποίησης του panerai .
Πράγματα που δεν .... υπάρχουν .... πως να τα θίξει !
Πρώτη πρώτη έτρεξε η χαροκαμένη για συμπαράσταση...Τι ΟΧΙ!!;;Και τα 103 θύματα στο ΜΑΤΙ ζητούν δικαίωση....τι όχι????
Δεν πήγε ποτέ κανένας πολιτικός στο εδώλιο ουτε πρόκειται....
Ακου βλακακο χαραμοφαη πιτσιρικο, αυτα που εχεις στην κεφαλα σου οσο και να τα πιστευεις ειναι μονο στην κεφαλα σου.
Η Καρυστιανου εφτιαξε μονη της ενα συλλογο, τον διατηρει μονη της και ειναι η μονη που εχει εκτεθει τοσο. Κανα δυο τρεις φωνες ακομη και οι υπολοιποι, η μεγαλη πλειοψηφια, ειναι αυτοι που περηφανα στην ησυχια τους ζουν το δραμα τους μακρυα απο καμερες και δημοσιοτητα.
Το οτι βγηκαν μετα απο τοσο ντορο ενα και δυο εκατομμυρια κοσμος ειναι η συνηθεια του ελληνα, τοσοι εβγαιναν παι στις πλατειες, τοσοι βαρουσαν και τα νταουλια για χαρη του τσιπρα, παρτο χαμπαρι, στην Ελλαδα παντα οι πολλοι ειστε ΟΙ ΗΛΙΘΙΟΙ, ΟΙ ΤΕΝΕΚΕΔΕΣ ΠΟΥ ΚΑΝΕΤΕ ΦΑΣΑΡΙΑ και απο μυαλο κουκουτσι.
Με τοση προπαγανδα και λιγοι βγηκατε στους δρομους.
Για το Ματι βγηκε κανεις στους δρομους; Για τις φωτιες στην Ηλεια; Για το λεωφορειο με τα παιδακια που αποκεφαλιστηκαν καποτε στα Τεμπη παλι;;
Οχι. Γιατι αυτα τα καργκιοζιλικια τα κανετε ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ οι αριστερομαλακες τενεκεδες.
Οβερ εντ αουτ.
ΟΒΕΡ ΕΝΤ ΑΟΥΤ!!!ΕΙΜΑΙ ΠΟΥΣΤΗΣ ΕΙΜΑΙ ΠΟΥΣΤΗΣ ΕΙΜΑΙ ΠΟΥΣΤΗΣ ΕΙΜΑΙ ΠΟΥΣΤΗΣ ΕΙΜΑΙ ΠΟΥΣΤΗΣ ΕΙΜΑΙ ΠΟΥΣΤΗΣ ΕΙΜΑΙ ΠΟΥΣΤΗΣ ΕΙΜΑΙ ΠΟΥΣΤΗΣ ΕΙΜΑΙ ΠΟΥΣΤΗΣ ΕΙΜΑΙ ΠΟΥΣΤΗΣ ΕΙΜΑΙ ΠΟΥΣΤΗΣ ΕΙΜΑΙ ΠΟΥΣΤΗΣ ΕΙΜΑΙ ΠΟΥΣΤΗΣ ΕΙΜΑΙ ΠΟΥΣΤΗΣ ΕΙΜΑΙ ΠΟΥΣΤΗΣ ΕΙΜΑΙ ΠΟΥΣΤΗΣ ΕΙΜΑΙ ΠΟΥΣΤΗΣ ΕΙΜΑΙ ΠΟΥΣΤΗΣ ΕΙΜΑΙ ΠΟΥΣΤΗΣ ΕΙΜΑΙ ΠΟΥΣΤΗΣ ΕΙΜΑΙ ΠΟΥΣΤΗΣ ΕΙΜΑΙ ΠΟΥΣΤΗΣ ΕΙΜΑΙ ΠΟΥΣΤΗΣ ΕΙΜΑΙ ΠΟΥΣΤΗΣ ΕΙΜΑΙ ΠΟΥΣΤΗΣ ΕΙΜΑΙ ΠΟΥΣΤΗΣ ΕΙΜΑΙ ΠΟΥΣΤΗΣΕΙΜΑΙ ΠΟΥΣΤΗΣΕΙΜΑΙ ΠΟΥΣΤΗΣΕΙΜΑΙ ΠΟΥΣΤΗΣΕΙΜΑΙ ΠΟΥΣΤΗΣΕΙΜΑΙ ΠΟΥΣΤΗΣΕΙΜΑΙ ΠΟΥΣΤΗΣΕΙΜΑΙ ΠΟΥΣΤΗΣΕΙΜΑΙ ΠΟΥΣΤΗΣΕΙΜΑΙ ΠΟΥΣΤΗΣΕΙΜΑΙ ΠΟΥΣΤΗΣΕΙΜΑΙ ΠΟΥΣΤΗΣΕΙΜΑΙ ΠΟΥΣΤΗΣΕΙΜΑΙ ΠΟΥΣΤΗΣΕΙΜΑΙ ΠΟΥΣΤΗΣΕΙΜΑΙ ΠΟΥΣΤΗΣΕΙΜΑΙ ΠΟΥΣΤΗΣΕΙΜΑΙ ΠΟΥΣΤΗΣΕΙΜΑΙ ΠΟΥΣΤΗΣΕΙΜΑΙ ΠΟΥΣΤΗΣΕΙΜΑΙ ΠΟΥΣΤΗΣΕΙΜΑΙ ΠΟΥΣΤΗΣΕΙΜΑΙ ΠΟΥΣΤΗΣΕΙΜΑΙ ΠΟΥΣΤΗΣΕΙΜΑΙ ΠΟΥΣΤΗΣΕΙΜΑΙ ΠΟΥΣΤΗΣΕΙΜΑΙ ΠΟΥΣΤΗΣΕΙΜΑΙ ΠΟΥΣΤΗΣΕΙΜΑΙ ΠΟΥΣΤΗΣΕΙΜΑΙ ΠΟΥΣΤΗΣΕΙΜΑΙ ΠΟΥΣΤΗΣΕΙΜΑΙ ΠΟΥΣΤΗΣΕΙΜΑΙ ΠΟΥΣΤΗΣΕΙΜΑΙ ΠΟΥΣΤΗΣΕΙΜΑΙ ΠΟΥΣΤΗΣΕΙΜΑΙ ΠΟΥΣΤΗΣΕΙΜΑΙ ΠΟΥΣΤΗΣΕΙΜΑΙ ΠΟΥΣΤΗΣΕΙΜΑΙ ΠΟΥΣΤΗΣΕΙΜΑΙ ΠΟΥΣΤΗΣΕΙΜΑΙ ΠΟΥΣΤΗΣΕΙΜΑΙ ΠΟΥΣΤΗΣΕΙΜΑΙ ΠΟΥΣΤΗΣΕΙΜΑΙ ΠΟΥΣΤΗΣΕΙΜΑΙ ΠΟΥΣΤΗΣΕΙΜΑΙ ΠΟΥΣΤΗΣΕΙΜΑΙ ΠΟΥΣΤΗΣΕΙΜΑΙ ΠΟΥΣΤΗΣΕΙΜΑΙ ΠΟΥΣΤΗΣΕΙΜΑΙ ΠΟΥΣΤΗΣΕΙΜΑΙ ΠΟΥΣΤΗΣΕΙΜΑΙ ΠΟΥΣΤΗΣΕΙΜΑΙ ΠΟΥΣΤΗΣΕΙΜΑΙ ΠΟΥΣΤΗΣΕΙΜΑΙ ΠΟΥΣΤΗΣΕΙΜΑΙ ΠΟΥΣΤΗΣΕΙΜΑΙ ΠΟΥΣΤΗΣΕΙΜΑΙ ΠΟΥΣΤΗΣΕΙΜΑΙ ΠΟΥΣΤΗΣΕΙΜΑΙ ΠΟΥΣΤΗΣΕΙΜΑΙ ΠΟΥΣΤΗΣΕΙΜΑΙ ΠΟΥΣΤΗΣΕΙΜΑΙ ΠΟΥΣΤΗΣΕΙΜΑΙ ΠΟΥΣΤΗΣΕΙΜΑΙ ΠΟΥΣΤΗΣΕΙΜΑΙ ΠΟΥΣΤΗΣΕΙΜΑΙ ΠΟΥΣΤΗΣΕΙΜΑΙ ΠΟΥΣΤΗΣΕΙΜΑΙ ΠΟΥΣΤΗΣΕΙΜΑΙ ΠΟΥΣΤΗΣΕΙΜΑΙ ΠΟΥΣΤΗΣΕΙΜΑΙ ΠΟΥΣΤΗΣΕΙΜΑΙ ΠΟΥΣΤΗΣΕΙΜΑΙ ΠΟΥΣΤΗΣΕΙΜΑΙ ΠΟΥΣΤΗΣΕΙΜΑΙ ΠΟΥΣΤΗΣΕΙΜΑΙ ΠΟΥΣΤΗΣΕΙΜΑΙ ΠΟΥΣΤΗΣΕΙΜΑΙ ΠΟΥΣΤΗΣΕΙΜΑΙ ΠΟΥΣΤΗΣΕΙΜΑΙ ΠΟΥΣΤΗΣΕΙΜΑΙ ΠΟΥΣΤΗΣΕΙΜΑΙ ΠΟΥΣΤΗΣΕΙΜΑΙ ΠΟΥΣΤΗΣΕΙΜΑΙ ΠΟΥΣΤΗΣΕΙΜΑΙ ΠΟΥΣΤΗΣΕΙΜΑΙ ΠΟΥΣΤΗΣΕΙΜΑΙ ΠΟΥΣΤΗΣΕΙΜΑΙ ΠΟΥΣΤΗΣΕΙΜΑΙ ΠΟΥΣΤΗΣΕΙΜΑΙ ΠΟΥΣΤΗΣΕΙΜΑΙ ΠΟΥΣΤΗΣΕΙΜΑΙ ΠΟΥΣΤΗΣΕΙΜΑΙ ΠΟΥΣΤΗΣΕΙΜΑΙ ΠΟΥΣΤΗΣΕΙΜΑΙ ΠΟΥΣΤΗΣΕΙΜΑΙ ΠΟΥΣΤΗΣΕΙΜΑΙ ΠΟΥΣΤΗΣΕΙΜΑΙ ΠΟΥΣΤΗΣΕΙΜΑΙ ΠΟΥΣΤΗΣΕΙΜΑΙ ΠΟΥΣΤΗΣΕΙΜΑΙ ΠΟΥΣΤΗΣΕΙΜΑΙ ΠΟΥΣΤΗΣΕΙΜΑΙ ΠΟΥΣΤΗΣΕΙΜΑΙ ΠΟΥΣΤΗΣΕΙΜΑΙ ΠΟΥΣΤΗΣΕΙΜΑΙ ΠΟΥΣΤΗΣΕΙΜΑΙ ΠΟΥΣΤΗΣΕΙΜΑΙ ΠΟΥΣΤΗΣΕΙΜΑΙ ΠΟΥΣΤΗΣΕΙΜΑΙ ΠΟΥΣΤΗΣΕΙΜΑΙ ΠΟΥΣΤΗΣΕΙΜΑΙ ΠΟΥΣΤΗΣΕΙΜΑΙ ΠΟΥΣΤΗΣΕΙΜΑΙ ΠΟΥΣΤΗΣΕΙΜΑΙ ΠΟΥΣΤΗΣ
Υπογραφή του παπαροτριφτουλα είναιΟλα τα δεξια σκουπιδια στη πιστα....ο αλλος λεει σε μια χαροκαμμενη μανα να τη κατουρησουν και υπαρχει ακομα εδω μεσα.
Ο αποπατος της κοινωνιας και τη ανθρωποτητας σε ενα σαιτ....![]()
Το εγραψα πιο πισω και τα αριστεροψεκασμενα εδω μεσα το κανανε αβαβα! Απο τις 56 οικογένειες μονο 2-3 κανουν φασαρία και η μια ειναι η Καρυστινού που παει καρφί για πολιτικος...Ακου βλακακο χαραμοφαη πιτσιρικο, αυτα που εχεις στην κεφαλα σου οσο και να τα πιστευεις ειναι μονο στην κεφαλα σου.
Η Καρυστιανου εφτιαξε μονη της ενα συλλογο, τον διατηρει μονη της και ειναι η μονη που εχει εκτεθει τοσο. Κανα δυο τρεις φωνες ακομη και οι υπολοιποι, η μεγαλη πλειοψηφια, ειναι αυτοι που περηφανα στην ησυχια τους ζουν το δραμα τους μακρυα απο καμερες και δημοσιοτητα.
Το οτι βγηκαν μετα απο τοσο ντορο ενα και δυο εκατομμυρια κοσμος ειναι η συνηθεια του ελληνα, τοσοι εβγαιναν παι στις πλατειες, τοσοι βαρουσαν και τα νταουλια για χαρη του τσιπρα, παρτο χαμπαρι, στην Ελλαδα παντα οι πολλοι ειστε ΟΙ ΗΛΙΘΙΟΙ, ΟΙ ΤΕΝΕΚΕΔΕΣ ΠΟΥ ΚΑΝΕΤΕ ΦΑΣΑΡΙΑ και απο μυαλο κουκουτσι.
Για το Ματι βγηκε κανεις στους δρομους; Για τις φωτιες στην Ηλεια; Για το λεωφορειο με τα παιδακια που αποκεφαλιστηκαν καποτε στα Τεμπη παλι;;
Οχι. Γιατι αυτα τα καργκιοζιλικια τα κανετε ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ οι αριστερομαλακες τενεκεδες.
Οβερ εντ αουτ.
Γιατί δεν βρίσκεις τότε πόσα μέλη έχει ο σύλλογος για να μας ενημερώσεις? Έχει δημοσιεύσει και καταστατικό ηλίθιε...έχει και σαιτ...βέβαια που να ξέρεις τι είναι το καταστατικό εσύ ξέρεις πόσο χρεώνεις χωρίς απόδειξη την τυροκαυτερή.Ακου βλακακο χαραμοφαη πιτσιρικο, αυτα που εχεις στην κεφαλα σου οσο και να τα πιστευεις ειναι μονο στην κεφαλα σου.
Οβερ εντ αουτ.

Βαλε κανα λινκ ρε τελειωμενε αυνανα απο το ΠρωτοΘεμα που προσπαθεις να το παιξεις οτι εχεις και αποψη....Το εγραψα πιο πισω και τα αριστεροψεκασμενα εδω μεσα το κανανε αβαβα! Απο τις 56 οικογένειες μονο 2-3 κανουν φασαρία και η μια ειναι η Καρυστινού που παει καρφί για πολιτικος...

Το εγραψα πιο πισω και τα αριστεροψεκασμενα εδω μεσα το κανανε αβαβα! Απο τις 56 οικογένειες μονο 2-3 κανουν φασαρία και η μια ειναι η Καρυστινού που παει καρφί για πολιτικος...
Το θέμα δεν είναι η χαροκαμενη μανα ή οι οικογένειεςΠρώτη πρώτη έτρεξε η χαροκαμένη για συμπαράσταση...Τι ΟΧΙ!!;;
έχεις σκεφτεί να πας σε ψυχίατρο? δεν είναι ντροπή θα σε βοηθήσειΥπογραφή του παπαροτριφτουλα είναι
και που ξέρεις ότι η καρυστιανού δεν μιλάει εκ μέρους των 56 οικογενειών τις ρώτησες?Το εγραψα πιο πισω και τα αριστεροψεκασμενα εδω μεσα το κανανε αβαβα! Απο τις 56 οικογένειες μονο 2-3 κανουν φασαρία και η μια ειναι η Καρυστινού που παει καρφί για πολιτικος...
Τότε γιατί την πλήρωσαν μονο οι πυροσβέστες????.....και όχι πολεοδομιες δήμοι κλπ κλπ????Για το Μάτι .... όποιος τολμάει ....
ας φέρουν
Πυροσβέστες
Ειδικούς σε σχέδια πόλεων
Πολιτικούς μηχανικούς
ΑΠΟ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ....
και να μας πουν .....
ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ ;
Χωρίς να σκαρφαλώσει μάντρες , να παραβιάσει πόρτες κτλ ;;;
Η ρημοτομία του οικισμού έχει γίνει επίτηδες και προσχεδιασμένα έτσι .
Να μην μπορεί περαστικός και επισκέπτης να πάει στην παραλία.
Παρά μόνο οι κάτοικοι των σπιτιών .
Και άλλη φωτιά να γίνει όχι μόνο εκεί , σε εκατοντάδες παρόμοιους οικισμούς
ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΘΑ ΕΧΕΙ
και ας φέρουν όποια τροχαία και πυροσβεστική του κόσμου θέλουν .
Εχω πάει.....τον τρέλανα περισσότεροέχεις σκεφτεί να πας σε ψυχίατρο? δεν είναι ντροπή θα σε βοηθήσει
επειδη μαλλον δεν τα ξερεις καλα ξερεις ποσα χρονια ηταν ετσι οι δρομοι στο ματι?? παρα πολλα....απο τοτε που εγινε οτι εγινε αλλαξε κατι ???? οχι οποτε ηταν λογικο οτι καποια στιγμη θα γινοτανε η μαλακια ...Τότε γιατί την πλήρωσαν μονο οι πυροσβέστες????.....και όχι πολεοδομιες δήμοι κλπ κλπ????
Ξέρω την περιοχή λόγω Ζούμπερι που τριγυρναω......ακόμα έτσι είναι....ρυμοτομια μηδενεπειδη μαλλον δεν τα ξερεις καλα ξερεις ποσα χρονια ηταν ετσι οι δρομοι στο ματι?? παρα πολλα....απο τοτε που εγινε οτι εγινε αλλαξε κατι ???? οχι οποτε ηταν λογικο οτι καποια στιγμη θα γινοτανε η μαλακια ...