pezoporos
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Ιουν 2009
- Κριτικές
- 8
- Like
- 4.351
- Πόντοι
- 786
σβύστοΑν δεν μπορείς να την γαμήσεις την καρυστιανου τότε κατούρα την.
Ωραία υπογραφή έχεις αναρχοαπλυτε γαυρουα
σβύστοΑν δεν μπορείς να την γαμήσεις την καρυστιανου τότε κατούρα την.
Ωραία υπογραφή έχεις αναρχοαπλυτε γαυρουα
τρικυμια εν κρανιωΗ εκταφή δεν με νοιάζει εμένα νοιάζει αυτούς όμως.
Αυτό είναι το point
Είχαν στήσει τσαντίρι να κλέβουν εκατομμύρια και δεν σε ενδιαφέρει
Μόνο μη τύχει και γίνει παράτυπα η εκταφή.
Ολοι τις ίδιες μαλακιες λέτε
Ναι φιλε ΟΚ, πηγαινε τωρα για μία σιεστα να μιλησουν οι μεγαλοιΚαλά όταν θα γίνουν ετοιμάσου για υπογλώσσια,το 30% θα το βλέπεται με το κυαλι,να δω με ποιους θα συγκυβερνησετε...
Εμενα δεν με ενδιαφέρουν οι εκλογές με ενδιαφέρει να αποκαλυφθεί το έγκλημα των Τεμπών και να αποδοθεί δικαιοσύνη και η λύση είναι μόνο ευρωπαϊκό δικαστηριο
100 ανθρωποι η αγια μανα;;; Ε ρε μαλακια που σ εχει βαρεσει κατακουτελα.Και τους έχετε καταλάβει εσείς οι φωτισμένοι και μας ανοίγετε τα μάτια.
Μυστήρια πράγματα η αντίληψη σου περιορίζεται στους γονείς αυτούς
Γιατί δεν πας να υποστηρίξεις την αλήθεια και στον ΟΠΕΚΕΠΕ; Αρχιδογαργάρες εκεί ε;
Βέβαια τι είναι πιο πιθανό να έχουν εξαπατηθεί 100 άνθρωποι όλοι μαζί από τον ντάνι τρεχο ή απλά να λέτε μαλακιες εσείς και οι γαλάζιοι που έχουν αποδείξει ότι είναι σκαρτοι;
Καλά ειδικά εσύ που έχεις εμμονή με την «αγία μάνα» δε χρειάζεσαι εξήγηση
Ετσι μπραβο παλιοαρχιδι, θα κρατας αρχειο πολυ σχολαστικα γιατι βαριεμαι να ψαχνω και να επιβεβαιωνομαι.Αυτό θα πει απολογία και αναίρεση.
Γιατί εσείς όντως δεν είστε σαν εμάς.
Τ' αρχίδια τα έχετε βαθιά χωμένα στη σουφρα σας και το λαρύγγι σας.
Άντε στο διάολο σκουπίδια κι εσύ κι ο "δικηγόρος" που σου κάνει like από κάτω.
Ε αφου το ζητανε οι γονεις και εσεις τα βλαμμενα να τους το δωσουμε να γλιτωνουμε και τα δικαστηρια.Επειδή θες ειδική εξήγηση από ότι φαίνεται
Αν δεν συνδεθεί η έλλειψη μέτρων ασφαλείας και η σύμβαση που δεν τελείωσε με τον θάνατο των παιδιων
Δεν υπάρχει δικαιοσύνη. Αυτό ζητάνε οι γονείς
Τα αρχίδια μου είναι στα μάγουλά σου από το τσιμπούκι που έφαγες κάποτε και δεν μπορείς ακόμη να το χωνέψεις παλιοκαραγκιόζη.Αυτό θα πει απολογία και αναίρεση.
Γιατί εσείς όντως δεν είστε σαν εμάς.
Τ' αρχίδια τα έχετε βαθιά χωμένα στη σουφρα σας και το λαρύγγι σας.
Οι φασίστες θες να πεις.τρικυμια εν κρανιω
Ασε μιλανε οι μεγαλοι τωρα
Π
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Ναι φιλε ΟΚ, πηγαινε τωρα για μία σιεστα να μιλησουν οι μεγαλοι
Π
Οχιιιιιιιιι κρατησου πλιιιιιιιζζζζζζζζζζζζζ, θα σε αφησω να με χεσεις μην ξεκινησεις.Αν το έχεις καταλάβει κρατιέμαι και δεν έχω μπει ούτε στο 20% της αντιπαράθεσης
Κανόνισε να αρχίσω παλι
Μην αγχώνεσαι, τα γραπτά σου μένουν εκεί για να σε διαψεύδουν και σε ξεφτιλίζουν.Ετσι μπραβο παλιοαρχιδι, θα κρατας αρχειο πολυ σχολαστικα γιατι βαριεμαι να ψαχνω και να επιβεβαιωνομαι.
Οσο και να ξερογλυφεσαι δε σε γαμαμε, ουτε εγω ουτε ο «δικηγορος που μου κανει like απο κατω»…..Μην αγχώνεσαι, τα γραπτά σου μένουν εκεί για να σε διαψεύδουν και σε ξεφτιλίζουν.
Άντε στο διάολο σκουπίδια.Οσο και να ξερογλυφεσαι δε σε γαμαμε, ουτε εγω ουτε ο «δικηγορος που μου κανει like απο κατω»…..
Όλη αυτή η τοξικότητα για τα Τέμπη, λες και δεν είχε ξαναγίνει τέτοιο κακό (ξεχάσανε το Μάτι, ορισμένοι) ή δε θα ξαναγίνει στο μέλλον αλλού.Όπως ήταν και οι δικες στο μάτι στο σαμαινα κλπ....
Ο τελευταίος την πληρωνε πάντα
Οι πολιτικοί ουτε από έξω από το δικαστήριο δεν θα περάσουν....
Τσάμπα χαλάς φαιά ουσία....αν διαθέτεις ναουμε
Εσύ ρε μαλακά με 4.5 εκ τι να γαμησεις ??εδώ σε παρακαλαγε η Έλενα να πας και το πηγαίνες πισωγύριστο.Οσο και να ξερογλυφεσαι δε σε γαμαμε, ουτε εγω ουτε ο «δικηγορος που μου κανει like απο κατω»…..
Το ρεσπ μηπως βγαινει απο το ρε συ πουστη;Άντε στο διάολο σκουπίδια.
Έχεις κι αρχίδια; Παράξενο.Τα αρχίδια μου είναι στα μάγουλά σου από το τσιμπούκι που έφαγες κάποτε και δεν μπορείς ακόμη να το χωνέψεις παλιοκαραγκιόζη.
Αφου "ήξερες από αυτά" γιατί δε μπήκες να διορθώσεις το άλλο σκουπίδι; Να πεις ότι δεν ισχύει αυτό;Εκείνο που είχε κυκλοφορήσει με μία τάχαμου απόφαση για τη μάνα των Τεμπών ήταν ψευδές και φαινόταν για όποιον ήξερε από αυτά.
Ότι και να λες υπάρχει ευθύνη της κυβέρνησης και του ανάλογου υπουργείου όπως και της εταιρίαςΌλη αυτή η τοξικότητα για τα Τέμπη, λες και δεν είχε ξαναγίνει τέτοιο κακό (ξεχάσανε το Μάτι, ορισμένοι) ή δε θα ξαναγίνει στο μέλλον αλλού.
Βγήκαν όλοι οι τρελαμένοι από την 1η μέρα με κάθε είδους σπέκουλα (παρακολουθώ και ένα blog από Θεσ/νίκη), για ξεκάθαρη πολιτική εκμετάλλευση πατώντας πάνω σε χαροκαμένους γονείς, χωρίς καμία ντροπή, με 1ο βιολί αυτό το ΜΟΥΝΟΠΑΝΟ την Κωνσταντοπούλου.
Όπως έκαναν 2.5 χρόνια να βρουν αίθουσα για τη δίκη της ΧΑ, έτσι και τώρα κάνουν τα πάντα, για να μην αρχίσει η δίκη πριν το '27.
ΚΑΘΗΚΙΑ
Γιαννουλα, ΠΑΤΩΝΕΙΣ;Εσύ ρε μαλακά με 4.5 εκ τι να γαμησεις ??εδώ σε παρακαλαγε η Έλενα να πας και το πηγαίνες πισωγύριστο.
Όσο για τα Τέμπη πλύνε το στόμα σου και μην τα πιάνεις στο κωλοστομα σου
Εγώ έχει γίνει έγκλημα ούτε καν συγκάλυψη,με γρήγορα μπάζωματα και κάλυψη στοιχείων για να μην αποκαλυφθεί η αλήθεια και δεν φτάνει αυτό κατηγορείται μια μάνα ότι τα κάνει όλα αυτά για να πολιτευτει η για να βοηθήσει κόμματα της αντιπολίτευσης η ότι έχασε την επιμέλεια του παιδιού και άλλες λασπολογιες
Κάτσε τώρα θα πάρω τηλέφωνο τη Σμαράγδα ξέρεις την Έλενα την καψούρα σουΓιαννουλα, ΠΑΤΩΝΕΙΣ;