paparotriftoulas
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 13 Σεπ 2014
- Κριτικές
- 67
- Like
- 35.288
- Πόντοι
- 10.656
ελληνικα μιλας γιδοβοσκε;Έλα ΠΑΛΙΟΜΑΛΑΚΑ.
«Για μένα αυτό το 25% αν είναι αληθινό μου δίνει ότι η κοινωνία δεν θέλει πλέον κάτι που να προέρχεται από το σύστημα. Η κοινωνία έχει ανάγκη από ανθρώπους ανεξάρτητους και άφθαρτους, οι οποίοι θα έρθουν με νέο πρόγραμμα και θα μπουν μπροστά. Δεν ξέρω αν θα μπορούσα να ηγηθώ μίας τέτοιας προσπάθειας, αλλά δεν το βλέπω προσωπικά για μένα. Ακόμα δεν σκεφτόμαστε κάτι τέτοιο, αλλά και εγώ είμαι στο 25% που νιώθω αυτή την ανάγκη. Αν δημιουργείτο κάτι που να ήταν συμβατό με τις σκέψεις μου, εννοείται ότι θα ήμουν μέρος του», απάντησε μιλώντας στην εκπομπή
«Χαμογέλα και Πάλι» του Mega.<p>Πηγή: <a target="_blank" href="iefimerida.gr - Ειδήσεις και νέα - Η κορυφαία εφημερίδα online">iefimerida.gr</a> - <a target="_blank" href="Καρυστιανού για το ενδεχόμενο να πολιτευτεί: «Αν δημιουργηθεί κάτι συμβατό με τις σκέψεις μου, θα ήμουν μέρος του» - iefimerida.gr">Καρυστιανού για το ενδεχόμενο να πολιτευτεί: «Αν δημιουργηθεί κάτι συμβατό με τις σκέψεις μου, θα ήμουν μέρος του» - iefimerida.gr</a></p>
Έρχεται η ώρα που "δε" θα πολιτευτεί και "δεν" καπηλεύεται όλη την ιστορία.
προφανως αν δεν βρει το δικιο της θα πολιτευτει, τι χειροτερο μπορει να κανει απο τους προηγουμενους; Να σκοτωσει παιδακια και να μην αναλαβει καμια ευθυνη; Αν αυτη η θεση της δωσει την δυναμη που χρειαζεται για να εκδικηθει τα καθικια που σκοτωσαν το παιδι της, αυτην την θεση θα παρει. Αφου η πουτανα η δικαιοσυνη σας δεν ειναι απλα τυφλη, αλλα κουφη, μουγκη, κουτση, και με ενα καροτο στον κωλο.τοσους μηνες προσπαθουν με το ζορι να φορτωσουν κομματοποιηση στην Καρυστιανου, μεχρι και "επισημες" δημοσκοπησεις για το κομμα Καρυστιανου εκαναν τα αρδακια. Ετοιμαζουν εδω και μηνες το εδαφος σε περιπτωση που οντως πολιτευτει, να εχουν ετοιμη την κατηγορια οτι καπηλευεται τον θανατο του παιδιου της. Τετοιος συντονισμενος επικοινωνιακος πολεμος προς πολιτη δεν πρεπει να εχει ξαναγινει στην συγχρονη ιστορια της Ελλαδας. Μπρος γκρεμος και πισω ρεμα, ή θα την αναγκασουν να μεινει στις διαδηλωσεις και να καταφερει (πιθανοτατα) μια τρυπα στο νερο, ή εν τελει θα πολιτευτει αλλα στιγματισμενη ως ανηθικη κτλ. Δεν ξερω ποσο βλακας μπορει να ειναι ενας ανθρωπος να μην βλεπει τον ορισμο της δολοφονιας χαρακτηρα μπροστα στα μουτρα του, δεν μιλαμε πλεον για συνωμοσια, το ξεπερασαμε, μιλαμε για μελετημενο σχεδιο εξοντωσης μιας φωνης που κατεβασε την μιση Ελλαδα στους δρομους. Εχουν χεστει οι μπασταρδοι
Αλλα τα πουτανοσπερματα της ΝΔ μαζι με τα ΜΜΕ που χρυσοπληρωνουν τοσα χρονια, εχουν ηδη βαλει τις βασεις προπαγανδας για να αντικρουσουν τυχον ανοδο ενος τετοιου κινηματος, εχουν ηδη αποφασισει πως οτι πολιτικη κινηση κανει η Καρυστιανου θα ειναι προς οφελος της και οχι προς οφελος της δικαιοσυνης που 2.5 χρονια αναζηταει, (και την εχουν ηδη στειλει σε Συριζα -δεν κατεβηκε-, στην Ζωη -δεν κατεβηκε-, στο ΠΑΣΟΚ προ ημερων -το διεψευσε-) και κατι ηλιθια προβατα σαν εσενα τα εχουν ευαγγελιο και εχουν ηδη βγαλει πορισμα οτι μια μανα που θρηνει την δολοφονια του παιδιου της θα επρεπε να το βουλωσει για να σας δειξει ποσο λυπημενη ειναι. Επειδη εσεις αν ησασταν στη θεση της, θα καθοσασταν να σας στραποναρει ο προεδρος.
Καταλαβες τωρα πανιβλακα ή να στα γραψω και σε αλλη γλωσσα;
Για εμενα μακαρι να κατεβει στις εκλογες, ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΔΥΟ ΧΕΡΙΑ ΘΑ ΤΗΝ ΨΗΦΙΣΩ, οτιδηποτε θα πληξει το κομμα των μαφιοζων παιδεραστων περισσοτερο, να σας τρεχει στα δικαστηρια σε καθε παραπτωμα, να μην μπορειτε να κλασετε, σκουπιδια, καρκινωμα της κοινωνιας.