Saul
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 23 Αυγ 2020
- Like
- 29.206
- Πόντοι
- 6.256
ξυπνάω κάθε μέρα 6.45 αυστηράκαλημερα Σαουλακο
πρωινος πρωινος βλεπω![]()
ξυπνάω κάθε μέρα 6.45 αυστηράκαλημερα Σαουλακο
πρωινος πρωινος βλεπω![]()
σε ξυπνησαν για πρωινο και μετα διαβασμα για πανελληνιεςξυπνάω κάθε μέρα 6.45 αυστηρά

Όχισε ξυπνησαν για πρωινο και μετα διαβασμα για πανελληνιες![]()
προσεχε με το πατινι οταν βγεις για βολτα να φορας και κρανοςΌχι
θέλω να έχω χρόνο να φτιάξω τον 1ο καφέ να πάρω πρωινό και να μην φάω το μποτιλιάρισμα στην Αττική και το ποτάμι

Έχω καρφώσει το e-pass πάνω στο πατίνι και περνάω γαμιώνταςπροσεχε με το πατινι οταν βγεις για βολτα να φορας και κρανος![]()

Όχι
θέλω να έχω χρόνο να φτιάξω τον 1ο καφέ να πάρω πρωινό και να μην φάω το μποτιλιάρισμα στην Αττική και το ποτάμι

έτσι πρέπει να είναιεισαι και εσυ στην πλεμπα.. ποταμι , οπως ολη η εργατιά![]()
καλα ειναι...έτσι πρέπει να είναι
πρέπει να χωρίζει το ποτάμι τις βιομηχανικές περιοχές από τις οικίες μας![]()

δεν φοβάμαι γιατί είμαι υπόδειγμα πολίτη και πληρώνω και τους φόρους μου στην ώρα τουςκαλα ειναι...
προσεχε μονο μην σε χωριζουν ΚΑΠΟΙΑ στιγμη τιποτα καγκελα απο τον εξω κοσμο σαν μερικους μερικους![]()
μακαρι,ΜΑΚΑΡΙδεν φοβάμαι γιατί είμαι υπόδειγμα πολίτη και πληρώνω και τους φόρους μου στην ώρα τους

αρα μένεις Ασπροπυργο και δουλευεις Ρεντη .. μπορουσε να ηταν και χειρότεραέτσι πρέπει να είναι
πρέπει να χωρίζει το ποτάμι τις βιομηχανικές περιοχές από τις οικίες μας![]()

σιγουράκιμακαρι,ΜΑΚΑΡΙ![]()
Ε ναιαρα μένεις Ασπροπυργο και δουλευεις Ρεντη .. μπορουσε να ηταν και χειρότερα![]()

καλα και αυτοι στο τρενο χεζανε ....... τι μπουρδελο χωρα εχουμε που μας κυβερνανε τα σκαταΑφαιρέστε τις χημικές τουαλέτες !!!
![]()
Ερευνούν μέχρι και τις τουαλέτες για την πυρόσφαιρα! | in.gr
Σε έγγραφο της Πυροσβεστικής ζητείται να προσμετρηθούν τα... οργανικά λύματα των βαγονιών και τα αέρια που εκλύονται εκείwww.in.gr
Μέχρι και τον ρόλο 2-3 χημικών τουαλετών ψάχνουν τώρα για να «εξηγήσουν» τη φονική πυρόσφαιρα στα Τέμπη! Αρμόδιοι κρατικοί λειτουργοί που συμμετέχουν στη διερεύνηση της σιδηροδρομικής τραγωδίας έχουν ζητήσει – σύμφωνα με έγγραφο που αποκαλύπτουν «ΤΑ ΝΕΑ» – να εξετασθεί εάν στη μοιραία ανάφλεξη είχαν, ούτε λίγο ούτε πολύ, συμμετοχή και περίπου 1.000 κιλά οργανικά λύματα από τις τουαλέτες της επιβατικής αμαξοστοιχίας που διαχύθηκαν από κατεστραμμένα δοχεία των 300 λίτρων ανά βαγόνι και τα τυχόν αέρια, όπως μεθάνιο, υδρόθειο κ.λπ. που μπορεί να είχαν παραχθεί από αυτές!
![]()
Κάθε άλλο. Λέω ότι ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ σοβαρή αντιπολίτευση και αλωνίζει μόνος του ο ανεπαρκής Μητσοτάκης. Αυτό λέω.Υπονοείς ότι η παρούσα κυβέρνηση πρέπει να χαίρει ασυλίας σε όλα τα θέματα μη τύχει και φύγει και έρθει κανένας άλλος χειρότερος?
Συγνώμη αλλά η συζήτηση ήταν για τις ευθύνες των πολιτικών προσώπων και εσύ είπες ότι ο μητσοτάκης είναι ο καλύτερος από τους άλλους.Κάθε άλλο. Λέω ότι ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ σοβαρή αντιπολίτευση και αλωνίζει μόνος του ο ανεπαρκής Μητσοτάκης. Αυτό λέω.
Έχουν δοκιμαστεί, η Κωνσταντοπούλου είναι τρομακτικά επικίνδυνο πολιτικό άτομο. Θα μας οδηγήσει στη καταστροφή. Ξεκάθαρα καμία σχέση με τον Αλέξη Τσίπρα. Όσοι την βλέπαμε ως Πρόεδρο της Βουλής ξέρουμε πολύ καλά τι άνθρωπος είναι. Όσοι λοιπόν τη στηρίξουν βάζουν θηλιά στο λαιμό όλης της Ελλάδας. Αυτό δεν σημαίνει ότι αγιοποιούμε τον κάθε Μητσοτάκη.Οι δύο αυτές δικαιολογίες αιώνιες
1 Δεν είναι ανίκανος αλλά κλέφτης πολιτικός
2 δεν είναι ωραίο να λέμε οι υπόλοιποι είναι επικίνδυνοι απ' τη στιγμή που δεν έχουν δοκιμαστεί αρκετοί από αυτούς ..
Μόνο απολυταρχικά καθεστώτα επικαλούνται ότι οι υπόλοιποι είναι επικίνδυνοι
Δεν ανέφερα κάτι για δικαιοσύνη. Η Κωνσταντοπούλου δεν είναι ότι είναι ανεπαρκής είναι απλά ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ.Συγνώμη αλλά η συζήτηση ήταν για τις ευθύνες των πολιτικών προσώπων και εσύ είπες ότι ο μητσοτάκης είναι ο καλύτερος από τους άλλους.
τι σχέση έχει αυτό με την δικαιοσύνη?