Νέα

«Δεν έχω οξυγόνο»

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troubakhs
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 22K
  • Εμφανίσεις 494K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
84.343
Πόντοι
12.756
αυτος ο τοπος παει στα βράχια ... κανεις δεν δουλευει τελικά , ακομα και τωρα που ειμαστε στην κορυφη παγκοσμιως σε ανάπτυξη ..

Αααα ρε μουνοπανα μνημονια που θελετε να στρωσει ο κωλος σας

Saul

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
29.206
Πόντοι
6.256
σε ξυπνησαν για πρωινο και μετα διαβασμα για πανελληνιες:coffee:
Όχι

θέλω να έχω χρόνο να φτιάξω τον 1ο καφέ να πάρω πρωινό και να μην φάω το μποτιλιάρισμα στην Αττική και το ποτάμι

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
115.288
Πόντοι
16.631
Όχι

θέλω να έχω χρόνο να φτιάξω τον 1ο καφέ να πάρω πρωινό και να μην φάω το μποτιλιάρισμα στην Αττική και το ποτάμι
προσεχε με το πατινι οταν βγεις για βολτα να φορας και κρανος:coffee:

Saul

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
29.206
Πόντοι
6.256

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
84.343
Πόντοι
12.756
Όχι

εισαι και εσυ στην πλεμπα.. ποταμι , οπως ολη η εργατιά :coffee:

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
115.288
Πόντοι
16.631
έτσι πρέπει να είναι

πρέπει να χωρίζει το ποτάμι τις βιομηχανικές περιοχές από τις οικίες μας :confused:
καλα ειναι...
προσεχε μονο μην σε χωριζουν ΚΑΠΟΙΑ στιγμη τιποτα καγκελα απο τον εξω κοσμο σαν μερικους μερικους:coffee:

Saul

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
29.206
Πόντοι
6.256
καλα ειναι...
προσεχε μονο μην σε χωριζουν ΚΑΠΟΙΑ στιγμη τιποτα καγκελα απο τον εξω κοσμο σαν μερικους μερικους:coffee:
δεν φοβάμαι γιατί είμαι υπόδειγμα πολίτη και πληρώνω και τους φόρους μου στην ώρα τους

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
84.343
Πόντοι
12.756
έτσι πρέπει να είναι

πρέπει να χωρίζει το ποτάμι τις βιομηχανικές περιοχές από τις οικίες μας :confused:
αρα μένεις Ασπροπυργο και δουλευεις Ρεντη .. μπορουσε να ηταν και χειρότερα :coffee::coffee:

Saul

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
29.206
Πόντοι
6.256
αρα μένεις Ασπροπυργο και δουλευεις Ρεντη .. μπορουσε να ηταν και χειρότερα :coffee::coffee:
Ε ναι

θα μπορούσα να μένω μέσα στο εργοστάσιο που δουλεύω :confused:

Εμ δεν μπορούμε να είμαστε όλοι Λάκιδες να μένουμε σε αρχοντικά-πύργους στο Μενίδι :coffee::coffee::coffee:

It's All Good Man

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Αυγ 2019
Like
7.713
Πόντοι
2.306
Αφαιρέστε τις χημικές τουαλέτες !!!

Μέχρι και τον ρόλο 2-3 χημικών τουαλετών ψάχνουν τώρα για να «εξηγήσουν» τη φονική πυρόσφαιρα στα Τέμπη! Αρμόδιοι κρατικοί λειτουργοί που συμμετέχουν στη διερεύνηση της σιδηροδρομικής τραγωδίας έχουν ζητήσει – σύμφωνα με έγγραφο που αποκαλύπτουν «ΤΑ ΝΕΑ» – να εξετασθεί εάν στη μοιραία ανάφλεξη είχαν, ούτε λίγο ούτε πολύ, συμμετοχή και περίπου 1.000 κιλά οργανικά λύματα από τις τουαλέτες της επιβατικής αμαξοστοιχίας που διαχύθηκαν από κατεστραμμένα δοχεία των 300 λίτρων ανά βαγόνι και τα τυχόν αέρια, όπως μεθάνιο, υδρόθειο κ.λπ. που μπορεί να είχαν παραχθεί από αυτές!

ΕΓΓΡΑΦΟ-ΤΕΛΙΚΟ-ΤΕΜΠΗ-ΛΥΜΑΤΑ.jpg

πολυζωης

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιουν 2018
Κριτικές
2
Like
103.371
Πόντοι
16.131
Αφαιρέστε τις χημικές τουαλέτες !!!

Μέχρι και τον ρόλο 2-3 χημικών τουαλετών ψάχνουν τώρα για να «εξηγήσουν» τη φονική πυρόσφαιρα στα Τέμπη! Αρμόδιοι κρατικοί λειτουργοί που συμμετέχουν στη διερεύνηση της σιδηροδρομικής τραγωδίας έχουν ζητήσει – σύμφωνα με έγγραφο που αποκαλύπτουν «ΤΑ ΝΕΑ» – να εξετασθεί εάν στη μοιραία ανάφλεξη είχαν, ούτε λίγο ούτε πολύ, συμμετοχή και περίπου 1.000 κιλά οργανικά λύματα από τις τουαλέτες της επιβατικής αμαξοστοιχίας που διαχύθηκαν από κατεστραμμένα δοχεία των 300 λίτρων ανά βαγόνι και τα τυχόν αέρια, όπως μεθάνιο, υδρόθειο κ.λπ. που μπορεί να είχαν παραχθεί από αυτές!

ΕΓΓΡΑΦΟ-ΤΕΛΙΚΟ-ΤΕΜΠΗ-ΛΥΜΑΤΑ.jpg
καλα και αυτοι στο τρενο χεζανε ....... τι μπουρδελο χωρα εχουμε που μας κυβερνανε τα σκατα

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
9.235
Πόντοι
2.636
Υπονοείς ότι η παρούσα κυβέρνηση πρέπει να χαίρει ασυλίας σε όλα τα θέματα μη τύχει και φύγει και έρθει κανένας άλλος χειρότερος?
Κάθε άλλο. Λέω ότι ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ σοβαρή αντιπολίτευση και αλωνίζει μόνος του ο ανεπαρκής Μητσοτάκης. Αυτό λέω.

Saul

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
29.206
Πόντοι
6.256
Κάθε άλλο. Λέω ότι ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ σοβαρή αντιπολίτευση και αλωνίζει μόνος του ο ανεπαρκής Μητσοτάκης. Αυτό λέω.
Συγνώμη αλλά η συζήτηση ήταν για τις ευθύνες των πολιτικών προσώπων και εσύ είπες ότι ο μητσοτάκης είναι ο καλύτερος από τους άλλους.

τι σχέση έχει αυτό με την δικαιοσύνη?

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
9.235
Πόντοι
2.636
Οι δύο αυτές δικαιολογίες αιώνιες

1 Δεν είναι ανίκανος αλλά κλέφτης πολιτικός
2 δεν είναι ωραίο να λέμε οι υπόλοιποι είναι επικίνδυνοι απ' τη στιγμή που δεν έχουν δοκιμαστεί αρκετοί από αυτούς ..

Μόνο απολυταρχικά καθεστώτα επικαλούνται ότι οι υπόλοιποι είναι επικίνδυνοι
Έχουν δοκιμαστεί, η Κωνσταντοπούλου είναι τρομακτικά επικίνδυνο πολιτικό άτομο. Θα μας οδηγήσει στη καταστροφή. Ξεκάθαρα καμία σχέση με τον Αλέξη Τσίπρα. Όσοι την βλέπαμε ως Πρόεδρο της Βουλής ξέρουμε πολύ καλά τι άνθρωπος είναι. Όσοι λοιπόν τη στηρίξουν βάζουν θηλιά στο λαιμό όλης της Ελλάδας. Αυτό δεν σημαίνει ότι αγιοποιούμε τον κάθε Μητσοτάκη.

Τα "κλέφτης πολιτικός" είναι σύνθημα της άνω και της κάτω πλατείας. Δυστυχώς αυτόν έχουμε. Εγώ δεν θα τον έλεγα κλέφτη αλλά τύπο που θέλει να μην σπάσει αυγά.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Συγνώμη αλλά η συζήτηση ήταν για τις ευθύνες των πολιτικών προσώπων και εσύ είπες ότι ο μητσοτάκης είναι ο καλύτερος από τους άλλους.

τι σχέση έχει αυτό με την δικαιοσύνη?
Δεν ανέφερα κάτι για δικαιοσύνη. Η Κωνσταντοπούλου δεν είναι ότι είναι ανεπαρκής είναι απλά ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom