Νέα

«Δεν έχω οξυγόνο»

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troubakhs
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 18K
  • Εμφανίσεις 305K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

daima703

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2019
Like
1.610
Πόντοι
266
Ο πλακιας είναι ένας ηληθιος άνθρωπος ή ένα βολεμένοι κοματοσκυλο που κάνει γαργάρα των θάνατο των παιδιών του για να διορίσει μάλλον το άλλο παιδί
Δεν ξέρω τι σκατα έχει στο κεφάλι του, δεν μου φαίνεται μουνοπανο μάλλον πανηλιθοος είναι η βολεψακιας
Όποιοι δεν σας βολεύουν οι απόψεις τους είναι ηλίθιοι ή πληρωμένοι
Κι όλοι οι άλλοι δική σας καλοι σωστοι ιδεολόγοι

daima703

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2019
Like
1.610
Πόντοι
266
Ωραία βρες μου ένα ποστ δικό μου στο οποίο να υιοθετώ κάποια θεωρία συνωμοσίας. Δεν θα βρεις γιατί εγώ έχω γράψει μόνο για ενδείξεις και δικαστικά γεγονότα.

Από την άλλη εσύ κάνεις copy paste άρθρα (κομμένα και ραμμένα) και γράφεις σεντόνια με λόγια άλλων..που τα ερμηνεύεις και (δεν) τα καταλαβαίνεις όπως σε εξυπηρετεί.

και στο τέλος κάνεις και μια σύνδεση μάτι και τελειώνει η υπόθεση εκει.

Τώρα το ποιος κάνει προπαγάνδα και ποιος υιοθετεί τι....είναι πασιφανές.

Άντε...ξεκίνα το ψάξιμο να βρεις που έχω υιοθετήσει εγώ το οτιδήποτε. Απλά για να μιλάμε και Ελληνικά...υιοθετώ δεν σημαίνει ότι αναφέρω κάτι ή αναρωτιέμαι για διάφορα θέματα. Υιοθετώ σημαίνει ότι το παρουσιάζω σαν την μόνη αλήθεια και το δικαιολογώ κιόλας. Εσύ μπορείς να μας πεις ποια είναι η αλήθεια αφού την ξέρεις??????
Ας πούμε ότι λέω εγώ ή οποιοσδήποτε άλλος
Υπάρχουν υποψίες
Ότι ο τάδε πολιτικός είναι κλέφτης

Κατά τύχη βέβαια όποιος το λέει για το αντίπαλο κόμμα
Από αυτό που υποστηρίζει

Υιοθετεί τίποτα;
Όχι βέβαια
Κάνει προπαγάνδα;
Εγώ λέω ναι εσύ;

Είσαι σίγουρος ότι
Δεν έλεγες για θεωρίες συνωμοσίας παραδείγματος χάρη για νεκρούς που είχαν σχέση με τα τέμπη ;

Όσον αφορά την αλήθεια για την πυρόσφαιερα 100 φορές το έχω γράψει

Όταν οι καθηγητές πανεπιστημίου και εμπειρογνώμονες διαφωνούν μεταξύ τους

Ποιος είμαι εγώ να βρω ποιος έχει δίκιο;

Και ας έχω περισσότερες γνώσεις από πολλούς άλλους εδώ για το θέμα

Δεν μπορώ να βρω ποιος έχει δίκιο σε τέτοιο υψηλό επίπεδο;

Απλώς επειδή η μία πλευρά έβαζε για πολύ καιρό την μια άποψη νε αναπάντητη και άγνωστη η αντίθετη την βάζω

Αντίθετα με άλλους που είναι σίγουροι για τη μία άποψη
Και μόνο αυτή βάζουν
Και υποστηρίζουν φανατικά

• Ουάου
Αντιδράσεις: hijra

daima703

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2019
Like
1.610
Πόντοι
266
Είσαι ένας εθελοτυφλων βλακας
Ταπαμε πριν.
Δεν μπορεί να απαντάμε συνέχεια το ίδιο
Η μεταφορά υλικών και το μπάζωμα έγινε γιατί το ξερε το Μαξίμου το θέμα των παράνομων καυσίμων επί της αμαξοστοιχία . Αλλθως δεν υπήρχε λόγος να γίνει τίποτα στις 4 τα ξημερώματα με τον τριαντοπουλο να τρέχει με τις πιτζάμες
Ο θεός σας ο λακαφώσης
Λέει εγώ δεν μιλάω για παράνομα καύσιμα

Που υπήρχαν πού στο κεφάλι των επιβατών;

Αρχίζει να παραμύθι και προσπαθείτε να το δικαιολογήσετε;

Για τη μέχρι να το αποδείξετε είναι παραμύθι

Και πάνω σε αυτό βάζετε διάφορους μύθους

Και το ερώτημα παραμένει;

Όταν γινόταν το μπάζωμα

Εάν ήταν παράνομο

Δεν το βλέπαν όλοι

Τότε

ΤΟΤΕ

Γιατί όλοι οι έξυπνοι
Όπως εσύ και παρόμοιοι με σένα
Γιατί κανένας δημοσιογράφος
Πολιτικός
Εμπειρογνώμονας
Πυροσβέστης
Δικηγόρος
Βουλευτής
Συγγενης θύματος
Δικαστικός

Και οποιοσδήποτε άλλος

Τότε δεν είπε μα τι είναι αυτά που κάνετε

Γιατί μπαζώνετε;

Ακόμα και του αστυνομικού της τροχαίας τη γνώμη τότε κανείς δεν την έγραψε και δεν τη δημοσίευσε

Μετά όμως για να δικαιολογεί το αφήγημα

Μα τι κάνατε τότε;

Ανακαλύψατε ότι πουλάει

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.815
Πόντοι
5.506
Αυτός είσαι τύπε;

500px-Clausius-1.jpg

LION-974

Μέγας
Εγγρ.
19 Ιουν 2008
Κριτικές
15
Like
4.279
Πόντοι
4.895
Ο πλακιας είναι ένας ηληθιος άνθρωπος ή ένα βολεμένοι κοματοσκυλο που κάνει γαργάρα των θάνατο των παιδιών του για να διορίσει μάλλον το άλλο παιδί
Δεν ξέρω τι σκατα έχει στο κεφάλι του, δεν μου φαίνεται μουνοπανο μάλλον πανηλιθοος είναι η βολεψακιας

Όσα λέω ισχύουν απολύτως
Δεν μου απάντησε κανείς με επιχηρηνατα
Μονο αερολογίες και... Απόψεις... Δηλ πλήρης ένδεια επιχειρηματων

Λυπάμαι που στο χαλάω, αλλά όσα γράφεις ΔΕΝ ΙΣΧΥΟΥΝ ΑΠΟΛΥΤΑ.
Βάσει του άρθρου 61 του ν. 5039/2023, για συγγενείς έως β' βαθμό (άρα και αδέρφια θυμάτων στα Τέμπη) ισχύει δικαίωμα διορισμού στο Δημόσιο. Άρα ο κ. Πλακιάς ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ να γλείψει για έναν διορισμό όταν έχει χάσει δύο παιδιά (και μία ανιψιά) για να κάνει τον καλό στον Κούλη, και δεν έχει ανάγκη γιατί εκ του νόμου εάν έχει άλλο παιδί ΔΙΟΡΙΖΕΤΑΙ στο Δημόσιο.
Επίσης, έχοντας χάσει δύο παιδιά, παίρνει και δύο συντάξεις (άρθρο 57 παρ. 4 του ίδιου νόμου) με τη σύζυγό του. Άρα δε νομίζω ότι έχει κάποιο οικονομικό κίνητρο για κάτι, πέραν του ότι δε νομίζω ότι είναι ανεπάγγελτος ο άνθρωπος.

Σοβαρά τώρα, έρχεσαι εσύ ο άσχετος να κρίνεις έναν πατέρα που έχασε δύο παιδιά και να το παίξεις (όπως και κάποιοι άλλοι) ότι πονάτε περισσότερο από τις οικογένειες των θυμάτων; και ότι οι γονείς αυτών των θυμάτων, που δεν υποστηρίζουν τις μπούρδες του Κηραλοιφή, είναι ανάλγητοι ενώ όλοι οι άσχετοι είστε υπερευαίσθητοι;

pezoporos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2009
Κριτικές
8
Like
3.689
Πόντοι
786
ο πλακιάς είχε χτυπήσει τον αγοραστό;

LION-974

Μέγας
Εγγρ.
19 Ιουν 2008
Κριτικές
15
Like
4.279
Πόντοι
4.895
ο πλακιάς είχε χτυπήσει τον αγοραστό;
Νομίζω ναι, ή συγγενείς του ή κάτι τέτοιο. Δεν έχω δει καμία φιλοκυβερνητική στάση από τον Πλακιά, βρίζει, θεωρεί υπεύθυνους πολιτικούς, απλά κάποια στιγμή είχε μία ανθρώπινη επαφή με τον Σκρέκα, και επειδή δεν αποδέχεται τις θεωρίες του ξυλολίου έχει βαφτιστεί από τα αριστεροακροδεξιά τρολ ως πουλημένος στο Μητσοτάκη. Δηλαδή δεν τον νοιάζουν τα δύο παιδιά που έχασε, προτιμά να είναι αρεστός στο Μητσοτάκη (για κάποιο άγνωστο κίνητρο και μάλλον ακατανόητο για λογικούς ανθρώπους).

Μπιρλας

Μέγας
Εγγρ.
21 Μαρ 2017
Like
16.015
Πόντοι
3.656
Μια απόδειξη ότι είσαι τελείως βλακας φθλε κοντεύω 45 δυστυχώς για μένα
"φιλε μου" αν οντως πλησιαζεις τα 45 και μιλας ετσι τοτε ο τελειως βλακας ειναι στον καθρεφτη σου..

celebre

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2019
Like
23.627
Πόντοι
6.256
Bλεπω δεν εχει δουλεια το καφενειο-καφε σε πλαστικο και γεμισαμε αναλυτες εδω μεσα:confused::confused::confused::coffee:

Κώστας Λαδάκης

Σπουδαίος
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
11.223
Πόντοι
2.886

Ο Dr Μανώλης Παπαδάκης,Καθηγητής Πανεπιστημίου Χιούστον Τέξας συζητά με το Γ Σαχίνη,98,4 ,info-n​

Τέμπη «Μύριζε βενζίνη, πετρέλαιο» κατέθεσαν επιζώντες​

Τέμπη - Πραγματογνώμονες Χημικοί Μηχανικοί για την πυρόσφαιρα​

Οι μετασχηματιστές βρίσκονται κάτω από μηχανές. Πώς είναι δυνατόν το ηλεκτρικό τόξο να χτύπησε μόνο τους μετασχηματιστές και όχι ολόκληρη την ηλεκτρομηχανή;

Η επιστημονική κοινότητα γελάει με τα έλαια σιλικόνης !

Ο Γρηγόρης Παπαγιάννης, Καθηγητής στο Τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών του ΑΠΘ, αναλύει επιστημονικά τα στοιχεία γύρω από τους μετασχηματιστές, τις συνθήκες έκρηξης και τη λειτουργία τους στα ηλεκτρικά δίκτυα. Με λόγο σαφή και τεχνικά τεκμηριωμένο, εξετάζει εναλλακτικές εξηγήσεις για το φαινόμενο της φωτιάς και θέτει τις βάσεις για μια υπεύθυνη αποτύπωση της αλήθειας. Σε αυτό το βίντεο Αναφέρονται: Ποια είναι η δομή και ο ρόλος των μετασχηματιστών στα ηλεκτρικά δίκτυα. Ποιες είναι οι πιθανές αιτίες μιας έκρηξης και ποια σενάρια απορρίπτονται. Η κατάσταση των μετασχηματιστών κατά τη στιγμή του δυστυχήματος. Ποιος ήταν ο ρόλος των λαδιών και της θερμότητας στην εξέλιξη της φωτιάς. Πώς η τεχνική ερμηνεία ενισχύει την αναζήτηση της πραγματικής αιτίας.

00:00▶ Έναρξη
01:49▶ Λειτουργία και σημασία των μετασχηματιστών στα δίκτυα.
04:07▶ Αίτια έκρηξης και τεχνικές συνθήκες κινδύνου
. 08:11▶ Η κατάσταση του μετασχηματιστή κατά τη σύγκρουση.
12:14▶ Ο ρόλος των λαδιών και της θερμότητας στην εκδήλωση της φωτιάς.

Τελευταία τροποποίηση:

Κώστας Λαδάκης

Σπουδαίος
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
11.223
Πόντοι
2.886
Μετά την πυρόσφαιρα , υπήρχε φωτιά για 29 λεπτά .
29 λεπτά !

Τέμπη βίντεο ντοκουμέντο: Η σύγκρουση των τρένων​

ΤΡΟΜΕΡΗ ΠΥΡΟΣΦΑΙΡΑ !!!!ΤΑ ΛΑΔΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΥΛΥΚΕΙΟ ΘΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ !!!!!

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
12.355
Πόντοι
3.936
Επειδή οι σουφρες σας εκεί στο λιναδοκομμα εχουν γίνει τούνελ Τεμπών νομιζετε ότι δεν έγινε και τίποτα στα Τέμπη κ προσπαθείτε να το περάσετε στο ντουκου

πολυζωης

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιουν 2018
Κριτικές
2
Like
86.184
Πόντοι
15.931
Επειδή οι σουφρες σας εκεί στο λιναδοκομμα εχουν γίνει τούνελ Τεμπών νομιζετε ότι δεν έγινε και τίποτα στα Τέμπη κ προσπαθείτε να το περάσετε στο ντουκου
εχεις μεινει πολυ πισω

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom