Teddyboys78
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Ιαν 2025
- Like
- 554
- Πόντοι
- 81
Ti προσπαθείς να πεις;;Πότε θα ξαναγίνει πορεία διαμαρτυρίας,,,;;;;;;;
Ti προσπαθείς να πεις;;Πότε θα ξαναγίνει πορεία διαμαρτυρίας,,,;;;;;;;
Όποιοι δεν σας βολεύουν οι απόψεις τους είναι ηλίθιοι ή πληρωμένοιΟ πλακιας είναι ένας ηληθιος άνθρωπος ή ένα βολεμένοι κοματοσκυλο που κάνει γαργάρα των θάνατο των παιδιών του για να διορίσει μάλλον το άλλο παιδί
Δεν ξέρω τι σκατα έχει στο κεφάλι του, δεν μου φαίνεται μουνοπανο μάλλον πανηλιθοος είναι η βολεψακιας
Ας πούμε ότι λέω εγώ ή οποιοσδήποτε άλλοςΩραία βρες μου ένα ποστ δικό μου στο οποίο να υιοθετώ κάποια θεωρία συνωμοσίας. Δεν θα βρεις γιατί εγώ έχω γράψει μόνο για ενδείξεις και δικαστικά γεγονότα.
Από την άλλη εσύ κάνεις copy paste άρθρα (κομμένα και ραμμένα) και γράφεις σεντόνια με λόγια άλλων..που τα ερμηνεύεις και (δεν) τα καταλαβαίνεις όπως σε εξυπηρετεί.
και στο τέλος κάνεις και μια σύνδεση μάτι και τελειώνει η υπόθεση εκει.
Τώρα το ποιος κάνει προπαγάνδα και ποιος υιοθετεί τι....είναι πασιφανές.
Άντε...ξεκίνα το ψάξιμο να βρεις που έχω υιοθετήσει εγώ το οτιδήποτε. Απλά για να μιλάμε και Ελληνικά...υιοθετώ δεν σημαίνει ότι αναφέρω κάτι ή αναρωτιέμαι για διάφορα θέματα. Υιοθετώ σημαίνει ότι το παρουσιάζω σαν την μόνη αλήθεια και το δικαιολογώ κιόλας. Εσύ μπορείς να μας πεις ποια είναι η αλήθεια αφού την ξέρεις??????
Ο θεός σας ο λακαφώσηςΕίσαι ένας εθελοτυφλων βλακας
Ταπαμε πριν.
Δεν μπορεί να απαντάμε συνέχεια το ίδιο
Η μεταφορά υλικών και το μπάζωμα έγινε γιατί το ξερε το Μαξίμου το θέμα των παράνομων καυσίμων επί της αμαξοστοιχία . Αλλθως δεν υπήρχε λόγος να γίνει τίποτα στις 4 τα ξημερώματα με τον τριαντοπουλο να τρέχει με τις πιτζάμες
Αυτός είσαι τύπε;
Ο πλακιας είναι ένας ηληθιος άνθρωπος ή ένα βολεμένοι κοματοσκυλο που κάνει γαργάρα των θάνατο των παιδιών του για να διορίσει μάλλον το άλλο παιδί
Δεν ξέρω τι σκατα έχει στο κεφάλι του, δεν μου φαίνεται μουνοπανο μάλλον πανηλιθοος είναι η βολεψακιας
Όσα λέω ισχύουν απολύτως
Δεν μου απάντησε κανείς με επιχηρηνατα
Μονο αερολογίες και... Απόψεις... Δηλ πλήρης ένδεια επιχειρηματων
Νομίζω ναι, ή συγγενείς του ή κάτι τέτοιο. Δεν έχω δει καμία φιλοκυβερνητική στάση από τον Πλακιά, βρίζει, θεωρεί υπεύθυνους πολιτικούς, απλά κάποια στιγμή είχε μία ανθρώπινη επαφή με τον Σκρέκα, και επειδή δεν αποδέχεται τις θεωρίες του ξυλολίου έχει βαφτιστεί από τα αριστεροακροδεξιά τρολ ως πουλημένος στο Μητσοτάκη. Δηλαδή δεν τον νοιάζουν τα δύο παιδιά που έχασε, προτιμά να είναι αρεστός στο Μητσοτάκη (για κάποιο άγνωστο κίνητρο και μάλλον ακατανόητο για λογικούς ανθρώπους).ο πλακιάς είχε χτυπήσει τον αγοραστό;
"φιλε μου" αν οντως πλησιαζεις τα 45 και μιλας ετσι τοτε ο τελειως βλακας ειναι στον καθρεφτη σου..Μια απόδειξη ότι είσαι τελείως βλακας φθλε κοντεύω 45 δυστυχώς για μένα
ευλογίες ειρήνη σε όλους-ες από τον πανάξιο Πατριάρχη της Ορθοδοξίας
![]()
![]()
Σουβλατζης ειμαι ρε γαμημενε...και ψαρας...Bλεπω δεν εχει δουλεια το καφενειο-καφε σε πλαστικο και γεμισαμε αναλυτες εδω μεσα![]()
Επειδή οι σουφρες σας εκεί στο λιναδοκομμα εχουν γίνει τούνελ Τεμπών νομιζετε ότι δεν έγινε και τίποτα στα Τέμπη κ προσπαθείτε να το περάσετε στο ντουκουΑυτός είμαι τύπε
εχεις μεινει πολυ πισωΕπειδή οι σουφρες σας εκεί στο λιναδοκομμα εχουν γίνει τούνελ Τεμπών νομιζετε ότι δεν έγινε και τίποτα στα Τέμπη κ προσπαθείτε να το περάσετε στο ντουκου