Μπιρλας
Μέγας
- Εγγρ.
- 21 Μαρ 2017
- Like
- 15.725
- Πόντοι
- 3.656
Αυτο θα το χασουμε μολις ανοιξουν τα σχολεια...δεν πρεπει να ειναι πανω απο 15Είσαι και εσύ γαλαζοαίματος από τα Λιόσια όπως ο Λάκης τύπε?![]()
Αυτο θα το χασουμε μολις ανοιξουν τα σχολεια...δεν πρεπει να ειναι πανω απο 15Είσαι και εσύ γαλαζοαίματος από τα Λιόσια όπως ο Λάκης τύπε?![]()
τυπε αν αρνεισαι ακομα μετα απ ολα αυτα που εχουν βγει, οτι εγινε μπαζωμα, ή γραφεις απ το γραφειο του αδωνι ή του ιδιου του κουλη, γιατι δε φαινεσαι χαζοςΣτις 4 τα ξημερώματα πανιβλακα ακόμα μάζευαν πτώματα και ψάχνανε επιζώντες. Ούτε τη γραμμή του κόμματος δεν έχετε μάθει.
Οι κλώνοι μετράνε την ηλικία τους διαφορετικά σε σκυλίσια χρόνιαΑυτο θα το χασουμε μολις ανοιξουν τα σχολεια...δεν πρεπει να ειναι πανω απο 15
Οικονομικά δεν βγάζει πάνω από 80κ επίσημα το χρόνο πάνω από 10 %Είσαι και εσύ γαλαζοαίματος από τα Λιόσια όπως ο Λάκης τύπε?![]()
Tυπε, είσαι ΕΝΤΕΛΩΣ βλάκας; Απάντησε με ένα "ναι" ή με ένα "είμαι".Οικονομικά δεν βγάζει πάνω από 80κ επίσημα το χρόνο πάνω από 10 %
Επίσης έχω τελειώσει με αριστεία σχεδόν, το Πανεπιστήμιο
Που επίσης ένα 10% ανήκει σε αυτο το επίπεδο
Οποτε μπακαλιστικα λοιπόν ανήκω στο 20 % πάνω στην κωλο κοινωνία μας, αν σε χαλάει το 10%
Βασικα πιστευω στο 10 %,αντε 12% πάντως
Δεν σου απαντώ ξανά είσαι εντελώς λουζερTυπε, είσαι ΕΝΤΕΛΩΣ βλάκας; Απάντησε με ένα "ναι" ή με ένα "είμαι".
τι σπούδασες τύπε?Οικονομικά δεν βγάζει πάνω από 80κ επίσημα το χρόνο πάνω από 10 %
Επίσης έχω τελειώσει με αριστεία σχεδόν, το Πανεπιστήμιο
Που επίσης ένα 10% ανήκει σε αυτο το επίπεδο
Οποτε μπακαλιστικα λοιπόν ανήκω στο 20 % πάνω στην κωλο κοινωνία μας, αν σε χαλάει το 10%
Βασικα πιστευω στο 10 %,αντε 12% πάντως
Μονο ο τρόπος που γράφει και ότι θαυμάζει έναν αποτυχημενο όπως ο πρωθυπουργός στης συμφοράς δείχνει ότι είναι σαν άτομο εντελώς στον πάτο της κοινωνίαςΜιλάς με το διαχρονικά Nr 2 Mr Malakas τύπε.
Δεν είναι τυχαίος μαλάκας.
Είναι εστεμμένος Αρχιμαλάκας.
Ήμουν σαφέστατος.Δεν σου απαντώ ξανά είσαι εντελώς λουζερ
Μονο ένας λουζερ παθιαζεται με έναν ηληθιος σαν τον Μητσοτάκη
Γιατι ο ίδιος είναι πάτος εντελώς
Tυπε, είσαι ΕΝΤΕΛΩΣ βλάκας; Απάντησε με ένα "ναι" ή με ένα "είμαι".
Κάτι άσχετο με την δουλεια που κάνωτι σπούδασες τύπε?![]()
Μην μου γράφεις φίλε κάνεις μπαμ ότι είσαι ένα ζερο και ζεις κι αναπνέεις για αυτό το σαιτ σαν μόνη διέξοδο στο μηδενικό της ύπαρξης σουΉμουν σαφέστατος.
Με στοιχειωσε αυτό ρε τύπε.Μην μου γράφεις φίλε κάνεις μπαμ ότι είσαι ένα ζερο και ζεις κι αναπνέεις για αυτό το σαιτ σαν μόνη διέξοδο στο μηδενικό της ύπαρξης σου
Δεν θέλω να γίνω σκληρός
Απλά μην μου παραθέτεις
πες μου τον νόμο της θερμοδυναμικήςΚάτι άσχετο με την δουλεια που κάνω
Φυσικός
Μια απόδειξη ότι είσαι τελείως βλακας φθλε κοντεύω 45 δυστυχώς για μέναΑυτο θα το χασουμε μολις ανοιξουν τα σχολεια...δεν πρεπει να ειναι πανω απο 15
Το νόμο της βαρύτητας ξέρω τυπε. Κλασικοί άντρες Λορδοιπες μου τον νόμο της θερμοδυναμικής![]()
Αυτό το νικ Μπαρόκ είναι πανιληθιοςτυπε αν αρνεισαι ακομα μετα απ ολα αυτα που εχουν βγει, οτι εγινε μπαζωμα, ή γραφεις απ το γραφειο του αδωνι ή του ιδιου του κουλη, γιατι δε φαινεσαι χαζος
Εγώ τα μετράω ανάποδαΟι κλώνοι μετράνε την ηλικία τους διαφορετικά σε σκυλίσια χρόνια![]()
Όσα λέω ισχύουν απολύτωςχαλασμένο γάρο σου έδωσαν νομίζω![]()