Νέα

«Δεν έχω οξυγόνο»

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troubakhs
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 22K
  • Εμφανίσεις 490K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Teddyboy78

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2025
Like
1.097
Πόντοι
206
Μείνε με την ψευδαίσθηση σου
Κι όση σου την λένε
Δεν είναι έξυπνοι σαν και σένα
Τι να κάνουμε;
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Καμία απόδειξη ότι ήταν και γνώση του μαξίμου
Καλά θα ήτανε να είχες;

Τα δικαστήρια θέλουν αποδείξεις
Όχι μπλα μπλα φρου φρου και αρώματα
Είσαι ένας εθελοτυφλων βλακας
Ταπαμε πριν.
Δεν μπορεί να απαντάμε συνέχεια το ίδιο
Η μεταφορά υλικών και το μπάζωμα έγινε γιατί το ξερε το Μαξίμου το θέμα των παράνομων καυσίμων επί της αμαξοστοιχία . Αλλθως δεν υπήρχε λόγος να γίνει τίποτα στις 4 τα ξημερώματα με τον τριαντοπουλο να τρέχει με τις πιτζάμες

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
29.417
Πόντοι
5.506
Είσαι ένας εθελοτυφλων βλακας
Ταπαμε πριν.
Δεν μπορεί να απαντάμε συνέχεια το ίδιο
Η μεταφορά υλικών και το μπάζωμα έγινε γιατί το ξερε το Μαξίμου το θέμα των παράνομων καυσίμων επί της αμαξοστοιχία . Αλλθως δεν υπήρχε λόγος να γίνει τίποτα στις 4 τα ξημερώματα με τον τριαντοπουλο να τρέχει με τις πιτζάμες
Στις 4 τα ξημερώματα πανιβλακα ακόμα μάζευαν πτώματα και ψάχνανε επιζώντες. Ούτε τη γραμμή του κόμματος δεν έχετε μάθει.

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
16.536
Πόντοι
3.936
Στις 4 τα ξημερώματα πανιβλακα ακόμα μάζευαν πτώματα και ψάχνανε επιζώντες. Ούτε τη γραμμή του κόμματος δεν έχετε μάθει.
Kαποιοι μάζευαν πτώματα και πολτοποιημενες καμμένες μάζες ανθρώπων.Και άλλοι μπάζωναν με τσιμέντο για να καλύψουν άρον άρον τις πομπές τους. Σαν τις γάτες που καλύπτουν τις ακαθαρσίες τους για να μην τις μυρίσουν οι άλλοι.
Ωρε γαλάζιο κολλητηρι δε βαρέθηκες πια να γράφεις μ@λακιες? Ήθελα να ξερα τις πιστεύεις κιόλας λοβοτομημενο μπλε βλήμα.

Τελευταία τροποποίηση:

Teddyboy78

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2025
Like
1.097
Πόντοι
206
Δεν ασχολούμαι με χαζους
4 ήρθαν οι μπουλντόζες και ξεκίνησε η καταστροφή των στοιχείων για τα καύσιμα οιυχσν χυθεί και καεί στον χώρο
Τελευταίο μυνημα ήταν αυτό
Μιλά με τον έτερο στόκο και χσρετιτε παρέα την χαζομάρα σας

Teddyboy78

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2025
Like
1.097
Πόντοι
206
Τι να στριμωξεις μωρη παλιοπετουγια εδώ σου χούνε πετάξει τα πρεκια εξω μεταφορικα και ειδικά χρόνια τώρα- μα εσύ εκεί κάνεις τον αυουα πετώντας ασυναρτησίες, όπως κ τ' αφεντικά σου.
Γενικά οι βλακες το χουν σαν τακτική, μάλλον τους το χουν δώσει σαν τακτική
Ότι κ να σας λένε μην μπαίνετε στ βάσανο της απόδειξης, γράψτε τις παπαριές σας συνέχεια σαν τους κουφούς που βαραν συνέχεια την ίδια πόρτα

Teddyboy78

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2025
Like
1.097
Πόντοι
206
Μερικοί συγχέουν την άποψη με την πραγματικότητα

Στο κατωτέρω βίντεο
Όλα καφώσεις υπερασπίζεται με την άποψή του για τα έλαια σιλικόνης
Απορρίπτει τα περι στρατιωτικού υλικού
Και λέει ότι το ανακριτικό της πυροσβεστικής ψάχνει και για τρίτη πιθανότητα
Να φταίει για την πυρόσφαιρα
Το φρέον του μετασχηματιστή ή του κλιματιστικού
Η οι πυκνωτές

Όπως επανειλημμένα έχω γράψει

Ο δε πλακιάς
Να το πω ευγενικά δεν συμφωνεί καθόλου με την άποψη άλλο πραγματογνώμονα
Για το αν καηκαν τα παιδιά του

Η αλήθεια είναι δύσκολο να βρεθεί φίλοι μου
Screenshot_2025-04-22-08-05-51-316_com.google.android.youtube.jpg
Ο πλακιας είναι ένας ηληθιος άνθρωπος ή ένα βολεμένοι κοματοσκυλο που κάνει γαργάρα των θάνατο των παιδιών του για να διορίσει μάλλον το άλλο παιδί
Δεν ξέρω τι σκατα έχει στο κεφάλι του, δεν μου φαίνεται μουνοπανο μάλλον πανηλιθοος είναι η βολεψακιας

LION-974

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Ιουν 2008
Κριτικές
23
Like
5.018
Πόντοι
6.495
Ο πλακιας είναι ένας ηληθιος άνθρωπος ή ένα βολεμένοι κοματοσκυλο που κάνει γαργάρα των θάνατο των παιδιών του για να διορίσει μάλλον το άλλο παιδί
Δεν ξέρω τι σκατα έχει στο κεφάλι του, δεν μου φαίνεται μουνοπανο μάλλον πανηλιθοος είναι η βολεψακιας
ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΤΩΝ ΝΕΚΡΩΝ.

Saul

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
29.149
Πόντοι
6.256
Εμείς θα τον κρίνουμε τον άνθρωπο που έχασε τα πάντα τύπε?

Teddyboy78

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2025
Like
1.097
Πόντοι
206
Εμείς θα τον κρίνουμε τον άνθρωπο που έχασε τα πάντα τύπε?
Ναι γιατί γίνεται εργαλείο στα χέρια του τελεθωμενου Κυριάκου, και δίνει πόντους στην μαύρη προπαγανδα περί ανθρώπινου λάθους
Επίσης είναι τουλάχιστο ηληθιος οποίος αμφισβητεί ότι οι εκρήξεις και η φωτιά είναι καθαρά από υδροηονανθρακες και αυτός ο πανιβλακας έχει χάσει παιδιά και δεν σέβεται τον θάνατο τους που καηκαν στους 800c μες στα καύσιμα βενζόλιο ξυλόλιο ότι αρχιδια ήταν, για 3 η 4 λεπτά πριν πεθάνουν. Ειλικρινά δεν μπορώ να το συλλάβω γονέας να χάνει παιδί και μετά να δίνει άλλοθι στους δολοφόνους του

Saul

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
29.149
Πόντοι
6.256
Ναι γιατί γίνεται εργαλείο στα χέρια του τελεθωμενου Κυριάκου, και δίνει πόντους στην μαύρη προπαγανδα περί ανθρώπινου λάθους
Επίσης είναι τουλάχιστο ηληθιος οποίος αμφισβητεί ότι οι εκρήξεις και η φωτιά είναι καθαρά από υδροηονανθρακες και αυτός ο πανιβλακας έχει χάσει παιδιά και δεν σέβεται τον θάνατο τους που κατάλαβαν μες στα βενζόλιο για 3 η 4 λεπτά πριν πεθάνουν. Ειλικρινά δεν μπορώ να το συλλάβω
Όλα αυτά που γράφεις είναι άσχετα.

Όταν θα χάσεις και εσύ 3 παιδιά και θα πρέπει να συνεχίσεις να δουλεύεις και να λειτουργείς μετά από αυτό

να έρθεις να κρίνεις την κατάσταση. Μέχρι τότε αυτός μπορεί να λέει ότι θέλει έχει το δικαίωμα...όλοι αυτοί οι άνθρωποι το έχουν.

Μπιρλας

Μέγας
Εγγρ.
21 Μαρ 2017
Like
16.711
Πόντοι
3.656
Επίσης είναι τουλάχιστο ηληθιος οποίος αμφισβητεί ότι οι εκρήξεις και η φωτιά είναι καθαρά από υδροηονανθρακες και αυτός ο πανιβλακας έχει χάσει παιδιά και δεν σέβεται τον θάνατο τους που καηκαν στους 800c μες στα καύσιμα βενζόλιο ξυλόλιο ότι αρχιδια ήταν, για 3 η 4 λεπτά πριν πεθάνουν. Ειλικρινά δεν μπορώ να το συλλάβω γονέας να χάνει παιδί και μετά να δίνει άλλοθι στους δολοφόνους του
Εχεις ακουσει για τους "χρησιμους ηλιθιους"?

Εσυ δεν εισαι καν χρησιμος.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
29.417
Πόντοι
5.506
ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΤΩΝ ΘΥΜΑΤΩΝ ΡΕ ΜΟΥΝΟΠΑΝΟ.

Teddyboy78

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2025
Like
1.097
Πόντοι
206
Εχεις ακουσει για τους "χρησιμους ηλιθιους"?

Εσυ δεν εισαι καν χρησιμος.
Εσυ όμως είσαι σίγουρα ηληθιος
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΤΩΝ ΘΥΜΑΤΩΝ ΡΕ ΜΟΥΝΟΠΑΝΟ.
Δε σε βλέπω φίλε βλακεντιε.μην μου γράφεις

Τελευταία τροποποίηση:

Teddyboy78

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2025
Like
1.097
Πόντοι
206
Όλα αυτά που γράφεις είναι άσχετα.

Όταν θα χάσεις και εσύ 3 παιδιά και θα πρέπει να συνεχίσεις να δουλεύεις και να λειτουργείς μετά από αυτό

να έρθεις να κρίνεις την κατάσταση. Μέχρι τότε αυτός μπορεί να λέει ότι θέλει έχει το δικαίωμα...όλοι αυτοί οι άνθρωποι το έχουν.
Ποιος είσαι εσύ που θα κρίνεις ότι εγώ γράφω άσχετα
Δεν έχεις αυτό το προνόμιο και βασικά και κοινωνικά κατά 90% είσαι πιο κάτω από μένα, εάν αυτό αποτελεί κριτήριο

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
28.383
Πόντοι
6.256
Δεν έχεις αυτό το προνόμιο και βασικά και κοινωνικά κατά 90% είσαι πιο κάτω από μένα, εάν αυτό αποτελεί κριτήριο
Μιλάς με το διαχρονικά Nr 2 Mr Malakas τύπε.
Δεν είναι τυχαίος μαλάκας.

Είναι εστεμμένος Αρχιμαλάκας.

Saul

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
29.149
Πόντοι
6.256
Είσαι και εσύ γαλαζοαίματος από τα Λιόσια όπως ο Λάκης τύπε? :coffee:

pepermint

Μέλος
Εγγρ.
27 Αυγ 2009
Κριτικές
3
Like
957
Πόντοι
96
Πότε θα ξαναγίνει πορεία διαμαρτυρίας,,,;;;;;;;