You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
«Δεν έχω οξυγόνο»
- Μέλος που άνοιξε το νήμα troubakhs
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 22K
- Εμφανίσεις 498K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)
πολυζωης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 2
- Like
- 103.407
- Πόντοι
- 16.131
εσυ μην γλυφεσαι ουτε μελατη δεν στην δινω ...βαλε μας φωτο απο αυτες που σε στραποναρει η κιουρια ελεναΩχ ωχ ωχ, ο νταβατζακος το γυρισε στις μελατες
Ρε τι σιχαματα ειστε εσεις να εχετε αρχειο στο pc με το ονομα «πουτσες» και να μοστραρετε κιολας;;;
Cherno_Bill
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Ιουν 2019
- Like
- 1.219
- Πόντοι
- 206
Οι τρίχες ως το πουτσοκέφαλο. Αυτά έχουν οι μικροτσούτσουνοι...παρε φωτογραφια .... αν θελεις να την δεις ολοκληρη περιμενω τα χειλακια σου![]()
πολυζωης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 2
- Like
- 103.407
- Πόντοι
- 16.131
δεν ειχα καμια αμφιβολια οτι γνωριζεις αποΟι τρίχες ως το πουτσοκέφαλο. Αυτά έχουν οι μικροτσούτσουνοι...

αν είναι να βάλει , ας βάλει να δούμε θέαμα στραπ ατσάδα με Τέα , στο αβατάρ φαινόταν καλύτερη από την σιτεμένηεσυ μην γλυφεσαι ...βαλε μας απο αυτες που σε στραποναρει η κιουρια ελενα
barock
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2016
- Like
- 29.431
- Πόντοι
- 5.506
Ετσι εξηγειται που τον διωχνουν με τις κλωτσιες οι εργαζομενες, ουτε να τις γαμησει θελουν, καλα για να τις «πουλησει» ουτε συζητηση, γελανε και τα θεμελια του σαη.Οι τρίχες ως το πουτσοκέφαλο. Αυτά έχουν οι μικροτσούτσουνοι...
πολυζωης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 2
- Like
- 103.407
- Πόντοι
- 16.131
ρε φιλε αληθεια μου κανει εντυπωση και μου γεννηθει ενα ερωτημα αυτοι δεν λεγανε οτι η αριστερα εχει μαζεψει ολα τα πουστρακια .....τελικα αυτοι εχουν μαζεψει ολο το πουσταριοαν είναι να βάλει , ας βάλει να δούμε θέαμα στραπ ατσάδα με Τέα , στο αβατάρ φαινόταν καλύτερη από την σιτεμένη![]()
πολυζωης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 2
- Like
- 103.407
- Πόντοι
- 16.131
ετσι ειναι οπως τα λες μονο που εγω δεν παρακαλαγα ουτε να με στραποναρουν ουτε να σφουγγαρισωΕτσι εξηγειται που τον διωχνουν με τις κλωτσιες οι εργαζομενες, ουτε να τις γαμησει θελουν, καλα για να τις «πουλησει» ουτε συζητηση, γελανε και τα θεμελια του σαη.
έτσι !!!ρε φιλε αληθεια μου κανει εντυπωση και μου γεννηθει ενα ερωτημα αυτοι δεν λεγανε οτι η αριστερα εχει μαζεψει ολα τα πουστρακια .....τελικα αυτοι εχουν μαζεψει ολο το πουσταριο![]()
το γελοίο ήταν που χλεύαζαν τον Κασσελάκη ενώ έχουν μαζέψει τον κάθε πικραμένο ανώμαλο στη Νέα Τραβελοκρατία

Cherno_Bill
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Ιουν 2019
- Like
- 1.219
- Πόντοι
- 206
Ψέκασμα στις κατσαρίδες του μπου.
πολυζωης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 2
- Like
- 103.407
- Πόντοι
- 16.131
γιατι ο κασσελακης ξεχνας απο που ξεκινησεέτσι !!!
το γελοίο ήταν που χλεύαζαν τον Κασσελάκη ενώ έχουν μαζέψει τον κάθε πικραμένο ανώμαλο στη Νέα Τραβελοκρατία![]()
barock
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2016
- Like
- 29.431
- Πόντοι
- 5.506
Βαλε παρακαλητο ΜΩΡΗ ΠΟΥΤΑΝΑ ΤΟΥ ΣΑΙΤ. Φιλικα στο λεω.ετσι ειναι οπως τα λες μονο που εγω δεν παρακαλαγα ουτε να με στραποναρουν ουτε να σφουγγαρισω

κάτι σαν κλητήρας στο κόμμα του Μπάιντεν , ουκρανομάχος σαν τον μελιτζανόκλωνογιατι ο κασσελακης ξεχνας απο που ξεκινησε

πολυζωης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 2
- Like
- 103.407
- Πόντοι
- 16.131
ποιος ειναι η πουτανα ειναι πολυ ευκολο ....αν θελειις να κανουμε γκαλοπΒαλε παρακαλητο ΜΩΡΗ ΠΟΥΤΑΝΑ ΤΟΥ ΣΑΙΤ. Φιλικα στο λεω.![]()
πολυζωης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 2
- Like
- 103.407
- Πόντοι
- 16.131
αν ηταν σε αλλη χωρα θα τους ειχαν βαλει σε ενα τρενο και θα ειχε τελειωσει η ιστορια στην ελλαδα ομως ζουν και βασιλευουν και κουνανε και το δαχτυλοκάτι σαν κλητήρας στο κόμμα του Μπάιντεν , ουκρανομάχος σαν τον μελιτζανόκλωνο![]()
ΥΓ(ο μπαροκ το βαζει στον κωλο του )
Cherno_Bill
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Ιουν 2019
- Like
- 1.219
- Πόντοι
- 206
Στα σχόλια στο YouTube στο βίντεο με το ψέκασμα, γράφει κάποιος ότι αυτό αποδεικνύει ότι δεν πήραν φωτιά τα έλαια και στα Τέμπη με 25kV τόξα κά πολλά. Άλλος γράφει ότι δεν έγιναν τόξα αφού οι ασφάλειες κόβουν το ρεύμα! Αλλος του λέει του εμπειρογνώμονα για πάνε κάντο σε ηλεκτροκόλληση αυτό. Το κάνει ο εμπειρογνώμονας και του λέει το πείραμα απέτυχε, έπιασε όμως φωτιά ένα μέρος του ελαίου σιλικόνης!!!!
Cherno_Bill
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Ιουν 2019
- Like
- 1.219
- Πόντοι
- 206
Άνοιξε το οικογενειακό του άλμπουπ πάλι το άλλο ψέκι των τΕΜΠΩΝ.
Άλλα thread (ενδεχομένως σχετικά)
- Απαντήσεις
- 7
- Εμφανίσεις
- 1K
- Απαντήσεις
- 328
- Εμφανίσεις
- 23K