Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
εσυ μην γλυφεσαι ουτε μελατη δεν στην δινω ...βαλε μας φωτο απο αυτες που σε στραποναρει η κιουρια ελεναΩχ ωχ ωχ, ο νταβατζακος το γυρισε στις μελατες
Ρε τι σιχαματα ειστε εσεις να εχετε αρχειο στο pc με το ονομα «πουτσες» και να μοστραρετε κιολας;;;
Οι τρίχες ως το πουτσοκέφαλο. Αυτά έχουν οι μικροτσούτσουνοι...παρε φωτογραφια .... αν θελεις να την δεις ολοκληρη περιμενω τα χειλακια σου![]()
δεν ειχα καμια αμφιβολια οτι γνωριζεις αποΟι τρίχες ως το πουτσοκέφαλο. Αυτά έχουν οι μικροτσούτσουνοι...

αν είναι να βάλει , ας βάλει να δούμε θέαμα στραπ ατσάδα με Τέα , στο αβατάρ φαινόταν καλύτερη από την σιτεμένηεσυ μην γλυφεσαι ...βαλε μας απο αυτες που σε στραποναρει η κιουρια ελενα
Ετσι εξηγειται που τον διωχνουν με τις κλωτσιες οι εργαζομενες, ουτε να τις γαμησει θελουν, καλα για να τις «πουλησει» ουτε συζητηση, γελανε και τα θεμελια του σαη.Οι τρίχες ως το πουτσοκέφαλο. Αυτά έχουν οι μικροτσούτσουνοι...
ρε φιλε αληθεια μου κανει εντυπωση και μου γεννηθει ενα ερωτημα αυτοι δεν λεγανε οτι η αριστερα εχει μαζεψει ολα τα πουστρακια .....τελικα αυτοι εχουν μαζεψει ολο το πουσταριοαν είναι να βάλει , ας βάλει να δούμε θέαμα στραπ ατσάδα με Τέα , στο αβατάρ φαινόταν καλύτερη από την σιτεμένη![]()
ετσι ειναι οπως τα λες μονο που εγω δεν παρακαλαγα ουτε να με στραποναρουν ουτε να σφουγγαρισωΕτσι εξηγειται που τον διωχνουν με τις κλωτσιες οι εργαζομενες, ουτε να τις γαμησει θελουν, καλα για να τις «πουλησει» ουτε συζητηση, γελανε και τα θεμελια του σαη.
έτσι !!!ρε φιλε αληθεια μου κανει εντυπωση και μου γεννηθει ενα ερωτημα αυτοι δεν λεγανε οτι η αριστερα εχει μαζεψει ολα τα πουστρακια .....τελικα αυτοι εχουν μαζεψει ολο το πουσταριο![]()
γιατι ο κασσελακης ξεχνας απο που ξεκινησεέτσι !!!
το γελοίο ήταν που χλεύαζαν τον Κασσελάκη ενώ έχουν μαζέψει τον κάθε πικραμένο ανώμαλο στη Νέα Τραβελοκρατία![]()
Βαλε παρακαλητο ΜΩΡΗ ΠΟΥΤΑΝΑ ΤΟΥ ΣΑΙΤ. Φιλικα στο λεω.ετσι ειναι οπως τα λες μονο που εγω δεν παρακαλαγα ουτε να με στραποναρουν ουτε να σφουγγαρισω
κάτι σαν κλητήρας στο κόμμα του Μπάιντεν , ουκρανομάχος σαν τον μελιτζανόκλωνογιατι ο κασσελακης ξεχνας απο που ξεκινησε

ποιος ειναι η πουτανα ειναι πολυ ευκολο ....αν θελειις να κανουμε γκαλοπΒαλε παρακαλητο ΜΩΡΗ ΠΟΥΤΑΝΑ ΤΟΥ ΣΑΙΤ. Φιλικα στο λεω.![]()
αν ηταν σε αλλη χωρα θα τους ειχαν βαλει σε ενα τρενο και θα ειχε τελειωσει η ιστορια στην ελλαδα ομως ζουν και βασιλευουν και κουνανε και το δαχτυλοκάτι σαν κλητήρας στο κόμμα του Μπάιντεν , ουκρανομάχος σαν τον μελιτζανόκλωνο![]()