Fullspoonmoon
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2024
- Like
- 5.284
- Πόντοι
- 1.056
Καθαρίζεις πολλά τζάμια στα φανάρια?????χαχαχααυτές τις μέρες έχω πολλές δουλειές έχει ανέβει πολύ η κίνηση και δεν μπορώ να παρακολουθώ τα θρεντ όπως θα ήθελα
Καθαρίζεις πολλά τζάμια στα φανάρια?????χαχαχααυτές τις μέρες έχω πολλές δουλειές έχει ανέβει πολύ η κίνηση και δεν μπορώ να παρακολουθώ τα θρεντ όπως θα ήθελα
αμόλα σινεμά να φας κανά κρεμπιέ από τα πάκιαRob C, πήγανε γρήγορα να σκουπίσεις τους πισινούς από τους Hellraiser και Πολυζώη. Σαν να τρέχει αίμα από την κωλοτρυπίδα τους.
μαρή γκιλφόγρια κουλοψέκ,
κατσε να δουμε μπορει να ψαχνει μεροκαμματο γιατι εχω κενη βαρδιααμόλα σινεμά να φας κανά κρεμπιέ από τα πάκιαμαρή γκιλφόγρια κουλοψέκ,
μας στέρεψες εδώ μέσα με τις ακα τσιμπουκάρες σου![]()
γκράνυ είναι ρε... ούτε για να καθαρίζει τον κάδο με τις ποτεσκα δε κάνει ο ξεμωραμένοςκατσε να δουμε μπορει να ψαχνει μεροκαμματο γιατι εχω κενη βαρδια
ουτε για λεκανατζου??γκράνυ είναι ρε... ούτε για να καθαρίζει τον κάδο με τις ποτεσκα δε κάνει ο ξεμωραμένος
Μίλησε και το κωλοσπούγγι για τα αίματα και το σπέρμα.ουτε για λεκανατζου??
nope ,ουτε για λεκανατζου??
σου ειπα αν ψαχνεις μεροκαμματο πολυ ευχαριστως πες μου ωρα και θα ειμαι απικο αλλιως σαλταΜίλησε και το κωλοσπούγγι για τα αίματα και το σπέρμα.
Κυριε Λακαφωση, εσεις εδω μεσα;;;Ξέρεις τι καλά ψύχονται σχεδόν όλα τα ψυκτικά μέσα σε αυτές τις ταχύτητες και με αυτές τις εξωτερικές θερμοκρασίες έξω;; Έχε υπόψιν ότι τα λάδια περνάνε και από εναλλάκτες θερμότητας αέρος-λαδιού και επιστρέφουν κρύα στον μετασχηματιστή της μηχανής μέσω του ψυκτικού κυκλώματος για να αποβάλουν την θερμότητα που αναπτύσεται στον πυρήνα και τα τυλίγματά του. Πως νομίζεις ότι ψύχονται οι μετασχηματιστές από τις ηλεκτράμαξες;;;
Άντε να είχαν και 80 βαθμούς τα λάδια, μέχρι τους 300 έχει θέμα η υπόθεση...
Με το που έσπασε ο μετασχηματιστής, σύμφωνα με την κυβερνητική προπαγάνδα τα λάδια σιλικόνης εκνεφώθηκαν και αναφλέγησαν.
Για να συμβεί αυτό θα πρέπει η εξωτερική θερμοκρασία να είναι μεγαλύτερη ή ίση με την ελάχιστη θερμοκρασία ανάφλεξης, δλδ τουλάχιστον 300 βαθμούς C και με την προυπόθεση τα λάδια σιλικόνης να έχουν υψηλό βαθμό αναφλεξιμότητας, που δεν έχουν αλλιώς δεν θα χρησιμοποιούνταν στους μετασχηματιστές ΜΤ.
Σίγουρα κάποια ποσότητα από αυτή που διέρρευσε εκνεφώθηκε και κάηκε, αλλά κάηκε γιατί αναμίχθηκε με τους υδρογονάνθρακες και όχι από την τάση των 25 kV όπως δήθεν προπαγανδίζουν πάλι. Τα λάδια σιλικόνης χρησιμοποιούνται σε αυτές τις εφαρμογές γιατί είναι εξαιρετικοί ηλεκτρικοί μονωτές.
Παρεμπιπτόντως, να μην το ξεχάσω. Το τολουόλιο και το ξυλόλιο χαρακτηρίζονται από βαθμό αναφλεξιμότητας τρία (3) στο πρότυπο NFPA 704. Τα λάδια σιλικόνης με ελάχιστη θερμοκρασία ανάφλεξης κοντά 300 βαθμούς C έχουν βαθμό αναφλεξιμότητας ένα (1).
Σου δίνει λεφτά ακόμα η μάνα σου;σου ειπα αν ψαχνεις μεροκαμματο πολυ ευχαριστως πες μου ωρα και θα ειμαι απικο αλλιως σαλτα
Και ο κυριος Κοκοτσακης μαζι μας, αυτος ειναι λιγο πιο επιθετικος λογω προιστοριας στο συριζα.Ωραίο σεντόνι αλλά τα στοιχεία που έχεις δεν ισχύουν
Η πυροσφαιρα αυτή δεν γίνεται πάρα μόνο από υδρογονανθρακες τοχει αποδείξει με στοιχεία και ο καθηγητής του ΑΠΘ και του Χιούστον Ο Παπαδάκης. Αυτά με ελαια κλπ είναι μπαρούφες
Και δεν υπήρχαν συνθήκες να καούν και βρέθηκαν σχεδόν ατόφιο οι μετ; σχηματιστες και δεν υπάρχουν τα κατάλοιπα, λευκή σκόνη από την καύση τους και η έκρηξη ανάφλεξη έγινε σε 0.60δευτερολπτα όπως δείχνουν οι κάμερες, που δημεναινει ακαριαία ανάφλεξη κι όχι αυτά με τα έλαια που απαιτούν χρόνο για να αναφλεγουν. Δηλ από δεκαπέντε μεριές αν το πιάσεις δεν γίνεται αν ναι τίποτα άλλο από υδργοναθρκες..
Τώρα παράνομο φορτίο? Απόρρητο? Στρατιωτικό μυστικό? Λαθρεμπόριο? Όπως και ναχει η ξεφτυλισμενη κυβέρνηση κάνει τα πάντα, που πλέον δεν πιάνουν πάρα μόνο στο 10%, τόσους έχει ο Κουλης επί του συνόλου, χώρος αναγωγή,κάνει τα πάντα για να στγκαλυψρι το θέμα, ασελγωντας στα νεκρά παιδιά, κι αυτό είναι το πιο βρωμερό που έχει αγανακτήσει τον, κοιμώμενο, Έλλην λαό
Ένα 10% λαμογια τρολ και λιβοτομημενοι λένε αρλούμπες για να έχουν άλλοθι στην βιλεψη τους...
Ότι δήθεν δεν φταει σε κάτι το ξεφτυλισμενε Μαξίμου αλλά ο κακός θεός ζβισλου
Οι υπόλοιποι 3χουν καταδικάσει την πιο βρωμερη κυβέρνηση όλων των εποχών
ακου να δεις αφου εισαι τοσο μαγκας πες μου που εισαι να ερθω να μου δωσεις εσυ λεφτα .....και μην στεναχωριεσαι δεν θα σε γαμησω πολυΣου δίνει λεφτά ακόμα η μάνα σου;
μην σου προκαλεί εντύπωση , αυτό είναι το επίπεδο τους, να βρίζουν μάνες από το πληκτρολόγιο ανώνυμαακου να δεις αφου εισαι τοσο μαγκας πες μου που εισαι να ερθω να μου δωσεις εσυ λεφτα .....και μην στεναχωριεσαι δεν θα σε γαμησω πολυ
Ηρεμα κλωνε μου.Που μπορώ να βρω συγγενικά πρόσωπα του Rob C, του Λαδικού κά για να αφήσω κριτική;
![]()
Μπουρδέλα (οίκοι ανοχής) σε όλη την Ελλάδα
Κεντρική σελίδα καταλόγου μπουρδέλων για Αθήνα, Θεσσαλονίκη και επαρχία. Γενικός οδηγός μπουρδέλων, με βαθμολογίες, κριτικές, φωτογραφίες και ανταλλαγές απόψεων στο forum για μπουρδέλα.www.bourdela.com
κοιτα να δεις φιλε ολα αυτα εχουν ενα οριο το να κρυβεσαι πισω απο ενα πληκτρολογιο δεν σε κανει μαγκα μαλλον μλκ σε κανει ...ειδικα οταν πιανεις μανα στο στομα σου πρεπει να εισαι σκουπιδιμην σου προκαλεί εντύπωση , αυτό είναι το επίπεδο τους, να βρίζουν μάνες από το πληκτρολόγιο ανώνυμα
Εδώ βρίζουνε την Καρυστιανού που έχασε την κορούλα της , περιμένεις να έχουνε ανδρισμό και ήθος ?
Πες που μένεις εσύ. Μένεις ακόμα με την μάνα σου.ακου να δεις αφου εισαι τοσο μαγκας πες μου που εισαι να ερθω να μου δωσεις εσυ λεφτα .....και μην στεναχωριεσαι δεν θα σε γαμησω πολυ
ε ναί ρε φίλε έτσι είναι !! συμφωνούμε !!!κοιτα να δεις φιλε ολα αυτα εχουν ενα οριο το να κρυβεσαι πισω απο ενα πληκτρολογιο δεν σε κανει μαγκα μαλλον μλκ σε κανει ...ειδικα οταν πιανεις μανα στο στομα σου πρεπει να εισαι σκουπιδι

Ρε τυπε, γιατι βριζεις μαναδες;;Πες που μένεις εσύ. Μένεις ακόμα με την μάνα σου.

Ειδικά όταν με έχεις σκυλοβρίσει χωρίς να σου αναφέρω τον λόγο ποτέ και γράφεις το παραπάνω, η μάνα σου πρέπει να είναι πολύ ο περιφανή για εσένα.κοιτα να δεις φιλε ολα αυτα εχουν ενα οριο το να κρυβεσαι πισω απο ενα πληκτρολογιο δεν σε κανει μαγκα μαλλον μλκ σε κανει ...ειδικα οταν πιανεις μανα στο στομα σου πρεπει να εισαι σκουπιδι
απλος εγω το φαγητο το βαζω στο στομα μου οχι στον κωλο μου...ε ναί ρε φίλε έτσι είναι !! συμφωνούμε !!!
Από κεί κ πέρα προσωπικά δεν μελοδραματοποιώ καμία περίπτωση με δαύτους ,δεν εκπλήσσομαι διότι τους θεωρώ όπως είπες σκουπίδια
Κρέας στον πισινό τους βάζουν ..περιμένεις να έχουν σεβασμό προς άλλους ? ή αξιοπρέπεια ? ας είμαστε ρεαλιστές !!!