Νέα

«Δεν έχω οξυγόνο»

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troubakhs
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 22K
  • Εμφανίσεις 515K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 66 άτομα (0 μέλη και 66 επισκέπτες)

Saul

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
29.449
Πόντοι
6.256
Ολα στη ζωη πληρωνονται και με τοκο....δεν ανησυχω για τον ΠΟΥΣΤΗ Barock.Ειμαι σιγουρος οτι το τελος του θα ειναι γεματο φρικη και πονο!:wanker:
Εγώ θα έλεγα ότι 40 πόντοι μελιτζάνα στον κώλο και αιώνιο μρ.ναύγιο 2024 - το τέλος του κόσμου

είναι αρκετή τιμωρία :coffee:

• Χαχα
Αντιδράσεις: riding

It's All Good Man

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Αυγ 2019
Like
7.761
Πόντοι
2.306
Κουλομέσα μαζικής παραπληροφόρησης....

ΧΑΛΑΡΗΣ ΜΙΧΑΗΛ του ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ,
Επίκουρος Καθηγητής Χημείας ΔΙ.ΠΑ.Ε., Υποστράτηγος Π.Σ. (ε.α.)

Ο Δρ. Μιχάλης Χάλαρης είναι Επίκουρος Καθηγητής του Τμήματος Χημείας του Διεθνούς Πανεπιστημίου
Ελλάδας με γνωστικό αντικείμενο Ασφάλεια εργασίας - Διαχείριση και μεταφορά επικίνδυνων φορτίων
χημικής βιομηχανίας.

Ο Μιχάλης Χάλαρης είναι πτυχιούχος Χημείας και Διδάκτορας Χημείας του Πανεπιστημίου Αθηνών, ΕΚΠΑ.
Πτυχιούχος της Σχολής Ανθυποπυραγών της Πυροσβεστικής Ακαδημίας, κάτοχος ΜΔΕ(ΜΑ) «Εφαρμοσμένη
Στρατηγική και Διεθνή Ασφάλεια» του Πανεπιστημίου “Plymouth” και απόστρατος Ανώτατος Αξιωματικός
του Πυροσβεστικού Σώματος έχοντας υπηρετήσει σε επιτελικές & επιχειρησιακές θέσεις.
Μετεκπαιδεύτηκε στο Rescue Services College Rosersberg της Σουηδίας σε θέματα αντιμετώπισης
περιβαλλοντικών καταστροφών και στη Σχολή Εθνικής Άμυνας ως Επιτελής Εθνικής Άμυνας στις Αμυντικές
και Στρατηγικές Σπουδές. Ειδικός εμπειρογνώμονας της ΕΕ σε θέματα Πολιτικής Προστασίας (Technical
Expert of European Commission/Humanitarian Aid & Civil Protection) και απόφοιτος της Σχολής
Επιμόρφωσης και Μετεκπαίδευσης της Πυροσβεστικής Ακαδημίας.

Έντονη διδακτική, ερευνητική και μελετητική δραστηριότητα με πλήθος δημοσιευμένων εργασιών.
Είναι συντονιστής Καθηγητής του μαθήματος «Τεχνολογικές καταστροφές και περιβαλλοντικοί κίνδυνοι»
στο μεταπτυχιακό πρόγραμμα (ΔΔΠΜΣ) «Ανάλυση και Διαχείριση ανθρωπογενών και φυσικών
καταστροφών», διδάσκων στο μάθημα «Hazard Identification & Risk Management» στο MSc in Oil and Gas
Technology και Καθηγητής στις Σχολές της Πυροσβεστικής Ακαδημίας, στην Σχολή Αξιωματικών
Νοσηλευτικής. Προσκεκλημένος Καθηγητής στο Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών με τίτλο
"Οργάνωση, Λειτουργία, Ανάπτυξη, και Διοίκηση Λιμένων του τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων του
Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής και στο μάθημα Ασφάλεια Βιομηχανικών Εγκαταστάσεων του
προγράμματος Προπτυχιακών Σπουδών της Σχολής Χημικών Μηχανικών του ΕΜΠ. Εισηγητής σε
εκπαιδευτικά προγράμματα του ΙΝΕΠ του Εθνικού Κέντρου Δημόσιας Διοίκησης και Αυτοδιοίκησης και σε
Πιστοποιημένα Κέντρα Επαγγελματικής Κατάρτισης με αντικείμενο το Σχεδιασμό και εφαρμογή δράσεων
πολιτικής προστασίας σε τοπικό επίπεδο, Διαχείριση εκτάκτων αναγκών, Διαχείριση κινδύνων και κρίσεων
για την ασφάλεια και υγεία στις σχολικές - εκπαιδευτικές μονάδες και Υγεία και ασφάλεια στην εργασία
στον δημόσιο τομέα, κ.α. Είναι Πιστοποιημένος εκπαιδευτής ενηλίκων εγγεγραμμένος στο Μητρώο
Εκπαιδευτών μη τυπικής εκπαίδευσης Ενηλίκων που διατηρεί ο Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π. και στο αντίστοιχο Μητρώο
που διατηρεί το Ε.Κ.Δ.Δ.Α.. Επίσης κατέχει βεβαίωση Πιστοποίησης στην Εκπαίδευση Εκπαιδευτών στην
Ηλεκτρονική Μάθηση από το ΙΝ.ΕΠ. του Ε.Κ.Δ.Δ.Α., είναι πιστοποιημένος από το ΚΕΜΕΑ σε θέματα
εκπαίδευσης των ΙΕΠΥΑ, και από το ΝΑΤΟ ως εκπαιδευτής εκπαιδευτών σε Χημικά-Βιολογικά-
Ραδιολογικά-Πυρηνικά (Χ.Β.Ρ.Π.) συμβάντα.
Έχει δημοσιεύσει 65 εργασίες σε διεθνή και εθνικά επιστημονικά περιοδικά (h-index 12, 558
Ετεροαναφορές), 32 Ανακοινώσεις σε πρακτικά συνεδρίων με κριτές, 13 Κεφάλαια σε Βιβλία, 7 Βιβλία.
Επίσης έχει δημοσιεύσει δεκάδες εκλαϊκευμένα άρθρα σε Θέματα Χημείας, Ποιότητας και διαχείρισης του
νερού, Υγείας & Ασφάλειας της Εργασίας, Καταναλωτή, Περιβάλλοντος, Πολιτικής Προστασίας και
Πυροπροστασίας κ.α. στον ελληνικό έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο. Περισσότερα στο
Έχει λάβει μέρος ως ομιλητής και έχει συμμετάσχει σε πλήθος διεθνών και εθνικών Συνεδρίων
Συμποσίων, Ημερίδων, Επαγγελματικών συναντήσεων και παρουσίασης προγραμμάτων. Υπήρξε μέλος
οργανωτικών και επιστημονικών επιτροπών επιστημονικών συνεδρίων, συμποσίων, κ.α..
Συμμετοχή σε αρκετά ερευνητικά προγράμματα ως κύριος ερευνητής ή επιστημονικός υπεύθυνος.
Συμμετέχει μέχρι το 2023 ως project management εκ μέρους της Ένωσης πτυχιούχων αξιωματικών και
υπαξιωματικών του Πυροσβεστικού Σώματος(ΕΠΑΥΠΣ) στα ευρωπαϊκά προγράμματα: (i) RESISTANT:
Training and Knowledge Sharing Platform for First Responders and Educational Tools for students’ and
citizens’ awareness and preparedness against Natural and Manmade Disasters and Risks στο πλαίσιο του
UCPM-2020-KN-AG & (ii) «SEARCH AND RESCUE: Emerging technologies for the Early location of Entrapped
victims under Collapsed Structures and Advanced Wearables for risk assessment and First Responders
Safety in SAR operations» το οποίο λαμβάνει χώρα στο πλαίσιο του προγράμματος «Ορίζοντας 2020»
Την περίοδο 2006-2008 ήταν μέλος της επιτροπής Physical and Biophysical Chemistry της IUPAC. Μέλος
της Συντονιστικής Επιτροπής του Ελληνικού δικτύου Πράσινης Χημείας. Επίσης διατελεί ή έχει διατελέσει
μέλος σε πολλές διυπουργικές, νομοπαρασκευαστικές επιτροπές, επιτροπές και ομάδες εργασίες του
κράτους.
Διετέλεσε Πρόεδρος της Ένωσης Ελλήνων Χημικών(ΕΕΧ) (2004 -2005) και από το 1994 έως το 2018 ήταν
ενεργό μέλος της συμμετέχοντας σε όλα τα όργανα διοίκησής της, εκλεγμένος από συναδέλφους του.
Για τρία έτη (2009-2012) υπήρξε επικεφαλής του Σώματος Επιθεώρησης Εργασίας, καθώς επιλέχτηκε
μέσω της διαδικασίας opengov για τη θέση του Ειδικού Γραμματέα του Υπουργείου Εργασίας και
Κοινωνικής Ασφάλισης.
Τα κύρια ερευνητικά του ενδιαφέροντα επικεντρώνονται στα εξής:
(i) Disaster Management, Environmental Science with Hazards and Disasters, Risk-Safety and the
Environment, Risk Assessment for Environmental Emergencies, Technological accidents, Occupational
Health and Safety, Chemical Safety, Fire Safety, Hazard Assessment, Solvents, Chemical Hazard Release,
Humanitarian Engineering,
(ii) Physical Chemistry, Theoretical Chemistry, Computational Chemistry, Computer simulation, Molecular
Dynamics, Molecular Dynamics Simulation, Molecular Modelling, Monte Carlo Simulation, Computational
Materials Science, Hydrogen Bonding, Statistical Mechanics, Material Modelling, Statistical
Thermodynamics,
(iii) International Security, Diplomacy, Terrorism, WMD, CBRN(E), Hazardous Materials
(iv) Labour Law, undeclared work, posted workers and (v) Vocational Education

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
29.445
Πόντοι
5.506
Ψαρόπουλος: Διαφωνούμε με το αίτημα για τα επαγγελματικά προσόντα των τεχνικών συμβουλών στην υπόθεση των Τεμπών

Γιατί όχι προφανή; αν πιστέψω τον κ. Ψαρόπουλο, δικηγόρο και πατέρα θύματος, όποιος θέλει μπορεί να δηλώσει πραγματογνώμονας και να βγάλει και μία γνωμοδότηση/ πόρισμα για το θέμα.
Πάει κι αυτός, λάλησε. Τώρα ουσιαστικά υποστηρίζει πως μπορούν κάλλιστα να δηλώσουν τεχνικοι σύμβουλοι κάτι ΜΑΛΑΚΕΣ σαν το σαουλ, το χελγκειζερ, ρόμπα-σι, ραιντινγκ σούζα τ'αλογακι και το κακό συναπάντημα και να αραδιάζουν ότι παπαρια θέλουν. Χωρίς καμία απόδειξη πάντα.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
29.445
Πόντοι
5.506
Είπαμε: όλοι μπορούν να είναι τεχνικοί σύμβουλοι, πάμε και εμείς να βγάλουμε μία γνωμοδότηση, θα δηλώσουμε ''αγωνιστές της δικαιοσύνης'' και θα συντρίψουμε τη Χούντα του Μητσοτάκη με ένα πόρισμα καταπέλτη για το λαθρέμπορα που κάλυπτε.

Σε κάθε περίπτωση, αρχίζω να πείθομαι για τα εξής: δεν επιλέγουμε πραγματογνώμονα για να μάθουμε την αλήθεια, αλλά επιλέγεται εκείνη η αλήθεια που επιθυμούμε και μετά ψάχνουμε τον πραγματογνώμονα που μπορεί να την υποστηρίξει.

Η πλάκα είναι που ο εθνικός πραγματογνώμονας ζήτησε ''ισότητα'' και να απαιτηθεί να προσκομίσει τους τίτλους του και ο Βέλγος Carton, γιατί ποιος ξέρουμε ότι είναι ο κουτόφραγκος...
Εν τω μεταξύ, η επαγγελματική εμπειρία του Βέλγου κουτόφραγκου όπως προκύπτει από το Linkedin είναι περίπου 6 σελίδες word, η οποία προφανώς και ωχριά μπροστά στον τεράστιο εμπειρογνώμονα που σχεδίαζε δεξαμενές ξυλολίου πάνω στα τρενάκια...
Εγώ θέλω κάτι τέτοιους σαν τον Ψαρόπουλο και όλα τα ψεκια που έχουμε εδώ μέσα να τους δω να πηγαίνουν να τους χειρουργήσει κανένας τυπάκος που ΔΗΛΩΝΕΙ γιατρός ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΠΡΟΣΚΟΙΜΙΖΕΙ ούτε τίτλους σπουδών, ούτε φορολογικά επαγγελματική δραστηριότητα, ούτε ασφαλιστικό ταμείο, ούτε συμμετοχή στον ιατρικό σύλλογο. Εκεί να τους δω τους μάγκες.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
29.445
Πόντοι
5.506
Εγώ θα έλεγα ότι 40 πόντοι μελιτζάνα στον κώλο και αιώνιο μρ.ναύγιο 2024 - το τέλος του κόσμου

είναι αρκετή τιμωρία :coffee:
Μπράβο συριζαιε παπαγάλε, μου έκανες τώρα τα μούτρα κρέας. Φαντάσου να μην ασχολιοσουν κιόλας Λακαρε.

Saul

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
29.449
Πόντοι
6.256
Μπράβο συριζαιε παπαγάλε, μου έκανες τώρα τα μούτρα κρέας. Φαντάσου να μην ασχολιοσουν κιόλας Λακαρε.
Το γύρισες το κρέας? είχα την εντύπωση ότι είσαι βίγκαν μελιτζάνες και τέτοια

Ε όχι και λάκαρε....εσύ έχεις υιοθετήσει όλες τις Λάκιες τακτικές αν δεν ήξερα καλύτερα θα έλεγα ότι είσαι κλώνος του Λάκη

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
29.445
Πόντοι
5.506
Το γύρισες το κρέας? είχα την εντύπωση ότι είσαι βίγκαν μελιτζάνες και τέτοια

Ε όχι και λάκαρε....εσύ έχεις υιοθετήσει όλες τις Λάκιες τακτικές αν δεν ήξερα καλύτερα θα έλεγα ότι είσαι κλώνος του Λάκη
Ποια είναι η Λακια τακτική φίλε μου καλέ, καλέ μου φίλε;

LION-974

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Ιουν 2008
Κριτικές
24
Like
5.049
Πόντοι
7.195
Εγώ θέλω κάτι τέτοιους σαν τον Ψαρόπουλο και όλα τα ψεκια που έχουμε εδώ μέσα να τους δω να πηγαίνουν να τους χειρουργήσει κανένας τυπάκος που ΔΗΛΩΝΕΙ γιατρός ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΠΡΟΣΚΟΙΜΙΖΕΙ ούτε τίτλους σπουδών, ούτε φορολογικά επαγγελματική δραστηριότητα, ούτε ασφαλιστικό ταμείο, ούτε συμμετοχή στον ιατρικό σύλλογο. Εκεί να τους δω τους μάγκες.
Το ακόμη πιο ωραίο είναι που κάποιοι πήγαν και βρήκαν ένα ''φωτογράφο'' που τον βάφτισαν πραγματογνώμονα για να παρουσιαστεί μία συγκεκριμένη εκδοχή. Το ακόμη καλύτερο είναι που ένας απόστρατος πυροσβέστης εμφανίζεται επικεφαλής ''ομάδας '' για το ζήτημα :D::D::D:

Επί της ουσίας: δεν είμαι χημικός. Απλά, όποιος γνωρίζει στοιχειωδώς την ελληνική, καταλαβαίνει ότι κάθε πραγματογνώμονας ''λέει τα δικά του'', υπό την έννοια του ότι εκφράζει μια άποψη βάσει συγκεκριμένων πραγματικών περιστατικών τα οποία υπολαμβάνει ως αληθή.

Μπιρλας

Μέγας
Εγγρ.
21 Μαρ 2017
Like
16.713
Πόντοι
3.656
Το ακόμη πιο ωραίο είναι που κάποιοι πήγαν και βρήκαν ένα ''φωτογράφο'' που τον βάφτισαν πραγματογνώμονα για να παρουσιαστεί μία συγκεκριμένη εκδοχή. Το ακόμη καλύτερο είναι που ένας απόστρατος πυροσβέστης εμφανίζεται επικεφαλής ''ομάδας '' για το ζήτημα :D::D::D:

Επί της ουσίας: δεν είμαι χημικός. Απλά, όποιος γνωρίζει στοιχειωδώς την ελληνική, καταλαβαίνει ότι κάθε πραγματογνώμονας ''λέει τα δικά του'', υπό την έννοια του ότι εκφράζει μια άποψη βάσει συγκεκριμένων πραγματικών περιστατικών τα οποία υπολαμβάνει ως αληθή.
Ο Χαλαρης για παραδειγμα,μπορει ανετα να εξυπηρετησει και τα δυο αφηγηματα

LION-974

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Ιουν 2008
Κριτικές
24
Like
5.049
Πόντοι
7.195
Ο Χαλαρης για παραδειγμα,μπορει ανετα να εξυπηρετησει και τα δυο αφηγηματα
Δεν είμαι σε θέση να αμφισβητήσω τον κ. Χάλαρη που έχει ένα βιογραφικό μερικών σελίδων στον τομέα του.
Ομοίως δεν μπορώ να βγάλω άχρηστους κάποιους άλλους τύπους που έχουν μεγάλα βιογραφικά στον τομέα τους, και δεν είναι λίγοι αυτοί που λένε τα αντίθετα από το Χάλαρη.
Απλά, σημειώνω το εξής: εκείνο το βράδυ, έγινε κάτι με δεδομένες συνθήκες σε συγκεκριμένο χώρο. Δεν γνωρίζω ποιες παραμέτρους λαμβάνει καθένας από τους επιστήμονες για το ζήτημα ώστε να εκφέρει μία άποψη.

Saul

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
29.449
Πόντοι
6.256
Ποια είναι η Λακια τακτική φίλε μου καλέ, καλέ μου φίλε;
πριν μερικές μέρες δεν ''μου την είχες πει'' και καλά ότι νοικιάζω σπίτι στα βπ? :2funny:

υπάρχει πιο λάκια τακτική από αυτό καλέ μου φίλε κλώνε του λάκη?

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
29.445
Πόντοι
5.506
πριν μερικές μέρες δεν ''μου την είχες πει'' και καλά ότι νοικιάζω σπίτι στα βπ? :2funny:

υπάρχει πιο λάκια τακτική από αυτό καλέ μου φίλε κλώνε του λάκη?
Εσύ ρε δεν άρχισες για τα κατσικοχώρια χαζοαφηρημενε φίλε μου; Για μελιτζάνες κλπ τις αφήνω στον κωλο των φίλων σου που παπαγαλίζεις.

riding

Μέγας
Εγγρ.
23 Μαΐ 2023
Κριτικές
2
Like
15.153
Πόντοι
3.836
Εχουμε Υπουργό Υγείας Βιβλιοπώλη μουνοπανά...
Δεν φοβόμαστε τίποτα στην χώρα που γέννησε την δημοκρατία :rockon:

πολυζωης

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιουν 2018
Κριτικές
2
Like
103.719
Πόντοι
16.131
Εχουμε Υπουργό Υγείας Βιβλιοπώλη μουνοπανά...
Δεν φοβόμαστε τίποτα στην χώρα που γέννησε την δημοκρατία :rockon:
παει αυτος τον χασαμε ....μονο ο μπαροκ μας εμεινε να λεει μαλακιες.... αντι να κατσει και αυτος σαν καλη νοικοκυρα να φτιαξει κανα ιμαμ γιατι αρνι φετος δεν εχει

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
33.594
Πόντοι
9.931
μην τους κανεις δυσκολες ερωτησεις λιγο σεβασμο πια
καλοπροαίρετα οξύνω λίγο την ..διάνοια τους ,
λαικά να στροφάρουν :D:

κατά τα άλλα το μενού είχε γιουβέτσι χοντρό κριθαράκι με μοσχάρι σε πήλινο :rockon:

πολυζωης

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιουν 2018
Κριτικές
2
Like
103.719
Πόντοι
16.131
καλοπροαίρετα οξύνω λίγο την ..διάνοια τους ,
λαικά να στροφάρουν :D:

κατά τα άλλα το μενού είχε γιουβέτσι χοντρό κριθαράκι με μοσχάρι σε πήλινο :rockon:
τοσες μελιτζανες τι θα τις κανει :think: ολες στον :assshake:του θα τις βαλει :confused:

Stories

Νέο!

Stories

Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Top Bottom