Νέα

«Δεν έχω οξυγόνο»

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troubakhs
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 22K
  • Εμφανίσεις 515K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 67 άτομα (0 μέλη και 67 επισκέπτες)

Teddyboy78

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2025
Like
1.103
Πόντοι
206
" Όπως λέει ο ίδιος στη Voria.gr, «ξεκινάμε από το γεγονός ότι οι γερανοί σήκωναν ήδη το βάρος προτού στρωθεί το χαλίκι». «Γιατί να μη στρωθεί το χαλίκι σε ένα σημείο πιο έξω προκειμένου να επιχειρήσει ο γερανός, αλλά να στρωθεί πάνω στο επίκεντρο της φωτιάς;», διερωτάται "

Αφιερενο στον ανωτέρω βλακα

celebre

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2019
Like
33.864
Πόντοι
6.256

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
29.445
Πόντοι
5.506
Έχεις να απαντήσεις κάτι.? Άσε τις μπαρούφες σου
Άσφαλτος έχει πέσει την Τρίτη μέρα
Δεν είναι απόδειξη μια φωτογραφία που έβαλες κινειναι προγενέστερα
Τα χώματα γιατί αυτά απομακρυναν στις 4 το πρωι
Γιατι έγινε πυροσφαιρα 100μ Χ 70?
Γιατι πήγε ο Τριαντόπουλος??
Έχεις να απαντήσεις, κάτι ή είσαι απλά βλακας?
Ρητορικό το ερώτημα
Πας σε αυτό το λινκ

Κάτω από τη φωτογραφία που έβαλα υπάρχει και ανάλογο βίντεο. Ασφαλτόστρωση (και τσιμεντωμα) ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΕ ΠΟΤΕ. Συμμαζεύτηκε ο χώρος και τώρα εκεί υπάρχει και το εκκλησάκι και το μνημείο. Η άλλη η μπαρούφα που έγραψες για την επόμενη μέρα λύθηκε με τη φωτό με τους γερανούς όπου τοποθετήθηκε σταθερό χαλίκι (μπάζωμα) μέσα στο βούρκο για να στηθούν οι γερανοί στα πέδιλα τους χωρίς να υποχωρήσουν από το βάρος. Όλα τα αλλά έχουν λυθεί.

Κάθεστε και φωνάζετε τύπου "μαλακες είδαμε εξωγήινους (ξυλολιο)" και έχετε το θράσος να ζητάτε οι υπόλοιποι που σας θεωρούμε ψεκια ΝΑ ΣΑΣ ΑΠΟΔΕΙΞΟΥΜΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ. (Αυτό διάβασε το δυο φορές για να το καταλάβεις γιατί δε σε έκοψα και πολύ πολυστροφο).

Teddyboy78

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2025
Like
1.103
Πόντοι
206
Πας σε αυτό το λινκ

Κάτω από τη φωτογραφία που έβαλα υπάρχει και ανάλογο βίντεο. Ασφαλτόστρωση (και τσιμεντωμα) ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΕ ΠΟΤΕ. Συμμαζεύτηκε ο χώρος και τώρα εκεί υπάρχει και το εκκλησάκι και το μνημείο. Η άλλη η μπαρούφα που έγραψες για την επόμενη μέρα λύθηκε με τη φωτό με τους γερανούς όπου τοποθετήθηκε σταθερό χαλίκι (μπάζωμα) μέσα στο βούρκο για να στηθούν οι γερανοί στα πέδιλα τους χωρίς να υποχωρήσουν από το βάρος. Όλα τα αλλά έχουν λυθεί.

Κάθεστε και φωνάζετε τύπου "μαλακες είδαμε εξωγήινους (ξυλολιο)" και έχετε το θράσος να ζητάτε οι υπόλοιποι που σας θεωρούμε ψεκια ΝΑ ΣΑΣ ΑΠΟΔΕΙΞΟΥΜΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ. (Αυτό διάβασε το δυο φορές για να το καταλάβεις γιατί δε σε έκοψα και πολύ πολυστροφο).
Ρε φιλε είπες δεν ήταν άσφαλτος και σουβκεω ηταν γαρμπιλι ασφάλτου
Ας πάρουμε ήταν μονο γαρμπυλι χαλίκι απλό
Γιατι το έριξαν πάνω στο επίκεντρο του ατυχήματος.
Γιατι6 απέσυραν τα χώματα επειγόντως
Γιατι πήγε ο Τριαντόπουλος
Και το βασικό πως έγινε η πυροσφαιρα που έκαψε τους μίσους
Μην ξαναγράψεις πάλι δεν ήταν άσφαλτος
Απάντησε στα άλλα
Ξέρω ότι είσαι βλακας κ δεν μπορείς να απαντήσεις και θα γράψεις πάλι επιθετικά κ αρλούμπες..
Απλά το βάζω για τους άλλους

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
29.445
Πόντοι
5.506
" Όπως λέει ο ίδιος στη Voria.gr, «ξεκινάμε από το γεγονός ότι οι γερανοί σήκωναν ήδη το βάρος προτού στρωθεί το χαλίκι». «Γιατί να μη στρωθεί το χαλίκι σε ένα σημείο πιο έξω προκειμένου να επιχειρήσει ο γερανός, αλλά να στρωθεί πάνω στο επίκεντρο της φωτιάς;», διερωτάται "

Αφιερενο στον ανωτέρω βλακα
Ρε μαλακισμενο, γιατί δε μου λες τόση ώρα πως τρολαρεις;;;;;

Υπάρχουν σε αυτό που μου παρέθεσες αυτές οι μαρτυριες

"

Όπως λέει ο πρόεδρος του Συνδέσμου Χειριστών και Βοηθών Εκσκαπτικών και Ανυψωτικών Μηχανημάτων νομού Θεσσαλίας, Δημήτρης Κοντός, «οι γερανοί χρειάζονται συγκεκριμένες προδιαγραφές για να επιχειρήσουν, καθώς ζυγίζουν περίπου 80 τόνους και σηκώνουν φορτία με επίσης πολύ μεγάλο βάρος. Έτσι, προκαλείται μεγάλος κίνδυνος να ντεραπάρουν εάν το έδαφος είναι ασταθές». Σύμφωνα με τον ίδιο, η μορφολογία του εδάφους στα Τέμπη δεν ήταν κατάλληλη για να επιχειρήσουν τέτοιου είδους βαρέα οχήματα, αφού το σημείο εκεί «ήταν ασταθές και άρα ίσως να έπρεπε να πέσει χαλίκι. Αλλά σίγουρα όχι άσφαλτος».

Στο ίδιο μήκος κύματος, ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Χειριστών Μηχανημάτων Έργου, Νικόλαος Ηλιόπουλος, τόνισε ότι είναι σημαντικό να ελεγχθούν τα χαρακτηριστικά του εδάφους προκειμένου οι γερανοί οι οποίοι επιχειρούν να στέκονται σε σταθερή επιφάνεια.

«Για αυτό και τοποθετήθηκαν οι τάβλες», όπως λέει, αφού «εάν το έδαφος υποχωρήσει, τότε χάνεται το κέντρο βάρους του μηχανήματος και υπάρχει κίνδυνος ο γερανός να φθαρεί ή ακόμη και να ανατραπεί».

Ο κ. Ηλιόπουλος υποστηρίζει ακόμη ότι μία επιλογή για να επιτευχθεί η ανύψωση κι ανέλκυση είναι πράγματι να τοποθετηθεί χαλίκι, αλλά, όπως λέει, «οι χειριστές των μηχανημάτων, οι οποίοι πιθανώς να μην είχαν δοκιμαστεί σε ανάλογες συνθήκες, δεν είχαν την εμπειρία για να αποφασίσουν τι υλικό θα έπρεπε να τοποθετηθεί στο σημείο. Αυτό είναι δουλειά κυρίως των ειδικών».

Και εσύ μου βάζεις αυτό ρε αρχιδι;;;

Αντίθετη άποψη έχει ωστόσο ο πραγματογνώμονας οικογενειών θυμάτων του δυστυχήματος των Τεμπών, Κώστας Λακαφώσης.

Όπως λέει ο ίδιος στη Voria.gr, «ξεκινάμε από το γεγονός ότι οι γερανοί σήκωναν ήδη το βάρος προτού στρωθεί το χαλίκι». «Γιατί να μη στρωθεί το χαλίκι σε ένα σημείο πιο έξω προκειμένου να επιχειρήσει ο γερανός, αλλά να στρωθεί πάνω στο επίκεντρο της φωτιάς;», διερωτάται με νόημα.

Άντε σαλτα και γαμησου ρε τρόλ που σου απάντησα και 3-4 φορές.

Το Λακαφώση μου έβαλε ο ΜΑΛΑΚΑΣ και μάλιστα χωρίς να παραθέσει ότι ΑΥΤΟΣ μιλάει λες και είναι πολύ δύσκολο να το βρω.

Teddyboy78

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2025
Like
1.103
Πόντοι
206
Ρε μαλακισμενο, γιατί δε μου λες τόση ώρα πως τρολαρεις;;;;;

Υπάρχουν σε αυτό που μου παρέθεσες αυτές οι μαρτυριες

"

Όπως λέει ο πρόεδρος του Συνδέσμου Χειριστών και Βοηθών Εκσκαπτικών και Ανυψωτικών Μηχανημάτων νομού Θεσσαλίας, Δημήτρης Κοντός, «οι γερανοί χρειάζονται συγκεκριμένες προδιαγραφές για να επιχειρήσουν, καθώς ζυγίζουν περίπου 80 τόνους και σηκώνουν φορτία με επίσης πολύ μεγάλο βάρος. Έτσι, προκαλείται μεγάλος κίνδυνος να ντεραπάρουν εάν το έδαφος είναι ασταθές». Σύμφωνα με τον ίδιο, η μορφολογία του εδάφους στα Τέμπη δεν ήταν κατάλληλη για να επιχειρήσουν τέτοιου είδους βαρέα οχήματα, αφού το σημείο εκεί «ήταν ασταθές και άρα ίσως να έπρεπε να πέσει χαλίκι. Αλλά σίγουρα όχι άσφαλτος».

Στο ίδιο μήκος κύματος, ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Χειριστών Μηχανημάτων Έργου, Νικόλαος Ηλιόπουλος, τόνισε ότι είναι σημαντικό να ελεγχθούν τα χαρακτηριστικά του εδάφους προκειμένου οι γερανοί οι οποίοι επιχειρούν να στέκονται σε σταθερή επιφάνεια.

«Για αυτό και τοποθετήθηκαν οι τάβλες», όπως λέει, αφού «εάν το έδαφος υποχωρήσει, τότε χάνεται το κέντρο βάρους του μηχανήματος και υπάρχει κίνδυνος ο γερανός να φθαρεί ή ακόμη και να ανατραπεί».

Ο κ. Ηλιόπουλος υποστηρίζει ακόμη ότι μία επιλογή για να επιτευχθεί η ανύψωση κι ανέλκυση είναι πράγματι να τοποθετηθεί χαλίκι, αλλά, όπως λέει, «οι χειριστές των μηχανημάτων, οι οποίοι πιθανώς να μην είχαν δοκιμαστεί σε ανάλογες συνθήκες, δεν είχαν την εμπειρία για να αποφασίσουν τι υλικό θα έπρεπε να τοποθετηθεί στο σημείο. Αυτό είναι δουλειά κυρίως των ειδικών».

Και εσύ μου βάζεις αυτό ρε αρχιδι;;;

Αντίθετη άποψη έχει ωστόσο ο πραγματογνώμονας οικογενειών θυμάτων του δυστυχήματος των Τεμπών, Κώστας Λακαφώσης.

Όπως λέει ο ίδιος στη Voria.gr, «ξεκινάμε από το γεγονός ότι οι γερανοί σήκωναν ήδη το βάρος προτού στρωθεί το χαλίκι». «Γιατί να μη στρωθεί το χαλίκι σε ένα σημείο πιο έξω προκειμένου να επιχειρήσει ο γερανός, αλλά να στρωθεί πάνω στο επίκεντρο της φωτιάς;», διερωτάται με νόημα.

Άντε σαλτα και γαμησου ρε τρόλ που σου απάντησα και 3-4 φορές.

Το Λακαφώση μου έβαλε ο ΜΑΛΑΚΑΣ και μάλιστα χωρίς να παραθέσει ότι ΑΥΤΟΣ μιλάει λες και είναι πολύ δύσκολο να το βρω.
Ρε βλακα αν ήθελα κάτι να κρύψω δεν θα βάζα την πηγή
Βλακα voria.gr
Δευτερον
Γιατι το γαρμπιλι έπεσε στην μέση κι όχι στο πλάι και γιατί έγινε εκχωματωση θα απαντήσεις επιτέλους ΑΡΧΙΒΛΑΚΑ???
Τα υπόλοιπα του ποστ είναι αρλούμπες από υπαλλήλους της νομαρχίας και χειρότερες γερανων δηλ. Αερολογίες επιβεβλημένες
Απάντησε σε κάτι τελικά. βλακα

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
29.445
Πόντοι
5.506
Ρε φιλε είπες δεν ήταν άσφαλτος και σουβκεω ηταν γαρμπιλι ασφάλτου
Ας πάρουμε ήταν μονο γαρμπυλι χαλίκι απλό
Γιατι το έριξαν πάνω στο επίκεντρο του ατυχήματος.
Γιατι6 απέσυραν τα χώματα επειγόντως
Γιατι πήγε ο Τριαντόπουλος
Και το βασικό πως έγινε η πυροσφαιρα που έκαψε τους μίσους
Μην ξαναγράψεις πάλι δεν ήταν άσφαλτος
Απάντησε στα άλλα
Ξέρω ότι είσαι βλακας κ δεν μπορείς να απαντήσεις και θα γράψεις πάλι επιθετικά κ αρλούμπες..
Απλά το βάζω για τους άλλους
Ω ρε πούστη, ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΟΡΑ, απέσυραν τα χώματα για να ισοπεδώσουν το χώρο, να γίνει ίσιος πως να σου το πω γαμωτο σου, να ευθυγραμιστει το χωράφι, να πατηθεί για να γίνει στέρεο γιατί ήταν βούρκος όπως βλέπεις παραδίπλα στις φωτό με τους γερανούς και να πέσει το γαρμπιλι, ασφάλτου, 3α, ότι σκατα ήταν και να πατήσουν στερεά οι γερανοί και να μην βουλιάξουν στη λάσπη. Ή ακόμα χειρότερα να ντελαπαρουν. Αν δεν έχεις δει γερανό ποτέ να στήνεται, ρωτά κάποιον που έχει δει και μάλιστα για ελάχιστα φορτία 5-10 τόνων. Το ότι η πυροσφαιρα έκαψε τους μίσους είναι παπαριες καμαρωτές, κανείς δεν το λέει με ακρίβεια από τους ειδικούς, εκτός από τους επαγγελματίες ψεύτες που έχουν τρελάνει τον κόσμο. Εδώ τολμούσαν να μιλάνε για 117 θύματα οι αληταράδες.

Δεν ξέρω και δε με νοιάζει γιατί πήγε ο Τριαντοπουλος, εσύ λες ότι αν ΔΕΝ πήγαινε δε μπορούσε "να κάνει βρωμοδουλεια" όπως υποννοειτε με ένα απλό τηλεφώνημα;

Όταν θα βάλεις στο μυαλό σου την υποψία ότι κάποιοι μπορεί να σε δουλεύουν ψιλό γαζί και μπορεί να μην ισχύει τίποτα αυτά που σας φύτεψαν, θα λυτρωθείς και ξαναέλα να γράψεις.

Έλα, γεια.

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
84.343
Πόντοι
12.756
Αυτα τα λιγοστα που βγαζουμε εννοεις.Μερικοι μπορει να μπαινουν και μεσα ετσι @Νίπλης ?:coffee::coffee::confused::confused::confused:

εγω δεν κλεβω φορους ρε μουνι , απλα τους αποφευγω , εχει μεγάλη διαφορα :coffee:
Που πας να με κατηγορησεις γαμημενε :coffee:
Θα τα πουμε στις αιθουσες του δικαστηριου την επομενη φορά :coffee:

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
29.445
Πόντοι
5.506
Ρε βλακα αν ήθελα κάτι να κρύψω δεν θα βάζα την πηγή
Βλακα voria.gr
Δευτερον
Γιατι το γαρμπιλι έπεσε στην μέση κι όχι στο πλάι και γιατί έγινε εκχωματωση θα απαντήσεις επιτέλους ΑΡΧΙΒΛΑΚΑ???
Τα υπόλοιπα του ποστ είναι αρλούμπες από υπαλλήλους της νομαρχίας και χειρότερες γερανων δηλ. Αερολογίες επιβεβλημένες
Απάντησε σε κάτι τελικά. βλακα
Ρε ΜΑΛΑΚΑ, αρλούμπες από τους Προέδρους των χειριστών τέτοιων μηχανημάτων και σοφιστείες ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΛΑΚΑ ΤΟ ΛΑΚΑΦΩΣΗ;; Είσαι με τα καλά σου;;; Άντε πες ότι δεν έχεις ακούσει, δεν έπαιζες ούτε μικρός με παιχνιδάκια, ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ ΡΕ ΚΕΦΑΛΑ ΟΥΤΕ ΠΕΡΝΑΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ ΟΤΙ ΕΝΑΣ ΓΕΡΑΝΟΣ ΕΧΕΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΧΕΙΡΙΣΜΟΥ, ΑΠΟΣΤΑΣΗΣ, ΒΑΡΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΛΕΙΤΑΙ ΝΑ ΣΗΚΩΣΕΙ και ΔΕ μπορείς να τον στήσεις ΟΠΟΥ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙΣ;;

Αλλά άμα μου λες αρλούμπες γι αυτά που λένε ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΧΕΙΡΙΖΟΝΤΑΙ και ευαγγέλιο οι παπαριες του Λακαφώση, ε, ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ.

Fullspoonmoon

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Σεπ 2024
Like
5.379
Πόντοι
1.056
Ρε ΜΑΛΑΚΑ, αρλούμπες από τους Προέδρους των χειριστών τέτοιων μηχανημάτων και σοφιστείες ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΛΑΚΑ ΤΟ ΛΑΚΑΦΩΣΗ;; Είσαι με τα καλά σου;;; Άντε πες ότι δεν έχεις ακούσει, δεν έπαιζες ούτε μικρός με παιχνιδάκια, ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ ΡΕ ΚΕΦΑΛΑ ΟΥΤΕ ΠΕΡΝΑΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ ΟΤΙ ΕΝΑΣ ΓΕΡΑΝΟΣ ΕΧΕΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΧΕΙΡΙΣΜΟΥ, ΑΠΟΣΤΑΣΗΣ, ΒΑΡΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΛΕΙΤΑΙ ΝΑ ΣΗΚΩΣΕΙ και ΔΕ μπορείς να τον στήσεις ΟΠΟΥ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙΣ;;

Αλλά άμα μου λες αρλούμπες γι αυτά που λένε ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΧΕΙΡΙΖΟΝΤΑΙ και ευαγγέλιο οι παπαριες του Λακαφώση, ε, ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ.
Από την άλλη μεριά γιατί δεν έγινε μπάζωμα????

Διαμαρτυρομαι

celebre

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2019
Like
33.864
Πόντοι
6.256
εγω δεν κλεβω φορους ρε μουνι , απλα τους αποφευγω , εχει μεγάλη διαφορα :coffee:
Mα δεν ειπα οτι κλεβεις.Αυτο με την αποφυγη προσπαθω να βελτιστωποιησω κι εγω.Σαν να αποφευγεις τα εμποδια στο δρομο οταν οδηγεις,θελει καποια εξασκηση:hi::confused::confused::confused::coffee::coffee:

Fullspoonmoon

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Σεπ 2024
Like
5.379
Πόντοι
1.056
ρε τραβα γαμησου γιδοταγαρο ,οπαδε της συμμοριας....ηλιθιε καθυστηρημενε ,πατοσιφωνο της κακιας ωρας ...οι γαμημενοι που ψηφιζεις εχουν ξηλωσει τα παντα ,υποδομες ,υγεια ,παιδεια ,ενεργεια ,τα παντα ...αποτελεσμα τα παντα εχουν εκχωρηθει σε καρτελ ολιγων ,κονομανε απιστευτα ποσα και ο κοσμακης την βγαζει δεν τη βγαζει με την μερα ....ΒΑΛΕ ΣΤΟΝ ΠΑΤΟ ΣΟΥ ΜΟΥΝΟΑΠΑΝΟ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΧΕΡΙΑ ,ΓΑΜΗΜΕΝΕ ΟΠΑΔΕ ΤΩΝ ΑΛΗΤΑΡΑΔΩΝ.....ΕΙΜΑΙ ΣΤΟ ΕΜΠΟΡΙΟ ΓΙΔΙ ΤΡΙΑΝΤΑ ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΠΙΣΗΜΑ, ΤΕΤΟΙΑ ΛΑΙΛΑΠΑ ,ΤΕΤΟΙΑ ΑΠΕΛΠΙΣΙΑ ΣΤΟΝ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ ΔΕΝ ΕΧΩ ΔΕΙ ΠΟΤΕ ΜΟΥ ....ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΕΠΡΑΓΜΕΝΑ ΤΩΝ ΓΑΜΗΜΕΝΩΝ ...ΔΙΑΛΥΣΑΝΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΖΕΨΟΥΝ ΧΡΗΜΑ ΣΤΙΣ ΤΣΕΠΕΣ ΤΟΥΣ ....ΤΑ ΤΕΜΠΗ ΣΥΝΕΒΗΣΑΝ ΓΙΑΤΙ Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΥΒΕΡΝΟΥΣΕ ,ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΓΑΜΗΜΗΜΕΝΟΙ ΕΚΛΕΙΣΑΝ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΤΟ 2020 ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΕΙ ΠΟΤΕ ΤΗΝ ΤΗΛΕΔΙΟΙΚΗΣΗ....ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΨΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΦΟΝΙΑΔΕΣ !
Κομμουνια απατριδες....παιδιά των ρολεξ και του 902 αριστερά στα fm

Κοιμάστε όρθιοι...καληνύχτα

LION-974

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Ιουν 2008
Κριτικές
24
Like
5.049
Πόντοι
7.195
Άσε ρε τύπε, αφού το είπαν τα παιδγια "αυτά γινόντουσαν κάθε μέρα επι χρόνια, τρέλα τα κέρδη".

Στα σοβαρά πάντως, όλοι αυτοί οι ηλίθιοι που διαβάζουμε και εδώ μέσα, θα το πάρουν το μυστικό στον τάφο τους αλλά ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΠΟΤΕ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΟΥΝ ΠΟΣΟ ΣΑΝΟ ΚΑΙ ΠΑΠΑ ΕΦΑΓΑΝ.

Μέχρι που το άλλο το μικρό το χαζό που μας τα είχε κάνει ζέπελιν και αυτό τώρα γράφει "τι ασχολείστε εσείς οι μπραβοκουληδες με ξυλολιο, μπαζώματα και συγκάληψη, το θέμα είναι η 717 και ο σταθμάρχης".......

Να πιάνεις το κεφάλι ΤΟΥ και να το βαράς στον τοίχο.

Δεν είμαι χημικός ούτε πραγματογνώμονας, δεν ξέρω τι είναι το ξυλόλιο, το ηλεκτρικό τόξο, οι πτητικοί υδρογονάνθρακες. Απλά, όποιος επικαλείται το παράνομο φορτίο, πρέπει να το αποδείξει. Και επίσης, όποιος επικαλείται παράνομο φορτίο, ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΩΝ ΓΟΝΕΝΩΝ ΘΥΜΑΤΩΝ, έμμεσα διακρίνει τους νεκρούς σε ''αθώους'' και ''κακούς'' που πιθανόν έκαναν και λαθρεμπόριο.

Εσχάτως έχουμε και ''καλούς'' και ''κακούς'' γονείς, όπως υποστηρίζουν οι ίδιοι οι γονείς: όσοι μιλάνε για ξυλόλιο, είναι χαροκαμένοι άνθρωποι που ζούνε ένα δράμα. Όσοι γονείς δεν υποστηρίζουν το ξυλόλιο, είναι πουλημένοι στο Μητσοτάκη.

Σκέψου αύριο να θέλεις μία νομική συμβουλή για ένα σοβαρό ζήτημά σου: θα ψάξεις να βρεις από τους δικηγορικούς συλλόγους έναν να απευθυνθείς. Ομοίως, αν θέλεις κάτι ιατρικό, θα απευθυνθείς σε ένα γιατρό που έχει ένα νόμιμο ιατρείο. Πώς γίνεται σε ένα τέτοιας κλίμακας περιστατικό να αναζητά κάποιος (μεταξύ άλλων) έναν ''εμπειρογνώμονα'' που δηλώνει φωτογράφος ασφαλισμένος στο ταμείο των δημοσιογράφων, και έναν συνταξιούχο απλό πυροσβέστη που δούλευε τη μάνικα και έχει να σβήσει φωτιά εδώ και 15 χρόνια. Όλο αυτό μου κάνει παρανοϊκό.

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
84.343
Πόντοι
12.756
Mα δεν ειπα οτι κλεβεις.Αυτο με την αποφυγη προσπαθω να βελτιστωποιησω κι εγω.Σαν να αποφευγεις τα εμποδια στο δρομο οταν οδηγεις,θελει καποια εξασκηση:hi::confused::confused::confused::coffee::coffee:

Anything you say can and will be used against you in a court of law :coffee:

Μπιρλας

Μέγας
Εγγρ.
21 Μαρ 2017
Like
16.713
Πόντοι
3.656
Εχει μαυρισει η ψυχουλα του και διαδιδει ψευδη!!!
Αφου το τονισες οτι φετος εισαι ισα βαρκα-ισα νερα!!!

Stories

Νέο!

Stories

Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Top Bottom