έλα πήρες και like από τον εξαφανισμένο τραμπαρίφα του Μπου στο ποστ σου, καμάρωνε τώρα.
κοίτα, βάζεις λογάκια που δεν εννόησα πουθενά.
αλλά και πάλι στο ξαναγράφω επανάληψη
δε με νοιάζεις ρε, δεν πα να είσαι ανιψιός του κασόγκι...κλάϊν.
παρλαπίπες λες όμως ξερολίασης. Ποιές εκλογές...τις σικέ; Για να μην είναι σικέ πρέπει, το καταλαβαίνεις, να αλλάξουν πολλά πρώτα. Αυτά το υπάρχον καθεστώς (συμπεριλαμβάνονται όόόόόλα τα σκατά της βουλής) δεν θέλει να το πειράξει. Είναι στάτους κβό. Οπότε; Πρέπει να βγει κάτι από το επερχόμενο χάος. Κάπως λοιπόν πρέπει να δημιουργηθεί η ζύμωση του χάους γιατί από το χάος ξεκινάνε όλα για μια προοδευτική τάξη. Ευτυχώς είναι ξεκάθαρα ποια και τι πρέπει να αλλάξουν.
ξεβόλεμα θέλει.
Αλλιώς κάτσε να περιμένεις παρέα με άλλους Παντελήδες τις εκλογές.
Δεν καμαρώνω δεν με ενδιαφέρουν τα likes τι είμαι γκόμενα στο instagram?
Εσύ όλο δεν εννοείς τίποτα...αλλά ποτέ δεν λες τι εννοείς...αλλά υπονοείς αυτά που σου "βάζω λόγια''. Άσε ρε πονηρέ...
εγώ έχω το θάρρος της γνώμης μου...μερικοί άλλοι δεν το έχουν.
Αν δεν σε νοιάζω ρε.....τότε τι με παραθέτεις?
Αφού το κάνεις όμως θα πάρεις και απάντηση.....καθώς εγώ σου είπα ένα να ψηφίσουμε κάτι διαφορετικό διότι αυτή είναι η δημοκρατική διαδικασία.
Εσύ...μέσα στις γενικότητες και τα αόριστα.....προσδιορίζεις την αλλαγή που χρειαζόμαστε
ΟΠΩΣ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΕΣΕΝΑ. Και αν κάποιος δεν συμφωνεί μαζί σου είναι βολεμένος...δεν καταλαβαίνει κτλπ.
Λίγο φασίζουσες πρακτικές αυτές ε καλέ μου φίλε? Αποφάσισες ότι μόνο μέσα από το χάος θα έρθει η αλλαγή...αποφάσισες και ότι όποιος δεν συμφωνεί είναι βολεμένος....και αποφάσισες και ποιες είναι οι ζυμώσεις που πρέπει να γίνουν και το περίγραμμα της προοδευτικής τάξης. Ευτυχώς σου είναι ξεκάθαρα αυτά...ξέρεις τι πρέπει να αλλάξει και πως.
Οπότε αφού τα αποφάσισες όλα αυτά δημοκρατικά....θα μας δώσεις και σε εμάς την ευκαιρία που μπορεί να μην συμφωνούμε μαζί σου να εκφραστούμε? Ή ήμαστε τίποτα προδότες?
Εσένα ποιος σου έδωσε το δικαίωμα να αποφασίσεις για το ''επερχόμενο χάος''?
Ξύπνα και δες το χάος είναι ήδη στην ΣΥΡΙΑ. Εμφύλιο έχουν..
1500 άνθρωποι ανάμεσα τους ΒΡΕΦΗ σφαγιάστηκαν τις τελευταίες μέρες.