Νέα

«Δεν έχω οξυγόνο»

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troubakhs
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 22K
  • Εμφανίσεις 440K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Εγγρ.
31 Δεκ 2005
Κριτικές
48
Like
2.449
Πόντοι
6.955
Προσεχε πως μιλας για τον κυριο , γιατι ειναι φίλος του Αλεξ71 , μικροι οταν ηταν ο δικός μας τον πλακωνε στις φαπες και στα φατουρα , ειδικα οταν επαιζαν ποδόσφαιρο

:coffee::coffee:
Ποδόσφαιρο θα παίξουμε με τα αρχιδακια τού, όπως στο σχολείο όταν δεν είχαμε μπάλες παίζαμε με τα καπάκια και τα κουτάκια απ' τα αναψυκτικά

pezoporos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2009
Κριτικές
8
Like
3.794
Πόντοι
786
Τον εκτελεστικό νόμο του 2003 όμως δεν τον κατήργησε. Και μόνο γι' αυτό είναι φάουλ.
Υπάρχει και η αντίθετη γνώμη βέβαια, ότι έχει σιωπηρώς καταργηθεί, αλλά γιατί να το αφήσει σε εκκρεμότητα να το λύσει το ΑΕΔ;

γεμάτη είναι η νομοθεσία με τέτοιες ανακολουθίες, όπως ξέρεις,
μακάρι όλες να ήταν έτσι απλές

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
13.764
Πόντοι
2.606
Καλως το φιλο μου τον ψυχοπαθη.
freezing jim carrey GIF

Reznov

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουν 2016
Like
26.089
Πόντοι
6.256
Προσεχε πως μιλας για τον κυριο , γιατι ειναι φίλος του Αλεξ71 , μικροι οταν ηταν ο δικός μας τον πλακωνε στις φαπες και στα φατουρα , ειδικα οταν επαιζαν ποδόσφαιρο

:coffee::coffee:
ειχε πει παντως ο αλεξαρας οτι επαιζε μπαλα αλλα τον εβαζαν παντα τερμα

Εγγρ.
31 Δεκ 2005
Κριτικές
48
Like
2.449
Πόντοι
6.955
Δεν με ενδιαφέρει αν είχε σκατα, ή λαθραία καύσιμα. Με ενδιαφέρει ότι για άλλη μια φορά οι μπλε, γαλάζιοι, ροζ, σκατουλι, καλύπτουν τους δικούς τους, και ο πολίτης είναι στο έρμαιο της τύχης του.

1000001036.jpg

Reznov

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουν 2016
Like
26.089
Πόντοι
6.256
Σήμερα το πρωί έλαβα Λάϊκι υπό την μορφή γέλωτα...

Υπάρχει ελπίδα αδέρφια
εχει ψιλογαμηθει να χαχανιζει τελευταια ολοκληρος δικηγορος σοβαρος ανθρωπος κλπ

Εγγρ.
31 Δεκ 2005
Κριτικές
48
Like
2.449
Πόντοι
6.955
Στον Κύριο Κυριάκο πες το που ασκεί έφεση και δεν αποζημιώνονται τα θύματα
Αν ο Νόθος και η ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ είχαν μυαλό, θα κάνανε μια δίκη παρωδία, δεν θα παίζανε με τη νοημοσύνη και τα αισθήματα του λαού, θα έδιναν μια γερή αποζημίωση 1.000.000 ευρώ με συνοπτικές διαδικασίες, αποσύροντας κάθε νόμιμο δικαίωμα. Και θα είχε κουκουλωθει. Τώρα, ο,τι και να κάνουν τα κάνουν χειρότερα.

• Like
Αντιδράσεις: riding
Εγγρ.
31 Δεκ 2005
Κριτικές
48
Like
2.449
Πόντοι
6.955
εχει ψιλογαμηθει να χαχανιζει τελευταια ολοκληρος δικηγορος σοβαρος ανθρωπος κλπ
Τα πτυχία δεν κάνουν τον άνθρωπο αλλά οι αξίες. Και τις περισσότερες φορές αξίες είδα από φτωχαδακια και πάσης φύσης.

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
83.775
Πόντοι
12.756
ειχε πει παντως ο αλεξαρας οτι επαιζε μπαλα αλλα τον εβαζαν παντα τερμα

Εμένα δεν θα με επιβεβαιώνεις :coffee:
Μονο τσεκαρισμενα γεγονότα λεω :coffee:
Μονο αληθειες απο το νικ Νιπλης :coffee:
Αληθειες που σας πονάνε :coffee:

Katsikis100

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαρ 2025
Like
36
Πόντοι
0
Μάγκες τα Τέμπη θα είναι το βατερλό τους

Α-Ω

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Κριτικές
14
Like
6.680
Πόντοι
6.795
Συγνώμη που δεν λέω αυτά που θέλεις να ακούσεις φίλε μου. Εσύ δεν λες κάτι ουσιαστικό....γιατί τι να πεις? επανάσταση και χάος? Δεν λέγεται.

Εννοείται και 1 βουλευτής χωρίς κόμμα θα έπρεπε να μπαίνει στη βουλή για πολυφωνία.

Τι σε νοιάζει εσένα αν είμαι βολεμένος εγώ? Εγώ σου λέω έλα να ψηφίσουμε κάτι άλλο..οτιδήποτε εκτός από τα 3 κόμματα που έχουν κυβερνήσει. Αλλά αν θες την απελπισία σου να μου την φορτώσεις ως καθεστώς στο κεφάλι...σόρρυ αλλά όχι.

έλα πήρες και like από τον εξαφανισμένο τραμπαρίφα του Μπου στο ποστ σου, καμάρωνε τώρα.

κοίτα, βάζεις λογάκια που δεν εννόησα πουθενά.
αλλά και πάλι στο ξαναγράφω επανάληψη

δε με νοιάζεις ρε, δεν πα να είσαι ανιψιός του κασόγκι...κλάϊν.
παρλαπίπες λες όμως ξερολίασης. Ποιές εκλογές...τις σικέ; Για να μην είναι σικέ πρέπει, το καταλαβαίνεις, να αλλάξουν πολλά πρώτα. Αυτά το υπάρχον καθεστώς (συμπεριλαμβάνονται όόόόόλα τα σκατά της βουλής) δεν θέλει να το πειράξει. Είναι στάτους κβό. Οπότε; Πρέπει να βγει κάτι από το επερχόμενο χάος. Κάπως λοιπόν πρέπει να δημιουργηθεί η ζύμωση του χάους γιατί από το χάος ξεκινάνε όλα για μια προοδευτική τάξη. Ευτυχώς είναι ξεκάθαρα ποια και τι πρέπει να αλλάξουν.
ξεβόλεμα θέλει.

Αλλιώς κάτσε να περιμένεις παρέα με άλλους Παντελήδες τις εκλογές.

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
13.764
Πόντοι
2.606
ναι ο πουστης ο ντροςχο αλλα μαλλον ειναι μποτ ,αυτος ειτε εχει γινει δωρεα ειτε τον εχει φαει ο ιπποποταμος,τωρα το μποτ εχει ολο χαχανα,πριν ειχε λαηκ στις 4 το πρωι...μετα καν μηνα μπορει να βαζει πουτσες να χορευουν...

Saul

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
22.668
Πόντοι
6.256
έλα πήρες και like από τον εξαφανισμένο τραμπαρίφα του Μπου στο ποστ σου, καμάρωνε τώρα.

κοίτα, βάζεις λογάκια που δεν εννόησα πουθενά.
αλλά και πάλι στο ξαναγράφω επανάληψη

δε με νοιάζεις ρε, δεν πα να είσαι ανιψιός του κασόγκι...κλάϊν.
παρλαπίπες λες όμως ξερολίασης. Ποιές εκλογές...τις σικέ; Για να μην είναι σικέ πρέπει, το καταλαβαίνεις, να αλλάξουν πολλά πρώτα. Αυτά το υπάρχον καθεστώς (συμπεριλαμβάνονται όόόόόλα τα σκατά της βουλής) δεν θέλει να το πειράξει. Είναι στάτους κβό. Οπότε; Πρέπει να βγει κάτι από το επερχόμενο χάος. Κάπως λοιπόν πρέπει να δημιουργηθεί η ζύμωση του χάους γιατί από το χάος ξεκινάνε όλα για μια προοδευτική τάξη. Ευτυχώς είναι ξεκάθαρα ποια και τι πρέπει να αλλάξουν.
ξεβόλεμα θέλει.

Αλλιώς κάτσε να περιμένεις παρέα με άλλους Παντελήδες τις εκλογές.
Δεν καμαρώνω δεν με ενδιαφέρουν τα likes τι είμαι γκόμενα στο instagram? :confused:

Εσύ όλο δεν εννοείς τίποτα...αλλά ποτέ δεν λες τι εννοείς...αλλά υπονοείς αυτά που σου "βάζω λόγια''. Άσε ρε πονηρέ...

εγώ έχω το θάρρος της γνώμης μου...μερικοί άλλοι δεν το έχουν.

Αν δεν σε νοιάζω ρε.....τότε τι με παραθέτεις? :2funny:

Αφού το κάνεις όμως θα πάρεις και απάντηση.....καθώς εγώ σου είπα ένα να ψηφίσουμε κάτι διαφορετικό διότι αυτή είναι η δημοκρατική διαδικασία.

Εσύ...μέσα στις γενικότητες και τα αόριστα.....προσδιορίζεις την αλλαγή που χρειαζόμαστε ΟΠΩΣ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΕΣΕΝΑ. Και αν κάποιος δεν συμφωνεί μαζί σου είναι βολεμένος...δεν καταλαβαίνει κτλπ.

Λίγο φασίζουσες πρακτικές αυτές ε καλέ μου φίλε? Αποφάσισες ότι μόνο μέσα από το χάος θα έρθει η αλλαγή...αποφάσισες και ότι όποιος δεν συμφωνεί είναι βολεμένος....και αποφάσισες και ποιες είναι οι ζυμώσεις που πρέπει να γίνουν και το περίγραμμα της προοδευτικής τάξης. Ευτυχώς σου είναι ξεκάθαρα αυτά...ξέρεις τι πρέπει να αλλάξει και πως.

Οπότε αφού τα αποφάσισες όλα αυτά δημοκρατικά....θα μας δώσεις και σε εμάς την ευκαιρία που μπορεί να μην συμφωνούμε μαζί σου να εκφραστούμε? Ή ήμαστε τίποτα προδότες?

Εσένα ποιος σου έδωσε το δικαίωμα να αποφασίσεις για το ''επερχόμενο χάος''? Ξύπνα και δες το χάος είναι ήδη στην ΣΥΡΙΑ. Εμφύλιο έχουν..

1500 άνθρωποι ανάμεσα τους ΒΡΕΦΗ σφαγιάστηκαν τις τελευταίες μέρες.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom