Νέα

«Δεν έχω οξυγόνο»

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troubakhs
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 22K
  • Εμφανίσεις 436K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
13.795
Πόντοι
3.936
Η μεγαλύτερη μαλακία που μπορούσε να κάνει στη ζωή του ο Κούλης ήταν να ξαναβάλει τον Καραμανλή στα ψηφοδέλτια. Ας πρόσεχε. Το κρίμα είναι να την πληρώσει η χώρα με 2η φορά αριστερά. Η Κωνσταντοπούλου, λόγω των ύβρεων και των συκοφαντιών που εξαπολύει για το θέμα, τσίμπησε 10 μονάδες. Ο μέσος έλληνας σκέφτεται "αυτή τους τα χώνει" και θα την κάνει τη μαλακία.....
Ο ένας,τους τα χώνει -και ο άλλος χώνει την οικονομία σε βαθύτερη ύφεση. Άσε τι λέει το ΣΚΑτΑΙ κι ο πορδοσαλτε.

Saul

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
22.603
Πόντοι
6.256
Προεραιτικη ερωτηση- τυπε ψηφιζεις @υτισμο-ανωμαλία (μεταφορικα -ειδικα) και τα παράγωγα του;
όχι....έχω αλλεργία και στους ηλίθιους αλλά και στους φασίστες.

εσύ τι ψηφίζεις τύπε?

Saul

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
22.603
Πόντοι
6.256
Έτσι είναι φίλε Δημοκράτη υγιή πολίτη...όποιος δεν συμφωνεί μαζί σου είναι εχθρός.

Αλλά αν σε πω εγώ κάτι αντίθετο θα παρεξηγηθείς...ενώ εσύ τους χαρακτηρισμούς τους έχεις εύκαιρους.

Α-Ω

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Κριτικές
14
Like
6.666
Πόντοι
6.795
Έτσι είναι φίλε Δημοκράτη υγιή πολίτη...όποιος δεν συμφωνεί μαζί σου είναι εχθρός.

Αλλά αν σε πω εγώ κάτι αντίθετο θα παρεξηγηθείς...ενώ εσύ τους χαρακτηρισμούς τους έχεις εύκαιρους.
δε χαμπαριάζω μπρε
το έχεις ήδη κάνει.
Κλάϊν Μάϊν ον α στρέϊτ λάϊν

Saul

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
22.603
Πόντοι
6.256
δε χαμπαριάζω μπρε
το έχεις ήδη κάνει.
Κλάϊν Μάϊν ον α στρέϊτ λάϊν
Ε ωραία να συνεννοηθούμε τότε

υπάρχουν κόμματα που εκφράζουν το χάος και δεν τα ψηφίζει σχεδόν κανένας...και το ΚΚΕ και οι χρυσαυγήτες κάτι τέτοια πούλαγαν.

Αν ο κόσμος ήθελε χάος θα ψήφιζε αυτά...μέχρι τότε....παίξτε grand theft auto α ξεθυμάνετε :confused:

riding

Μέγας
Εγγρ.
23 Μαΐ 2023
Κριτικές
2
Like
11.514
Πόντοι
3.786
Τελικά απεδέχθη πως βουλευτική ασυλία δεν υπάρχει...

Αν υπήρχε ο Παπαδόπουλος του κόμματος Νίκη δεν θα συλλαμβανόταν με χειροπέδες στην ΓΑΔΑ

Saul

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
22.603
Πόντοι
6.256
Τελικά απεδέχθη πως βουλευτική ασυλία δεν υπάρχει...

Αν υπήρχε ο Παπαδόπουλος του κόμματος Νίκη δεν θα συλλαμβανόταν με χειροπέδες στην ΓΑΔΑ
Υπάρχει δεν έχει να κάνει αν είναι αυτόφωρο τον συλλαμβάνουν

Saul

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
22.603
Πόντοι
6.256
Ειναι νέος και δεν ξερει ακόμα τι πρεπει να πει , την μαγική προταση

"Ξερεις ποιος ειμαι εγω;"
Τι να ρωτήσει αφού δε τον ξέρει κανένας είναι πουθενάς

θα κοιταχτούν οι μπάτσοι μεταξύ τους και θα πουν ''ποιος είναι αυτός ο μαλάκας :confused::confused::confused:"

Εγγρ.
22 Ιαν 2025
Like
578
Πόντοι
86
εμένα που με έχουν πολιτογραφήσει οι δημοφιλείς περσόνες του νήματος ως υποστηρικτή του κκε, τι να σκεφτώ και τι να πω;

έτσι λειτουργούν τα πράγματα μες στο μυαλό σας; βάζετε μια ταμπέλα σε κάποιον για να τον εξαναγκάσετε να προβεί είτε στην αποδοχή της είτε στην απόρριψή της;

ή αποτελεί έκφραση της περήφανης αμάθειάς σας το γεγονός πως από φτωχά και φτενά τεκμήρια και ενδείξεις, καταλήγετε σε αυμπερασμούς που επιβεβαιώνουν πανηγυρικά την ημιμάθειά σας;

δεν πρόκειται βέβαια να γίνω δηλωσίας για κανέναν. όσο ταυτίζετε την αριστερά με τη δεξιά συγχέοντας την ανθρώπινη χειραφέτηση με κάθε λογής καταπίεση κι ανισότητα,

τόσο θα αποδεικνύετε ότι δεν έχετε καμία σχέση με αυτόν τον τόπο και την ιστορία του. συμπλεγματικοί ακροκεντρώοι και ακροδεξιά αποβράσματα, που μιλάτε με το στόμα σας γεμάτο σκατά.

Saul

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
22.603
Πόντοι
6.256
ενώ αν ήταν ο Αυγενάκης θα τους είχε γαμήσει τα πέταλα :rockon:

Saul

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
22.603
Πόντοι
6.256
εμένα που με έχουν πολιτογραφήσει οι δημοφιλείς περσόνες του νήματος ως υποστηρικτή του κκε, τι να σκεφτώ και τι να πω;

έτσι λειτουργούν τα πράγματα μες στο μυαλό σας; βάζετε μια ταμπέλα σε κάποιον για να τον εξαναγκάσετε να προβεί είτε στην αποδοχή της είτε στην απόρριψή της;

ή αποτελεί έκφραση της περήφανης αμάθειάς σας το γεγονός πως από φτωχά και φτενά τεκμήρια και ενδείξεις, καταλήγετε σε αυμπερασμούς που επιβεβαιώνουν πανηγυρικά την ημιμάθειά σας;

δεν πρόκειται βέβαια να γίνω δηλωσίας για κανέναν. όσο ταυτίζετε την αριστερά με τη δεξιά συγχέοντας την ανθρώπινη χειραφέτηση με κάθε λογής καταπίεση κι ανισότητα,

τόσο θα αποδεικνύετε ότι δεν έχετε καμία σχέση με αυτόν τον τόπο και την ιστορία του. συμπλεγματικοί ακροκεντρώοι και ακροδεξιά αποβράσματα, που μιλάτε με το στόμα σας γεμάτο σκατά.
είναι κάτι μουνιά εδώ στο θρεντ που έχουν βγάλει βρώμα ότι ψηφίζεις σπαρτιάτες και κάτι τέτοια μαν :undecided::undecided::undecided:

Εγγρ.
22 Ιαν 2025
Like
578
Πόντοι
86
είναι κάτι μουνιά εδώ στο θρεντ που έχουν βγάλει βρώμα ότι ψηφίζεις σπαρτιάτες και κάτι τέτοια μαν :undecided::undecided::undecided:

μαν να πεις στη μανούλα σου μαλάκα
οικειότητες με τους όμοιούς σου

Saul

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
22.603
Πόντοι
6.256

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
25.108
Πόντοι
6.056
Τι λέτε ότι το ΒΛΑΜΜΕΝΟ ΣΥΓΚΡΙΝΕΙ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΤΗ ... ΣΥΡΙΑ ;;;;;;;

Για κάποιον παρθένο ... που θεωρεί όλο τον κόσμο ίδιο με πατίνια, ρυζογκοφρέτες και αϊφόνια ...
και κρίνει αμάξια από τις διαστάσεις της οθόνης αντροϊντ οτο .... ΜΠΟΡΕΙ .

Όχι για γνώστες της ιστορίας και .... άνδρες.

Η Συρία, φτιάχτηκε μετά τα δικά μας δεκεμβριανά πρώτη φορά ...
κατόπιν απαίτησης των ... γάλλων ...
για να μικρύνουν τη σφαίρα αποικιών των ... άγγλων ......
Ποτέ δεν ήταν ξανά κράτος.

Είχε περάσει από την αρχαιότητα από πέρσες .... μακεδόνες .... ρωμαίους ... και ρωμιούς ....
και δατς ιτς στορυ ................

Σε περίπτωση που συγκρίνει Ελλάδα με ... Μακάο ... Σαν Μαρίνο .... Ζιμπάπουε ... Ανδόρρα ...
πείτε μου ......

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom